ERKEK ARKADAŞIMIN DAYISI...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olsam eşime böyle böyle bir durum varmış bana geldi sana da başka yerden gelmesin mesafemizi koyalım derdim. Durduk yere mesafe koysam hem anlamaz hem de belki bilmeden ayni ortama sokmaya çalışır. Ayrica baska yerden aslında eşin de biliyordu deseler neden söylemedin der. Yok artık dayı beni seviyor diye evleneceğim adamdan ayrılmak aklıma bile gelmezdi. Belki çok aşık değilsinizdir asıl bunu düşünün derim. Hem bu konuyu eşimle konusamayacaksam da çok zor böyle bir ilişki tipi benim için.
Açıkçası benimde aklıma gelmezdi ama şartlar insanı hiç istemediği şeyleri düşünmeye itebiliyor. Sorunun ilişkimizde olduğunu düşünmüyorum tepkisi bana değil dayısına olur ve çok kırılır, üzülür, sorun yaşar biliyorum. Düşündüğüm şey yarın evlendiğimizde duyulursa daha kötü sonuçlar doğurabileceğiydi. Yani yine onu sevdiğim için bunları düşünüyorum.

Böyle birşey nasıl ispatlandı size orayı anlamadım. Size ispat edilecek şeyler varsa bunu başkaları da biliyordur. Anneanne ve anne ile konuşmak çok mantıksız olur, bir biri oğlunu diğeri kardeşini korumak için sizi suclu bile çıkarabilirler. Dayı ile sevgiliniz çok yakınmış bu bildiğiniz birşey yokmuş gibi devam edemezsiniz.

Bugün üzerini kapattığınız her şey, yarın üzerinize yıkılır.
Bence konuyu herkese söyleyin. Sizi bağlayan bir şey yok sonuçta. Çözebiliyorlarsa kendileri çözsünler.
Erkek arkadaşımdan da soğudum demişsiniz, belki onun bundan sonraki tavrı da sizin karar vermenizde kolaylık olur. Ya doğru yoldayım, haklıymışım der rahat edersiniz, ya bu adam iyice çirkinleşti, beni de Allah korudu deyip gene rahat edersiniz, ya da her şeyi çözer, sonunda bir araya gelir gene rahat edersiniz.
Bence saklamayın.

Böyle birşey nasıl ispatlandı size orayı anlamadım. Size ispat edilecek şeyler varsa bunu başkaları da biliyordur. Anneanne ve anne ile konuşmak çok mantıksız olur, bir biri oğlunu diğeri kardeşini korumak için sizi suclu bile çıkarabilirler. Dayı ile sevgiliniz çok yakınmış bu bildiğiniz birşey yokmuş gibi devam edemezsiniz.
Dediğim gibi konunun anonim kalması açısından bahsetmek istemiyorum ama kısaca o kişinin eşi ses kaydı almış diyeyim. Evet çok yakınlar aklımın almadığı midemin kaldırmadığı konu bu zaten. Sevgilimin kaldıramayacağını düşünmemin sebebi de bu. Başka türlü olsa paylaşırdım bunu onunla zaten. Kafayı yemek üzereyim kelimenin tam anlamıyla

Size ispatladı dediği şeyleri keşle siz kendiniz mesaj olarak gönderseydiniz. Bu konuyu aileniz konuşmak zorunda, yarın bir gün dayı pislik yapsa bu sefer adınızı çıkarırlar dayıyı korurlar üstelik eşiniz de size destek çıkmaz. Kısacası kapatılacak mevzu değil. Dayı denen ayı da utanmaz biri. Bunları göze alarak konuştu demek ki veya sizi pısırık diye düşündü yokladı. Herhalukarda gerçekten iğrenç bir karakter.

Kırılır üzülür diye duygusal düşünüyorsunuz ama daha önce de benzer şeyler yaşanmış olabilir yaş farkı az diye kendisini sürekli kıskanmış bile olabilir. Beraber büyüdülerse bilirler daha önce de vukuatları vardır belki

Karşıdaki karakter, namus yoksunu biri. Siz kendinizi koruyun ve korkmayın.

Bugün üzerini kapattığınız her şey, yarın üzerinize yıkılır.
Bence konuyu herkese söyleyin. Sizi bağlayan bir şey yok sonuçta. Çözebiliyorlarsa kendileri çözsünler.
Erkek arkadaşımdan da soğudum demişsiniz, belki onun bundan sonraki tavrı da sizin karar vermenizde kolaylık olur. Ya doğru yoldayım, haklıymışım der rahat edersiniz, ya bu adam iyice çirkinleşti, beni de Allah korudu deyip gene rahat edersiniz, ya da her şeyi çözer, sonunda bir araya gelir gene rahat edersiniz.
Bence saklamayın.
Yani ister istemez aramıza bir soğukluk girdi benden kaynaklı. Düşündükçe bile sinirlerim bozuluyor. Belkide paylaşmak en doğrusudur bilemiyorum

Hadi diyelim ilgisi kaydı, duygularimizi kontrol edemiyoruz sonucta. Karakter sahibi olan bir erkek size elçi yollamaz, duygularini kalbine gömer, bundan kimseye bahsetmez hatta imkani varsa baska bir yere calismaya gider sizinle ayni ortama girmezdi.
Bu durumu asla saklamayin. Yarin obur gun bir odada 5 dakika yalniz kalsaniz dedikodunuz cikar. Erkeklere hic bisey olmuyor hep kadinin namusu uzerinden konusuluyor bu ulkede.

Size ispatladı dediği şeyleri keşle siz kendiniz mesaj olarak gönderseydiniz. Bu konuyu aileniz konuşmak zorunda, yarın bir gün dayı pislik yapsa bu sefer adınızı çıkarırlar dayıyı korurlar üstelik eşiniz de size destek çıkmaz. Kısacası kapatılacak mevzu değil. Dayı denen ayı da utanmaz biri. Bunları göze alarak konuştu demek ki veya sizi pısırık diye düşündü yokladı. Herhalukarda gerçekten iğrenç bir karakter
kadın bana göndermeyi kesinlikle reddetti arada kötü olacakları için. En doğrusu kendi aileme bahsetmek öncellikle anneme. Büyüklerin kendi aralarında çözmesi en mantıklısı sanırım. Ama şimdi de yalancı çıkarılma ihtimalim var.

Yani ister istemez aramıza bir soğukluk girdi benden kaynaklı. Düşündükçe bile sinirlerim bozuluyor. Belkide paylaşmak en doğrusudur bilemiyorum
Kesinlikle en doğrusu paylaşmak.
Kendinizi kötü hissetmenizi gerektirecek bir şey yok. Belki de hayat sizi bir tehlikeden koruyor.

İki ucu b.klu değnek dedikleri bir durumdasınız.
Ben olsam erkek arkadaşıma söylerdim Erkek arkadaşınıza bu konuyu ilk ve son defa açtığınızı aranızda hiçbir şekilde gizli saklı ve yalan olmaması için anlatacağınızı söyleyin ve durumu izah edin. Eğer dayı kanıt oluşturulabilecek bir şeyler yapmış veya 3. kişilerin duymasını sağlayacak kadar etrafta konuşmuşsa bazı şeyleri göze almıştır. Siz boşuna üzülmeyin.

Sizinle konuşan kişi bence sizin de yüz verdiğinizi düşündüğü ve kontrol etmek istediği için olayı size yansıtmış olabilir. Bakın karşınızdaki normal biri değil. Tekrar diyorum dürüst olsa, içinden gerçekten sevgi olsa orada burada konuşmaz, size laf gelecek diye özenli davranırdı ve size birini göndermezdi. Yalancı çıkarılmaktan da korkmayın baştan sınırı çeker ve olayı bitirirsiniz. Sizce kendi oğullarını bilmiyorlar mı? Adam ulu orta yerde anlatmış.

Şöyle örnek vereyim. Pedofil planların tüm kardeşleri bilir. Çünkü daha küçükken başlar hareketleri. Siz kendinize güvenin ve ailenizle paylaşın bunu. Bu kadını arayıp başka bir telefonda konuşmayı kaydedebilirsiniz.

Siz hala ilk başta anneniz ne farketti nasıl davrandı siz de garip bulduğunuz hareketleri neydi onu anlatmadınız.

Erkek arkadaşım anlayışlı biridir aslında ama böyle bir konuda ne tepki göstereceğini kestiremiyorum çok kötü olabilir. Nasıl dürüst olunabilir bilemiyorum.
Acik acik konusacaksiniz buraya yazdiklarinizi detaylariyla anlatacaksiniz. UZerini kapatirsaniz yarin bir gun oraya ciktiginda demekki dalinin de gonlu varmis hic sikayet etmemis fln da diyecekler. Siz alin nisanlinizi karsiniza durust olun burada suclu siz degilsiniz utanmasi gereken de siz degilsiniz.

Sizinle konuşan kişi bence sizin de yüz verdiğinizi düşündüğü ve kontrol etmek istediği için olayı size yansıtmış olabilir. Bakın karşınızdaki normal biri değil. Tekrar diyorum dürüst olsa, içinden gerçekten sevgi olsa orada burada konuşmaz, size laf gelecek diye özenli davranırdı ve size birini göndermezdi. Yalancı çıkarılmaktan da korkmayın baştan sınırı çeker ve olayı bitirirsiniz. Sizce kendi oğullarını bilmiyorlar mı? Adam ulu orta yerde anlatmış.

Şöyle örnek vereyim. Pedofil planların tüm kardeşleri bilir. Çünkü daha küçükken başlar hareketleri. Siz kendinize güvenin ve ailenizle paylaşın bunu. Bu kadını arayıp başka bir telefonda konuşmayı kaydedebilirsiniz.

Siz hala ilk başta anneniz ne farketti nasıl davrandı siz de garip bulduğunuz hareketleri neydi onu anlatmadınız.
Haklısınız günlerdir sırtımda ne kadar ağır bir yük olduğunu anlatamam. Annemle paylaştıktan sonra kadını arayıp konuşturayım sonrasında nasıl bir adım atılacağına karar verilir.

kadın bana göndermeyi kesinlikle reddetti arada kötü olacakları için. En doğrusu kendi aileme bahsetmek öncellikle anneme. Büyüklerin kendi aralarında çözmesi en mantıklısı sanırım. Ama şimdi de yalancı çıkarılma ihtimalim var.

Büyükleri niye karıştırıyorsunuz ki böyle şeylere? Dayı da sizin yaşlarda anladığım kadarıyla, şuan öyle hissediyor olabilir ileride geçer hisleri. Kimse kimseye sonsuza kadar aşık kalmaz. Ama bir kere aile arasında yaydığınızda bu konuyu yaşlılar unutmaz bi daha. İnatla dallandırıp budaklandırırlar konuyu. İlla birine söylemek istiyorsanız nişanlınıza söylemeniz en mantıklı olan anneler yerine.

Büyükleri niye karıştırıyorsunuz ki böyle şeylere? Dayı da sizin yaşlarda anladığım kadarıyla, şuan öyle hissediyor olabilir ileride geçer hisleri. Kimse kimseye sonsuza kadar aşık kalmaz. Ama bir kere aile arasında yaydığınızda bu konuyu yaşlılar unutmaz bi daha. İnatla dallandırıp budaklandırırlar konuyu. İlla birine söylemek istiyorsanız nişanlınıza söylemeniz en mantıklı olan anneler yerine.
Erkek arkadaşımın olmayacak bir şey yapmasından korktuğum için büyüklerin daha mantıklı yaklaşacağını düşündüm. Sorun onun hislerinin geçici veya kalıcı olması değil zaten böyle bir şeyin konuşulması bile iğrenç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X