Siz elinizden geleni yapmışsınız.Enerjilerimiz uyuşmadı sanırım. Yani zevk aldıgımız seyler farklı büyük ihtimalle birde kendisi biraz çekingen. Yani ben ne kadar konu açmaya çalısırsam calısayım bir süre sonra tıkanıyorum... birde bazen konustugumuz seylerı annesine veya nişanlıma anlattığını fark ettim. en basitinden giyim zevkimiz bile farklı. Yanı ben ne bileyim gelinlik bakarken benim begendigim seylere garip yorumlarda bulunuyor. Sonra güzel diye ceviriyor.
Nişanlımla nişanlamadan 2 sene önce büyük kavga edip kısa bir ayrılık yasamıstık. Onda da bana biraz agır konusmustu silmis her yerden falan.
Ben gene elimden geldiginde yazdım ettim barısınca ama işte zevkler,kafalar uyusmayınca malesef olmuyor.
Hahahha benim yaşadıklarım aklıma geldi, ben nişanlımın ailesiyle tanışmak için evlerine gitmiştim çok çekine çekine bir kahvaltı yapmıştım ama onlar o kadar rahatlardı ki ben de rahat oldum sonra :) hatta birkaç görüşme sonra yine onların evinde akşam yemeği yerken görümcem çorbayı kaşıkla içmeyi bırakıp kaseyle kafaya dikmişti hahahaahOnlar büyük ihtimal yemek yerler. Çünkü öğleden sonra buluşacağız.Bende lokmalar halinde yenecek bir yemek söylerim herhalde..
Yok çok haklısınız, çok plan yaparsam kendi üstümde çok baskı kurarım iyi olmaz.
İşte karşı taraf hakkımda iyi düşünsün istiyorum ama başkasının düşüncelerini kontrol edemeyiz bunu biliyorum ama gel de uygula..
Yanı aslında sevmiyor diyemem belki seviyordur ama arada bir yakınlık olmadı. Öyle bir çekişmemizde olmadı.. normal mesafeli bir iliskimiz varSiz elinizden geleni yapmışsınız.
Olmayınca olmuyor işte..
Bir de insanlar birbirine saygılı olmak zorunda ama iş sevgi duymaya gelince o kişiye bağlı. Sizi de görümceniz sevmiyorsa boşverin. Ama saygılı olmak zorunda..
Zaten kendi payıma düşeni yapmak tek derdim. Yoksa başka insanların ne düşüncelerine ne de duygularına müdahale edemem. Kontrol de edemem. Bunu biliyorum. Ama işte olay uygulamaya gelince zorlaşıyor.
Desteğim erkek arkadaşım. O bana gerektiğinde destek olacaktır. İnşallah..
Teşekkür ederim.. Bunu uygulayacağım..
İşte karşıdaki insanın hemcinsim bile olsa inceleyecek olması beni geriyor.
Burada çok konu okudum, buradaki konular beni çarptı galiba..
Yani '' erkek arkadaşımın ailesi beni istemiyor ..''vb gibi
Ben evet tanışalım dedim bile..Bana sorarsaniz tanismayin. Niye diyeceksiniz, kendinizi ne kadar uzak tutarsaniz negatif etkilerden o kadar kolay korunursunuz. Diyelim ablasi sizi sevmedi aldiniz basiniza belayi.. henuz 6 ay olmus bence cok erken. Biraz daha iyi taniyin birbirinizi ucuncu kisileri yorum yapacak sekilde iliskiye dahil etmeyin. Evlenmeye karar verip size evlenme teklif ettiginde tanistirirsiniz aileleri. Biriyle evlenmeye karar verip vermemek erkek arkadasinizi kendi tasarrufu olmali. Bu sekilde sanki ablaya sizi onaylatiyormus yoruma aciyormus gibi oluyor. Karisma hakki doguyor dogal olarak
Yani keske tanisaniz birbirinizi de.. evlendikten sonra bakin burada konulari okuyor musunuz bilmiyorum. Erkekler hep degisiyor. Evlenmis olmak icin evlenmemenizi oneririm sonra pisman olabilirsiniz. Ayrica tamam tanisalim dediyseniz bile bir bahane bulabilirsiniz. Ayrica madem evlenmek istiyorsunuz bunun yolu ablasiyla tanismaktan onun onayini almasindan mi geciyor. Adam size evlenme teklif eder, ailesine soyler hep beraber tanistirir tanisir evlenirsiniz. O ne oyle onay alir gibi sadece siz ablasiyla tanisiyorsunuzz hani abla bakacak once olur derse olacakmis gibi. Biraz agirdan alin kendinizi daha kiymetli olursunuz benden size tavsiye..Ben evet tanışalım dedim bile..
Bizim biraz çabuk olma nedeni benim aslında. Ben ona en fazla 1 veya 1,5 yıl birşeyler kesinleşmeden olabilir demiştim.
O yüzden. Fazla belirsizlik beni çok yoruyor. Bir de artık cafelerde, alışveriş merkezlerinde buluşmak beni üzüyor.Yaş oldu 32. 33 olacağım. Ben istiyorum ki evimiz olsun.Onu da evlenmeden yaşayamam. Evlenmeden cinsellik yaşanmasına kendim için karşıyım o yüzden yani..
Çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum..Buluşma anına kadar düşünmeye gerilmeye devam edeceksiniz ama buluşma gerçekleştiğinde neden bu kadar büyütmüşüm ki diyeceksiniz.
Genelde rahat bir ortam olmasi için çok ekstrem(görümcede bir cinslik yoksa) karşı taraftan yakın davranışlar görüyorsun zamanla da sohbet muhabbet derken bir bakmışsın caylar içilmiş yemekler yenmiş zaman geçmiş.
Yorumlarınızdan çok aklı başında buluyorum sizi.
Konuşmalarınız ve tavırlarınızla hoş bir intiba bırakacaksınız bence karşı tarafta.
Bu kadar heyecanlanıyor begenilmeme endişesi taşıyor olmanız karşı tarafa değer verdiğinizi ve sevdiğinizi gösterir
Mutluluklar diliyorum..
Tabi ki haklısın..buradaki yorumlarını okuduğum kadarı ile istememe ihtimalleri yok
Aile kısmına çok takılmamaya çalış çünkü aile dediğin şeyde bir çok insan var. Bu da bir çok farklı karakterle uyum sağlamaya çalışma demek. E herkesle de iyi anlaşamayacağına göre . Sen asgari seviyede saygı çerçevesinde ilişkilerini yürütmeye çalış onlarla.
benim eski nişanlımın annesi bildiğin lokmalarımı saymıştıben ona rağmen hiç sallamadım onları tabi başka bir nedenle bitmişti ilişkim o ayrı bir konu
Maşallah.. biraz fazla değil mi? Normali bu değil sanırım..Benim görümcem tanışmada beni ücretsiz mr çekmişti sağ olsun. Sessiz sessiz her yerimi inceledi gülüşümü bakışımı sesimi soluğumu. Hatta kalktım tuvalete gittim arkamdan geldi iki dakika sonra ya sifonu çektim mi diye baktı ya da ellerimi yıkadım mi diye bilemiyorum artık. Yaklaşık onuncu buluşmada felan düzeldi artık ücretsiz mr çekmiyor , çekicek olduğu zamanda görmezden geliyorum sırf iyi incelesin diye başka yöne bakıyorum felan.
Baya rahat bir aileymiş..Hahahha benim yaşadıklarım aklıma geldi, ben nişanlımın ailesiyle tanışmak için evlerine gitmiştim çok çekine çekine bir kahvaltı yapmıştım ama onlar o kadar rahatlardı ki ben de rahat oldum sonra :) hatta birkaç görüşme sonra yine onların evinde akşam yemeği yerken görümcem çorbayı kaşıkla içmeyi bırakıp kaseyle kafaya dikmişti hahahaahbakakaldım öyle ama hoşuma da gitti rahat olmaları :) sonuçta onlar da sizin gibi belki zorlanacaklar yemek yerken, belki spagetti yiyecekler spagetti yemek çok zor toplum içinde bence ama sizi çok iyi anlıyorum ben topluluk içinde yemek yemekten çok çekinen biriydim alıştım zamanla :) çatal bıçak kullanarak yiyeceğiniz bir şey söyleyebilirsiniz :)
Mesafeli ilişki de iyidir. Bizim sülalede de öyle ilişkiler var. Hiç kavga olmaz kimse kimseyle çok samimi değildir.Yanı aslında sevmiyor diyemem belki seviyordur ama arada bir yakınlık olmadı. Öyle bir çekişmemizde olmadı.. normal mesafeli bir iliskimiz var
Umarım sizinde enerjiniz ben ve erkek kardesimin kız arkadası gibi tutar.
Tabi ki haklısın..
Saygı zaten elzem bir durum..Sevgi ise iki taraf da isterse olabilir. Ben elimden geleni yapacağım.
Lokmaları saymak mı? Kötüymüş. İyi ki bitirmişsin. Senin şimdiki nişanlının ailesi ile aran nasıl , umarım iyidir.
Yanlış anlama lütfen de sen bu iğrenme konusunu ne yapacaksın? Mesela bana erkek arkadaşım çekici geliyor, terlediğindeki kokusunu bile seviyorum. Yani iğrenmiş olsam ben yapamazdım. Bu konuyu bence bir düşün..
Çok haklısın. Herkes herkesi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda..İstemeyebilirler, herkes herkesi sevemiyor sen ne kadar iyi davranmaya calisirsan calış. Kendin ol yeter, evlendikten sonra herkes herkesi taniaycak zaten yakindan
Bana da eşimin ailesindeki herkes bayilmiyordu ama napalim evlenmeyelim mi?
Şöyle düşünün hepimiz ilk kez tanıdığımız ve hayatımızda etkin rolü olacak kişileri fazlaca incelemez miyiz?Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim..
Benim gergin olduğum konu şu; beni baya inceleyecek.
O konuda bunu fark edince kendimi kasarım diye çekiniyorum.
Kendim gibi olmak istiyorum, yapmacık davranmak rol kesmek hiç etik değil..
Her şey güzel olacakÇok teşekkür ederim, çok mutlu oldum..
Umarım karşı taraf da sizin gibi düşünür.. Ben elimden geleni yapacağım gerisi Allah'a kalmış.
Evet erkek arkadaşıma baya değer veriyorum, şimdiden duygularım var. Ailesi beni beğensin istiyorum.
Umarım her şey güzel olur..
Evet bende sizin gibi düşünüyorum. Evlilik nasip kısmet bence..biz henüz aile tanışmasını yapmadık. Kendisi evlenme teklifi etti yüzük taktı sadece. benim tam kararımı bekliyor. çok tuhaf bir şey oldu ben biraz nötr de kalıp bekledikçe sanki Allah kalbimi ona ısındırmaya başladı. Kısmet kader işte bazı şeyler. Ben 2 kez nişanlandım daha önce hemde öyle böyle değil çok büyük aşklarla -en azından kendi adıma büyüktü- oldu bunlar. Ama kısmet olmayınca olmuyor. Kısmet olunca ise evlilik teklifi aldığım gün kahrolup ağladığım adama kalbim ısınıyor . Garip şeyler.
Çok iyimiş.. Sadece su mu?Eşimin ablası, canım gibi severim.
Sokaktan tanıyordum onu, komşuyuz da..Ama büyük olduğu için konuşmuşluğumuz yoktu. İlk cafeye çıktığımızda su içmiştim ben, eşi falan hala anlatıp gülerler bana sucu miyav diye.
Ablalar candır çok güzel geçeceğinden eminim.
Çok iyimiş.. Sadece su mu?
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..