- 29 Mayıs 2021
- 14.096
- 91.780
- 548
- 36
- Konu Sahibi dalinkokusu23
-
Niye karıştırmasın konuya kadını? Böyle bir şeyi ses kayıtları ile gelip anlatırken konunun öylece kapanacağıni düşünmüyordu herhalde.Kadın gelmiş, söylemiş; hala kadını konuya karıştırmanın mantığı nedir ? Erkek arkadaşınıza, kadın size ne söylediyse olduğu gibi anlatın.
Kapatmayın. Herkes duysun. Ellerine ekmek vermeyin.Aileye zarar gelmemesi (kalabalık ve nüfuslu bir ile olduğundan dolayı) için kendimi geri çekmem daha doğrusu nişan yapmamam gerektiğini söyledi kardeşi kardeşe kırdırtma gibisinden şeyler söyledi ama benim bir suçum yok ki bu konuda bana söz verdirdi bu konuyu kapatacağıma dair vs.
Annemle paylaşacağım çok teşekkür ederimBunu görmezden gelip devam etmeyin. Bir tuzağın içine çekiliyorsunuz. Size haber gelmesini sağlayarak sizi şahit tuttu. Şimdi saklarsanız ilerde başınız çok ağrıyacak. Ailenize anlatın, sizi sadece onlar çıkarır bu beladan.
Güven probleminden dolayı değil sadece çok ciddi bir konu ve eğer böyle bir şeyi paylaşacaksam kendimden emin olmak isterim
Yani bana anlattığı şey onun da haberinin olmadığıydı aileye zarar gelmesini istemiyormuş bunu söyleyen kişi ama dediğim gibi tamamen kötü niyet olduğunu düşünüyorumO kisi bunca zanan susmus, neden simdi soyluyor? Ben bunda cok iyi niyet goremedim.
Ohoooo laf buralara geldiyse o sulalede nisanlindan başka herkes biliyor demek ki durumu...Yalandır iftiradır kumpastir diyemiyorum çünkü zaten siz de önceden sezmişsiniz birseyler...Size laf getiren kişi ne yaptığını çok iyi biliyor bence, üstü ortulecek birşey kalmamıs, tek çare damat adayıyla açık açik olanlari konuşup, ayrılma kararını iletmek....Yapabileceğiniz başka hicbirsey kurtarmaz bu iliskiyiAileye zarar gelmemesi (kalabalık ve nüfuslu bir ile olduğundan dolayı) için kendimi geri çekmem daha doğrusu nişan yapmamam gerektiğini söyledi kardeşi kardeşe kırdırtma gibisinden şeyler söyledi ama benim bir suçum yok ki bu konuda bana söz verdirdi bu konuyu kapatacağıma dair vs.
Hicbirsey sonsuza kadar gizli kalmaz. Sanirim bu durumu ailenize soylemeniz gerekiyor.Yani bana anlattığı şey onun da haberinin olmadığıydı aileye zarar gelmesini istemiyormuş bunu söyleyen kişi ama dediğim gibi tamamen kötü niyet olduğunu düşünüyorum
Niye karıştırmasın konuya kadını? Böyle bir şeyi ses kayıtları ile gelip anlatırken konunun öylece kapanacağıni düşünmüyordu herhalde.
Kaldı ki,konuyu sevgilisine söyleyince yine karışacak olaylara her türlü.
Kurtarmaya çalıştıkça elinde kalacak.Ohoooo laf buralara geldiyse o sulalede nisanlindan başka herkes biliyor demek ki durumu...Yalandır iftiradır kumpastir diyemiyorum çünkü zaten siz de önceden sezmişsiniz birseyler...Size laf getiren kişi ne yaptığını çok iyi biliyor bence, üstü ortulecek birşey kalmamıs, tek çare damat adayıyla açık açik olanlari konuşup, ayrılma kararını iletmek....Yapabileceğiniz başka hicbirsey kurtarmaz bu iliskiyi
Kadın inkar edecektir,ben tam olarak öyle demedim, sevgilin yanlış anlamış falan deme ihtimali çok yüksek. Öylece evet dayın sevgiline aşık bende ayrıl aile arasında sorun çıkmasın dedim, diyeceğini mi düşünüyoruz? Böyle bir durumda elinde bir ses kaydı olsa güzel olur ama kadın telefonda konuşur mu bilemem. Bu olay, konu sahibi ve ailesi için sıkıntılı bir noktaya bile gidebilir..Kadını telefonla arayıp, konuşturmanın bir mantığı var mı sizce ? Erkek arkadaşı zaten kadını tanıyor; kadınla sonrasında gidip konuşabilir zaten.
Aslında açıklama yapmayacaktım ama sanki beni suçluyor gibisiniz anlam veremedim. Erkek arkadaşım 27 yaşında evet her şey halloldu. ben 5. sınıftayım 1 yılım kaldı bitmesine fakat aynı şehirde olduğumuz için sakınca görmedik. Planımız bu yaz düğün yapmaktı. Kimseden bir şey istemeden kendi imkanlarımızla yapabilecek gücümüz var çok şükür. Erkek arkadaşımın benim sözüme inanmayacağını düşünmem değil sorun. Sorun bu olayın çok büyüyebilme ihtimali. Ayrıca sadece bana söylenen şeyler değil ses kaydı dinledim doğruluğundan emin olduğum bir konu. Ben böyle duydum demeyeceğim bu böyle diyeceğim dolayısıyla herkesin karşısına kendimden emin çıkabilmem gerek. Yani sizin o kişi olduğunuzu öğrensem şaşırmam cidden :)Hangi açıdan ? Size gelip söylenen bir söz var. Siz de aile büyüklerini karıştırmadan öncelikle erkek arkadaşınızla konuşacak, size söyleneni anlatacaksınız o kadar.
Siz 24 yaşındasınız. Erkek arkadaşınız kaç yaşında ? Okul, iş, askerlik gibi konuları hallettiniz mi ? Uzun bir nişanlılık mı olacak ?
Bilemiyorum dediğiniz çok olası fakat başka çözüm yolu bulamadımKadın inkar edecektir,ben tam olarak öyle demedim, sevgilin yanlış anlamış falan deme ihtimali çok yüksek. Öylece evet dayın sevgiline aşık bende ayrıl aile arasında sorun çıkmasın dedim, diyeceğini mi düşünüyoruz? Böyle bir durumda elinde bir ses kaydı olsa güzel olur ama kadın telefonda konuşur mu bilemem. Bu olay, konu sahibi ve ailesi için sıkıntılı bir noktaya bile gidebilir..
Yerinizde olsam açıkça gerçekleri söylerim ve bu evliliği yapmam. Sizin bir suçunuz yok ama erkek beyni farklı çalışır, tatsız olaylar yaşanır ileride.Dediğim gibi konunun anonim kalması açısından bahsetmek istemiyorum ama kısaca o kişinin eşi ses kaydı almış diyeyim. Evet çok yakınlar aklımın almadığı midemin kaldırmadığı konu bu zaten. Sevgilimin kaldıramayacağını düşünmemin sebebi de bu. Başka türlü olsa paylaşırdım bunu onunla zaten. Kafayı yemek üzereyim kelimenin tam anlamıyla
Ortada size gore bi durum yok. Benim buyuk amcamla yengem.hala dayi cocugu. Babam bekarken yengemin yegeni yani babamin da kuzeninin kizi babama asikmis. Yengem illa evlendirelim diye ne taklalar atmis ama babam annemle evlenmis. Yengem annemi bu yuzden hic sevmez. Yegeni de evli suan. Bazi ortamlarda ister istemez karsilasilir. Kadin annemi ne zaman gorse babami sorar ve ben de x i cok severim ya selam soyle benden deyip kikirdar. Babama ya da anneme gore bisey yok kadinin terbiyesizligi napicaksin. Sen de duymamis gibi davranicaksin. Dayiyla mesafeye devamÖncellikle merhaba. Ben nişanlanma arifesindeyim ve bildiğiniz üzere stresli bir süreç. Aslında stresim alışveriş, süsleme, organizasyon stresi değil. Yanlış mı karar verdim acaba diye günlerdir içim içimi yiyor ve bunun bir sebebi var. Erkek arkadaşımı çok seviyorum ve uzun zamandır beraberiz bir aile dostumuz vesilesiyle daha üniversiteye başlamadan önce tanıştık ve arkadaştık. Sonradan duygusal bir ilişkiye evrildi aramızdaki arkadaşlık. Onun çok kalabalık bir ailesi var, aralarında çok az yaş farkı olan birde dayısı var. Yıllardır garip bir şekilde yanlış bir şeyler olduğunu hissettiğim konu dayısının hal ve hareketleri. Erkek arkadaşımla ilk tanıştığımız dönemlerde aile dostumuz olduğu için bizi yemeğe davet etmişlerdi ve o zamandan beri rahatsız olduğum bir konuydu. Hatta annem bile fark etmiş olacak ki o da rahatsız olduğunu bana söylemişti. Erkek arkadaşımın dayısı aradan yıllar geçti ve evlenmedi, kimseyi istemedi, yaşadığı uzak bir köyden evimizin yakınında bir yere yerleşti. Tabi bütün bunlar olurken ara ara birbirimizi gördük ve ben ona hep güzel dileklerimi ilettim, bütün bunların altında farklı niyetleri olabileceğini hiç düşünmedim. 8 gün önce erkek arkadaşımın yakını olan ortak bir tanıdığımız benimle görüşmek istedi ve bazı şeyler söyledi. Aslında 5 yıldır bana karşı hisleri olduğunu erkek arkadaşımla beraber değilken bile söyleyemediğini şimdi asla söyleyemeyeceğini, aramızda olan eğitim, ekonomik farklardan ve ne kadar imkansız duyguları olduğundan bahsetmiş birine. Başkasıyla evlenmeyeceğini ,kimsenin hayatını yakmak istemediğini, sonunda yaşadığımız yeri terk edeceğini ve çok vicdan azabı çektiğini söylemiş. Başta inanmadım, bunları söyleyen birinin ne kadar kötü niyetli olabileceği ortada fakat bir şekilde gerçekliğini kanıtladı (konunun anonim kalması açısından bundan bahsetmeyeceğim). Şimdi ben bir çıkmazda gibiyim. Erkek arkadaşımı çok seviyorum fakat bu işten inanılmaz soğudum midem bulandı desem yeridir. Kimseye anlatamıyorum annem dahil çünkü bu tarz şeyler çabuk duyulur biliyorum. Benim bir suçum yok fakat elimde olmasa bile bir aileye zarar vermek istemiyorum. Şimdi erkek arkadaşımdan ayrılırsam ona ve kendime haksızlık etmiş olacağım. Bunu bile bile gizleyerek devam edersem vicdan azabından ölürüm herhalde. Biraz zaman istemek benim ailemi şüphelendirir bir sürü soru sorar, sorun çıkarırlar biliyorum. Sevgili ablalarım bana biraz tavsiye verseniz çok çok mutlu olurum gerçekten. Sevgilerle...
Aileye zarar gelmemesi (kalabalık ve nüfuslu bir ile olduğundan dolayı) için kendimi geri çekmem daha doğrusu nişan yapmamam gerektiğini söyledi kardeşi kardeşe kırdırtma gibisinden şeyler söyledi ama benim bir suçum yok ki bu konuda bana söz verdirdi bu konuyu kapatacağıma dair vs.
bilemiyorum umarım haklı olmazsınızOhoooo laf buralara geldiyse o sulalede nisanlindan başka herkes biliyor demek ki durumu...Yalandır iftiradır kumpastir diyemiyorum çünkü zaten siz de önceden sezmişsiniz birseyler...Size laf getiren kişi ne yaptığını çok iyi biliyor bence, üstü ortulecek birşey kalmamıs, tek çare damat adayıyla açık açik olanlari konuşup, ayrılma kararını iletmek....Yapabileceğiniz başka hicbirsey kurtarmaz bu iliskiyi
Kadın inkar edecektir,ben tam olarak öyle demedim, sevgilin yanlış anlamış falan demesi ihtimali çok yüksek. Öylece evet dayın sevgiline aşık bende ayrıl aile arasında sorun çıkmasın dedim diyeceğini mi düşünüyoruz? Böyle bır durumda elinde bir ses kaydı olsa güzel olur ama kadın telefonda konuşur mu bilemem. Bu konu sahibi ve ailesi için sıkıntılı bir noktaya bile gidebilir..
Erkek arkadaşımı çok seviyorum ve uzun zamandır beraberiz bir aile dostumuz vesilesiyle daha üniversiteye başlamadan önce tanıştık ve arkadaştık. Sonradan duygusal bir ilişkiye evrildi aramızdaki arkadaşlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?