Erkek arkadaşımın ablasıyla ilk tanışma - Tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya neden bilmiyorum ama sizi tanıyor gibi sevindim ilişkinize
Kendiniz olun, kasmamaya çalışın.
Karar merci ablası değil. Siz de onu beğenmeyebilirsiniz.
Aralarındaki diyalogu gözlemeye çalışın.
Teşekkür ederim çok sağ olun..
Aynen kendim olacağım. Karar merci değil, sadece tanıştırmak istiyor sonra o da benim kardeşimle tanışmak istiyor.
Aralarındaki dialog derken? Neyi gözlemleyeyim?

Teşekkür ederim çok sağ olun..
Aynen kendim olacağım. Karar merci değil, sadece tanıştırmak istiyor sonra o da benim kardeşimle tanışmak istiyor.
Aralarındaki dialog derken? Neyi gözlemleyeyim?
Kardeşlerin birbiriyle konuşmaları, beraber neye güldükleri, aralarındaki samimiyet vs.
Bunun için tanışmıyor muyuz zaten? Aileyi daha yakından tanımak için. Bunlar ipucu oluyor.

İlk izlenim olumlu gibi olsun diye tavsiye istedim.
Yoksa istersem süper olayım, beni beğenmeyecek olan beğenmez.
Doğal davranacağım kendimi farklı tanıtmayacağim. Biraz gerildim ama aşarım umarım..
Bunları uygulayacağım çok teşekkür ederim..
Ama ilk kez birini tanıdığımda çok gülemem. Kişilik yapım daha ciddi oluyor. Tipik Boğa burcu işte..
Soğuk olmasam yeter sanırım..
Bol şans diliyorum o zaman

Reactions: 000
Ya neden bilmiyorum ama sizi tanıyor gibi sevindim ilişkinize
Kendiniz olun, kasmamaya çalışın.
Karar merci ablası değil. Siz de onu beğenmeyebilirsiniz.
Aralarındaki diyalogu gözlemeye çalışın.
Katılıyorum, bunu anlatmak istedim ama kelimelere dökemedim

Bu buluşmayı onun sizinle ilgili ilk izleniminden çok kendiniz için değerlendirin derim.
Abla kardeş ilişkisine, iletişimlerine dikkat edin.
Size karşı sizi rahatlatıcı bir tutum sergileyip sergilemediğine dikkat edin.
Siz doğal duruşunuzla kendinizi rahat bırakın, daha çok gözlem yapın.
Gergin olursanız fırsat elden kaçar..

Kardeşlerin birbiriyle konuşmaları, beraber neye güldükleri, aralarındaki samimiyet vs.
Bunun için tanışmıyor muyuz zaten? Aileyi daha yakından tanımak için. Bunlar ipucu oluyor.
Anladım, teşekkür ederim.
Bakalım heyecandan ne kadar gözlem yapabileceğim..Çok ümitli değilim ama..

Ortama uyum sağlayın yeter.
Yani herkes çay kahve içiyorsa yemek yemeyin ama yemek yiyorlarsa da ben yemeyeceğim demeyin. Eşlik edin yani.
Güleryüzlü ve içten olmanız yeterli. Kendinizi beğendirmeye gayret etmeyin. Oraya tanışmaya gidiyorsunuz.

32 yaşında bir kadın abla ile tanışmaya giderken bunları dert etmemeli
Ne isterseniz yiyin için
Nasılsanız öyle olun...
Ablaya da bu kadar anlam yüklemeyin

Erkek kardeşim beni sevgilisiyle beni tanıştıracak olsaydı. ve bu sevgilinin böyle güzel tatlı cümlelerle başlık açtığını görseydim. onu bağrıma basardım. böyle düşünmeniz bile çok hoş bence kendiniz olmanız yeterli.. cümleleriniz çok ince düşünceleriniz gibi.

ve unutmayın insandan insana fark var karşısında takla atsanız yaranamayacağınız var iki cümlenizden bağrına basanlar olduğu gibi..her şeyi unutun doğaçlama yapıp olduğunuz gibi davranın..ne neyi getirirse.

Cok sevindim iliskin olmasina , eski konularini biliyorum, dilerim mutlu olursun
Soruna gelirsek, kendin gibi ol , o da bir insan neticede ne kadar dogal olursan o kadar iyi olur senin icin
Eger evine gideceksen kucuk bir cicek buketi ya da kucuk bir pasta alip gidebilirsin , disarida bulusacaksaniz bunlara gerek yok tabi , ben senin yerinde olsam cafede bulusup kahve icerdim ilk tanismada , yemek olayini bir sonraki bulusmaya saklardim

Yorumlarınızı okuduğum kadarıyla, çok tatlı bir kadına benziyorsunuz, yanlarında ne yiyeceğinize kadar düşünmüşsünüz zor durumda kalmamak için. Bence nasıl davranmanız gerektiğini hiç düşünmeyin, kendiniz olun. Evet karşı tarafın sizi beğenmesi güzel birşey ama önemli olan erkek arkadaşınızın sizi beğenmesi

Merhaba. Heyecanlı olmanız normal elbette. Siz doğal davranın ki karşınızda ki kişiyi de daha rahat anlar ve tanımaya çalışırsınız. Öyle olursa zatensohbet ortamı oluşacaktır. Görüştüğünüz kişide size destek çıkarsa heyacanınız konuştukça geçer. Bol şans

bence korkacak bir durum yok. aileler çocuklarının, kardeşlerinin evlenmesini istiyor. erkek arkadaşınız da 35 yaşında. ailesi de artık olsun diye bakıyordur. olumsuz bir durum oluşsun istemezler diye düşünüyorum.

Kendiniz olun yeter. Buradan bakıldığında yeterince naif, kültürlü, kendini bilen birisisiniz. Sizi siz olarak sevecektir eminim

“Ablasıyla” kısmını arabasıyla diye okudum, hem de defalarca. Arabayla da mı tanışılıyor diye düşün düşün.. konu içeriğini okudum. E diyorum hani araba ?? HEp abla demiş. Döndüm bir daha okudum başlığı abla imiş bir insan araba ile mi tanışacak yani şimdi diye kafayı bulmak üzereydim

Güzel tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim..
Gerginlik çok olmayacak sanırım..
Sadece ne giyeceğime karar veremedim..

Son düzenleme:
Yemek yenirse bende yerim..Yok kendimi beğendirmeye çalışmayacağım.O çok iğreti durur..
Zaten ablasına biraz benden bahsetmiş..
Ortama uyum sağlayacağım evet güzel bir benzetme oldu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…