- 20 Haziran 2019
- 369
- 108
- 103
- 36
- Konu Sahibi Araftaki35
Son konuşmamız cumartesi günü oldu aslında artık konuyu açmayacaktım ama kendisi her ay kenara birlikte düzenli para atmaktan temmuzda yurt dışına çıkmaktan bahsettiği için bende tabi yine delirdim temmuzdaki tatil planı yapılsın ama sorunlarımız geleceğimiz hakkında konuşulmaya gelince asabileşsin beni yine bastırsın konuşturmasın hep haklı olmayı başarıyor çok iyi manipüle ediyor evet seviyorum ortak noktalarımız çok iyi bir baba sorumluluk alabiliyor olması çalışkan olması artı bir sürü şey var bırakıp gitmemi durduran ama kalınca da sonu yokmuş sizinde dediğiniz gibi sadece hayatına dahil olacak bir kadın arıyormuş gibi geliyor oysa ben birlikte hayat kurmak istiyorum kafam çok dolu bu ilişki beni çok yoruyor baslın bir karakter olamamak sürekli susan taraf olmak hayat enerjimi bitiriyor
Benim de hatalarım oldu çok erken evlilikten bahsetmek ısrarcı tavrım bazı konularda fazla verici anlayışlı olmam yüzük ve teklif konusunda ki tutumum gibi
Oysa en başlarda çok iyi konuşabilen iletişim kurabilen iki insandık en çok bunu seviyordum şimdi bazı konular var evlilik kızı maaşı gideleri gibi bu konular asla konuşmak istemediği konular sonu hep konuşulmadan anlaşılmadan bitiyor böyle olunca da kafam netleşmiyor tekrar tekrar aynı konuları açıp duruyorum
Benim de hatalarım oldu çok erken evlilikten bahsetmek ısrarcı tavrım bazı konularda fazla verici anlayışlı olmam yüzük ve teklif konusunda ki tutumum gibi
Oysa en başlarda çok iyi konuşabilen iletişim kurabilen iki insandık en çok bunu seviyordum şimdi bazı konular var evlilik kızı maaşı gideleri gibi bu konular asla konuşmak istemediği konular sonu hep konuşulmadan anlaşılmadan bitiyor böyle olunca da kafam netleşmiyor tekrar tekrar aynı konuları açıp duruyorum
Aile anne olmak..Hayir bir evlilik atlatmissiniz, niye bir daha evlenmek istiyorsunuz ki? Ne guzel haftanin hergunu gorusuyormussunuz. Ne gerek var evde birini daha kendinize yuk etmeye.
Yemeginiz kendinizin, daginikliginiz kendinizin, camasiriniz-bulasiginiz kendinizin.
Evlilik kadinin sirtina yuk.
Isiniz var maasiniz var, gonlunuzce erkek arkadasinizla gorusuyorsunuz. Daha ne ister ki bir insan.