Erkek arkadaşım testis kanseri. Lütfen yardım edin

Düğünde bunu konuşan da ağır terbiyesizdir.
Kime ne yahu?
Oldu ki öğrendi ailen, söylememi istemedi söylemedin deyin ki yalan da değil. Ne olacak?
Ben de böyle yapmayı düşündüm en başından beri. Sonuçta ben yanlış ya da kötü bir şey yapmıyorum. Eşim istemedi bwn de ona saygı duydum dicem. Yine de sorun çıkarırlarsa bilmiyorum. Umarım olmaz. Aileme de çok düşkünüm asla küs olmak istemem. Kim ister ki?

Hayır hiçbir şüphem yok her şeyi en başından beri beraber yaşadık. Ben de sağlık sektöründeyim. Ona güvenim sevgim sonsuz. Aynı şekilde 2 yıl önce benim göğsümde kitle vardı ve sonuçları gelene kadar o hep benim yanımdaydı bir an bile olumsuz bir şey yaşamadık. Benimkinin sonucu çok şükür temiz çıktı. Bunu da aileme söylememiştim üzülmesinler diye.
Benim başıma gelen en güzel şey, o :) istediğim tek şey beraber mutlu olmak.

O zaman sorun görmüyorum. Olurda ortaya çıksa ailenize aynı böyle söylersiniz

Herkesin bildiği bir şeyi ailenizden gizlemek olmaz.Eğer nişanlınızın akrabalarının haberi olmasaydı sizin ailenize söyememenizi anlardım ancak bence en azından annenize söylemelisiniz.Testis kanseri şeklinde söylemeseniz bile böyle bir operasyon geçirdi şu an her şey yolunda vs.diye söyleyebilirsiniz.Sanki sizin de çekinceniz var gibi evlilik konusunda ben onu sezdim

Hayır evlilik konusunda hiçbir çekincem yok. Bunu asıl sorum yapan kişi annem olur çünkü kendisiyle ben de pek anlaşamıyorum. Her şeyi kontrol edip yönetmeye çalışan biri. Hiçbir zaman hiçbir derdimi oaylaşmadım onunla. Bana destek olacağını düşünmüyorım

Aslında 5 yıllık bir geçmiş var ve eminsin karşındaki insandan. yolun başında değilsin. Sadece arada nikah yok. Söyleme ama evlenince de uzatma çocuk sahibi ol. Beş yıl flört yaşamışsın zaten.
Çocuk konusunda da sonuçta ortada bir kanser durumu olduğu için normal gebelik önermiyor doktorlar. Tüp bebek olacak sağlıklı spermler seçilip. Hemen olur mu bilmiyorım zor bir süreç bizi bekliyor

Söylemezdim. Çünkü bu benım eşim olacak insanla aramda olan bişi. Ben 6 yıllık evliyim benim eşimde daha önce o bölgesinden ameliyat olmuş.ve hiç gerek duymadım bu konuyu aileme açmaya çünkü eşimle benim özelim bu

Sevdiğinizi aileniz istemedi bırakacak onların istediği biriyle mi evleneceksiniz? Aİlelere laf düşmez, boş yere söylemeyin. Erkek arkadaşınız sizi aldatırsa o zaman babanızın suratına bakmasın ama sağlık sorunu bir kusur değildir. Kimse kimseye çocuk garantisi veremez. Belki sizden kaynaklı çocuk olmayacak, belli mi olur?

Kusura bakmayında nişanlınızın pipisi ailenizi ilgilendirmez bişey olmamış her sey yolunda hem ne gerek var söylemeye konu çok saçma yaa.. Kimse duymasın ne gerek var
Ben ailem bu durumu başkasından öğrenir ve sonra bana tabır alır diye çekiniyorum bence de kimse duymamalıydı. Ama erkek arkadaşımın tarafı biliyor malesef

Evre 1 süper. Maşallahh.Allah da yardım etmiş erken yakalamışsınız şükür. Çok sevindim. Kemoterapi bile vermemişler,ilerde hayatınızı etkileyeceğini sanmam.Maşallah hayır yapın şükredin.

(Annem evre 2 meme ca atlattı.Ondan bu konuda kırığım azcık)

Ailenize söyleyip söylememenizle alakalı fikir yürütemiyorum.Ailenizi siz daha iyi bilirsiniz.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Konu kanser olumca ve akrabalrı da geçmiş olsuma gelince acaba duyulur ve yayılır mı diye korktumm

Sen kabul edip evlenmek istiyorsan söyleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…