Erkek arkadaşımın ablasıyla ilk tanışma - Tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı olsun :)

Karşımda güneş gözlüğüyle oturulmasını hiç sevmem ben de. Ama kimi insan rahatsız olmuyor. Şu anda bir şeye yormayın bence. İmajdır belki, kapalı mekanda şapkayla oturanlar gibi.

Size çok soru sormaması, sorguya çekiyor gibi olmamak içindir. Özellikle merak ettiği bir şey olsa napar eder sorardı çünkü. Size kendinizi rahatsız hissettirmemek için üstünüze gelmemiştir diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim çok sağ olun..
Yok daha evine davet etmedi..
Pizza yedik..ablasi istedi..
Ben yiyemedim zaten..
Sadece kahve içebildim.

Ama sonra mantı yedim hemde çıtır mantı ..

Işteyim sevgili üyeler..
Herkese cevap yazacağım..
Ama şunu belirteyim..
O gün pazar günü güneş vardı..
Ondan da güneş gözlüğünü çıkarmamış olabilir.
Belki güneş gözüne gelmesin diye taktı..
Iyi bir kadındı.
Mesela çocuğu 7 yaşında. Küçüklük oyuncaklarını hala saklıyorum lazım olur diye dedi. Ve bana baktı..

Yani bence ilk izlenim iyiydi..

Gözleri renkliyse veya güneşe hassasiyeti varsa ondan çıkartmamış olabilir.
Genel olarak iyiyse sorun yok.
Hem başından evlilik geçmiş olası sorunları tahmin etme kabiliyeti olabilir.
Mutlu olun şimdi rahatlama zamanı.
Bir abla olarak evdekilere de sizi över işiniz artık bir tık daha kolay

Reactions: 000
Gözüme güneş gelse bile ben karşımdakine saygıdan çıkarır göz göze gelir, selamlaşırım. Takacaksam da "Çok güneş var." derim. Saygısızlık yapmış bence. Ama yine de olumsuza yormayalım ilk tanışmaymış. İyi geçtiyse sorun yok.

Gözünüz aydın. Görüşmeniz sorunsuz geçmiş :) Biz burdan ne kadar yorum yapsakta konuşurken ki samimiyeti sıcaklığı siz daha iyi anlarsınız. Bazı insanlar vardır her şeyi cümlelere dökemezler ama siz onun niyetini, kalbini hissedersiniz umarım devamıda iyi olur. Siz saygınızı sevginizi verin bi şekilde o size geri döner zaten.
Gözlük durumuda tuhaf biraz evet ama vardır bi sebebi kendince.

merhaba, öncelikle hayırlı olsun. çok sevindim adınıza. umarım devamı gelir.:))
size tavsiyem pek tabii ki banal olucak belki de ama kendiniz gibi davranmanız. kesinlikle ama kesinlikle başka bir role bürünmeyin. onların hoşuna gidicem diye kendiniz gibi davranmayı bırakmayın. -belki de öyle yapmazsınız ben tavsiyelerimi söylüyorum- çünkü nasıl başladıysa gerçekten de öyle gidiyor. ileride tavrınızı değiştircek olursanız bunu benimsemeleri çok zor olabilir.

keskin çizgileriniz, kurallarınız varsa baştan bunu benimsetmeye çalışmak iyi bir fikir olabilir. ablasına kanınız ısındıysa sıcak davranmaktan çekinmeyin. şayet kaynamadıysa da hemen kestirip atmayın. ilk buluşmada hemen her şey öyle şak diye anlaşılmaz. birbirinize zaman tanıyın.

Güneş gözlüğünü tabiki sizi daha da rahat inceleyebilmek için çıkarmamıştır.
Heyecandan çıkarmak aklına bile gelmedi belki de.
Sürekli sorgu sual olsaydı daha çok kasılır sürekli soru cevap şeklinde sınava girmiş gibi hissederdiniz kendinizi.
Bence gayet olumlu ve olması gerektiği gibi ilerlemiş sohbet.
İlk etapta fiziki görüntünüz konuşmanız tavır ve davranışlarınız sonraki görüşmelerde hafiften sorular sormaya başlar.
Bana olumsuz gelen bir durum olmadı.
Dilerim herşey yolunda olur ve güzel haberler almaya devam ederiz.
Dip not:Hislerim kuvvetlidir oldukça bu tip konularda.
Bu iş olur.

Belki gözleri hassastır
Belki yakın zamanda lazer olmuştur
Bir numarası var bence, öyle nezaketsiz bir insan gibi gelmedi bana çünkü

Yazmiyim dedim ama garip yorumlari gorunce yazmadan edemedim. Kimsenin aklina ışıktan rahatsiz oldugu icin gozlugunu cikarmadigi ihtimali gelmemis. Ben kendim adina soyleyeyim gozlerim ışıktan o kadar rahatsiz oluyorki bulutlu havalardaki ışık bile rahatsiz ediyor. Yani icinizi ferah tutun, ben gozlugu cikarmamasinda herhangi bir kotu niyet goremiyorum, heleki bu kadar iyi gecmisken.

sadece neden ablası hiç güneş gözlüğünü çıkarmadı onu merak ettim.. şimdi ne olur acep?

Bazı insanlar için göz makyajı el yıkamak, su içmek kadar hayati bir durumdur.

Es kaza göz kalemimi ve diplinerımı sürememişsem ya da üzerinden saatler geçmiş dağılmış ise o güneş gözlüklerini bir organdan öte benimsiyorum
Çünkü onlarsız ruhsuz gibiyim. Belki onun da öyle bir alışkanlığı vardır.

Tek demek istediğim kendiniz olun.Birlikte yemek yemeniz normal ama yemekte kasmayın ve ne aşırı samimi olun ne de aşırı resmi.Mutluluklar...

Umarim güzel gecmistir görüsme
Burada zaten yeterince tavsiye verilmis, gelismeleri merak ettim
Teşekkür ederim evet iyiydi..
Yazdım:)
İyiydi şimdi de sevgilim kız kardeşimle tanışmak istiyor. Bu hafta sonu veya haftaya tanıştıracağım..

Ben gergindim o gergin değil galiba..

Nasil gecti acaba?
Güzel geçti..
Gerginleştiğim kadar değilmiş..
Hiç korktuğum kadar olmadı..

Acaba erkek arkadaşımın ablası da buraya üye mi diye düşündüm:)

Ben yazdim kiz, onceki sayfada ... benden kacmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…