- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
Hayırlı olsun :)Arkadaşlar selam;
Kusura bakmayın. Pazar günü eve geç geldim.
Ablasıyla görüştükten sonra erkek arkadaşımla biraz daha zaman geçirdik. Şimdi yazacağım.
Anlatıyorum..
Buluşma güzel geçti. Biraz trafik vardı. Biz gittik oturduk ablası da gelmiş yürüyüş yapıyormuş.
Çok bakımlı bir kadındı. Tokalastik. Tam karşıma oturdu. Oyle beni sıkıştırma olmadi. Sohbet daha çok erkek arkadaşımın çocukluk hikayelerinden ilerledi. Baya güldük. Ama ben ilk bir saat gergindim.
Sonra yemek faslı oldu. Bunlar pizza söyledi..
Ben tabi şok.. ortaya söylediler tabi bende çatalla yenecek bir şey söyleyemedim. Ve kahve söyledim.
Pizzanın ucundan zorla yedim. Çatalla pizza yedik çok komikti.Ablası karşıma oturdu. Tam yemek yiyeceğim bakışıyoruz.
Ablasının oğlundan, erkek arkadaşımın sakarlıklarından bahsettik. Bana pek bir şey sormadı. Sadece ablası güneş gözlüğünü hiç çıkarmadı. Onu nasıl yorayım bilemedim.
Beni de aklı basında bulmuş. Kendimi beğendirmek için ekstra birseyler yapmamışım. Hanımmışım. Garsonlara teşekkür ettim. Onu beğenmiş.
Kardeşiyle daha çok konustular. Sanırım beni çok germek istemedi. Boşanmış fakat halinden mutlu biri. Bu hoşuma gitti..
Tabi ki daha tam tanımıyorum.Yalniz benle ailemle ilgili çok soru sormadı. Hatta arada erkek arkadaşım bahsetti sadece o sormadi. Cocuk yetiştirmekten bahsettik.Daha çok anılardan konuştular. Anne ve babasına anlatmış tanıştığımızı..sadece neden ablası hiç güneş gözlüğünü çıkarmadı onu merak ettim.. şimdi ne olur acep?
Çok teşekkür ederim çok sağ olun..Cok sevindim iliskin olmasina , eski konularini biliyorum, dilerim mutlu olursun ♥
Soruna gelirsek, kendin gibi ol , o da bir insan neticede ne kadar dogal olursan o kadar iyi olur senin icin
Eger evine gideceksen kucuk bir cicek buketi ya da kucuk bir pasta alip gidebilirsin , disarida bulusacaksaniz bunlara gerek yok tabi , ben senin yerinde olsam cafede bulusup kahve icerdim ilk tanismada , yemek olayini bir sonraki bulusmaya saklardim
Işteyim sevgili üyeler..
Herkese cevap yazacağım..
Ama şunu belirteyim..
O gün pazar günü güneş vardı..
Ondan da güneş gözlüğünü çıkarmamış olabilir.
Belki güneş gözüne gelmesin diye taktı..
Iyi bir kadındı.
Mesela çocuğu 7 yaşında. Küçüklük oyuncaklarını hala saklıyorum lazım olur diye dedi. Ve bana baktı..
Yani bence ilk izlenim iyiydi..
ablası değil seni erkek arkadaşın beğenmiş yetmez mi senceTeşekkür ederim çok sağ olun..
Peki yemek konusunda ne yapayım?
İlkinde yemek yemek bana garip gelecek. Erkek arkadaşımla da ilk buluşmada tatlı yemiştik. Yemek olmadı.
Ya ablası beni beğenmezse diye biraz gerginim..
Işteyim sevgili üyeler..
Herkese cevap yazacağım..
Ama şunu belirteyim..
O gün pazar günü güneş vardı..
Ondan da güneş gözlüğünü çıkarmamış olabilir.
Belki güneş gözüne gelmesin diye taktı..
Iyi bir kadındı.
Mesela çocuğu 7 yaşında. Küçüklük oyuncaklarını hala saklıyorum lazım olur diye dedi. Ve bana baktı..
Yani bence ilk izlenim iyiydi..
Mantı tavsiye etseydi keşke.Onun dışında gayet oşumlu geldi bana sohbet muhabbet ilerlemiş snladığım kadarıyla.
Pizza söylemeselermiş iyiymiş
Yazmiyim dedim ama garip yorumlari gorunce yazmadan edemedim. Kimsenin aklina ışıktan rahatsiz oldugu icin gozlugunu cikarmadigi ihtimali gelmemis. Ben kendim adina soyleyeyim gozlerim ışıktan o kadar rahatsiz oluyorki bulutlu havalardaki ışık bile rahatsiz ediyor. Yani icinizi ferah tutun, ben gozlugu cikarmamasinda herhangi bir kotu niyet goremiyorum, heleki bu kadar iyi gecmisken.Arkadaşlar selam;
Kusura bakmayın. Pazar günü eve geç geldim.
Ablasıyla görüştükten sonra erkek arkadaşımla biraz daha zaman geçirdik. Şimdi yazacağım.
Anlatıyorum..
Buluşma güzel geçti. Biraz trafik vardı. Biz gittik oturduk ablası da gelmiş yürüyüş yapıyormuş.
Çok bakımlı bir kadındı. Tokalastik. Tam karşıma oturdu. Oyle beni sıkıştırma olmadi. Sohbet daha çok erkek arkadaşımın çocukluk hikayelerinden ilerledi. Baya güldük. Ama ben ilk bir saat gergindim.
Sonra yemek faslı oldu. Bunlar pizza söyledi..
Ben tabi şok.. ortaya söylediler tabi bende çatalla yenecek bir şey söyleyemedim. Ve kahve söyledim.
Pizzanın ucundan zorla yedim. Çatalla pizza yedik çok komikti.Ablası karşıma oturdu. Tam yemek yiyeceğim bakışıyoruz.
Ablasının oğlundan, erkek arkadaşımın sakarlıklarından bahsettik. Bana pek bir şey sormadı. Sadece ablası güneş gözlüğünü hiç çıkarmadı. Onu nasıl yorayım bilemedim.
Beni de aklı basında bulmuş. Kendimi beğendirmek için ekstra birseyler yapmamışım. Hanımmışım. Garsonlara teşekkür ettim. Onu beğenmiş.
Kardeşiyle daha çok konustular. Sanırım beni çok germek istemedi. Boşanmış fakat halinden mutlu biri. Bu hoşuma gitti..
Tabi ki daha tam tanımıyorum.Yalniz benle ailemle ilgili çok soru sormadı. Hatta arada erkek arkadaşım bahsetti sadece o sormadi. Cocuk yetiştirmekten bahsettik.Daha çok anılardan konuştular. Anne ve babasına anlatmış tanıştığımızı..sadece neden ablası hiç güneş gözlüğünü çıkarmadı onu merak ettim.. şimdi ne olur acep?
sadece neden ablası hiç güneş gözlüğünü çıkarmadı onu merak ettim.. şimdi ne olur acep?
Teşekkür ederim evet iyiydi..Umarim güzel gecmistir görüsme
Burada zaten yeterince tavsiye verilmis, gelismeleri merak ettim
Yazdım:)konu sahibi ne yaptın??
Güzel geçti..Nasil gecti acaba?
Yazmiyim dedim ama garip yorumlari gorunce yazmadan edemedim. Kimsenin aklina ışıktan rahatsiz oldugu icin gozlugunu cikarmadigi ihtimali gelmemis. Ben kendim adina soyleyeyim gozlerim ışıktan o kadar rahatsiz oluyorki bulutlu havalardaki ışık bile rahatsiz ediyor. Yani icinizi ferah tutun, ben gozlugu cikarmamasinda herhangi bir kotu niyet goremiyorum, heleki bu kadar iyi gecmisken.