Erkek arkadaşım testis kanseri. Lütfen yardım edin

Öncelikle kalbinizin güzelliğine kocaman bir alkış bırakıyorum.
Aileniz anladığım kadarıyla bunu anlayışla karşılayabilecek bir dinamiğe sahip değil.
Öyleyse ben olsam zaten erkek arkadaşınız iyileştiği için söylememeyi tercih ederdim. İlerde tekrarlama riski var demişsiniz fakat kim bilir ki yarına sapasağlam çıkacağımızı? Bu risk herkes için geçerli.
Allah mutlu mesut etsin. İnşallah sizin gibi bir sevdiceğin değerini bilir erkek arkadaşınız. :)
Çok teşekkür ederiz :) artık güzel şeyler olsun istiyorumm

İnşallah beni/bizi anlayışla karşılarlar. Bizi niye aptal yerine koydun demelzer :KK43:
Bunda aileyi aptal yerine konacak ne var ben anlamadım. Hastalık ya bu hastalık, her şey insanlar için hadi ondan ayırdı sizi aileniz başkasıyla nişanlandınız, evlendiniz. Oldu ki siz hastalandınız (Allah korusun) adam sizi kapı önüne mi koysun. Ailenizin azıcık vicdanlı olması lazım düşmez kalkmaz bir Allah, bir insanı hastalığı yüzünden hemen nasıl gözden çıkarabilirler??

Kanserden 5 yıl sonra normal bebeğiniz olabilir dediler. Beklemek istemezseniz sağlıklı spermlerin seçildiği tüp bebek dediler. Hangisi daha iyi olur bilmiyorım ama öncelikli olan sevgilimin sağlığı ve iyi olması
Doktorlarınızı dinleyin siz.Allah razı olsun her şeyi düşünüp yönlendiriyorlar zaten.

Evet dondurttuk 5 tüp. Yine gidecek vermeye. İlerde tüp bebek için kullanmak içim.
çok iyi yapmışsınız sperm dondurtarak. aileler çocuklarının iyiliğini ister ama hadi hiç bir problemi olmayan biriyle evlenildi diyelim sağlıklı hayat devam edilebileceği garanti mi eğer sonradan öğrenirlerse böyle diyin ailenize. hiç problemimiz yokken yarınımız belli değil. işlerin karışacağından en ufak şüphen varsa bence söyleme ailene. bence sevginin aşamayacağı hiç birşey yok eğer gerçekse.

Bunda aileyi aptal yerine konacak ne var ben anlamadım. Hastalık ya bu hastalık, her şey insanlar için hadi ondan ayırdı sizi aileniz başkasıyla nişanlandınız, evlendiniz. Oldu ki siz hastalandınız (Allah korusun) adam sizi kapı önüne mi koysun. Ailenizin azıcık vicdanlı olması lazım düşmez kalkmaz bir Allah, bir insanı hastalığı yüzünden hemen nasıl gözden çıkarabilirler??
Naparlar bilmiyorum. Bi ihtimal sadece. Ama riske atmak istemedim. Ve içimde tuttum.

çok iyi yapmışsınız sperm dondurtarak. aileler çocuklarının iyiliğini ister ama hadi hiç bir problemi olmayan biriyle evlenildi diyelim sağlıklı hayat devam edilebileceği garanti mi eğer sonradan öğrenirlerse böyle diyin ailenize. hiç problemimiz yokken yarınımız belli değil. işlerin karışacağından en ufak şüphen varsa bence söyleme ailene. bence sevginin aşamayacağı hiç birşey yok eğer gerçekse.
Malesef böyle bir şüphem korkum var ailemden yana. O yüzden söylemedim. Umarım geçer bu kötü günler.

Çocuk konusunda da sonuçta ortada bir kanser durumu olduğu için normal gebelik önermiyor doktorlar. Tüp bebek olacak sağlıklı spermler seçilip. Hemen olur mu bilmiyorım zor bir süreç bizi bekliyor
Sevgilizin sperlerini dondurun her ihtimale karşı.İlişkinizde ciddi bir sorun olmadığından Ailenize söylesenize gerek yok bence(ailenizin ilişkiniz üzerinde baskı yaratacağından dolayı söyledim)

sizin de böyle bir probleminiz çıkmayacağı ne malum ki aileniz engellermiş de ayrıl dermiş de .bu kimseyi ilgilendirmez bi kere.yüzüne bakamamak falan nasıl kafalar yaşıyosunuz ya biri kanser öteki adamla spermleri uğruna evlenmek istiyo hey Allahım :işsiz: :işsiz: gerçekten aşık insan sevdiğinin canına bir şey olmasın diye kafayı yer siz direkt ortada bırakırsınız adamı

Ilerisi icin sperm dondurun ,sor7n yasamayin,
Ailenizi en iyi siz tanirsiniz ,sorun yoksa durumu söyleyin, yoksa soylemeyin

sizin de böyle bir probleminiz çıkmayacağı ne malum ki aileniz engellermiş de ayrıl dermiş de .bu kimseyi ilgilendirmez bi kere.yüzüne bakamamak falan nasıl kafalar yaşıyosunuz ya biri kanser öteki adamla spermleri uğruna evlenmek istiyo hey Allahım :işsiz: :işsiz: gerçekten aşık insan sevdiğinin canına bir şey olmasın diye kafayı yer siz direkt ortada bırakırsınız adamı
Yemediğimi nereden biliyorsunuz? Herkesin aile yapısı farklı malesef ben de isterdim ailemle oayalaşayım bize destek olsunlr güç versinler. Ama olmuyor malesef

öncelikle erkek arkadaşınız için şifalar diliyorum, inşaallah bir daha tekrarı yasanmaz. Acikcasi sizi takdir ettim, evlenmek istediğiniz kişiye sağlığında da, hastalığında da destek olacağınızı gostermişsiniz. Ailenize bu durumu açıklamak zorunda değilsiniz çünkü bu direkt olarak müstakbel eşinizi ve sizi ilgilendirir. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

öncelikle erkek arkadaşınız için şifalar diliyorum, inşaallah bir daha tekrarı yasanmaz. Acikcasi sizi takdir ettim, evlenmek istediğiniz kişiye sağlığında da, hastalığında da destek olacağınızı gostermişsiniz. Ailenize bu durumu açıklamak zorunda değilsiniz çünkü bu direkt olarak müstakbel eşinizi ve sizi ilgilendirir. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
Çok teşekkür ederim. İnşallah tekrarlamaz. Malesef hayatta hep bir yerden bir konudan sınanıyoruz. Bizimki de buymuş

X