- 28 Ağustos 2017
- 279
- 231
- 27
-
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
Ben de böyle yapmayı düşündüm en başından beri. Sonuçta ben yanlış ya da kötü bir şey yapmıyorum. Eşim istemedi bwn de ona saygı duydum dicem. Yine de sorun çıkarırlarsa bilmiyorum. Umarım olmaz. Aileme de çok düşkünüm asla küs olmak istemem. Kim ister ki?Düğünde bunu konuşan da ağır terbiyesizdir.
Kime ne yahu?
Oldu ki öğrendi ailen, söylememi istemedi söylemedin deyin ki yalan da değil. Ne olacak?
Acaba yanlış mı yapıyorum diyordum. Yorumlar beni çok rahatlattı. TeşekkürlerAilenizi ilgilendiren bir sey yok, bu nedenle bunu soylemenizin luzumu da yok.
Her sey iyi olur umarim.
Hayır hiçbir şüphem yok her şeyi en başından beri beraber yaşadık. Ben de sağlık sektöründeyim. Ona güvenim sevgim sonsuz. Aynı şekilde 2 yıl önce benim göğsümde kitle vardı ve sonuçları gelene kadar o hep benim yanımdaydı bir an bile olumsuz bir şey yaşamadık. Benimkinin sonucu çok şükür temiz çıktı. Bunu da aileme söylememiştim üzülmesinler diye.Öğrenirlerse öğrenirler. Burda sizin tutumunuz da önemli. Erkek arkadaşınızın rahatsızlık geçirmesi onu eksik yapmaz. Dediğim gibi benim kronik bir hastalık var. Kendi annem bile başkaları benim hakkımda "eksik" olarak dusunebileceginden korktu. Hatta bana birkaç sefer hastaneye yattığımi gizlememi öğütledi. Ben eşime ilk buluşmamıza herseyi anlattim. Erkek arkadaşınız durumu sizden gizleseydi o zamam durumu başka degerlendirirdim. Ama şu aşamada ailenizi katmanıza gerek duymuyorum çünkü sizin anladığım kadarıyla ondan herhangi bir şüpheniz yok. Ve normal şartlarda bile kimsenin cinsel hayatı başkasını ilgilendirmez. Tamam çocukların fotosentez ile olmadığını hepimiz biliyoruz, ama bu konularda kimseyle prensip olarak bilgi paylaşmam. Sizde sorsalar bile paylaşmayın.
Hayır hiçbir şüphem yok her şeyi en başından beri beraber yaşadık. Ben de sağlık sektöründeyim. Ona güvenim sevgim sonsuz. Aynı şekilde 2 yıl önce benim göğsümde kitle vardı ve sonuçları gelene kadar o hep benim yanımdaydı bir an bile olumsuz bir şey yaşamadık. Benimkinin sonucu çok şükür temiz çıktı. Bunu da aileme söylememiştim üzülmesinler diye.
Benim başıma gelen en güzel şey, o :) istediğim tek şey beraber mutlu olmak.
Ailemden bir şey saklıyor olmak beni suçlu hissetiriyordu. Ama bunun gereksiz olduğunu anladım buradaki yorumları sayesinde. Hafifledim sankiO zaman sorun görmüyorum. Olurda ortaya çıksa ailenize aynı böyle söylersiniz
Hayır evlilik konusunda hiçbir çekincem yok. Bunu asıl sorum yapan kişi annem olur çünkü kendisiyle ben de pek anlaşamıyorum. Her şeyi kontrol edip yönetmeye çalışan biri. Hiçbir zaman hiçbir derdimi oaylaşmadım onunla. Bana destek olacağını düşünmüyorımHerkesin bildiği bir şeyi ailenizden gizlemek olmaz.Eğer nişanlınızın akrabalarının haberi olmasaydı sizin ailenize söyememenizi anlardım ancak bence en azından annenize söylemelisiniz.Testis kanseri şeklinde söylemeseniz bile böyle bir operasyon geçirdi şu an her şey yolunda vs.diye söyleyebilirsiniz.Sanki sizin de çekinceniz var gibi evlilik konusunda ben onu sezdim
Çocuk konusunda da sonuçta ortada bir kanser durumu olduğu için normal gebelik önermiyor doktorlar. Tüp bebek olacak sağlıklı spermler seçilip. Hemen olur mu bilmiyorım zor bir süreç bizi bekliyorAslında 5 yıllık bir geçmiş var ve eminsin karşındaki insandan. yolun başında değilsin. Sadece arada nikah yok. Söyleme ama evlenince de uzatma çocuk sahibi ol. Beş yıl flört yaşamışsın zaten.
Beni de korkutan bu. Müdahale edip ayormaya çalışırlar ve bunun benim iyiliğim için olduğunu söylerlerAileler bu konularda aşırı korumacı ve müdehaleci oluyor. Siz kararınızı vermişsiniz zaten, söylemeyin.
Söylemezdim. Çünkü bu benım eşim olacak insanla aramda olan bişi. Ben 6 yıllık evliyim benim eşimde daha önce o bölgesinden ameliyat olmuş.ve hiç gerek duymadım bu konuyu aileme açmaya çünkü eşimle benim özelim buMerhabalar. Biz 5 yıldır birlikteyiz. Ailelerimiz tanıştı. Ciddi düşünüyoruz. Birikim yapıyorduk evlilik için fakat hiç hesapta olmayan bir şekilde bir gerçekle yüzleştik. Kan tahlillerimizi vs verdik Erkek arkadaşımdan spermiypgram da bakışmış. İlk şoku bunun sonucuyla yaşadık. Canlı sperm sayısı:0 azospermi.
Erkek arkadaşım kısır. Aşırı üzüldüm. Fakat sebebini araştırmaya başladık. Bu arada kendi ailesine söyledi falat ben aileme söylemedim. Birçok kez doktora gittik. Ve en son erkek arkadaşıma testis kanseri tamısı konuşdu. 1 hafta içinde ameliyat oldu. Tek testisi alındı. Ben yine aileme söylemedim. Çünkü öğrenirlerse asla kabul etmezler ve yol yakınken ayrılmamı isterlerdi. Hiçbir srounumuz yok birbirimizi çok seviyoruz. Neyde, şu an 6 ay oldu amleiyatın üzerinden be sperm değerleri düzeldi. Kanser hücreleri salgılaryla spermleri öldürüyprmuş meğer. Bebeğimiz olabilir. Kanser de evre 1 imiş. Çok erken ve tesadüfi tesbit edilmiş. Kemoterapi almadı şu an takip ediliyor tekrar etmemesi için. Sağlığı gayet yerinde.
Sizlere sorun şu: ben ailemden gizledim. Erkek arkadaşım babanın yüzüne bakamam dedi. Ona da daygı duyuyorum bu onun özeli. Bebeğimiz olmasını etkilemeyeceği için de ilerisi için bir sorun görmüyorum. Ben nolursa olsun ondan ayrışmak istemiyorum ama ailem beni böyle bir ikileme sokarsa diye çok korktum. Ailem ve erkek arkadaşım arasında seçim yapmak istemiyorum. Söylememek yanlış mı? Siz olsanız napardınız? Ben yolumuza devaö etmek istiyorum. Şu an her şey iyi. Ailem onu çok seviyor. Her şey yolunda. Bazen her doğruyu söylemek doğru değildir. Aynısı bana da olabilirdi ve sanırım ben de eşim kabul ettikten sonra ailesinin bilmesini istemezdim.
Böylw bir şey evlendikten sonra da olabilirdi. O zaman ailem boşan demezdi ama şu an yol yakınken ayrılmamı isteyecekler. Malesef destek olmayacaklar. Kuzenimin eşinin omurgasında eğrilik olduğunu duyumca annem; bile bile nasıl kabul etmiş vs demişti.
Ki bu kanser. Asla istemez ve eşimin gururunu kırarlar diye çok korkuyorum. Lütfen akıl verin konuşacak kimsem yok. Sadece sevdiğim insanla mutlu olmak istiyorum. Neden bu kadar zor
Ben ailem bu durumu başkasından öğrenir ve sonra bana tabır alır diye çekiniyorumKusura bakmayında nişanlınızın pipisi ailenizi ilgilendirmez bişey olmamış her sey yolunda hem ne gerek var söylemeye konu çok saçma yaa.. Kimse duymasın ne gerek var
Konu kanser olumca ve akrabalrı da geçmiş olsuma gelince acaba duyulur ve yayılır mı diye korktummSöylemezdim. Çünkü bu benım eşim olacak insanla aramda olan bişi. Ben 6 yıllık evliyim benim eşimde daha önce o bölgesinden ameliyat olmuş.ve hiç gerek duymadım bu konuyu aileme açmaya çünkü eşimle benim özelim bu
Sen kabul edip evlenmek istiyorsan söyleme.Merhabalar. Biz 5 yıldır birlikteyiz. Ailelerimiz tanıştı. Ciddi düşünüyoruz. Birikim yapıyorduk evlilik için fakat hiç hesapta olmayan bir şekilde bir gerçekle yüzleştik. Kan tahlillerimizi vs verdik Erkek arkadaşımdan spermiypgram da bakışmış. İlk şoku bunun sonucuyla yaşadık. Canlı sperm sayısı:0 azospermi.
Erkek arkadaşım kısır. Aşırı üzüldüm. Fakat sebebini araştırmaya başladık. Bu arada kendi ailesine söyledi falat ben aileme söylemedim. Birçok kez doktora gittik. Ve en son erkek arkadaşıma testis kanseri tamısı konuşdu. 1 hafta içinde ameliyat oldu. Tek testisi alındı. Ben yine aileme söylemedim. Çünkü öğrenirlerse asla kabul etmezler ve yol yakınken ayrılmamı isterlerdi. Hiçbir srounumuz yok birbirimizi çok seviyoruz. Neyde, şu an 6 ay oldu amleiyatın üzerinden be sperm değerleri düzeldi. Kanser hücreleri salgılaryla spermleri öldürüyprmuş meğer. Bebeğimiz olabilir. Kanser de evre 1 imiş. Çok erken ve tesadüfi tesbit edilmiş. Kemoterapi almadı şu an takip ediliyor tekrar etmemesi için. Sağlığı gayet yerinde.
Sizlere sorun şu: ben ailemden gizledim. Erkek arkadaşım babanın yüzüne bakamam dedi. Ona da daygı duyuyorum bu onun özeli. Bebeğimiz olmasını etkilemeyeceği için de ilerisi için bir sorun görmüyorum. Ben nolursa olsun ondan ayrışmak istemiyorum ama ailem beni böyle bir ikileme sokarsa diye çok korktum. Ailem ve erkek arkadaşım arasında seçim yapmak istemiyorum. Söylememek yanlış mı? Siz olsanız napardınız? Ben yolumuza devaö etmek istiyorum. Şu an her şey iyi. Ailem onu çok seviyor. Her şey yolunda. Bazen her doğruyu söylemek doğru değildir. Aynısı bana da olabilirdi ve sanırım ben de eşim kabul ettikten sonra ailesinin bilmesini istemezdim.
Böylw bir şey evlendikten sonra da olabilirdi. O zaman ailem boşan demezdi ama şu an yol yakınken ayrılmamı isteyecekler. Malesef destek olmayacaklar. Kuzenimin eşinin omurgasında eğrilik olduğunu duyumca annem; bile bile nasıl kabul etmiş vs demişti.
Ki bu kanser. Asla istemez ve eşimin gururunu kırarlar diye çok korkuyorum. Lütfen akıl verin konuşacak kimsem yok. Sadece sevdiğim insanla mutlu olmak istiyorum. Neden bu kadar zor