- 28 Ağustos 2017
- 279
- 231
- 103
- 28
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
-
Evet o şekilde belli oldu. Aralık ayında öğrendik. Tanısı ameliyatı derken araya corona da girince evlilik de ileri bir tarihe atıldı. Ailemin de dediğiniz gibi bir yardımları kaykıları olmayacak. Hatta belki zarar bile verebilirler istemeden. O yüzden sakladım. Hassas bir konu. Erkeklerin gurur meselesi malesef.İyi yapmışsın, söylesen ne yapacak, en fazla üzülürler belki de dediğin gibi ayrıl derler, hiç huzur bozmaya gerek yok zaten yeterince bozulmuş geçmiş olsun, evlilik için verdiğiniz kanlardan mı belli oldu
Evet o şekilde belli oldu. Aralık ayında öğrendik. Tanısı ameliyatı derken araya corona da girince evlilik de ileri bir tarihe atıldı. Ailemin de dediğiniz gibi bir yardımları kaykıları olmayacak. Hatta belki zarar bile verebilirler istemeden. O yüzden sakladım. Hassas bir konu. Erkeklerin gurur meselesi malesef.İyi yapmışsın, söylesen ne yapacak, en fazla üzülürler belki de dediğin gibi ayrıl derler, hiç huzur bozmaya gerek yok zaten yeterince bozulmuş geçmiş olsun, evlilik için verdiğiniz kanlardan mı belli oldu
İyi yapmışsın bence baya özel bir konu gerek yok başka bir yeri olsa söyle derdim ama bunda söylemeye gerek yok geçmiş olsunEvet o şekilde belli oldu. Aralık ayında öğrendik. Tanısı ameliyatı derken araya corona da girince evlilik de ileri bir tarihe atıldı. Ailemin de dediğiniz gibi bir yardımları kaykıları olmayacak. Hatta belki zarar bile verebilirler istemeden. O yüzden sakladım. Hassas bir konu. Erkeklerin gurur meselesi malesef.
Teşekkür ederim. İnternet probleminden dolayı bir çok kez aynı mesaj gitmiş kusura bakmayınİyi yapmışsın bence baya özel bir konu gerek yok başka bir yeri olsa söyle derdim ama bunda söylemeye gerek yok geçmiş olsun
Ailem bunu bir şekilde sonradan öğrenirse ve bana küserse diye çok korkuyorumŞahsen ailemi etkileyecek bir konu değilse (ve burda değil) söylemezdim. Benim kronik bir hastalığım var ve bazı insanlar sana "sakatc gözüyle bakmaya çok merakli, sanki kendilerine ömür boyu hasta olmama garantisi verilmiş gibi. Siz bildikten sonra ve siz evliliği böyle kabul ettikten sonra başkasını ilgilendiren bir konu görmüyorum.
23 yaşındayız. Benim korkum da ailemin saçma sapan bir şekilde bunu bakalarından duyarak öğrenmesi. O zaman bana kırılırlar neden söylemedin diye. Erkek arkadaşımın ailesi kuzenleri vs biliyor hepsi ameliyattan sonra geçmiş olsuna geldi. Düünde vs konuşulurk mu böyle bir ley ? Kestiremiyorum insanlrın ağzına malesef güvenim yokAileni ne ilgilendirir onu anlamadım? Çocuğu olmayacak da olabilirdi. Bu ikinizi ilgilendiren bir şey, ne demek asla izin vermezler?
Erkek arkadaşın geçirdiği bir operasyonu evlenmeyi düşündüğü kişinin ailesine söylemek zorunda değil.
Kaç yaşındasınız allah aşkına?
Keşke öyle olsaydı malesefErkeklere güvenimi nasıl kaybettiysem artık başlığı okuyunca yalan atmıştır diye düşündüm....Sonra okuyunca anladım durumu...
Resmen beynime kalbime ağzıma mıçılmış benim
23 yaşındayız. Benim korkum da ailemin saçma sapan bir şekilde bunu bakalarından duyarak öğrenmesi. O zaman bana kırılırlar neden söylemedin diye. Erkek arkadaşımın ailesi kuzenleri vs biliyor hepsi ameliyattan sonra geçmiş olsuna geldi. Düünde vs konuşulurk mu böyle bir ley ? Kestiremiyorum insanlrın ağzına malesef güvenim yok
Erkek arkadaşımın ailesi bunun saklanılcak bir şey olduğunu düşünmüyorlar. Normal herkesin başına gelebilecek bir şey. O yüzden gizleme çabaları olmadı hiç.ama benim ailem malesef böyle düşünceli bir aile değilNeden bu kadar yayıldı ki konu? ☹
Düğünde bunu konuşan da ağır terbiyesizdir.23 yaşındayız. Benim korkum da ailemin saçma sapan bir şekilde bunu bakalarından duyarak öğrenmesi. O zaman bana kırılırlar neden söylemedin diye. Erkek arkadaşımın ailesi kuzenleri vs biliyor hepsi ameliyattan sonra geçmiş olsuna geldi. Düünde vs konuşulurk mu böyle bir ley ? Kestiremiyorum insanlrın ağzına malesef güvenim yok
Erkek arkadaşımın ailesi bunun saklanılcak bir şey olduğunu düşünmüyorlar. Normal herkesin başına gelebilecek bir şey. O yüzden gizleme çabaları olmadı hiç.ama benim ailem malesef böyle düşünceli bir aile değil
Ailem bunu bir şekilde sonradan öğrenirse ve bana küserse diye çok korkuyorumiçimde hep bie sıkıntı bu. Ama söylediğim anda dediğiniz givi erkek arkadaşıma sakat, eksik gözüyle bakacaklar. Ya da cinsellik konusunu bana belli etmeseler bile merak edecekler vs. Bilmşyorım. Bunlar sadece tahminlerim ama onun üzülmesini utanmasını gururun kırılmasını hiç istemiyorum. 5 yıl boyunca bir kere bile benim kalbimi koröadı. Her şey mükemmel derken hayat hep bir plan yapıyor male
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?