Erkek arkadasim ve kizlari

sizin yaşiniz 2 cocuklu bir es adayi için cok genç bence çok aşık değilseniz fazla zorlamayın derim.

hem kizlarin yasları da en kritik yaşlar, evlenirseniz ilk yillariniz kizlarin zorlu ergenlik süreçleri ile gececek.

Sevgiliniz de sizi ikna etmis, garanti görüyor gibi pervasiz görünüyor buradan.

siz koca kadın olarak o kizlarla karsi karsiya gelmemelisiniz.

küs kızı gelince onunla gorusmesi anormal gozukmuyor ilk bakista . ama bu anlattiginiz olay bir seferlik olsaydi siz de bu kadar dert etmezdiniz heralde . demekki adamin tavri ve sizi umursamayisi genel.

yani bulusma gorusme gunlerinde bile denge bulamamis birisi sizi baska baska konularda da zorlar.

sonra siz anlayissiz olursunuz siz kotu olursunuz siz cocuklari istemiyor olursunuz,

sizinle tanismadan once cocuklari ile nasil bir gorusme rutinleri varmis?

ne zamanlar neler yapiyorlarmis?

sizden once cocuklarina karsi olan sorumluluklarini super yerine getiriken sizden sonra yapamaz mi olmus?

siz onlarin baba kiz rutinlerini duzenlerini mi bozmussunuz?

eger oyleyse bu bey 2. bir evliligi veya sevlilik durumunu beceremeyecek gibi duruyor.

hayatinda bir kadina yeri yokduysa hic iliski filan pesine kosmasin bu adam?

arada derede sevgili yapsin (genc, bekar) sonra da kadin koşede beklesin bos vakit bulursa dönecek!

evlendikten sonra sizi hic sallamaz bu adam bence
Ben yokken cocuklar kalirlarmis babaannelerinde cunki kuzenleri vs o tarafta oturuyorlar oynuyorlarmis birlikte hep ve gündüz babalari onlarla vakit geciriyor gezmeye cikiyor evine getiriyor vs gecede babaannede kaliyorlarmis iste cunki calistigi icin cocuklar evde tek sIkIliyorlar ve babaannede kalmak istiyorlardi.
Nedense benle olduktan sonra, cocuklar surekli babada kalmak istiyor. Art niyet arasam mi bilmiyorum..gelip evi kontrol ediyorlarmis benden birseyler varmi diye.

Hatta benden sonra kendisi dahada kizlarin üstüne düstü diye düsünüyorum. Mahcup hissediyor sanki onlara karsi
Herseylerine evet diyor. Cocuklarda kullaniyor tabi.

Ben yokken cocuklar kalirlarmis babaannelerinde cunki kuzenleri vs o tarafta oturuyorlar oynuyorlarmis birlikte hep ve gündüz babalari onlarla vakit geciriyor gezmeye cikiyor evine getiriyor vs gecede babaannede kaliyorlarmis iste cunki calistigi icin cocuklar evde tek sIkIliyorlar ve babaannede kalmak istiyorlardi.
Nedense benle olduktan sonra, cocuklar surekli babada kalmak istiyor. Art niyet arasam mi bilmiyorum..gelip evi kontrol ediyorlarmis benden birseyler varmi diye.

Hatta benden sonra kendisi dahada kizlarin üstüne düstü diye düsünüyorum. Mahcup hissediyor sanki onlara karsi
Anne de neden kalmıyorlar?

Siz bence uzak durun
Denginizi bulunuz
Bazen sırf es ailesi yüzünden bile evlilikler bitebiliyor
Burda esin birsuru ailesi var kizlari eski es ana baba
Su kısacık hayatta çekilecek dert degil

Sakın evlenme sakın

Pardon da, çocuğunuz yokken bunu zaten anlamanız mümkün değil. Ben de bekarım ve çocuğum yok. Benden hoşlanan boşanmış çocuklu bir adamı reddettim. Çünkü ne kadar uğraşsam da anlayamam. Baba ile çocuğu arasına girmeye kalkmayın, üzülürsünüz. Karşı tarafı da üzersiniz. Üvey annelik hiç ama hiç kolay bir şey değil. Bir de yani iyi cesaret varmış. Biri 11, diğeri 14 yaşında iki kız çocuğu sizi asla sevmez. Sevemez. Gerçek bu. Hiçbir çocuk annesinin yerine başka kadını, babasının yerine başka erkeği koyamaz.

Hem ne münasebet ya? Siz olsanız babanızın sevgilisinin sizden öncelikli olmasını hazmedebilir miydiniz? Tabii ki hayır. Siz de boşanmış ve çocuklu bir kadın olsaydınız belki -o da belki- yürüyebilirdi ama bu ilişki sorun yaratır. Bence denginizi bulun. Çünkü dış kapının mandalısınız. Herkesten önce evlat gelir.

Cok g
Erkek arkadaşınız vicdan yaptığından hayır demeyi bilmiyor. Çok iyi babaysa, çocuklarına kıyamıyorsa bu kadar, boşanmasaydı madem. İnsanlar boşanıyorsa çocuklarından bir nebze ayrı kalmayı göze alarak boşanıyorlar, yani bile bile. Sürpriz birşey yok bunda. Kaldı ki sabahtan yatana kadar birlikte aktivitede bulunduklarını sanmıyorum. Hani sizle görüşmeye vakit ayırmamış ya. Ha keşke olsa, sevinirim, ben de yetim çocuk büyütüyorum.

Sizinle bir hayat kurmayı planlıyorsa sizinle görüşmek için çocuklardan izin almayacak. Zorla sizi de çocuklara dayatmayacak elbet. Ama bir şekilde hepinizi olabildiğince gönüllemek zorunda. Baba otoritesi denen birşey var ya. Sizinki kukla olmuş. Siz anlayışlıymışsınız, siz olmazsınız yarın cazgır birisi çıkar, şipşak kökten çözer iki cinnetle. Özür dilerim ama erkek arkadaşınız henüz olmamış...

Kimse boşandığı için çocuklarına köle olmak zorunda değil. Şimdi yaptıkları vicdanı boşanmadan önce yapsalarmış, geçmiş olsun.Kalbinizi daha fazla kırdırmayın, değerinizin farkına varın.
Cok güzel yazdiniz cok tesekkür ederim oncelikle.
Ilk zamanlar öyle diyordu yetim cocuklar anne baba ayri yazik etkileniyorlar vs. Vs.
Aydinlattim milyonlarca annesi babasi bosanmis cocuklar var ve bazen ailenin köle olmasi cocuga iyi gelmez tam tersine cok kötü yetisebilir. 2-3 kez zar zor hayir dedi ama karsiligi fena oldu eski esin aramasina kadar neymis cocuklarla ilgilenmiyorsun. Hayir demek ilgilenmemek demekmis! Vaybe. Buda tabi kukla oldugu icin hemen etkilendi ve basladi yine Evetlere
Ilk zamanlar kendime egoist diyordum fakat son damla bu olaydi.

Cocuklarin hayati daginik ve cok başlı, çok ikili ilişkilerle dolu.

Anne ayri bir ev, babanne ayri bir ev, baba ayrı simdi de babanın yaninda yeni birisi, belki de annelerinin yaninda da yeni birisi olacak.

çok cok zor denge kurmak ve saglikli iliskiler yürutmek.

Cocukların başinda bir otorite bir hayatlarini yonlendirecek bir kapı yok gibi olur boyle durumlarda.

bir de ergenlik etkisiyle cocuklar da bazen ne yapacaklarini sasirirlar bazen de bu durumlari bilincli suistimal ederler.

bence supermen degilseniz bu atmosfere girmeyin .

sonra ilerde en kolay lokma siz olacaksiniz, gunah kecisi siz kalacaksiniz.

digerleri kandan candan ama siz disardan yabanci, en kolay gozden cikarilabilen, en kolay ara bozulabilen olacaksiniz.

sizin tek desteginiz esiniz olacaktir ama onda da o kapasite görunmuyor.

Gerçekten tam ergenlige giriş yapan iki çocuk bir anda hayatınızın merkezinde olacak 29 yasinizda. Böyle bir şeyi cidden istiyor musunuz?

Ki bence adam size o kadar da düşkün değil 2 gün boyunca insan mutlaka arayacak zamanı bulurdu. Ki çok önem verse baştaki 6 günde gecistirmezdi zaten o zamanlar yanında çocukları yokmuş

Bence böyle tiplerden uzak durun...

Adam iyi bir baba olabilir iyi biri olabilir ama sana iyi geliyor mu ?

Hayat güzel yA neden elalemin derdiyle tasasıyla uğraşacaksın ki?

Çok aşık olsam bile beni bayar ve çekemem açıkçası.

Denginizi bulun zaman kaybı. Hayat kısa.

Erkek arkadaşınız çok dengeyi sağlayabilecek birine benzemiyor.8 gün boyunca 1 saatlik fırsatı her türlü yaratabilirdi.Dolayısıyla hep idare eden alttan alan taraf siz olacaksınız.Yaparım diyorsanız devam edin yok ben kaldıramam bir süre sonra diyorsanız yol verin gitsin.8 gün çok uzun bir süre🙄

Annede kaliyor lar zaten ama 2 haftada bir veya tatillerde geliyorlar babaya
2 hafta bir çocuklarını gören, ki biriyle bir sürede görememiş, sevgilinin bu görüşme sıklığından, her dediklerini yapmasından mi rahatsız oldunuz gerçekten?
Ne olacaktı tam olarak? Evlenirseniz daha sikda gelebilirler size, düşündünüz bunları?

Kendi denginiz biriyle birlikte olmak varken neden 2 cocuklu adam, bu tarz bir ilişkiyi kaldırabilecek gibi de durmuyorsunuz çok açık.

Kimse cocuklarını 2.plana atmasını beklemiyor. Ama gecenin bi vakti de olsa çıkıp gelebilirdi yanınıza. Dengeyi ayarlamak lazım esiniz bunu ayarlayamamış tamam cocuklarını sevsin ama cocuklarını karşısına alıp bu x benim kız arkadaşım ona böyle böyle davranmanızı istiyorum diyebilirdi. Ve evlilik düşünüyorsanız ileride çocuk yapmak istemez. Sizin de 2 cocuklu boşanmış adamla ne işiniz var ? Hiç evlenmemiş biri neden çocuklu biriyle sevgili olur ?

Yazık şimdi babalık yaptığını sanıyordur(: ne baba olmuş ne sevgili. Kızlarına böyle iyilik yaptığını sanıyor, bu şekilde davranarak onların gelecekteki hayatlarını nasıl şekillendirdiğini bir bilse... aile terapistleri boşanmış aile çocukları için onların her dediğini yapın, hemen koşun gidin, herkesi çöpe atın mı diyor yoksa anlayabilecekleri şekilde yeni hayatlarınızı öğretin mi? (Özetliyorum, tabi ki kurulan cümle düz bu değil). Şu olur, çocuklar gerçekten travma yaşar, sizi kabullenmez vb. O zaman sizi hayatına almayacak, uzatmadan kibarca olamayacağını söyleyecek. Siz de adam da adam diye tutturmadınız herhalde. Ama çocuklar sizi zaten biliyormuş, nedir yani?

Burada konu ya da sorun siz değilsiniz, o yüzden düzeltmek için de uğraşmayın, bence tabi. Hayırlısı olsun.

Cocuklarin hayati daginik ve cok başlı, çok ikili ilişkilerle dolu.

Anne ayri bir ev, babanne ayri bir ev, baba ayrı simdi de babanın yaninda yeni birisi, belki de annelerinin yaninda da yeni birisi olacak.

çok cok zor denge kurmak ve saglikli iliskiler yürutmek.

Cocukların başinda bir otorite bir hayatlarini yonlendirecek bir kapı yok gibi olur boyle durumlarda.

bir de ergenlik etkisiyle cocuklar da bazen ne yapacaklarini sasirirlar bazen de bu durumlari bilincli suistimal ederler.

bence supermen degilseniz bu atmosfere girmeyin .

sonra ilerde en kolay lokma siz olacaksiniz, gunah kecisi siz kalacaksiniz.

digerleri kandan candan ama siz disardan yabanci, en kolay gozden cikarilabilen, en kolay ara bozulabilen olacaksiniz.

sizin tek desteginiz esiniz olacaktir ama onda da o kapasite görunmuyor.
Kesinlikle katılıyorum. Nedense tüm üyeler onlar çocuğu demiş. Konu sahibi çocuklarını bırakıp benimle buluşsun hauatının merkezine beni koysim dememiş. Bir de o uastaki cocuklar çat kapı gelecek değil ya adam onların o gün geleceğini bildiği halde söz veriyorsa tutması lazımdı. Düzgün bir adamın veya kadının yapması gereken cocuklarına değer verdiği ilişkisi olan birine saygı duymalarını anlatmak. Çocuklar saf veya laftan anlamaz değildir iletişim kurmayı bilemeyen ebeveynlerdir.

Back