Erkek arkadaşım testis kanseri. Lütfen yardım edin

Çok çok özel bir konu bence ikiniz arasında ölene dek kalmalı sonuçta birbirinizi seviyorsunuz ve bu bir kusur da değil kimse başına ne geleceğini de bilmiyor bu hayatta . Mutluluklar dilerim aynı zamanda

Yarına kimin ne olacağı belli değil. Ailen değil sen eşinle bir yuva kuracaksın. Bu kararı senin vermen en doğrusu. Çocuk çok istiyor musun? Olmazsa ileride çok üzülür müsün? En önemlisi ileride bunu eşine dillendirir misin? Ayrıca hadi olmadı diyelim bir çocuğa da anne-baba olabilirsiniz. Oturup herşeyi erkek arkadaşınla konuşman lazım. En başta dediğimi yineliyorum. Yarına kimin ne olacağı belli değil. Bunu unutma. Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Kesinlikle söylemeyin
Kaldı ki onları da ilgilendirmez
Hastalık da sağlık da Allah'tan.
Hastalığı olanlar eksik insan değildir bu gözle bakana da ben insan diyemiyorum çok üzgünüm
Bu konuda benim de acıyan yaralarım var ne yazık ki kişisel almayın lütfen sadece bu tarz düşüncelere sahip insanlardan nefret ediyorum

Şuan herşey yolundaymış ne güzel buna gerçekten sevindim
Rabbim huzurlu bir hayat versin size.

Anneniz başkasını kınamış ama hiç kendi evladından çıkar dememiş.. Söyleme kısmına gelince evlilik işi nasip kısmet alınyazısı eğer nasibinizdeki kişiyse Allah'ın hiç bir kulu buna mani olamaz..

Çocuk çok istiyoruz. Olması için elimizden geleni yaparız tüp bebek bs. Olmazsa sa olmaz yapacak bir şey yok .
Sadece mutlu olmak isitprum huzur istiyorum çünkü çok strssli bir dönem geçirdik

Çok teşekkür ederim. Dediğim gibi beşki ailem destek olcak bilmiyorım. Ama en ufak bile kötü bi ihtimal varsa ben onu riske atmak istemedim

Bunu kesin bilmenin bir yolu yoktur elbette, ama yanımda olacağını düşünüyprum. Bende polikistik over (pcos) var. Bunu biliyoruz ve o zaman da hep yanımda olmuştu ben üzüldüğümde vs hep teselli etmişti dert ettiğin şeylere bak vs demişti. Her prpblemiöde bana hep destek oldu. Okul zamanı deesleri benden iyiydi, bana ders çalıştırırda sınavlara beraber çalışırdık . Bu kanser olayında bile ben çok etkilendiğim bir dönem pasta alıp bana sürpriz yapmıştı. P haliyle bir de benim moraşimi düzeltmişti.
Sadece yprumda bulunabilirim. Sanırım bırakmazdı.

o zaman
Hakkınız da hayırlısı olsun

Bak arkadaşın dediğide mantıklı. Oradan öğrenirse ailen böyle özel bir şeyi size söylemeye utandım çokta büyütülecek bir şey değildi dersiniz. Benim vajinama bişey olsa nişanlım gidip ailesine diyemeyeceği gibi bende bunu demedim deyin. Ve ayrıca bunu bana sormanız bile utanç verici deyip konuyu kapatın. Bitti gitti mutluluklar diliyorum ikinizede...

mutluysan, sevgi ve saygisindan eminseniz rahatsiz oldugunu kimseye soylemek zorunda degilsiniz bu onun degil artik sizin ozeliniz..
saglik acisindan hicbirimizin garantisi yok ..yarini Yaradan bilir..
Yalniz simdi asiri duygusallik icindeyken evlilik gibi onemli bir karar vereceksen, gercekten bu insani sevip sevmedigini ve ileride olusacak her turlu yuku omuzlayabilecegine eminsen bu yola çik..hasta bir insanin maddi, manevi anlamda cokuntusu zordur..Herkes kaldiramaz ..
o yuzden hicbirseyi aceleye getirme olayi akisina birak ..

Evet ben de böyle diyeceğim. Ailem o zaman bana darılmaz. Ya da daha az kırılır.

Bu kararı vermiştik zaten çoktan. Duygusallıkla verilmiş bir karar değil. Ama erteledik. En azından üzerinden bir yıl geçmesini beklicek. Tekrarlama riski açısından vs. Corona da bahane oldu bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…