ERKEK ARKADAŞIMIN DAYISI...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çetrefilli konu. Net tavsiye veremem şahsen.
Fakat saklamak ilerisi için sorun teşkil edebilir. Evinize girip çıkacaktır bu insan.
Siz eşinize söylemedikçe de yüz bulacaktır. Yeşilçam senaryosu gibi olur sonrası.
Erkek arkadaşınıza söyleyin. Hatta size bunları söyleyen kişi ile yüzleştirin. Sonrası onlara kalmış, sizlik bir durum yok.

Yani sanırım hissettiğim için samimi olmaktan hep kaçındım. Hatta erkek arkadaşım onunla yaşadığı dönemde arabayla almaya kapısının önüne bile gitmezdim nedense istemiyordum. Paylaşmak en doğrusu sanırım zaten dayı yüzünden bozulacak bir ilişkiyse evlilik olmadan bitirmek en mantıklısı, değilse bizden uzak durması gerekiyor o adamın.

Haklısınız günlerdir sırtımda ne kadar ağır bir yük olduğunu anlatamam. Annemle paylaştıktan sonra kadını arayıp konuşturayım sonrasında nasıl bir adım atılacağına karar verilir.
Annenle paylaşmadan önce kadını ara ses kaydı al, gıdım gıdım kelime kelime konuştur o gün bu..... Konuyu açmanız mahvetti beni başım ağrıyo günlerdir x in dayısı nasıl olabilir nasıl sizinle konuşabilir buuuu konuyu(bu larda olayı anlatan uzun cümleler kur) diye sitem et onay al...Annende duydugunda şok olacaktır, bu konuyu hissetmek başka artık bu kadar konuşulması açılması başkadır. Kızgınlıkla yüklenir aracı direkt inkar eder .

Nişanlından ayrılsanda ayrılmasanda bu konuyu ortaya dök.

Öncellikle kadını kesinlikle konuşturmam gerek bence de sonra ne olacaksa Allah büyüktür her şeyde bir hayır vardır diyeceğim

Bakışlarından rahatsız olmuştuk ikimizde özellikle gelip konuşmaya çalışmıştı bir iki kez tabi o zaman yeni tanışıyorduk ve annem hiç hoş olmadığını söylemişti öyle konuşulmuştu aramızda sadece.

Şimdi benim anlamadığım bu olayda dayı ne alaka sizden hoşlanan başka biri değil mi

Kadın gelmiş, söylemiş; hala kadını konuya karıştırmanın mantığı nedir ? Erkek arkadaşınıza, kadın size ne söylediyse olduğu gibi anlatın.
Amacım kadına zarar vermek veya onu karıştırmak değil ki sadece dediklerimin doğru olduğunu ispatlamak için kadının onaylamasını istiyorum o kadar. Zaten farklı bir şey anlatmak gibi bir niyetim yok keşke hiçbir şey anlatmak zorunda kalmasam

Arkadaşına sevginden eminsen sorun olmaz. Bilmezlikten gelicek ve mesafeni ömür boyu koruyacaksin.

Neden bir onaya ihtiyacınız var ? Siz erkek arkadaşınıza, size söyleneni ve söyleyeni anlatırsınız; sonrasını erkek arkadaşınıza bırakırsınız.

Neden bir onaya ihtiyacınız var ? Siz erkek arkadaşınıza, size söyleneni ve söyleyeni anlatırsınız; sonrasını erkek arkadaşınıza bırakırsınız.
Güven probleminden dolayı değil sadece çok ciddi bir konu ve eğer böyle bir şeyi paylaşacaksam kendimden emin olmak isterim

Ben boyle bir durumda durust ve acik olunmasi gerektigini dusunuyorum. Yarin bi gun esin ayy cnm dayim 10 gun bizde kalacak deyip eve getirebilir yada sizi onun oldugu ortamlara sokabilir. Daha rahatsiz edici bence.
Ben bu yoruma katılıyorum söylemeden devam etmek bu durumu yaratabilir.

Size gelip bunu soyleyen ne sebeple soylemis?
Aileye zarar gelmemesi (kalabalık ve nüfuslu bir ile olduğundan dolayı) için kendimi geri çekmem daha doğrusu nişan yapmamam gerektiğini söyledi kardeşi kardeşe kırdırtma gibisinden şeyler söyledi ama benim bir suçum yok ki bu konuda bana söz verdirdi bu konuyu kapatacağıma dair vs.

Açıkçası çok iğrenç ve saklayabilecek bir konu değil.Kesinlikle sevgilinize söylemelisiniz aksi taktirde o adamla aynı ortamda bulunduğunuz her an size cehennme gibi gelecektir.Sessiz kalmanız a ayıya güç verip sizi taciz etmesine fırsat verebilir.Sanırım ben olsam önce annemle paylaşıp arkamdaki desteği hissedip sevgilime söylerdim.Hem sevgiliden gelecek tepki sizin onun hakkında net karar vermenize yardımcı olacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…