- Konu Sahibi kediseverbiri
teşekkürler yani ben ona eziksin şöylesin böylesin demiyorum aksine o konuma düşebilecek hareketleri değerlendirip dikkat çekmeye çalışıyorumsöylem konu sahibinin hoşuna gitmemiş olabilir ama bence kulak vermesi lazım bu uyarılara. eğer sağlıklı dengeler kurmak istiyorsa bence bunlar çok önemli uyarılar.
eşimin annesi ile tanışmamız aslında tam bir fail olmuştu çünkü kadıncağızın bir dizi kronik rahatsızlığı var ve yaşadığı ilçede gereken medikal yardımı bulamadığı için acilen İstanbul'a getirmemiz gerekti. hiç tanışmıyorken ve henüz evliliğin adı dahi geçmiyorken birlikte yaşadığımız evimizde bir anda bir haftalığına misafir etmemiz gerekti. bu büyük bir risk idi. kimseye önermem.
misafirimiz olduğu süreçte kendisine prenses gibi davrandım. ben de halen onun evinde iken bir prenses gibi davranırım ve bir çay dahi gidip mutfaktan almam. eşimden rica ederim ama yine kendim yapmam. çünkü kayınvalidesi ile oturup bunu konuşmasam da anladım. ev sahibi hangi kadın ise o evin kraliçesi odur. kimse, bir diğerinin alanına girmez.
siz de misafir olduğunuz yerde prenses gibi davranmayı ve o alanı kraliçesine emanet etmeyi unutmayın.
sizden hizmet etmeyi bekliyorsa; hem de bu aşamada bekliyorlarsa illebet Külkedisi olmayı göze aldınız demektir.
kendisi kibarlığından öyle düşünmüş ama bu işler öyle ilerlemiyor maalesef
keşke herkes çok kibar ve iyi niyetli olsa ama sen orada bi çaya yardım edersin, aa ben bunu istediğim gibi kullanırım kafasına giriverirler