Erkek arkadaşım ailesiyle tanıştırmak istiyor, ben ise çok çekiniyorum.

Disarda bulusun, mecburen ev olursa cicek yeterli. Yerinizden kalkmayin, is yapmaya hic niyetlenmeyin. Cok da samimi olmayin, hemen evlenmeye niyetiniz olmadigi mesajini verin ustu kapali. Mesela x de cok israr etti sizinle tanismam icin, geldik iste ehi ehi falan gibi 😂😂😂
Evlenmeye niyeti olmayan bir kız kayınvalide ile tanışmaz ki çakal karlos kvlerde bunun çok iyi farkında :))) bence hiç tanışılmamalı ya

Ben de iş ciddiye binmeden evlilik niyeti yokken tanışma taraftarı değilim. İş ciddiye binince de zaten ailesiyle birlikte sizin ailenizi ziyarete gelirler. Bu konuda biraz gelenekselciyim sanırım. Diğer türlü sanki işin ciddiye binmesi için kayinvalidenin ön onayını almaya gider gibi oluyor. Sizin niyetiniz öyle değil tabi ama bana hoş gelmiyor kızın tanışmaya gitmesi. Sonuçta onun ailesi varsa sizin de var neden tek başınıza gidip tanısasınız ki?

Ama illa ki tanisacaksaniz yorumlara katılıyorum disarda bulusursaniz daha rahat edersiniz.

Asıl kayinvalide adayının size iş yaptırması ayıp olmaz mı ilk kez evine gidiyorsunuz misafirsiniz
Ben ilk kez evine gittiğim herkese yardım edeyim derim, boşları götürürüm, sofraya koyulacak bir şey varsa koyarım vs ne bileyim. İşten de saymam, yardım etmek sonuçta. Teklif edilmemesi kabalık değil mi 🙄

Ben ilk kez evine gittiğim herkese yardım edeyim derim, boşları götürürüm, sofraya koyulacak bir şey varsa koyarım vs ne bileyim. İşten de saymam, yardım etmek sonuçta. Teklif edilmemesi kabalık değil mi 🙄
Yani normaliniz buysa abartmadan yapın o zaman. Mesela ikramliklari hazırlayıp getirmesine yardım etmenize gerek yok ama yedikten sonra tabağınızi götürebilirsiniz. Bazı insanlar mutfağına girilmesini sevmeyebilir ya da aranızda o samimiyet oluşmayabilir duruma göre hareket edin

Yani normaliniz buysa abartmadan yapın o zaman. Mesela ikramliklari hazırlayıp getirmesine yardım etmenize gerek yok ama yedikten sonra tabağınızi götürebilirsiniz. Bazı insanlar mutfağına girilmesini sevmeyebilir ya da aranızda o samimiyet oluşmayabilir duruma göre hareket edin
E tabi ben de sevmem eve gelen misafirin mutfağa girmesini ama net biçimde diyorum siz oturun lütfen vs diye yine de getirenler oluyor boşları falan hoşlanmıyorum ama ben yapmayınca rahat etmiyorum.
Evet dediğiniz gibi, ikramlıkları hazırlayacak kadar değil tabi getir götür sadece, kimsenin mutfağına girmeyi ben de sevmem. Mutfakta hazır olur, ben girip alırım götürürüm ya da kirlileri götürür tezgaha koyarım o kadar 🤣

Ay hiç olmaz, ilk kez misafir gittiğim yerde iş mi yapıcam bide, gelin adayı = ev yardımcısı oldu iyice 😂 aman siz de bu dayatmaya kanmayın
Evet şimdi herkes yapma diyince Bi kendimden şüphe ettim açıkçası, benim dediğim boşu doluyu götürmek sadece onu da ben yapmasam rahat edemem 🤣 ama acaba herkesin yapma demesinin nedenini sizden ilerde iş beklemesin mahiyetinde mi? Yardım edilince o Türk beklentiler mi oluyor yani acaba

Sade giyim şekli ideal günlük nasılsa giyiniliyorsa oyle tabi biraz daha şık abartmadan gidilmeli asla başka biri gibi davranmamak lazım çok belli ve yapmacık olur.
Nerde olursa olsun yardım teklifi etmek bence güzel hoş bir davranışımız sakıncası yok. Netice de büyük insanlar bizden. Teklif vardır ısrar yoktur. 😌

Evet şimdi herkes yapma diyince Bi kendimden şüphe ettim açıkçası, benim dediğim boşu doluyu götürmek sadece onu da ben yapmasam rahat edemem 🤣 ama acaba herkesin yapma demesinin nedenini sizden ilerde iş beklemesin mahiyetinde mi? Yardım edilince o Türk beklentiler mi oluyor yani acaba
E tabi, daha ilk günden her şeylerine yardım edince “selam ben hizmete geldim” gibi bir imaj oluşuyor daha baştan bunu görenler de sömürmeye başlıyor. Yani iyilik edeyim yardımım olsun derken bir anda kendi gelecek rolünüzü de üstlenmiş oluyorsunuz 😂

İyi akşamlar hanımlar,

Allah başka dert vermesin ama erkek arkadaşım beni ailesiyle tanıştırmak istediğini söylediği andan beri çok strese girdim.

O benim ailemle tanışmayı çok istedi, normalde ben de ilk sevgilimi tanıştırdım ailemle, benim için biraz zor oldu çünkü aileme karşı da sevgilim var diyebilmek benim için sancılıydı. 28 yaşındayım ama sanki hala bu konuda olgunlaşmamışım gibi. Ailem iyidir, sıkmazlar sadece kiminle çıktığımı bilmek isterler, onlarla iletişimim kuvvetlidir ama nedense işin içine aile girdimi ben çok geriliyorum.

Şimdi ailesiyle tanışmaya giderken birşey almalı mıyım, nasıl davranacağım vs kafamda deli sorular. El öpülecek, sonra sarılma? Kadın belki ikram çıkartacak ben de koşa koşa ardından yardım edeyim mi size mi diyeceğim. Bu gün de regl dönemim duygularımı çok yoğun yaşıyorum, kusura bakmayın. Tam bir drama queen gibi anlattım ama...
Eger nişan vs lesi ailenizi ziyatrete gelsin tanisma oyle olsun. Dusunmuyorsaniz hic tanisma olmasın. Tek basa tanisma pismanliktır. Annesi sizden her hafta telefon bekleyecek. Secgiliniz ile araniz bozuk olsa sizi arar noldu vs ya da oglumu uzme bile der. Aile ile onden tanişma pismanliktır

X