Belkı sen begenmeyeceksın ablasını, seninde begenmeme hakkın var unutma.Teşekkür ederim çok sağ olun..
Peki yemek konusunda ne yapayım?
İlkinde yemek yemek bana garip gelecek. Erkek arkadaşımla da ilk buluşmada tatlı yemiştik. Yemek olmadı.
Ya ablası beni beğenmezse diye biraz gerginim..
Teşekkür ederim.. Bunu uygulayacağım..Ablasi beni begenir mi? Beni inceleyecek vs yazmissin.
Ben hiç boyle dusunmemiştim tabi her zamanki özenimle hazirlandim buluşmaya ama gerek davraniş, gerek dış gorunuş olarak beni incelemesinden çekinmedim acikcasi. Bu tanişma sizin kendinizi begendirme ve elenme veya kalma gününüz değil ki. :)
Kardeşi sizi her yonunuzle begenmiş zaten, ablasiyla da normal bir insanla nasil tanisacaksaniz o şekilde dusunerek tanismaya gidin ve rahatlayin ♥
ya siz ablayı beğenmezsenizTeşekkür ederim çok sağ olun..
Peki yemek konusunda ne yapayım?
İlkinde yemek yemek bana garip gelecek. Erkek arkadaşımla da ilk buluşmada tatlı yemiştik. Yemek olmadı.
Ya ablası beni beğenmezse diye biraz gerginim..
Çok tatlısınız yaa... Kahkaha attım..Görümceniz olacağını unutup yeni bir arkadaşla tanışıyormuşsunuz gibi olun. Yani kendiniz olun.
İlerde görümceniz olcak zaten bu kadar kasmaya gerek yok. Ben yengemle tanıştığımda ne konuştuk hatırlamıyorum bile.Şimdi hiç konuşmuyoruz zaten
Peki ne tavsiye edersiniz?Görümce sonuçta. Eğitimlisi de aynı, cahili de.
Yorumunuz için teşekkür ederim.. Evet doğal olmak lazım..Ben erkek kardeşimin kız arkadasıyla ilk tanısırken kahve falan ictik ücümüz. Gayet doğal davrandım ve onu rahat ettirmeye calıstım, sonra kısa bir zaman icinde kız kardes gibi olduk.
Ama kendi görümcemle o kadar samimi olamadım. Samimiyet olayı biraz enerji, biraz karakterlerin uyuşmasıyla alakalı. Bazen ne kadar isterseniz isteyin olmuyor o samimiyet.
Doğal olun, o yeterli
Tabi ki yazarım..Bu pazar bir aksilik olmazsa buluşacağız.Belkı sen begenmeyeceksın ablasını, seninde begenmeme hakkın var unutma.
O an o masadaki en önemli kısı ablası degıl, sensin de.
İkinizinde ilk bulusması.
Bunu dusun ve sakın ol.
Otur bir guzel ye yemegini. Catalla rahat yenecek yormayan bir sey soyle
Ustune de söyle kahvenı, sohbetine bak.
Sonucu yazarsan mutlu olurum
Size eleştirel bir gözle bakacağı kesin bir defa.Peki ne tavsiye edersiniz?
Enerjilerimiz uyuşmadı sanırım. Yani zevk aldıgımız seyler farklı büyük ihtimalle birde kendisi biraz çekingen. Yani ben ne kadar konu açmaya çalısırsam calısayım bir süre sonra tıkanıyorum... birde bazen konustugumuz seylerı annesine veya nişanlıma anlattığını fark ettim. en basitinden giyim zevkimiz bile farklı. Yanı ben ne bileyim gelinlik bakarken benim begendigim seylere garip yorumlarda bulunuyor. Sonra güzel diye ceviriyor.Yorumunuz için teşekkür ederim.. Evet doğal olmak lazım..
Peki çok özel değilse siz kendi görümcenizle neden samimi olamadınız?
Benim için problem değil..ya siz ablayı beğenmezseniz
Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..Siz ne kadar zamandır görüşüyorsunuz kız valla abimiz ciddi çıktı maşallah
Bence sıkıntısız geçicek içime öyle bir his doğdu
Bana sorarsaniz tanismayin. Niye diyeceksiniz, kendinizi ne kadar uzak tutarsaniz negatif etkilerden o kadar kolay korunursunuz. Diyelim ablasi sizi sevmedi aldiniz basiniza belayi.. henuz 6 ay olmus bence cok erken. Biraz daha iyi taniyin birbirinizi ucuncu kisileri yorum yapacak sekilde iliskiye dahil etmeyin. Evlenmeye karar verip size evlenme teklif ettiginde tanistirirsiniz aileleri. Biriyle evlenmeye karar verip vermemek erkek arkadasinizi kendi tasarrufu olmali. Bu sekilde sanki ablaya sizi onaylatiyormus yoruma aciyormus gibi oluyor. Karisma hakki doguyor dogal olarakMerhaba Sevgili Üyeler;
Sizin değerli yorumlarınıza ihtiyacım var.
Benim bu eylül ayından itibaren 6 aylık ciddi bir birlikteliğim var. Geçen hafta erkek arkadaşım, ablasıyla beni tanıştırmak istediğini söyledi.Daha önce ailesinden kimseyle tanışmadım. Sadece ailesinin resimlerini gördüm. Bu Pazar günü erkek arkadaşım, ben ve ablası buluşacağız. Ablası; bekar, bir evlilik geçirmiş ve ilkokulda 1 çocuğu olan 41 yaşında eğitimli, kültürlü,kendi ayakları üstünde duran bir kadın.
Size sorularım şu:
Son olarak biraz gerginim sevgili üyeler. Evet 32 yaşındayım. Şu an bunu söylemem bazılarınıza garip gelecek ama daha önce bu kadar ciddiye giden bir ilişkim olmadı. O yüzden hiç böyle bir tanışma yaşamadım. Biraz gerginim ve heyecanlıyım.
- Nasıl bir yaklaşım benimsemeliyim?
- Samimiyet derecem ne olmalı?
- Yemek mi yemeliyim yoksa çay veya kahve içsem daha mı iyi olur?
- Siz erkek arkadaşlarınızın veya eşlerinizin ailesiyle ilk tanışırken nasıl bir yaklaşım benimsediniz?
- Tavsiye edeceğiniz veya bunu yapmamalısın diyeceğiniz bir konu var mı?
Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim..
Sevgiler
Ne bileyim gerginim işte..
Bende anlamadım, ki erkek arkadaşım ben kimsenin fikrinden etkilenmem dedi ama..
Bence burada çok konu okumanın dışa vurumu..
Şu ana kadar '' erkek arkadaşımın ailesi beni istemedi ...'' diye kaç konu okudum.
O yüzden etkilendim sanırım..
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim..Size eleştirel bir gözle bakacağı kesin bir defa.
Hiç ilgilenmiyor gibi görünecek ama aslında gözleriyle sizi yiyecek.
Ağırbaşlı olmak, konuşmaktan çok iyi bir dinleyici olmak, Yemekte sofra kurallarına çok dikkat etmek gibi.
Ben buluşmaya çok pozitif gitmiştim ama maalesef onun yüzünü gördüğüm an negatif enerji saldırısına uğradım. O gün bugün aramızda soğuk savaş var. On sene oldu düzelmiyoruz, tartışma vs de yok ama. Sesini duyduğum an hastalanıyorum o derece rahatsız oluyorum kendisinden.
Ancak ben çok tatlı bir görümceyim. Umarım çok şeker bir ablayla karşılaşırsınız.