Erkek arkadaşım testis kanseri. Lütfen yardım edin

Hayır bırakmam ama arada da tatsızlık olsun isteniyorum. Yani aileme tavır aşmak zorunda kalmak istemiyorum. Seçim yapmak durumunda bırakılmak isteniyorum

Çok teşekkür ederim. Biz de çoook sevindik. 3 ayda bir kontrol yapılıyor. Bt çekiliyor temiz çıkıyor çok şükür

Ailemden bir şey saklıyor olmak beni suçlu hissetiriyordu. Ama bunun gereksiz olduğunu anladım buradaki yorumları sayesinde. Hafifledim sanki

Tabi ki insan ailesi ile herseyi paylaşmak ister. Ama bunu da adil davrandıklarını bildiğiniz sürece yaparsınız. Mesela adamın kumarı, kontrolsüz alkolü, siddeti şu bu olur söyleyin. Ama elinde olmayan bir sağlık durumunu ona karşı kullanacaklarsa bu bence adil olmaz. Onun icin sahsen söylemezdim.

Sigara bile içmşyor. Ben de söylelemkle doğru yaptığımı düşünüyorum yorumlardan sonra iyice :)

Konu kanser olumca ve akrabalrı da geçmiş olsuma gelince acaba duyulur ve yayılır mı diye korktumm
Hım bu sorun yaratabilir çünkğ eşimle ilgili durumu bitek ben ve ailesi biliyorduk ama konu komşu akraba yarı öbürgün boşbağazlık yapabilir. Daha çok üzülülermi sen söylemediğin için aileni en iyi sen tanırsın

İşte bilemiyorım. Benim için boşlık kpcaman. Konu konşu değil ama teyzeleri ve biliyor

şaka mısınız ya? ailenize çok düşkünsünüz ayrıl derlerse ayrılırsınız öyle mi? hayretle okuyorum yazdıklarınızı... maalesef kötü gün dostu/eşi olmaz sizden üzgünüm.

şaka mısınız ya? ailenize çok düşkünsünüz ayrıl derlerse ayrılırsınız öyle mi? hayretle okuyorum yazdıklarınızı... maalesef kötü gün dostu/eşi olmaz sizden üzgünüm.
Hayır yanlış anlamışsınız. Ayrılmam tabiki. Ama ayrılmamam ailemle sorun çıkarır. Ben de arada kalmak isteniyorum. O yüzden hiç riske atıp söylemedim.

Hayır yanlış anlamışsınız. Ayrılmam tabiki. Ama ayrılmamam ailemle sorun çıkarır. Ben de arada kalmak isteniyorum. O yüzden hiç riske atıp söylemedim.
e söylemeyin de zaten bu ikinizin özeli. erkek arkadaşınızın ailesinin yaptığı da (bence) yanlış. adam belki gizli kalsın istedi?

aileniz öğrenirse de size dayatma yaparlarsa bir sıkıntı görmüyorum evlenmek istiyorum diyeceksiniz. zorla ayrılma nasıl oluyor hala anlamadım...

Ben erkek arkadaşın spermlerini ara ara dondurtsun demeye geldim. İlerisi için yeniden nüksederse sıkıntı yaşamayın.
Çok mantıklı.Hatta evlendikten sonra direkt embriyo da dondurabilirler karı koca.İlerde anne baba olmaya hazır olunca kullanırlar falan.

Ne biçim bir aileniz varmış onlar adına utandım.
Yazıklar olsun onların insanlıklarına.
Düşmez kalkmaz bir allah insallah yargılama ihtimali olan şeylerle kendileri sınanmaz

Çok mantıklı.Hatta evlendikten sonra direkt embriyo da dondurabilirler karı koca.İlerde anne baba olmaya hazır olunca kullanırlar falan.
Kanserden 5 yıl sonra normal bebeğiniz olabilir dediler. Beklemek istemezseniz sağlıklı spermlerin seçildiği tüp bebek dediler. Hangisi daha iyi olur bilmiyorım ama öncelikli olan sevgilimin sağlığı ve iyi olması

Ne biçim bir aileniz varmış onlar adına utandım.
Yazıklar olsun onların insanlıklarına.
Düşmez kalkmaz bir allah insallah yargılama ihtimali olan şeylerle kendileri sınanmaz
Ailemin henüz bir ley yaptığı dediği yok. Bunlar sadece ihtimal ve benim korktuğum ihtimaller. GÜnahlarını almayalım

Öncelikle kalbinizin güzelliğine kocaman bir alkış bırakıyorum.
Aileniz anladığım kadarıyla bunu anlayışla karşılayabilecek bir dinamiğe sahip değil.
Öyleyse ben olsam zaten erkek arkadaşınız iyileştiği için söylememeyi tercih ederdim. İlerde tekrarlama riski var demişsiniz fakat kim bilir ki yarına sapasağlam çıkacağımızı? Bu risk herkes için geçerli.
Allah mutlu mesut etsin. İnşallah sizin gibi bir sevdiceğin değerini bilir erkek arkadaşınız. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…