- 28 Ağustos 2017
- 279
- 231
- 27
-
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
Hayır bırakmam ama arada da tatsızlık olsun isteniyorum. Yani aileme tavır aşmak zorunda kalmak istemiyorum. Seçim yapmak durumunda bırakılmak isteniyorumSevdiğinizi aileniz istemedi bırakacak onların istediği biriyle mi evleneceksiniz? Aİlelere laf düşmez, boş yere söylemeyin. Erkek arkadaşınız sizi aldatırsa o zaman babanızın suratına bakmasın ama sağlık sorunu bir kusur değildir. Kimse kimseye çocuk garantisi veremez. Belki sizden kaynaklı çocuk olmayacak, belli mi olur?
Çok teşekkür ederim. Biz de çoook sevindik. 3 ayda bir kontrol yapılıyor. Bt çekiliyor temiz çıkıyor çok şükürEvre 1 süper. Maşallahh.Allah da yardım etmiş erken yakalamışsınız şükür. Çok sevindim. Kemoterapi bile vermemişler,ilerde hayatınızı etkileyeceğini sanmam.Maşallah hayır yapın şükredin.
(Annem evre 2 meme ca atlattı.Ondan bu konuda kırığım azcık)
Ailenize söyleyip söylememenizle alakalı fikir yürütemiyorum.Ailenizi siz daha iyi bilirsiniz.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ailemden bir şey saklıyor olmak beni suçlu hissetiriyordu. Ama bunun gereksiz olduğunu anladım buradaki yorumları sayesinde. Hafifledim sanki
Teşekkürler sağolunnHayat senin hayatın. Annen baban eğlenmiyor çocukla bilmiyorum ben mi yanlış dusunuyorum ama gram kimseyi ilgilendirmiyor. Allah şifa versin
Sigara bile içmşyor. Ben de söylelemkle doğru yaptığımı düşünüyorum yorumlardan sonra iyice :)Tabi ki insan ailesi ile herseyi paylaşmak ister. Ama bunu da adil davrandıklarını bildiğiniz sürece yaparsınız. Mesela adamın kumarı, kontrolsüz alkolü, siddeti şu bu olur söyleyin. Ama elinde olmayan bir sağlık durumunu ona karşı kullanacaklarsa bu bence adil olmaz. Onun icin sahsen söylemezdim.
Hım bu sorun yaratabilir çünkğ eşimle ilgili durumu bitek ben ve ailesi biliyorduk ama konu komşu akraba yarı öbürgün boşbağazlık yapabilir. Daha çok üzülülermi sen söylemediğin için aileni en iyi sen tanırsınKonu kanser olumca ve akrabalrı da geçmiş olsuma gelince acaba duyulur ve yayılır mı diye korktumm
Teşekkür ederim ben de bu şekilde davranacağımSen kabul edip evlenmek istiyorsan söyleme.
İşte bilemiyorım. Benim için boşlık kpcaman. Konu konşu değil ama teyzeleri ve biliyorHım bu sorun yaratabilir çünkğ eşimle ilgili durumu bitek ben ve ailesi biliyorduk ama konu komşu akraba yarı öbürgün boşbağazlık yapabilir. Daha çok üzülülermi sen söylemediğin için aileni en iyi sen tanırsın
şaka mısınız ya? ailenize çok düşkünsünüz ayrıl derlerse ayrılırsınız öyle mi? hayretle okuyorum yazdıklarınızı... maalesef kötü gün dostu/eşi olmaz sizden üzgünüm.Ben de böyle yapmayı düşündüm en başından beri. Sonuçta ben yanlış ya da kötü bir şey yapmıyorum. Eşim istemedi bwn de ona saygı duydum dicem. Yine de sorun çıkarırlarsa bilmiyorum. Umarım olmaz. Aileme de çok düşkünüm asla küs olmak istemem. Kim ister ki?
Hayır yanlış anlamışsınız. Ayrılmam tabiki. Ama ayrılmamam ailemle sorun çıkarır. Ben de arada kalmak isteniyorum. O yüzden hiç riske atıp söylemedim.şaka mısınız ya? ailenize çok düşkünsünüz ayrıl derlerse ayrılırsınız öyle mi? hayretle okuyorum yazdıklarınızı... maalesef kötü gün dostu/eşi olmaz sizden üzgünüm.
e söylemeyin de zaten bu ikinizin özeli. erkek arkadaşınızın ailesinin yaptığı da (bence) yanlış. adam belki gizli kalsın istedi?Hayır yanlış anlamışsınız. Ayrılmam tabiki. Ama ayrılmamam ailemle sorun çıkarır. Ben de arada kalmak isteniyorum. O yüzden hiç riske atıp söylemedim.
Çok mantıklı.Hatta evlendikten sonra direkt embriyo da dondurabilirler karı koca.İlerde anne baba olmaya hazır olunca kullanırlar falan.Ben erkek arkadaşın spermlerini ara ara dondurtsun demeye geldim. İlerisi için yeniden nüksederse sıkıntı yaşamayın.
Evet dondurttuk 5 tüp. Yine gidecek vermeye. İlerde tüp bebek için kullanmak içim.Ben erkek arkadaşın spermlerini ara ara dondurtsun demeye geldim. İlerisi için yeniden nüksederse sıkıntı yaşamayın.
İnşallah beni/bizi anlayışla karşılarlar. Bizi niye aptal yerine koydun demelzerBu sevgilimin çok özeliydi ben o yüzden kimseyle paylaşmayı uygun bulmadım, onun ailesinin de kimseye söylemeyeceğini düşündüm ama ailesinden bir boşboğaz paylaşmış dersin o durumda.
Kanserden 5 yıl sonra normal bebeğiniz olabilir dediler. Beklemek istemezseniz sağlıklı spermlerin seçildiği tüp bebek dediler. Hangisi daha iyi olur bilmiyorım ama öncelikli olan sevgilimin sağlığı ve iyi olmasıÇok mantıklı.Hatta evlendikten sonra direkt embriyo da dondurabilirler karı koca.İlerde anne baba olmaya hazır olunca kullanırlar falan.
Ailemin henüz bir ley yaptığı dediği yok. Bunlar sadece ihtimal ve benim korktuğum ihtimaller. GÜnahlarını almayalımNe biçim bir aileniz varmış onlar adına utandım.
Yazıklar olsun onların insanlıklarına.
Düşmez kalkmaz bir allah insallah yargılama ihtimali olan şeylerle kendileri sınanmaz