ERKEK ARKADAŞIMIN DAYISI...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok haklısınız ben elimden geldiğince hep uzak durmaya çalıştım aslında ama aileye zarar verecek olan benmişim muamelesi gördüm kadından yani bunu gelip söyleme cesaretini gösteriyorsa yüzleşecek de kusura bakmasın

Haklısınız bundan dolayı ne tepki vereceğini görmem gerek belki de ama dediğim gibi eğer böyle değilse ve konu çok büyürse diye çekiniyorum sadece. Fakat paylaşacağım ne olursa olsun.

Haklısınız bundan dolayı ne tepki vereceğini görmem gerek belki de ama dediğim gibi eğer böyle değilse ve konu çok büyürse diye çekiniyorum sadece. Fakat paylaşacağım ne olursa olsun.
İlk önce ailenizle,annenizle konuşun derim. Bu olay sevgilinizle aranızda kalmayacak çünkü. O bilsin öncesinde, sonra sevgiliniz söylersiniz. Geri dönüşü de olacağını sanmıyorum. Duygusal değil, mantıklı yaklaşmaya çalışın.

Sizi suçlamıyorum.Kadın konuyu size anlattığı an geri sayım başladı. Bu aşamada erkek arkadaşınızı çağırıp, konuyu bir an önce ona anlatmalısınız. Sonrasında: erkek arkadaşınız önce kadınla mı konuşur, dayısıyla mı bu sizin sorununuz değil.

Erkek arkadaşınızın davranışları, ilişkinize devam edip edemeyeceğinizi de gösterecektir size.

Bu konuyu size anlatan kişi direk olarak dayının ağzıyla konuşuyor bence. Yok kardeşi kardeşe kırdırma, nisan yapma vs. Resmen dayının dileklerini iletiyor. Hiç de iyi niyetli değil. Kesinlikle kadını konuşturup ses kaydı alın. Erkek arkadaşınızın da kafasını bulandirabilirler. Erkek arkadaşınızın tavrına göre hareket edersiniz. Ayrıca bu olayı aile de biliyor ve bu şekilde size haber yollamış olabilirler bunu da göz ardı etmeyin

Bence kimseye bir şey söyleme. Nasıl anlatılır ki bu durum… senin erkek arkadaşından ayrılman hele kel alaka. Dayı zaten olamayacağınızın farkındaymış, keşke kimseye söylemeseymiş ama olan olmuş. Uzaklara gideceğim demiş zaten. Sen evlenince dayıdan uzak durursun olur biter

Söyleyen de dayı da haset

Aşk filan değil
Yeğen ile yaş yakın kıskanmış hasetlenmiş resmen

Anladığım yeğen de üniversitede
Dayı ipsiz sapsız köyde takılıyor
Yeğeni kıskanıyor
Ah diyor bende üniversitede kızlarla takılsaydım diyo
Bu profili az buçuk biliyorum o yüzden canlandırdım
Neyse yeğeni kıskanıyor nişanlısına göz koyup utanmadan söylüyor

Mutlaka evlenmeden önce konuşmalısın
Bu dayı evlendikten sonra sizin eve damlarsa sürekli ne diyeceksin kocana ?
Baştan söyle dayısını silecekse evlensin senle

Söyleyen hiç iyi niyetli değil, nişan yapmazsanız dalinkokusu23’ün dayı da gönlü vardı ondan yapmadı diye laf çıkarırsa ne olacak? Erkek arkadaşınıza her şeyi olduğu gibi anlatın, size söyleyen kişiyle de yüzleştirin.

İşte o yüzden olayla alakasız insanlara duyurup daha çok konuşulur hale getirmeyin diyorum ama yine de sizin hayatınız sonuçta.

Erkek arkadaşınızla bunu paylaşın ama ne dayı ne de bu lafı getiren hiç iyi niyetli değil. Dayı bildiğiniz size lafın gelmesi için konuşmuş gerçekten seviyor olsa asla konuşmaz sırf size laf gelip rahatsız olmayın diye... Ama üzgünüm ki ben böyle bir olaydan sonra o aileyle görüşmek dahi istemezdim ayrılırdım. Hakkınızda hayırlısı olsun İnşaAllah herşey sakince olur

Size söyleyen kişinin aileye zarar gelmesin demesi hikaye aileyi düşündüğünden değil asıl amaç sizi nişan dan vazgeçirmek
Bu konuşmadan dayının da haberi vardır

Kesinlikle önce annenizle, sonrada annenizin olduğu ortamda nişanlınızla konuşun, anlatın herşeyi. Tutum, davranışına göre devam eder yada bitirirsiniz. Eğer biterse de hazırlıklı olun. Bu dayı sizi istemeye bile gelecek. Ve evet size söyleyen kişiyi gönderen de dayı. Nişan olmasın, ayrılın diye yaptı muhtemel. Çok tehlikeli biri dikkat edin, takıntılı biri gibi geldi bana

Kadını arayıp ses kaydi al mutlaka elinde kanitin olsun. Konusmada bana anlattıklarını sindiremiyorum.cok sasirdim bi dayı nasil böyle bi niyette olabilir.Lutfen o ses kaydını bana gönderin diye detaylı bi sekilde konuştur kadını.cunku sevgilin bu olayı öğrendiğinde kadın büyük bi ihtimal inkar yoluna gidecek.Ve hatta iftiraya bile ugrayabilirsin.Dayiya asildigini bile söyleyebilir.Zaten ne dayı ne de bu kadın hiç iyi niyetli değil.
Aile öğrendiğinde de gözden çıkarılacak ilk kişi sen olacaksın.Anne ve anneanne ile ilgili o toplara hiç girme.Ama illa öğrensinler diye dusunursunde sıralama kesinlikle sevgilinden sonra olsun.

Boyle bi evlilik nasıl olur hiç kestiremiyorum.Bu sapık dayı size ne kadar huzur verir.Bence cok tehlikeli ve kötü birisi.Resmen evlenmenizi engellemek için ugrasiyo.Bildigin yoklama çekmiş sana.Sen kabul etsen utanmadan da evlenir seninle çıkar yeğeninin karsina.Allahim düşüncesi bile feci.
Korkarım evlendikten sonra da huzur vermeyecek size.o nedenle kesinlikle soyle .sevgilinin durumuna göre şekillenir zaten olaylar .ona göre sende kararını verip yoluna bakarsın.
Ya ayrılıp boyle pislikleri sevindirmenizi hiç istemiyorum ama boyle bi durumda nekadar sağlıklı bi evlilik olur onu da kestiremiyorum.Allah yardimcin olsun...

Igrenc herif!
Alır başını gidermiş olayi hikaye,
Tam nişan üstü bunu yapmalari resmen sizi ayirma amaçlı.
Nisanlinizin haberi olmazsa, dayisyla olan samimiyetinden dolayi, evlendikten sonra surekli dayisiyla görüşmek, dayisinin evinize gidip gelmesini isteyecektir.

Ve bu tür olaylar asla gizli sakli kalmaz, bugun sizden duymazsa yarin bir baskasindan duyacak ve hatta siz bilip ona soylemediginiz icin de size farkli şeyler ima edecektir.

Böyle bir şey kesinlikle kapatılamaz. Size o kadar da kötülük yapmamış bunu anlatan ve zaten ispatlamış. Kim olsa bilmek ister. Annenizden önce nişanlanacağınız kişiyle konuşun. Gitsin o kadına ve ben de duymak istiyorum kaydettiğiniz konuşmayı desin. Bulanmazsa durulmaz derdi babaannem. Ne olacaksa olsun herkes göstersin gerçek yüzünü. Belki dayıyla kendileri konuşup sizden ve ilişkinizden uzak tutacaklar, belki de iftira atıyorsun o öyle bir şey yapmaz diyecekler. Evlenecek yaşa geldiyseniz kendi sorunlarınızı da kendiniz çözmelisiniz. Böyle bir şeyi duyan her anne üzüntüye kapılıp çocuğunu korumak ister.
Siz söyleyin, nişanlanacağınız kişi sizi her durumda koruyup kollayacak biri mi? Sevip sevmediğinizi sormuyorum, güveniniz tam mı? Yaşımın vermiş olduğu tecrübeye istinaden yazıyorum, bu dayı denen kişi size rahat vermez. Sevmek aşık olmak insanın elinde değil duygulara söz geçiremiyorsun. Ama sağda solda konuşuyor ve sizin kulağınıza gelmesini istiyor. Arkadaş veya çok uzak akraba olur kesersin görüşmeyi gelmezsin gitmezsin ama bu kişi kayınvalide adayının kardeşi. İstediği kadar "uzaklara gidicem, gelmiycem, görmüycem, aşkımı kalbime gömücem"palavraları sıksın. Ablası sizin de kayınvalideniz olacak. Nasıl açıklayacak bunu?

Siz niye en bastan konusmayi kabul ettiniz ki? Neden konusmak istedigini anladiginizda sevgiliniz olmadan konusmayacaginiz konusunda israrci olsaydiniz keske.

Bu konusmalar araci kadinin haddi degil. Hangi sifatla gelip sana acik acik iliskini bitir diyebiliyor, ne munasebet? Siz biraz sessiz sakin misiniz, manipule edebilecegine inanmis sizi cunku, sert bir bicimde agzinin payini vermediyseniz ve hala ne yapacagim diye dusunuyorsaniz hakli da cikmis.

Olayi kapatip evlenmeyin sakin, mutlaka ortaya cikar ve evlenmeden de biliyordu diye olay basiniza patlar.

Siz rahatsızlık duymasanız da rahat bırakmazlar. Ben olsam ilişkimi bitirirdim.

Sevgilim dayısını seviyor demişsiniz, yaşları da yakınmış, yarın evlendiginizde eşiniz vasıtasıyla evinize gelecek belki kalmak isteyecek, size türlü sıkıntılar çektirerek, belki sarkıntılık edecek. Bunları yasamanızın manası yok.

Adamın sapık olduğu belli. Nişanlanma arifesinde size laf göndermesi onu bırakıp bana gelir niyetiyle yapılmış bir şey. Ekonomik, sosyal farkları söyletmesi de bu sebeple, sizden "olur mu canım egitimin falan ne önemi var" demeniz beklenmiş. Ki siz tam inanmayınca bunu ispatlayacak şeyler de yapmış. Ahlak yoksunluğudur bu. Yeğeninin sevgilisine yapılamayacak davranışlarda bulunması asla rahat durmayacaginin göstergesidir. Siz evlenince tacize kadar varıp ama haberi vardı ses etmedi demek ki o da istiyor savunması yapacak bir tip.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…