Erkek arkadaşımın ablasıyla ilk tanışma - Tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim çok sağ olun..
Ablası pizza söyledi ama ben yiyemedim sonra çıtır mantı yedim koca tabak..
Konu hep anılardı. İkisinin çocukluk anılarından bahsettiler..
Akışına bıraktım ama tabi olsun istiyorum.
Bir toplulukta tanışmıştık, biraz konuştuk sonra buluşmaya karar verdik, Eylülde ve ondan beridir devam ediyor.

Ben o yüzden burada bir ortamda buluşulduğunda karşı tarafa şans verilmesi taraftarıyım. Bir çay kahve içilmeli en azından.
Çok güzel :)

Umarım hersey güzel olur sizin için :)

• Muhteşem
Reactions: 000
Arkadaşlar selam;
Kusura bakmayın. Pazar günü eve geç geldim.
Ablasıyla görüştükten sonra erkek arkadaşımla biraz daha zaman geçirdik. Şimdi yazacağım.
Anlatıyorum..
Buluşma güzel geçti. Biraz trafik vardı. Biz gittik oturduk ablası da gelmiş yürüyüş yapıyormuş.
Çok bakımlı bir kadındı. Tokalastik. Tam karşıma oturdu. Oyle beni sıkıştırma olmadi. Sohbet daha çok erkek arkadaşımın çocukluk hikayelerinden ilerledi. Baya güldük. Ama ben ilk bir saat gergindim.
Sonra yemek faslı oldu. Bunlar pizza söyledi..
Ben tabi şok.. ortaya söylediler tabi bende çatalla yenecek bir şey söyleyemedim. Ve kahve söyledim.
Pizzanın ucundan zorla yedim. Çatalla pizza yedik çok komikti.Ablası karşıma oturdu. Tam yemek yiyeceğim bakışıyoruz.
Ablasının oğlundan, erkek arkadaşımın sakarlıklarından bahsettik. Bana pek bir şey sormadı. Sadece ablası güneş gözlüğünü hiç çıkarmadı. Onu nasıl yorayım bilemedim.

Beni de aklı basında bulmuş. Kendimi beğendirmek için ekstra birseyler yapmamışım. Hanımmışım. Garsonlara teşekkür ettim. Onu beğenmiş.
Kardeşiyle daha çok konustular. Sanırım beni çok germek istemedi. Boşanmış fakat halinden mutlu biri. Bu hoşuma gitti..

Tabi ki daha tam tanımıyorum.Yalniz benle ailemle ilgili çok soru sormadı. Hatta arada erkek arkadaşım bahsetti sadece o sormadi. Cocuk yetiştirmekten bahsettik.Daha çok anılardan konuştular. Anne ve babasına anlatmış tanıştığımızı..sadece neden ablası hiç güneş gözlüğünü çıkarmadı onu merak ettim.. şimdi ne olur acep?

Hadi bakalım hayırlısı olsun şimdiden.
Soru sormaması aslında güzel olmuş,çok bunaltmamak adına sormamış bunu.
Aç kaldığın fena olmuş o anda.

• Komik
Hadi bakalım hayırlısı olsun şimdiden.
Soru sormaması aslında güzel olmuş,çok bunaltmamak adına sormamış bunu.
Aç kaldığın fena olmuş o anda.
Çok teşekkür ederim..:KK36:
Evet zaten gergin olduğumu anladı, o yüzden çok ısrar etmedi bence..
Sormayın ya.. Bende çatalla yenecek bir yemek yerim diye plan yapıyordum.Pizza söylediler..

Fakat sonra acısını çıkardım, çıtır mantı yedim.. ama çok hızlı yemişim sevgilime ayıp oldu..:KK23:

Çok teşekkür ederim..:KK36:
Evet zaten gergin olduğumu anladı, o yüzden çok ısrar etmedi bence..
Sormayın ya.. Bende çatalla yenecek bir yemek yerim diye plan yapıyordum.Pizza söylediler..

Fakat sonra acısını çıkardım, çıtır mantı yedim.. ama çok hızlı yemişim sevgilime ayıp oldu..:KK23:

Rica ederim ne demek.:KK60:
İlk tanışma olunca böyle olması çok doğaldır.
İnsan gerilir rahat olamaz,ne konuşacağını bilemez.
Pizzaya niyet mantıya kısmet olmuş bu arada.

• Muhteşem
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X