Erkek arkadaşımın ablasıyla ilk tanışma - Tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
32 yaşında bir kadın abla ile tanışmaya giderken bunları dert etmemeli
Ne isterseniz yiyin için
Nasılsanız öyle olun...
Ablaya da bu kadar anlam yüklemeyin
Benim için gayet olumlu bir ilişkim var. Ondan iyi geçsin istiyorum..
Teşekkürler yorumunuz için.
. :KK66:

Sen değil siz diye hitap edin. Mesafenizi koruyun çalışıyorsa mesleği hakkında kısa ve net sorular sorun. Özel hayatiyla ilgili sorular sormayın. Kahve için yemek yerken rahat hissedemeyebilirsinuiz 🙂

• Beğen
Reactions: 000
Umarim güzel gecmistir görüsme 🤗
Burada zaten yeterince tavsiye verilmis, gelismeleri merak ettim 🙈

• Muhteşem
hic kimse ile tanismak icin bu kadar heyecan yapmadim ben ya, biraz odunluk var tabi bende.

duruma gore yemek de yenir kahve de icilir, ne bileyim, onun evine mi davetlisiniz, disarida mi bulusacaksiniz. ben olsam muhtemelen gomerdim yemegi, acim zaten su an :confused: Ama kahvenin sohbeti daha guzel olur, hem orama burama bulasti mi derdiniz de olmaz. Hos bir ortam ayarlarsiniz, hafif los ve hafiften guzel bir muzik esliginde.

NOT: Eskimis ya konu, gume gitti yorumum.

:KK45:Bugün girmişsiniz ama yazmamışsınız. Umarım iyi geçmiştir. Bu sitede en çok merak ettiğim konu bu oldu sanırım ya sırf bu konu için sürekli girip çıkıyorum. Konu sahibi yazınca sevabına etiketle :KK54:

Ben kardesine aşırı düşkün bir ablayim. Kardesim beni kiz arkadasiyla tanistiracak olsa kesinlikle ilk once saygili olup olmamasina bakardim. Kendi adima soyleyeyim evet kesinlikle icten olsun ama davranislarin ölçülü olmasi önemli. Ayrica evet alici gozle kiza bakarim ama kendimde ayni oranda dikkatli olurdum cunku ben kardesimi bu kadar cok seviyorsam onun da ayni oranda mutlu olmasini isterim ve karsimdaki kiz, kardesimin esi olabilir. Dolayisiyla gelecekte benim 2.kardeşim olabilir. O yuzden iki tarafta saygili, ölçülü ve icten olmali diye dusunuyorum.

• Beğen
Arkadaşlar selam;
Kusura bakmayın. Pazar günü eve geç geldim.
Ablasıyla görüştükten sonra erkek arkadaşımla biraz daha zaman geçirdik. Şimdi yazacağım.
Anlatıyorum..
Buluşma güzel geçti. Biraz trafik vardı. Biz gittik oturduk ablası da gelmiş yürüyüş yapıyormuş.
Çok bakımlı bir kadındı. Tokalastik. Tam karşıma oturdu. Oyle beni sıkıştırma olmadi. Sohbet daha çok erkek arkadaşımın çocukluk hikayelerinden ilerledi. Baya güldük. Ama ben ilk bir saat gergindim.
Sonra yemek faslı oldu. Bunlar pizza söyledi..
Ben tabi şok.. ortaya söylediler tabi bende çatalla yenecek bir şey söyleyemedim. Ve kahve söyledim.
Pizzanın ucundan zorla yedim. Çatalla pizza yedik çok komikti.Ablası karşıma oturdu. Tam yemek yiyeceğim bakışıyoruz.
Ablasının oğlundan, erkek arkadaşımın sakarlıklarından bahsettik. Bana pek bir şey sormadı. Sadece ablası güneş gözlüğünü hiç çıkarmadı. Onu nasıl yorayım bilemedim.

Beni de aklı basında bulmuş. Kendimi beğendirmek için ekstra birseyler yapmamışım. Hanımmışım. Garsonlara teşekkür ettim. Onu beğenmiş.
Kardeşiyle daha çok konustular. Sanırım beni çok germek istemedi. Boşanmış fakat halinden mutlu biri. Bu hoşuma gitti..

Tabi ki daha tam tanımıyorum.Yalniz benle ailemle ilgili çok soru sormadı. Hatta arada erkek arkadaşım bahsetti sadece o sormadi. Cocuk yetiştirmekten bahsettik.Daha çok anılardan konuştular. Anne ve babasına anlatmış tanıştığımızı..sadece neden ablası hiç güneş gözlüğünü çıkarmadı onu merak ettim.. şimdi ne olur acep?

Son düzenleme:
Umarim güzel gecmistir görüsme 🤗
Burada zaten yeterince tavsiye verilmis, gelismeleri merak ettim 🙈
Yazdım..
Beni hiç sorgulamadi..
Bir şaşırdım yani:)

Yazdım gelişmeleri..

Erkek arkadasiniz sizin hakkinizda bilgileri
zaten vermiş oncesinde o yuzden soru sormamis bence.
Gozluk cikartmama ilgincmiş, gozunde mi unuttu acaba 🙄

• Beğen
Sizin konunuzu hatırlıyorum.
Ciddi bir birlikteliğiniz olmasına çok sevindim :)
Bence doğal olmalısınız.
İlk buluşmada çay kahve içersiniz tahminimce.
Neyden konu açılırsa ondan bahsedersiniz.
Ablasıyla tanıştırmak istemesi sizi önemsediğini gösterir.
Akışına bırakın.

Bol şans.

Bu arada nereden tanıştınız ?

• Muhteşem
Arkadaşlar selam;
Ablasıyla görüştükten sonra erkek arkadaşımla biraz daha zaman geçirdik. Şimdi yazacağım.
Anlatıyorum..
Buluşma güzel geçti. Biraz trafik vardı. Biz gittik oturduk ablası da gelmiş yürüyüş yapıyormuş.
Çok bakımlı bir kadındı. Tokalastik. Tam karşıma oturdu. Oyle beni sıkıştırma olmadi. Sohbet daha çok erkek arkadaşımın çocukluk hikayelerinden ilerledi. Baya güldük. Ama ben ilk bir saat gergindim.
Ben tabi şok.. ortaya söylediler tabi bende çatalla yenecek bir şey söyleyemedim. Ve kahve söyledim.
Pizzanın ucundan zorla yedim. Çatalla pizza yedik çok komikti.Ablası karşıma oturdu. Tam yemek yiyeceğim bakışıyoruz.
Ablasının oğlundan, erkek arkadaşımın sakarlıklarından bahsettik. Bana pek bir şey sormadı. Sadece ablası güneş gözlüğünü hiç çıkarmadı. Onu nasıl yorayım bilemedim.

Beni de aklı basında bulmuş. Kendimi beğendirmek için ekstra birseyler yapmamışım. Hanımmışım. Garsonlara teşekkür ettim. Onu beğenmiş.
Kardeşiyle daha çok konustular. Sanırım beni çok germek istemedi. Boşanmış fakat halinden mutlu biri. Bu hoşuma gitti..

Tabi ki daha tam tanımıyorum.Yalniz benle ailemle ilgili çok soru sormadı. Hatta arada erkek arkadaşım bahsetti sadece o sormadi. Cocuk yetiştirmekten bahsettik.Daha çok anılardan konuştular. Anne ve babasına anlatmış tanıştığımızı..sadece neden ablası hiç güneş gözlüğünü çıkarmadı onu merak ettim.. şimdi ne olur acep?

Konusahibi seni olumsuz etkilemek istemem ama bu güneş gözlüğü olayı bana mesafe gibi geliyor,samimiyetten uzak buluyorum. Kibirli bir kadın canlandı gözümde niyeyse.

Arkadaşlar selam;
Anlatıyorum..

Ters oturuyorsa akşam güneşi gelmiştir belki. Ya da gözünde unutmuştur 😅
Güzel geçmesine sevindim.
Bu telaşlar çok tatlı olsa da hakkınızda ne düşündüklerini bu kadar umursamayın.
Ben olsam tanıştıktan sonra bana böyle feedback gelmesini istemezdim açıkcası.

Sen değil siz diye hitap edin. Mesafenizi koruyun çalışıyorsa mesleği hakkında kısa ve net sorular sorun. Özel hayatiyla ilgili sorular sormayın. Kahve için yemek yerken rahat hissedemeyebilirsinuiz 🙂
Işini sordum..
Yok özel sorular sormadım. Boşanma olduğu için.

O kadar çekindim. Ablası pizza söyledi. Yiyemedim sonra kan sekerim düştü. Ablası gidince kıtlıktan cıkmış gibi mantı yedim..sevgilim şok oldu..garson bile dedi..abla Çok iştahlı yiyor diye..halbuki bilmiyor 8 saattir açtım.. :KK70::KK72:

Erkek kardeşim beni sevgilisiyle beni tanıştıracak olsaydı. ve bu sevgilinin böyle güzel tatlı cümlelerle başlık açtığını görseydim. onu bağrıma basardım. böyle düşünmeniz bile çok hoş bence kendiniz olmanız yeterli.. cümleleriniz çok ince düşünceleriniz gibi.

ve unutmayın insandan insana fark var karşısında takla atsanız yaranamayacağınız var iki cümlenizden bağrına basanlar olduğu gibi..her şeyi unutun doğaçlama yapıp olduğunuz gibi davranın..ne neyi getirirse.

Çok teşekkür ederim.:KK68:
Çok sağ olun..
Yok kendim gibiydim hatta ablası çok şıktı sırf yanlış anlar diye çok şıksınız demedim.

Sonra derim diye düşündüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X