Erkek arkadaşımın ablasıyla ilk tanışma - Tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şöyle düşünün hepimiz ilk kez tanıdığımız ve hayatımızda etkin rolü olacak kişileri fazlaca incelemez miyiz?

Elbet kasılacağınız anlar olacak. Bu çok normal. Ama içten davrandıktan sonra gerisi gelecektir bence.
Umarım her şey güzel olur..:dua:
Çok teşekkür ederim.. :KK36:
Pazar akşamına ışınlansam da neler oluyor görsem çok meraktayım..

Her şey güzel olacak👍
Erkek arkadaşınız ve ailesi için güzel gelişmeler olacak hissediyorum.
Eşimin annesiyle ilk tanışma ortak bir yakın arkadaşımızın evinde olmuştu. 🙂
Esimle bebek ziyareti için gitmiştik.
Annesi de bebeği görmek istemiş 😜 bizden bir süre sonra geldi kendisi de.
Arkadaşım bebeği ağlayınca yufka sarmayı yarıda bırakıp bebeğinin yanına gitmek zorunda kalmıştı.
Elimi kolumu nereye koyacağımı düşünüyordum başlarda.
En son masada karşılıklı sigara böreği sarıyorduk. :KK33:
Doğal olabiliyorsan en güzeli bu aslında.
Gelişmeleri merak ediyorum.
O gün için paylaşım yaparsanız sevinirim.🙂
Umarım her şey güzel olur.. Güzei dilekleriniz için teşekkür ederim..:KK36:
Sizinki çok tatlıymış..Sigara böreği sarmak iyiymiş.. :KK76:
Ben sadece ablasıyla tanışıyorum, kim bilir annesiyle tanışsam neler olur..
İlk başlarda tahminen gergin olacağım ama umarım sonrasında normalleşirim..

Gelişmeleri pazar akşamı yazarım mutlaka..

Evett sadece su. 😀 Ki kahve delisiyimdir ben kahve bile söylememiştim. 😀😀 Eşim, yani o zamanlar erkek arkadaşım kahkaha atmıştı. 😀 Çünkü ben aaayy tansiyonum düştü deyip lahmacuncunun önünde duran insandım. 😀😀 Su deyince direk bi komik oldu. 😀😀😀
Sizi anlıyorum insanlık hali.. :KK76:
Yok bende kahve çok severim ondan nickimde turk kahvesi var.
Ama orada kahve yerine çay söylerim.. Hem turk kahvesi gibi çabuk bitmez hem de oyalanacak bir şey verir..

Sizi anlıyorum insanlık hali.. :KK76:
Yok bende kahve çok severim ondan nickimde turk kahvesi var.
Ama orada kahve yerine çay söylerim.. Hem turk kahvesi gibi çabuk bitmez hem de oyalanacak bir şey verir..

İnşallah sohbet çok keyifli gider de, en son kapanışta bir keyif kahvesi söylersiniz karşılıklı.. 💜💜

• Muhteşem
Reactions: 000
İnşallah sohbet çok keyifli gider de, en son kapanışta bir keyif kahvesi söylersiniz karşılıklı.. 💜💜
İnşallah..:dua:
Hem de umarım damla sakızlı türk kahvesi söyleriz..
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..:KK200:

Yani keske tanisaniz birbirinizi de.. evlendikten sonra bakin burada konulari okuyor musunuz bilmiyorum. Erkekler hep degisiyor. Evlenmis olmak icin evlenmemenizi oneririm sonra pisman olabilirsiniz. Ayrica tamam tanisalim dediyseniz bile bir bahane bulabilirsiniz. Ayrica madem evlenmek istiyorsunuz bunun yolu ablasiyla tanismaktan onun onayini almasindan mi geciyor. Adam size evlenme teklif eder, ailesine soyler hep beraber tanistirir tanisir evlenirsiniz. O ne oyle onay alir gibi sadece siz ablasiyla tanisiyorsunuzz hani abla bakacak once olur derse olacakmis gibi. Biraz agirdan alin kendinizi daha kiymetli olursunuz benden size tavsiye..
Aynı evde evlenmeden yaşamak değerlerime ters o yüzden yaşamıyorum.
Yoksa en sağlıklısı karşı cinsi yaşam alanında görmek ona katılıyorum ama şu an bunu yapamam.
Ben ablasından onay almak istediğini düşünmüyorum. Çünkü benim kardeşimle de tanışmak istiyor.
Aslında erkekler değişmiyor. Kimse kimse için değişmez. Sadece insanlar isterlerse kendilerini biraz törpülerler o kadar.
O değişme değil, evlenene kadar kendini saklama oluyor. Ben kendimi saklamıyorum onun da öyle yaptığını, bana açık olduğunu düşünüyorum.

Evlenmek için evlenme konusuna gelirsek; ben normal biriyim. Ortalamayım. Bugüne kadar yani 32 yaşıma kadar inanın evlenmek için evlenmek isteseydim 26 civarı evlenirdim. Çünkü dediğiniz gibi evlenmek için evlenmek bana çok iş anlaşması gibi geliyor. Daha çok çocuk isteyen kadınlar yapıyor. Ben bunu hiçbir zaman yapmak istemiyorum. Bir adamı sevip evlenirsem çocuk istiyorum. Hiçbir şey hissetmediğim birinden çocuk sahibi olmak ruhsuzca geliyor. Tabi bu benim düşüncem. İsteyen evlenmek için de evlenebilir.

Tüm görüşleriniz için teşekkür ederim.. :KK66:

Aynı evde evlenmeden yaşamak değerlerime ters o yüzden yaşamıyorum.
Yoksa en sağlıklısı karşı cinsi yaşam alanında görmek ona katılıyorum ama şu an bunu yapamam.
Ben ablasından onay almak istediğini düşünmüyorum. Çünkü benim kardeşimle de tanışmak istiyor.
Aslında erkekler değişmiyor. Kimse kimse için değişmez. Sadece insanlar isterlerse kendilerini biraz törpülerler o kadar.
O değişme değil, evlenene kadar kendini saklama oluyor. Ben kendimi saklamıyorum onun da öyle yaptığını, bana açık olduğunu düşünüyorum.

Evlenmek için evlenme konusuna gelirsek; ben normal biriyim. Ortalamayım. Bugüne kadar yani 32 yaşıma kadar inanın evlenmek için evlenmek isteseydim 26 civarı evlenirdim. Çünkü dediğiniz gibi evlenmek için evlenmek bana çok iş anlaşması gibi geliyor. Daha çok çocuk isteyen kadınlar yapıyor. Ben bunu hiçbir zaman yapmak istemiyorum. Bir adamı sevip evlenirsem çocuk istiyorum. Hiçbir şey hissetmediğim birinden çocuk sahibi olmak ruhsuzca geliyor. Tabi bu benim düşüncem. İsteyen evlenmek için de evlenebilir.

Tüm görüşleriniz için teşekkür ederim.. :KK66:
Ayni evde yasayin demedim zaten? Henuz alti ay olmus, alti ayda ne kadar tanimis olabilirsiniz, biraz daha birbirinizi taniyin dedim.. her neyse, kesinlikle haklisiniz, tanisin kendinizi begendirmek icin elinizden geleni yapin bence de. İnsallah her sey istediginiz gibi olur

insallah cok mutlu olursun konu sahibi.
bizi haberdar edersin bir gelisme olunca..

ayrica görüsmede rahat ol. begenen hertürlü begenir begenmeyen olmayan seyden birsey cimbizlar begenmez.
sende görümceni gözlemle.. aile iliskilerini dinamiklerini vs..

• Muhteşem
Merhaba Sevgili Üyeler;:KK25:
Sizin değerli yorumlarınıza ihtiyacım var.
Benim bu eylül ayından itibaren 6 aylık ciddi bir birlikteliğim var. Geçen hafta erkek arkadaşım, ablasıyla beni tanıştırmak istediğini söyledi.Daha önce ailesinden kimseyle tanışmadım. Sadece ailesinin resimlerini gördüm. Bu Pazar günü erkek arkadaşım, ben ve ablası buluşacağız. Ablası; bekar, bir evlilik geçirmiş ve ilkokulda 1 çocuğu olan 41 yaşında eğitimli, kültürlü,kendi ayakları üstünde duran bir kadın.

Size sorularım şu:

• Nasıl bir yaklaşım benimsemeliyim?
  • Samimiyet derecem ne olmalı?
  • Yemek mi yemeliyim yoksa çay veya kahve içsem daha mı iyi olur?
  • Siz erkek arkadaşlarınızın veya eşlerinizin ailesiyle ilk tanışırken nasıl bir yaklaşım benimsediniz?
  • Tavsiye edeceğiniz veya bunu yapmamalısın diyeceğiniz bir konu var mı?
Son olarak biraz gerginim sevgili üyeler. Evet 32 yaşındayım. Şu an bunu söylemem bazılarınıza garip gelecek ama daha önce bu kadar ciddiye giden bir ilişkim olmadı. O yüzden hiç böyle bir tanışma yaşamadım. Biraz gerginim ve heyecanlıyım.
Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim..:KK200:

Sevgiler
1_ 2_ Daima mütebessim olmanı ve fakat samimiyeti abartmamani öneririm. Havadan sudan bahsetmek rahatlatıcı olacaktır. Fakat fikir beyan etme konusunda cimri olun. Daha az konuşmak isabetli olacaktır.

3_ Menüye bakarken aklında iki seçenek olsun. 1 yiyecek ve 1 içecek seçeneği. Onlar yemek isterse sen de yemek istersinn. Onlar içecek isterse sem de içecek alırsin. Ac gitme. Ama çok da tok olma. Yemek alınırsa en kolay yenebilen ve çatal bıçak kullanımına uygun bir yemek seç. Hafif bir öğün olsun.

4_Benim eşimin ailesi tipik bir anadolu ailesi. Ben gerilmemiştim. Ama onlar gerilmisler (üniversite mezunuyum. Kendilerini begenmeyecegimden korkmuslar). Benim durumum o sebeple biraz farklı. Doğal davrandım. Beni sevip sevmediklerini bilmiyorum..

5_ Tavsiyem az konuşman. Kendin hakkında fazla fikir vermemen. Mağrur ve kendinden emin olman. Bunları yaparken kibirli gibi görünmemek önemli tabi. O dengeyi kurabilmen gerek.

Bir abla olarak yapıcı ve tatlı olması gereken odur. Benim annem 4 yengemden 3ünü çok sever. Ama birinden hoşlanmaz. Yine de dayima karşı onu savunur .

Çünkü annem için önemli olan kardeşinin mutluluğu.

Sen eğitimlisin. Sen güzelsin. Akıllısın. Seni beğenmemek için mantıklı bir açıklama yaparsa amenna. Yapamazsa susmayı bilmeli.

Kendini germemeye çalış. Hepsi olacağına varacak. Abla karar mercii değildir. Sözleri bir fikirden ileri gitmez.

Allah kalbine göre versin. Gün sonunda içinde burukluk kalmasın ❤

Son düzenleme:
Ben gorumceyim 😁
Kardesimin esini ilk gordugumde hic incelemedim ya,soguk davranmadi ama onu hatirliyorum, bana direkt abla dedi, guler yuz gosterdi, yemek yemedik sanirim.
Dis arasina girecek yapisacak seyler yemeyin , salata mesela on disleri isgal eder genelde 🤣

• Komik
Neden bu kadar kasıyorsun? Karşındaki de senin gibi bir insan. Ne yapayım veya ne yapmayayım diye düşünmene gerek yok.
Doğal davranman yeter. Şimdiden gözünde büyütme 🤷‍♀️

• Beğen
Ayni evde yasayin demedim zaten? Henuz alti ay olmus, alti ayda ne kadar tanimis olabilirsiniz, biraz daha birbirinizi taniyin dedim.. her neyse, kesinlikle haklisiniz, tanisin kendinizi begendirmek icin elinizden geleni yapin bence de. İnsallah her sey istediginiz gibi olur
Beni yanlış anladınız sanırım, ben kendimi illa beğendirmek için olmadığım biri gibi davranmayacağım.
Bunu erkek arkadaşıma yapmadım, ablasına hiç yapmam.
Sadece ilk izlenim olumlu olsa iyi olur diye düşünüyorum yoksa yapmacık davranışları sevmem.
6 ay meselesine gelirsek, zaten açıklamıştım. Benim yaşım 32. O yüzden senelerce gezip zaman geçirmeyi istemiyorum.

1 veya 1,5 yıl benim limitim. Bunu biliyor zaten.. Güzel dileğiniz için teşekkür ederim..

insallah cok mutlu olursun konu sahibi.
bizi haberdar edersin bir gelisme olunca..

ayrica görüsmede rahat ol. begenen hertürlü begenir begenmeyen olmayan seyden birsey cimbizlar begenmez.
sende görümceni gözlemle.. aile iliskilerini dinamiklerini vs..
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim..:KK36:
Aynen katılıyorum.
Olmadığım biri gibi davranmayacağım. Ama ilk izlenim olumlu olsun da istiyorum. Sanırım bunu yolu rahat olmaktan geçiyor. Pazar akşamı yazarı.

1_ 2_ Daima mütebessim olmanı ve fakat samimiyeti abartmamani öneririm. Havadan sudan bahsetmek rahatlatıcı olacaktır. Fakat fikir beyan etme konusunda cimri olun. Daha az konuşmak isabetli olacaktır.

3_ Menüye bakarken aklında iki seçenek olsun. 1 yiyecek ve 1 içecek seçeneği. Onlar yemek isterse sen de yemek istersinn. Onlar içecek isterse sem de içecek alırsin. Ac gitme. Ama çok da tok olma. Yemek alınırsa en kolay yenebilen ve çatal bıçak kullanımına uygun bir yemek seç. Hafif bir öğün olsun.

4_Benim eşimin ailesi tipik bir anadolu ailesi. Ben gerilmemiştim. Ama onlar gerilmisler (üniversite mezunuyum. Kendilerini begenmeyecegimden korkmuslar). Benim durumum o sebeple biraz farklı. Doğal davrandım. Beni sevip sevmediklerini bilmiyorum..

5_ Tavsiyem az konuşman. Kendin hakkında fazla fikir vermemen. Mağrur ve kendinden emin olman. Bunları yaparken kibirli gibi görünmemek önemli tabi. O dengeyi kurabilmen gerek.

Bir abla olarak yapıcı ve tatlı olması gereken odur. Benim annem 4 yengemden 3ünü çok sever. Ama birinden hoşlanmaz. Yine de dayima karşı onu savunur .

Çünkü annem için önemli olan kardeşinin mutluluğu.

Sen eğitimlisin. Sen güzelsin. Akıllısın. Seni beğenmemek için mantıklı bir açıklama yaparsa amenna. Yapamazsa susmayı bilmeli.

Kendini germemeye çalış. Hepsi olacağına varacak. Abla karar mercii değildir. Sözleri bir fikirden ileri gitmez.

Allah kalbine göre versin. Gün sonunda içinde burukluk kalmasın ❤
Canım yorumunu görünce cok sevindim..Söylediklerin için çok teşekkür ederim..:KK36:
Ben zaten olmadığım biri gibi davranamam, erkek arkadaşıma yapmadım. Ablasına hiç yapmam. Ama işte ilk intiba olumlu olsun isterim. Ondan konu açtım.
Aynen canım, olacağına varır. Ben evliliğe nasip kısmet diye bakıyorum. Olacağı varsa her şekilde olur.

Bakalım bekleyip göreceğim. Güzel temennilerin için çok teşekkür ederim..:KK200:

Ben gorumceyim 😁
Kardesimin esini ilk gordugumde hic incelemedim ya,soguk davranmadi ama onu hatirliyorum, bana direkt abla dedi, guler yuz gosterdi, yemek yemedik sanirim.
Dis arasina girecek yapisacak seyler yemeyin , salata mesela on disleri isgal eder genelde 🤣
Yok ben hemen abla demem..Ne diyeceğim o söyler herhalde.. Demek ki duygu geçişi daha önemli, ne çok sıcak ne çok soğuk durmamak lazım.
Yok salata yemeyi düşünmüyorum, çatalla lokmalar halinde yenecek bir şey söylerim sanırım.. :KK66:

Neden bu kadar kasıyorsun? Karşındaki de senin gibi bir insan. Ne yapayım veya ne yapmayayım diye düşünmene gerek yok.
Doğal davranman yeter. Şimdiden gözünde büyütme 🤷‍♀️
İlk izlenim olumlu gibi olsun diye tavsiye istedim.
Yoksa istersem süper olayım, beni beğenmeyecek olan beğenmez.
Doğal davranacağım kendimi farklı tanıtmayacağim. Biraz gerildim ama aşarım umarım.. :KK66:

Güler yüz, saygılı ve seviyeli sohbet. Bu kadar yeterli☺
Bunları uygulayacağım çok teşekkür ederim.. :KK36:
Ama ilk kez birini tanıdığımda çok gülemem. Kişilik yapım daha ciddi oluyor. Tipik Boğa burcu işte..
Soğuk olmasam yeter sanırım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X