Erkek arkadaşım sizce kim haklı?

3 senelik ilişkim var. Sevgilim kendi isteğiyle tek başına eve çıktı. Başka bir ilde yaşıyor. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Bazı günler 40dk bile konuşamıyoruz(müsaitlik).Son zamanlar da oyuna sardı. Ben de dedim ki ben aradığım zaman oyunu kapat oyundan çık , oynama vb. Fakat bu dediğimi yapamazmış . Ben onu oyundayken ararsam oyundan çıkamazmış çünkü oyundan ceza yermiş . Ve oyunda benle konuşurken tamamen konuşmak için konuşuyor. Arkadan tuş sesleri geliyor. Zaten uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Özleyen insan böyle mi yapar? Dün bunun konusunu açtım. Kullandığım sivilce ilacının çok sinir yaptığını , oyundayken bile benimle konuşmaya çalıştığını, evde tek yaşadığı için yalnız hissettiğini söyledi. Yalnızlığına çözüm olarak oyun oynamayı bulmuş. Ben yokmuşum gibi…Konu ayrılığa kadar geldi benim tarafımdan. Sizce kim haklı ? Gerçekten kafam çok karışık saçma sapan bir oyun için … çok mu abarttım
Bence aferdesin ondan adam olmaz çünkü babamda öyleymiş eskiden şuan annemle 23 yıllık evliler hala da öyle evle alakası yok sürekli oyun oynuyor 45 yaşında adam

Erkek arkadaşımla konusurken benzer bı durumu sorun yapmıştım. Şöyle bı çözüm bulduk oyuna girmeyi dusundugunde yazıyor oyuna girmeden konuşuyoruz ya da bitince. Oyun sürecinde aramıyorum. Cidden oyundan cikilmiyor

oncelik meselesi
adam oyunu sizin onunuze koymus
bir baslayinca savaşı mi ne haltsa kac dakika sürüyor? haber versin o kadar sure aramayin, sonra konusursunuz
benim oyun bagimlisi bir ex vardi. savasa baslayacakken ; prensesim merak etme ben oyundayim / seninleyken niyeyse hep kedi modundayim
falan diye minik siirler yazardı ben de o zaman aramazdim. birkac saat sonra konuşurduk.
ama sonra ayrildim çünkü bagimli erkek hic sevmem. kj bu cocukta tek oyun bagimliligi da yoktu baska bagimliliklar da vardi. oyunu bile azaltmaya ozdenetimi olmayan insan baska bagimliliklara da yatkin olur bence
sizin konuda da bu adam size ne veriyor?
uzaktan derdinize sevincinize ortak mi? gecen yil toplam kac kere o geldi kac kere siz gittiniz kac ortak sehirde buluştuğunuz? ne zaman yzak mesafe bitecek?
bunlari yazarsanız daha sahlikli yorumlar atariz. ama sahsen ben askimdan öleyim bana hakettigim degeri vermeyen, oyununu ya da x bir seyi onume koyan insana sevgilim demem. hele ki üzgünken mutluyken kosa kosa gelebilip sarilacak kadar yakin degilken. yakin olsa en azindan günümü kolaylastiriyor falan dersin. bunun hic artisi da yok
gecen gunlere yazik

3 senelik ilişkim var. Sevgilim kendi isteğiyle tek başına eve çıktı. Başka bir ilde yaşıyor. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Bazı günler 40dk bile konuşamıyoruz(müsaitlik).Son zamanlar da oyuna sardı. Ben de dedim ki ben aradığım zaman oyunu kapat oyundan çık , oynama vb. Fakat bu dediğimi yapamazmış . Ben onu oyundayken ararsam oyundan çıkamazmış çünkü oyundan ceza yermiş . Ve oyunda benle konuşurken tamamen konuşmak için konuşuyor. Arkadan tuş sesleri geliyor. Zaten uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Özleyen insan böyle mi yapar? Dün bunun konusunu açtım. Kullandığım sivilce ilacının çok sinir yaptığını , oyundayken bile benimle konuşmaya çalıştığını, evde tek yaşadığı için yalnız hissettiğini söyledi. Yalnızlığına çözüm olarak oyun oynamayı bulmuş. Ben yokmuşum gibi…Konu ayrılığa kadar geldi benim tarafımdan. Sizce kim haklı ? Gerçekten kafam çok karışık saçma sapan bir oyun için … çok mu abarttım
Nerde tanisildi bu uzak mesafe ilişkisiyle ? Yüzyüze hiç görüşüldü mu ?

Benden sana tavsiye ilişki uzak mesafeye döndüğünde buluşma sıklığı azalmaya başladığında o ilişkiden kendini ne kadar çabuk kurtarırsan şanslı oluyorsun ayrıca oyun bağımlılığı olan erkekten de olmaz. Uzak mesafede dahi seni özlemiyorsa hala derdi oyunsa demek ki oyun oynaması senden daha önemli ÖNCELİĞİ DEĞİLSİN.

Haklisin.seninle konusurken oynamasin.

Kocam şuan oynuyor. Oynadığı kişiler 15-55 yaş arası 3 tane erkek. Her yaştan erkekte bu bağımlılık var bence. Buarada önünü alın, yani bi kere oynayan hıc bırakmıyor. Ara ara sarıyor vs . Yanı tmm hobılerı olsun abartmasınlar. Sımdı reeldekı arkadaslarımın eşleri de oynuyor devamlı. Yani alın karşınıza konuşun zaten goruşemıyoruz günde yarım saatini bana ayır verımlı konusmamız ıcın diye soyleyın . Abartı degıl. Aynı şehırde olsanız ya da yanyana olsanız neyse.

Abartmadin aynısını yaşadım birebir aynısını benimle konuşurken hoparlörden bir yandan oyuna devam ederdi günden güne arttı bağımlılığı ben üstüne gittikçe kabul etmedi oyun yüzünden çok sorunlar yaşadık bir dönem bırakmak zorunda kaldı malesef evlendikten sonra da en büyük sorun olarak karşımıza çıktı terapi ile çözdük bu sorunu suan oynamıyor ama benim psikolojim bozuldu şu oyun kelimesini duyunca nefret ediyorum herseyden

Sevgiliniz hakli o oyundayken muhtemelen pubg dünya yansa çıkamaz bence siz de aramak yerine oyuna katilin ordan konuşun:)

X