Erkek arkadaşımın ablasıyla ilk tanışma - Tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hic kimse ile tanismak icin bu kadar heyecan yapmadim ben ya, biraz odunluk var tabi bende.

duruma gore yemek de yenir kahve de icilir, ne bileyim, onun evine mi davetlisiniz, disarida mi bulusacaksiniz. ben olsam muhtemelen gomerdim yemegi, acim zaten su an :confused: Ama kahvenin sohbeti daha guzel olur, hem orama burama bulasti mi derdiniz de olmaz. Hos bir ortam ayarlarsiniz, hafif los ve hafiften guzel bir muzik esliginde.

NOT: Eskimis ya konu, gume gitti yorumum.
Yorumunuz için teşekkür ederim..
Bir buluşma daha var.. O da bu sefer kardeşimle tanışmak istiyor orada kullanırım:)
Yok ablası pizza söyledi yiyemedim, Onlar yediler ben kahve ile durdum 3 saat..

Sonra kan şekerim düşünce, ablası gitti ben hızlıca erkek arkadaşımı Bodrum Mantıcısına götürdüm ve koca bir tabak affedersiniz çıtır mantı yedim.. Hatta garson bile abla çok iştahlı yiyorsun dedi. Bir baktım kızlar, hanımefendi hanımefendi yavaş yavaş yerken ben kaşla göz arasında koca tabağı gömmüşüm..:dondurma:

Guzel gecmesine sevındım gorusmenızın🥰
Ortaya söylenen pizzadan hoslanmadım.
Ucunuz samimi arkadas olursunuz veya onuncu gorusmenızdır o zaman tamam.
Ama ilk tanısmada enteresan geldi.
Gozluk meselesi de bana saygısızlık gıbı geliyor. Goz temasına asıgım cunku.

Bugün girmişsiniz ama yazmamışsınız. Umarım iyi geçmiştir. Bu sitede en çok merak ettiğim konu bu oldu sanırım ya sırf bu konu için sürekli girip çıkıyorum. Konu sahibi yazınca sevabına etiketle :KK54:
Çok şekersiniz..:KK28:
Güzel geçti, korktuğum gibi olmadı. Kadın kendiyle barışık, iyi biri. Boşanmış bir çocuğu var. Hayatını ona adamış.
Kardeşini seviyor ama çok mıç mıç bir ilişkileri yok. Oradan buradan sohbet ettik. Güler yüzlü biriydi. Benim ilk izlenim iyiymiş. Şimdi de kız kardeşimle tanışmak istiyor. Bakalım ne olacak..Yemek yemeyelim diyor ama kardeşim de yemek yiyelim diyor.. kararsızım:KK45:

Aynen ha ben de oyle sandım...Sanki cumhurbaskanı ile tanısacak...Nurtopu gibi ablacı bi kocan olacak bunu düşüneceğine ya beni beğenmezse diyorsun...Bakalım sen onun ailesini beğenecek misin esas önemli olan bu değil mi?
Herkesin hayatı kendine önemli..
Nurtopu gibi ablacı kocam olmaz bence..
Kardeşler birbirini seviyor ama kadının işi ağır. Sürekli mesaide. Geriye kalan zamanı da oğluna ayırıyor. Ayda bir görüşüyorlar. Telefonda konuşuyorlar tabi ki..

Tabi ki benimde beğenmem önemli, gönül işlerinde iki tarafın da fikri önemli..

Ben kardesine aşırı düşkün bir ablayim. Kardesim beni kiz arkadasiyla tanistiracak olsa kesinlikle ilk once saygili olup olmamasina bakardim. Kendi adima soyleyeyim evet kesinlikle icten olsun ama davranislarin ölçülü olmasi önemli. Ayrica evet alici gozle kiza bakarim ama kendimde ayni oranda dikkatli olurdum cunku ben kardesimi bu kadar cok seviyorsam onun da ayni oranda mutlu olmasini isterim ve karsimdaki kiz, kardesimin esi olabilir. Dolayisiyla gelecekte benim 2.kardeşim olabilir. O yuzden iki tarafta saygili, ölçülü ve icten olmali diye dusunuyorum.
Çok güzel yazmışsınız..:KK9:
Teşekkür ederim, iyi niyetli olarak incelendim. Ama gerilmedim.
İçten olmak, ölçülü olmak, saygılı olmak her zaman kaliteyi gösterir..

Erkek arkadasiniz sizin hakkinizda bilgileri
zaten vermiş oncesinde o yuzden soru sormamis bence.
Gozluk cikartmama ilgincmiş, gozunde mi unuttu acaba 🙄
Yok güneş vardı..
O detayı heyecandan unutmuşum:) :KK70:

Sizin konunuzu hatırlıyorum.
Ciddi bir birlikteliğiniz olmasına çok sevindim :)
Bence doğal olmalısınız.
İlk buluşmada çay kahve içersiniz tahminimce.
Neyden konu açılırsa ondan bahsedersiniz.
Ablasıyla tanıştırmak istemesi sizi önemsediğini gösterir.
Akışına bırakın.

Bol şans.

Bu arada nereden tanıştınız ?
Teşekkür ederim çok sağ olun..
Ablası pizza söyledi ama ben yiyemedim sonra çıtır mantı yedim koca tabak..
Konu hep anılardı. İkisinin çocukluk anılarından bahsettiler..
Akışına bıraktım ama tabi olsun istiyorum.
Bir toplulukta tanışmıştık, biraz konuştuk sonra buluşmaya karar verdik, Eylülde ve ondan beridir devam ediyor.

Ben o yüzden burada bir ortamda buluşulduğunda karşı tarafa şans verilmesi taraftarıyım. Bir çay kahve içilmeli en azından.

Konusahibi seni olumsuz etkilemek istemem ama bu güneş gözlüğü olayı bana mesafe gibi geliyor,samimiyetten uzak buluyorum. Kibirli bir kadın canlandı gözümde niyeyse.
Teşekkür ederim yorumunuz için..
o gün güneş vardı sonradan aklıma geldi.. Onunda etkisi olabilir mi..

Ters oturuyorsa akşam güneşi gelmiştir belki. Ya da gözünde unutmuştur 😅
Güzel geçmesine sevindim.
Bu telaşlar çok tatlı olsa da hakkınızda ne düşündüklerini bu kadar umursamayın.
Ben olsam tanıştıktan sonra bana böyle feedback gelmesini istemezdim açıkcası.
Evet doğru tahmin, güneş vardı..
Evet haklısınız da insan merak ediyor işte..:KK22:

Hayırlı olsun :)

Karşımda güneş gözlüğüyle oturulmasını hiç sevmem ben de. Ama kimi insan rahatsız olmuyor. Şu anda bir şeye yormayın bence. İmajdır belki, kapalı mekanda şapkayla oturanlar gibi.

Size çok soru sormaması, sorguya çekiyor gibi olmamak içindir. Özellikle merak ettiği bir şey olsa napar eder sorardı çünkü. Size kendinizi rahatsız hissettirmemek için üstünüze gelmemiştir diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim:)
O gün güneş vardı ben onu berlirtmeyi unuttum:)
Evet benim bilgilerimi sanırım öğrendi, o yüzden hep konu anılarına, çocukluk olaylarına, çocuğuna vs geldi..

İyi niyetli biriydi bence. Mesela oğlu var 7 yaşında, oyuncaklarını sakladım ileride yeğeni olur diye dedi ve bana baktı:)

Gözleri renkliyse veya güneşe hassasiyeti varsa ondan çıkartmamış olabilir.
Genel olarak iyiyse sorun yok.
Hem başından evlilik geçmiş olası sorunları tahmin etme kabiliyeti olabilir.
Mutlu olun şimdi rahatlama zamanı.
Bir abla olarak evdekilere de sizi över işiniz artık bir tık daha kolay 🤗
Yorumunuz için teşekkür ederim:)
Evet iyi niyetli biri ve en önemlisi kendisiyle barışık biri..
Oğluyla kendine bir hayat kurmuş, zaten yoğun çalışıyor. Bağımsız bir kadın..

Ben bu tanışma fasıllarında ne zaman rahat olabilirim bilemedim.. :KK70:

Gözüme güneş gelse bile ben karşımdakine saygıdan çıkarır göz göze gelir, selamlaşırım. Takacaksam da "Çok güneş var." derim. Saygısızlık yapmış bence. Ama yine de olumsuza yormayalım ilk tanışmaymış. İyi geçtiyse sorun yok.
Yok hiç demedi.. Çıkarmadı gözlüğü..
Ben elimden geleni yaptım gerisi tevekül.. hayırlısı diyorum:)

Arkadaşlar selam;
Kusura bakmayın. Pazar günü eve geç geldim.
Ablasıyla görüştükten sonra erkek arkadaşımla biraz daha zaman geçirdik. Şimdi yazacağım.
Anlatıyorum..
Buluşma güzel geçti. Biraz trafik vardı. Biz gittik oturduk ablası da gelmiş yürüyüş yapıyormuş.
Çok bakımlı bir kadındı. Tokalastik. Tam karşıma oturdu. Oyle beni sıkıştırma olmadi. Sohbet daha çok erkek arkadaşımın çocukluk hikayelerinden ilerledi. Baya güldük. Ama ben ilk bir saat gergindim.
Sonra yemek faslı oldu. Bunlar pizza söyledi..
Ben tabi şok.. ortaya söylediler tabi bende çatalla yenecek bir şey söyleyemedim. Ve kahve söyledim.
Pizzanın ucundan zorla yedim. Çatalla pizza yedik çok komikti.Ablası karşıma oturdu. Tam yemek yiyeceğim bakışıyoruz.
Ablasının oğlundan, erkek arkadaşımın sakarlıklarından bahsettik. Bana pek bir şey sormadı. Sadece ablası güneş gözlüğünü hiç çıkarmadı. Onu nasıl yorayım bilemedim.

Beni de aklı basında bulmuş. Kendimi beğendirmek için ekstra birseyler yapmamışım. Hanımmışım. Garsonlara teşekkür ettim. Onu beğenmiş.
Kardeşiyle daha çok konustular. Sanırım beni çok germek istemedi. Boşanmış fakat halinden mutlu biri. Bu hoşuma gitti..

Tabi ki daha tam tanımıyorum.Yalniz benle ailemle ilgili çok soru sormadı. Hatta arada erkek arkadaşım bahsetti sadece o sormadi. Cocuk yetiştirmekten bahsettik.Daha çok anılardan konuştular. Anne ve babasına anlatmış tanıştığımızı..sadece neden ablası hiç güneş gözlüğünü çıkarmadı onu merak ettim.. şimdi ne olur acep?

Cok sevindim adina 👏🏼

Gözlük olayini bende anlamadim. Normal sartlarda - en azindan yeni tanistigin bir insan karsisinda - cikarmak gerekir.
Ama ilk bulusma oldugu icin hemen yadirgamayin, vardir belki mantikli bir aciklamasi.

Gözünüz aydın. Görüşmeniz sorunsuz geçmiş :) Biz burdan ne kadar yorum yapsakta konuşurken ki samimiyeti sıcaklığı siz daha iyi anlarsınız. Bazı insanlar vardır her şeyi cümlelere dökemezler ama siz onun niyetini, kalbini hissedersiniz umarım devamıda iyi olur. Siz saygınızı sevginizi verin bi şekilde o size geri döner zaten.
Gözlük durumuda tuhaf biraz evet ama vardır bi sebebi kendince.
Teşekkür ederim çok sağ olun..
Ne çok samimi idi ne çok soğuktu. Ölçülüydü bence. Şu an ilk izlenim oluştu sadece..
Saygı ve sevgi gösteririm, zaten herşey yavaş yavaş iyidir.

Gözlük konusunda da o gün güneş vardı o yüzdendi bence..:)

Belki gözleri hassastır
Belki yakın zamanda lazer olmuştur
Bir numarası var bence, öyle nezaketsiz bir insan gibi gelmedi bana çünkü
Olabilir:)
Veya güneş rahatsız etti o da olabilir..
Yok nezaketsiz biri değil, ölçülü ama iyi niyetli biri gibi geldi bana..

Yorumunuz için teşekkür ederim:)
Evet iyi niyetli biri ve en önemlisi kendisiyle barışık biri..
Oğluyla kendine bir hayat kurmuş, zaten yoğun çalışıyor. Bağımsız bir kadın..

Ben bu tanışma fasıllarında ne zaman rahat olabilirim bilemedim.. :KK70:

İyice tanıdıktan sonra anca rahat olabilirsiniz.
Dün kız kardeşimin sevgilisiyle annem tanıştı.
Gittim yanlarına ama amacım gıcıklık yapmaktı 😂😂
Güldürdüm çocuğu oda pek bir uslu davraniyor ben gülüyorum oda gülüyor.
Annemde anlamadı ne oluyor diye.
" Normali bu kadar suskun değil ondan komik geliyor" dedim.
Sonra alıştı rahat davranmaya başladı çocukta.
Ama ben demiştim "pislik yapmaya gelicem hazır ol düştün dilime" diye 😂😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X