ERKEK ARKADAŞIMIN DAYISI...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın gelmiş, söylemiş; hala kadını konuya karıştırmanın mantığı nedir ? Erkek arkadaşınıza, kadın size ne söylediyse olduğu gibi anlatın.
Niye karıştırmasın konuya kadını? Böyle bir şeyi ses kayıtları ile gelip anlatırken konunun öylece kapanacağıni düşünmüyordu herhalde.
Kaldı ki,konuyu sevgilisine söyleyince yine karışacak olaylara her türlü.

Kapatmayın. Herkes duysun. Ellerine ekmek vermeyin.

Annemle paylaşacağım çok teşekkür ederim

Güven probleminden dolayı değil sadece çok ciddi bir konu ve eğer böyle bir şeyi paylaşacaksam kendimden emin olmak isterim

Hangi açıdan ? Size gelip söylenen bir söz var. Siz de aile büyüklerini karıştırmadan öncelikle erkek arkadaşınızla konuşacak, size söyleneni anlatacaksınız o kadar.

Siz 24 yaşındasınız. Erkek arkadaşınız kaç yaşında ? Okul, iş, askerlik gibi konuları hallettiniz mi ? Uzun bir nişanlılık mı olacak ?

O kisi bunca zanan susmus, neden simdi soyluyor? Ben bunda cok iyi niyet goremedim.
Yani bana anlattığı şey onun da haberinin olmadığıydı aileye zarar gelmesini istemiyormuş bunu söyleyen kişi ama dediğim gibi tamamen kötü niyet olduğunu düşünüyorum

Ohoooo laf buralara geldiyse o sulalede nisanlindan başka herkes biliyor demek ki durumu...Yalandır iftiradır kumpastir diyemiyorum çünkü zaten siz de önceden sezmişsiniz birseyler...Size laf getiren kişi ne yaptığını çok iyi biliyor bence, üstü ortulecek birşey kalmamıs, tek çare damat adayıyla açık açik olanlari konuşup, ayrılma kararını iletmek....Yapabileceğiniz başka hicbirsey kurtarmaz bu iliskiyi

Kadını telefonla arayıp, konuşturmanın bir mantığı var mı sizce ? Erkek arkadaşı zaten kadını tanıyor; kadınla sonrasında gidip konuşabilir zaten.

Kurtarmaya çalıştıkça elinde kalacak.

Kadını telefonla arayıp, konuşturmanın bir mantığı var mı sizce ? Erkek arkadaşı zaten kadını tanıyor; kadınla sonrasında gidip konuşabilir zaten.
Kadın inkar edecektir,ben tam olarak öyle demedim, sevgilin yanlış anlamış falan deme ihtimali çok yüksek. Öylece evet dayın sevgiline aşık bende ayrıl aile arasında sorun çıkmasın dedim, diyeceğini mi düşünüyoruz? Böyle bir durumda elinde bir ses kaydı olsa güzel olur ama kadın telefonda konuşur mu bilemem. Bu olay, konu sahibi ve ailesi için sıkıntılı bir noktaya bile gidebilir..

Aslında açıklama yapmayacaktım ama sanki beni suçluyor gibisiniz anlam veremedim. Erkek arkadaşım 27 yaşında evet her şey halloldu. ben 5. sınıftayım 1 yılım kaldı bitmesine fakat aynı şehirde olduğumuz için sakınca görmedik. Planımız bu yaz düğün yapmaktı. Kimseden bir şey istemeden kendi imkanlarımızla yapabilecek gücümüz var çok şükür. Erkek arkadaşımın benim sözüme inanmayacağını düşünmem değil sorun. Sorun bu olayın çok büyüyebilme ihtimali. Ayrıca sadece bana söylenen şeyler değil ses kaydı dinledim doğruluğundan emin olduğum bir konu. Ben böyle duydum demeyeceğim bu böyle diyeceğim dolayısıyla herkesin karşısına kendimden emin çıkabilmem gerek. Yani sizin o kişi olduğunuzu öğrensem şaşırmam cidden :)

Bilemiyorum dediğiniz çok olası fakat başka çözüm yolu bulamadım

Yerinizde olsam açıkça gerçekleri söylerim ve bu evliliği yapmam. Sizin bir suçunuz yok ama erkek beyni farklı çalışır, tatsız olaylar yaşanır ileride.

Bunu gelip size söyleyen kişi başkalarına da söyler ki..
Özellikle gelmiş size dayı göndermiş ama bu konu duyulur açığa çıkar.
Erkek arkadaşınızla bu durumu paylaşmalısınız.
Ona göre yol almalısınız bu birliktelikte..

Ortada size gore bi durum yok. Benim buyuk amcamla yengem.hala dayi cocugu. Babam bekarken yengemin yegeni yani babamin da kuzeninin kizi babama asikmis. Yengem illa evlendirelim diye ne taklalar atmis ama babam annemle evlenmis. Yengem annemi bu yuzden hic sevmez. Yegeni de evli suan. Bazi ortamlarda ister istemez karsilasilir. Kadin annemi ne zaman gorse babami sorar ve ben de x i cok severim ya selam soyle benden deyip kikirdar. Babama ya da anneme gore bisey yok kadinin terbiyesizligi napicaksin. Sen de duymamis gibi davranicaksin. Dayiyla mesafeye devam

Ne saçma ya kardeşlerden biri kardeşinin namusudur demiyor, gözüne onun sevgilisini nişanlı olana kadar kestirip rahatsız ediyor bakışları ile sonra da Mart kedisi gibi resmen kızışıp millete anlatıyor ve siz mi kardeşi kardeşe kırdırmış oluyorsunuz? İnsan en azından karakter, onur, gurur, namuslu, dürüst olur. Sanki Bihter ziyagilden bahsediyor. Olmayacaksa da olmaz ama rezil edilmeyi hak etmiş.

bilemiyorum umarım haklı olmazsınız

Kadının bundan sonra ne söyleyeceğinden çok, erkek arkadaşının tavrı ve tutumu önemli.

Dayı, yeğen arasındaki yaş farkı az ve abi -kardeş gibilerse, aralarında bu konuyu konuşmuş dahi olabilirler; şanslısın, keşke önce bana tanıştırılsaydı vb. gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…