- 16 Haziran 2011
- 14.895
- 62.627
- Konu Sahibi selenselen35
Siz niye bu hikaye paylaşımının sizinle ilgisi olduğunu düşünüp, alındınız ? Kadın belki kendi listesinde ekli olan belli bir kişiye "ben de evde kös kös oturup, aramanı beklemiyorum; eğleniyorum vb" mesajı vermeye çalışıyordu ?Merhaba bir şey anlatmak istiyorum sevgilimin bir ablası var büyük değil bu arada 1 yaş var sadece ailelerimizde tanışıyor ciddiyiz, geçenlerde bu bir story attı işte eskilerden erkek arkadaşımla arabada gidiyorlar samimi bir abi kardeş videosu sarılıyolar falan sonra baktım erkek arkadaşıma gizlemiş ben gördükten 2 dk sonra da storyi sildi yani ben ikisini kıskanmıyorum asla ama kendisinin amacı bu sanırım ve çok iğrenç geliyor bu durum bana ben ondan neden kıskanıyım bu arada bilerek yaptığı kesin çünkü erkek arkadaşımı çok kıskanıyor ve çok düşkün. Ayrıca daha önce kendisinin erkek kardeşiyle daha çok yakıştığını düşündüğü bir mesajı okudum bu ilk zamanlarda olmuştu ama anladığım kadarıyla kesilmemiş. garip bir şekilde bana da çok iyi davranıyor ben ne yapsam onları kıskanmadığımı nasıl belli edicem acaba yani çok saçma bir durum iğrenç de geliyor erkek arkadaşıma belli ettim böyle düşündüğümü o da ablasını savunmuyor zaten