- 10 Temmuz 2024
- 85
- 26
-
- Konu Sahibi Akilsizkizzzz
Herşey çıkar değil ya erkolar biraz salakErkek arkadaşım maddi olarak onlara bağlı olduğu ve ailesine rest çekmediğini anlıyorum ben. Sizce benimle evlenmek istiyor mu gerçekten yoksa oyalıyor mu? Ama oyalıyorsa niye oyalasın bir çıkarı da yok
Herşey çıkar değil ya erkolar biraz salakbana pek normal gelmedi açıkçası konuşmaması. Ki konuşacak da bir şey yok aslında. Evlilik ikimizin kararı ama nasıl giyineceği tamamen onun tercihi ve kararı. Ben saygı duyuyorum siz de duyun diyecek sadece.
İşte iş olarak ailesine bağlı olduğu için onlara rest çekemiyor. Nereye kadar ikna etmeye çalışacak anlamıyorum olmuyorsa olmuyor desin yolumuza bakalım.. Ne zamana kadar zaman vereyim sizceMuhtemelen ailesini ikna etmeye çalışıyordur hoş ikna olsun olmasın kendisi bir bireyse ve ailesinden herhangi bir beklentisi yoksa ve sizi seviyorsa evlenecektir bence zaman verin baktınız hala aynı eskisi gibi yol verin Hakkınızda hayırlısı olsun
İş olarak ailesine bağlıysa dediğiniz gibi rest çekemez biraz ağzını arayin baktınız ser veriyor sır vermiyor gecistiriyor oda müsait olduğunda açık açık konuşun derdini anlayın çokta aşkından ölmüyorsaniz ayrılın bu tür şeyleri çok zorlamamak lazım ileride daha büyük problemler olmadanİşte iş olarak ailesine bağlı olduğu için onlara rest çekemiyor. Nereye kadar ikna etmeye çalışacak anlamıyorum olmuyorsa olmuyor desin yolumuza bakalım.. Ne zamana kadar zaman vereyim sizce
Peki beni hayatında tutma nedeni ne olabilir iki ayda bir buluşuyoruz konuşmuyoruz da doğru düzgün bir çıkarı olması gerekmez miErkek arkadaşınız sizinle evlenmek istemiyor, kapalı gelin diye diretseler ve hadi diyelim karşı koyamasa erkek arkadaşın sana bi kere de olsa sana evlenince kapanır mısın diye sorardı .
Başta ciddi olduğunu söyleyip kızı tavlayıp sonra çamura yatan erkek modeli tipik.
Hiç uzatmayın o zaman. Ne istediğini bilmeyen biriyle oyalanmayınİşte iş olarak ailesine bağlı olduğu için onlara rest çekemiyor. Nereye kadar ikna etmeye çalışacak anlamıyorum olmuyorsa olmuyor desin yolumuza bakalım.. Ne zamana kadar zaman vereyim sizce
Erkek bu sırf canı sıkıldığı veya ilginizi sohbetinizi beğendiği içinde olabilir. Genelde böyle tipler herkesle gezer tozar konuşuruz ama evlenmeye gelince tesettürlü ister ne alakaysa saçma bir düşünce ama yapan var yani. Siz açıkça konuşun ilerde sizi böyle kabul edip ailesi yüzünden baskı yapmasınPeki beni hayatında tutma nedeni ne olabilir iki ayda bir buluşuyoruz konuşmuyoruz da doğru düzgün bir çıkarı olması gerekmez mi
Hayır sadece bu değil hiçbir anlamda benimle konuşmasını gerektirecek bir nedeni yokÇıkarı yok derken cinsel ilişkiniz yok mu demek istiyorsunuz
31Kaç yaşında erkek arkadaşın? Bazen söz hakkı verilmiyor kimi ailelerde belki konuşamıyor sizede bunu söyleyemiyor da olabilir tutucu bir aileye sahipse
İşte gezip tozmıyoruz çok yoğun konuşamıyoruz bunu anlamıyorum bendeErkek bu sırf canı sıkıldığı veya ilginizi sohbetinizi beğendiği içinde olabilir. Genelde böyle tipler herkesle gezer tozar konuşuruz ama evlenmeye gelince tesettürlü ister ne alakaysa saçma bir düşünce ama yapan var yani. Siz açıkça konuşun ilerde sizi böyle kabul edip ailesi yüzünden baskı yapmasın
31 yaş ailesine sevgilisini söyleyememek için çok geç. Hani 20lerinin başında olsa daha toy ve korkak olabilir de. Şu an ailesi de evlenme yaşın geldi birini bul diye soruyordur zaten. Bence rest çekin.Konuşacaksan konuş konuşmayacaksan söyle artık deyin. Söyleyeceğim şu zamanda desin. O zamanda söylemezse güle güle.
Yaşı da yeterli aslında kendi kararlarını almaya konuşmaya. Maddiyat aileye bağlı haliyle dilide bence sen sor net olması gerektigini beklemek istemediğini konusabilirsin yoksa bu gidişat oyalamaya doğru gidiyor fikrimce
Uzak mesafe ve görüşmeme ve aileye söylememe... Bence nişanlısı var ailesinin bildiği ve evlenince size 'Bugün düğün var oraya gideceğim' diyecek bakacaksınız damat kendisi...İşte gezip tozmıyoruz çok yoğun konuşamıyoruz bunu anlamıyorum bende