Teşekkür ederim çok sağ olun..Ya neden bilmiyorum ama sizi tanıyor gibi sevindim ilişkinize
Kendiniz olun, kasmamaya çalışın.
Karar merci ablası değil. Siz de onu beğenmeyebilirsiniz.
Aralarındaki diyalogu gözlemeye çalışın.
Kardeşlerin birbiriyle konuşmaları, beraber neye güldükleri, aralarındaki samimiyet vs.Teşekkür ederim çok sağ olun..
Aynen kendim olacağım. Karar merci değil, sadece tanıştırmak istiyor sonra o da benim kardeşimle tanışmak istiyor.
Aralarındaki dialog derken? Neyi gözlemleyeyim?
İlk izlenim olumlu gibi olsun diye tavsiye istedim.
Yoksa istersem süper olayım, beni beğenmeyecek olan beğenmez.
Doğal davranacağım kendimi farklı tanıtmayacağim. Biraz gerildim ama aşarım umarım..
Bol şans diliyorum o zamanBunları uygulayacağım çok teşekkür ederim..
Ama ilk kez birini tanıdığımda çok gülemem. Kişilik yapım daha ciddi oluyor. Tipik Boğa burcu işte..
Soğuk olmasam yeter sanırım..
Katılıyorum, bunu anlatmak istedim ama kelimelere dökemedimYa neden bilmiyorum ama sizi tanıyor gibi sevindim ilişkinize
Kendiniz olun, kasmamaya çalışın.
Karar merci ablası değil. Siz de onu beğenmeyebilirsiniz.
Aralarındaki diyalogu gözlemeye çalışın.
Anladım, teşekkür ederim.Kardeşlerin birbiriyle konuşmaları, beraber neye güldükleri, aralarındaki samimiyet vs.
Bunun için tanışmıyor muyuz zaten? Aileyi daha yakından tanımak için. Bunlar ipucu oluyor.
Bol şans diliyorum o zaman
Söylemiş kadar oldunuz.Katılıyorum, bunu anlatmak istedim ama kelimelere dökemedim
32 yaşında bir kadın abla ile tanışmaya giderken bunları dert etmemeliMerhaba Sevgili Üyeler;
Sizin değerli yorumlarınıza ihtiyacım var.
Benim bu eylül ayından itibaren 6 aylık ciddi bir birlikteliğim var. Geçen hafta erkek arkadaşım, ablasıyla beni tanıştırmak istediğini söyledi.Daha önce ailesinden kimseyle tanışmadım. Sadece ailesinin resimlerini gördüm. Bu Pazar günü erkek arkadaşım, ben ve ablası buluşacağız. Ablası; bekar, bir evlilik geçirmiş ve ilkokulda 1 çocuğu olan 41 yaşında eğitimli, kültürlü,kendi ayakları üstünde duran bir kadın.
Size sorularım şu:
Son olarak biraz gerginim sevgili üyeler. Evet 32 yaşındayım. Şu an bunu söylemem bazılarınıza garip gelecek ama daha önce bu kadar ciddiye giden bir ilişkim olmadı. O yüzden hiç böyle bir tanışma yaşamadım. Biraz gerginim ve heyecanlıyım.
- Nasıl bir yaklaşım benimsemeliyim?
- Samimiyet derecem ne olmalı?
- Yemek mi yemeliyim yoksa çay veya kahve içsem daha mı iyi olur?
- Siz erkek arkadaşlarınızın veya eşlerinizin ailesiyle ilk tanışırken nasıl bir yaklaşım benimsediniz?
- Tavsiye edeceğiniz veya bunu yapmamalısın diyeceğiniz bir konu var mı?
Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim..
Sevgiler
Ne münasebet?Sakın böyle düşünmeyin.İstemsizce de olsa kendinizi sevdirmeye çabalamayin.Ciddiyet iyidir.Bol şansYa ablası beni beğenmezse diye biraz gerginim
Merhaba. Heyecanlı olmanız normal elbette. Siz doğal davranın ki karşınızda ki kişiyi de daha rahat anlar ve tanımaya çalışırsınız. Öyle olursa zatensohbet ortamı oluşacaktır. Görüştüğünüz kişide size destek çıkarsa heyacanınız konuştukça geçer. Bol şansMerhaba Sevgili Üyeler;
Sizin değerli yorumlarınıza ihtiyacım var.
Benim bu eylül ayından itibaren 6 aylık ciddi bir birlikteliğim var. Geçen hafta erkek arkadaşım, ablasıyla beni tanıştırmak istediğini söyledi.Daha önce ailesinden kimseyle tanışmadım. Sadece ailesinin resimlerini gördüm. Bu Pazar günü erkek arkadaşım, ben ve ablası buluşacağız. Ablası; bekar, bir evlilik geçirmiş ve ilkokulda 1 çocuğu olan 41 yaşında eğitimli, kültürlü,kendi ayakları üstünde duran bir kadın.
Size sorularım şu:
Son olarak biraz gerginim sevgili üyeler. Evet 32 yaşındayım. Şu an bunu söylemem bazılarınıza garip gelecek ama daha önce bu kadar ciddiye giden bir ilişkim olmadı. O yüzden hiç böyle bir tanışma yaşamadım. Biraz gerginim ve heyecanlıyım.
- Nasıl bir yaklaşım benimsemeliyim?
- Samimiyet derecem ne olmalı?
- Yemek mi yemeliyim yoksa çay veya kahve içsem daha mı iyi olur?
- Siz erkek arkadaşlarınızın veya eşlerinizin ailesiyle ilk tanışırken nasıl bir yaklaşım benimsediniz?
- Tavsiye edeceğiniz veya bunu yapmamalısın diyeceğiniz bir konu var mı?
Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim..
Sevgiler
Güzel tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim..Bu buluşmayı onun sizinle ilgili ilk izleniminden çok kendiniz için değerlendirin derim.
Abla kardeş ilişkisine, iletişimlerine dikkat edin.
Size karşı sizi rahatlatıcı bir tutum sergileyip sergilemediğine dikkat edin.
Siz doğal duruşunuzla kendinizi rahat bırakın, daha çok gözlem yapın.
Gergin olursanız fırsat elden kaçar..
Yemek yenirse bende yerim..Yok kendimi beğendirmeye çalışmayacağım.O çok iğreti durur..Ortama uyum sağlayın yeter.
Yani herkes çay kahve içiyorsa yemek yemeyin ama yemek yiyorlarsa da ben yemeyeceğim demeyin. Eşlik edin yani.
Güleryüzlü ve içten olmanız yeterli. Kendinizi beğendirmeye gayret etmeyin. Oraya tanışmaya gidiyorsunuz.