• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımın arkadaşına yazdığı mesaj!

Bence suçlamayı kadınlara değil erkeklere yapın.Sorun kızların böyle erkekleri bulması değil,erkeklerin yüzde doksan beşinin böyle olması.Eğer eşiniz veya sevgiliniz varsa biraz özeline girin bakalım kim bilir ne naneler yemiştir.

başka konularda da bu oran vermeleri çok görüyorum da merak ettim bu istatistiksel araştırmayı hangi kurum yapmış..% 95 o kadar büyük bir oran ki bunu bu kadar net ifade etmek için bir şekilde kanıtlanmış olması lazım..

ya da kadınların kendisini avutma yöntemi mi bu acaba? aman zaten hepsi öyle demek kolay tabii.

Son düzenleme:
Sansli Marilyn mi ? :)

Demek oyleymisiz de haberimiz yokmus :)

Tum kadinlar hatta pek cogu erkektir yasamali ki evlenince gozu disariya kaymasin diye dusunup ve hatta evlenmeden once iliski yasamayan erkege gay gozuyle bakilip normal karsilarken ,
bizler secimimizi farkli yonde kullandik, erkek evlatlarimizi da o yonde yetistirecegiz desek daha dogru olmaz mi ?

Ya da kisisel tercih desek ? :)

Ama yok yok hepimiz Sansli Marilyniz :)

her erkek böyle genellemesini kabul etmiş olsam o dakika lezbiyen olmayı seçerim, gene de razı olmam aldatılmaya saçma sapan telefon mesajlarına yersiz egolara, bu kadar basit, bi insan kendine ne kadar değer veriyosa karşıdaki insanlar ona göre konumlanıyolar

Sansli Marilyn mi ? :)

Demek oyleymisiz de haberimiz yokmus :)

Tum kadinlar hatta pek cogu erkektir yasamali ki evlenince gozu disariya kaymasin diye dusunup ve hatta evlenmeden once iliski yasamayan erkege gay gozuyle bakilip normal karsilarken ,
bizler secimimizi farkli yonde kullandik, erkek evlatlarimizi da o yonde yetistirecegiz desek daha dogru olmaz mi ?

Ya da kisisel tercih desek ? :)

Ama yok yok hepimiz Sansli Marilyniz :)

ha bi de bu var,benim eşim-sevgilim yapmamıştır deyince de evet sen kendini kandır,he he kesin öyledir,bi senin ki yapmaz zaten,büyük konuşma,çok güvenme vb..şeyler söyleniyor..

kadınların yine kadınlardan çektiği nedir Allah aşkına?

erkekler kendi söylemlerini,olmasını istediklerini ne güzel kabul ettiriyor bizlere.erkeklerin bilmem ne kadarı aldatırmış.. o zaman benim eşim de aldatır, e bu da normal birşey o zaman..zaten hepsi yapıyormuş..

işte bunun sonu normalleştirmek.

Belki sana sinirlenipde acısını kendince böyle çıkartmış olabilir erkek psikolojisi işte pek de birşey beklememek gerek
çok sevmiyor ve güvensiz hisediyorsan uzatmanada gerek yok tabi canım inceldiği yerden kopar ama çok seviyorum
diyorsan bu mesajın ne anlama geldiğini sor sonuçta 1 gün öncede blöfde olsa ayrılmak istediğini söylemişsin
1 yıl 2 aylık evli bir bayan olarak söylüyorum erkekler böyle durumlarda ayrılırım veya babamın evine giderim gibi
durumlarda saçma psikolojiyle yanlış şeyler yapabilir ha benim eşime ben hiç böyle bir şey söylemedim oda böyle bir tepki vermedi tabi.Karaktere bağlıda bir durum.

Esim hep der ki aldatmayi birak, cocuklarimin anasindan baska bir kadina alici gozle baktigim an kafama sikarim der

Acaba beni kandiriyor olabilir mi ? :))
Kesin kandiriyor ben de saf saf inaniyorum :))

Erkek milleti iste ne olacak hepsi ayni bunlarin ;)

Son düzenleme:
Evet kadınları bir diğer hatalarıda ilişkilerinin güzelliğini veya iyi gitmesini ballandıra ballandıra anlatmak .
Ben bi ara böyle yaptım baktım cidden nazara gelecem artık şöyle konuşmaya başladım
Aranız nasıl eşinle?
Ben-Çok şükür bir sıkıntımız yok :)

sen burda çok kötü bi örneksin farkındasın dimi :1:
çok anlatma valla nazara gelirsiniz :nazar:

Harbiden oyle :)

Hatta bir cok kisi salladigimi dusunuyormus :)

Allah kimsenin huzurunu bozmasin ,
Allah Herkese benim esim gibi bir es versin, hos bunu bile garipsemisti millet

Okulda bir mud yardimcimiz var adam 45 yaslarinda falan .
Bir gun toplantidayiz yan taraftaki lojmanda hizmetlimiz ve esi kaliyor, bir bagris cagris ,
disari firladik hepimiz
meger adam esine bicakla saldirmis ,
tabi herkes ayirdi vs

Ertesi gun kapi onune sigara icmeye ciktim o 45 yaslarindaki mudur yardimcimiz hizmetliye ogut veriyordu
"kadinlarimiz Allahin bizlere emaneti kirmamak lazim " diye Yanlarinda bir kac erkek ogretmen daha vardi hepsi kiziyordu adama
Sonra mudur yardimcimiz bana dondu dedi ki
"hocahanim ben esimi bugune kadar hic incitmedim, benim de kizim var ,
Allah once kizima sonra tum kadinlara benim gibi es versin diye dua ederim"dedi
Ben de dedim ki hocam ben de hep oyle dua ederim dedim

Sonra dusundum gercekten boyle adam gibi adamlar var hatta sayilari sandigimizdan fazla ...

Son düzenleme:
Kendi içinizde konunuzu tatlıya bağlamışsınız , ne mutlu !

Ama benim anlamadığım nokta , madem sizin için bu kadar doğaldı bu mesajlar , içinizde bir bahaneye gerek yoktu zaten her erkek yapardı , o zaman neden dert edindiniz ? Gülüp geçiverseydniz , harbiden hatun çok mu çekiciydi ? diye soruverseydiniz.

Doğal değil arkadaşım ...Şimdilik 35-40 yaşlarında kaknem (!) bir kadına edilmiş olduğuna inansanız da yarın yeniden benzeri ile karşılaştığında bunu doğal görmeyin .

Erkektir yapar , yapmayan adam mı var ? , yapmazsa şüphe ederim diye diye kadınları erkeklere karşı müfettiş gaddet yaptınız.

Aldatılan her kadın hikayesi benim içimi acıtır duyunca ama aldatılan her kadın da bunu her erkek yapıyor zaten diyerek kılıfı yanına hazır etmesin.Bunu başta kendine saygısından yapmasın zaten ...

offf gene yüzdeler havalarda uçuşmuş, bütün istatistiklerden soğuttunuz yemin ederim ya! bir pisliği aklayacaksanız bari başkalarını karalamadan yapın bunu, ben yanlış anlamışım deyin.. madem bu kadar doğal!! çarşaf çarşaf konu açmayın o zaman..

mesajımı düzenledim arkadaşlar. benmkinin yaptığının savunulur bi tarafı yok ama bugüne kadar karşıma çıkanlardan çok daha güvenilir buluyorum kendidsini. bu yüzden sineye cekiyorm bazı şeyleri

Esim hep der ki aldatmayi birak, cocuklarimin anasindan baska bir kadina alici gozle baktigim an kafama sikarim der

Acaba beni kandiriyor olabilir mi ? :))
Kesin kandiriyor ben de saf saf inaniyorum :))

Erkek milleti iste ne olacak hepsi ayni bunlarin ;)

çok şanslısın gercekten

yahu sorun prim vermeleri değil ki,sorun erkeklerin sürpriz yumurta gibi gerçek renklerini sonradan belli edip karşıdaki kadını şoke etmesi olabilir mi bir de bunu düşünün.Yaşamadığınız birşeyi anlamak zordur tabi empati yeteneği eksik olunca...Bu arada kendimi avutmam gereken bir durumum da yok,burada yazma amacım konu sahibi arkadaşa yorumda bulunabilmek,özel hayatımda olmuş veya olmamış herhangi bi olay için sanal bir avuntu aramak değil...Sen çok değerlisin,sen tanrıçasın,sen büyüksün,sana biat etmeli herkes... tüm kadınlara Allah böyle kalasları verirken,düzgün erkekler bir tek seni bulmuş.Seni şanslı marilyn seni...

Ya ben de diyorum ki bazıları kendini saklamadığı halde hiç de sürpriz yumurta olmadığı halde bile isteye kadınlar tarafından tercih ediliyor ya da en başta sakladı diyelim ama eninde sonunda falso veriyor ama hala onunla birlikte olmayı tercih eden sonuçta yine kadın ve biliyor artık karşısındaki erkeğin ne mal olduğunu afedersiniz .Böyle bir erkekle de inatla hala birlikte olmak isteyen varsa kusura bakmasın daha çok konu açılır burda sevgilim şuna baktı baktı, buna iç geçirdi yok onla mesajlaştı bunla buluştu filan diye. Böyle birini ve böyle bir hayatı neden kendime layık göreyim ki ben o kadar değersiz miyim diye düşünürüm açıkçası hep bir şüphe halinde hep diken üstünde sevgilimin ya da eşimin telefonlarını, bilgisayarını karıştırarak hayat kendime zehir edemem.

Son düzenleme:
mesajımı düzenledim arkadaşlar. benmkinin yaptığının savunulur bi tarafı yok ama bugüne kadar karşıma çıkanlardan çok daha güvenilir buluyorum kendidsini. bu yüzden sineye cekiyorm bazı şeyleri

kötünün iyisini tercih ediyorsun yani..

bu adama ne mecburiyetin var gerçekten anlayabilmiş değilim..seviyorum,aşkından ölüyorum desen ha diycem aşkın gözü kördür ama onun da demiyorsun..

neyi,neden sineye çekeceksin? baban mı,kocan mı kim bu adam?

yapma bunu,bak ilerde mutsuz olursun lütfen.

çok şanslısın gercekten

Bilmem iyi huylari oldugu kadar kotu huylari da var
Mesela cok sinirli ve bir ara biraktigi kufure bu ara yeniden basladi
Kisilere degil ama olaylara kufur eder

4 Gun once burada acayip bir ruzgar vardi, balkonlardaki her sey yerle bir oluyordu .
okuldan geldik, kapici geldi
gunes enerjileri kirilmis diye catiya cagirdi esimi,
kesin bizimki de kirilmistir diyerek catiya cikti ,
yaklasik 20 dk sonra beni aradi
banyodaki vanayi saga dogru cevir kapat dedi
ne oldu dedim
basladi bilmem ne yaptigimin yerinde her yer cam kirigi, borular patlamis , cati savas alanina donmus diyerekten :)
Meger bizim gunes enerjisinin yanindakini ruzgar ucurmus bizim enerjinin ustune savurmus , paneller ve borular kirilmis su butun gun akmis vs vs

Simdi bunu niye anlattim
Mukemmel es yoktur
ancak oyle kriterler vardir ki bunlar es gecilemez
Mesela bana kufur etse bitmistir benim icin ...
Bu kadar kufure ragmen bu gune kadar bana salak lan vs bile dememistir...

Demem o ki secimini iyi yap...

Back