Erkek arkadaşım tasarruflu mu pinti mi?

Kime göre, neye göre ? Kahvaltıdan sonra herkes evlere dağılmıyordur herhalde değil mi ? Taraflardan 1 kişi hesabı ödeyince de rakamın yüksek gelmesi normal.

Kahvaltidan sonra da para harcanmayacak bir sey yapabilirler ya da kahvalti sonrasi ne yapacaklarsa konu sahibi odeyebilir. Eve de gidebilirler neden olmasin? Yani kahvalti sonrasi eve dagilmak uygun degil size ama tamamen parasiz harcanmadan aç şekilde gün gecirmek cok mu normal? Kimse kimseye zorla hesap ödetmiyor agzi var acip konusabilir cok geliyorsa.

Bu adam dün düz cimri, öğrenci insan ne altını alacak yer içer gezer.

Aç gezmekten bahsetmiyoruz ki. Arkadaşıyla kahvaltıya gitmek yerine, kahvaltı saatinden sonra buluşup gezmek ve sonrasında bir şeyler yemeyi tercih ediyor da olabilir çocuk.
Ayrıca bu tür hesapları şu an çok sayıda çalışan da yapıyor. Türkiye şartlarında şu an asgari ücret 22.104,67 TL. Asgari ücret üstü maaş ödeyen çoğu yerde 25 bin + prim vb sunuyor şu an.

İnsanların hesap yapması onları cimri yapmaz. Gelirine göre hareket ediyor da olabilirler.

Iste ben de onu diyorum. Cocugun aldigi kira geliri en az 15-20bin vardir ortalama kiralari dusunursek. Ee stajdan da geliri var aile evinde yasiyor evi bu cocuk gecindirmiyordur yani. Konu sahibi de bunu anlatmaya calisti. Muhtemelen parasi olmasa zaten garip gelmezdi kiza herhalde.

Insanlar o paraya ev gecindirirken hesap yapmasi normal ama aile evinde yasayan yatirim olarak altin bilmem ne alan kira geliri olan cocuk abarttiginiz gibi bi durum icinde yer almiyor buyuk ihtimalle.

Aynı şeyi düşündüm, eşşek gibi çalışıp didineceğim, elin kızı aldığım maaşı kuruşuna hesap edecek. Bugün en sinir olduğum konulardan biri de bu oldu.

İyi de çocuğa okuması için ailesi belli bir imkan tanımış. Parasını idareli kullanmak istemesi de normal. Anormal olan bir insanın başka bir insanın gelirini - giderini bu denli detaylı hesaplaması.

İyi de çocuğa okuması için ailesi belli bir imkan tanımış. Parasını idareli kullanmak istemesi de normal. Anormal olan bir insanın başka bir insanın gelirini - giderini bu denli detaylı hesaplaması.

O zaamman sevgilisi olmak zorunda degil. Para harcamak istemiyorsa ortak odeyelim diyebilliiir 21 yasinda biri bebeek degil kendini ifade edebilir ki kiz ortak ödemeye acik oldugunu belirtiyor en azindan. Acik degilse bile dedigim gibi uymuyorsa bu kisiyle sevgili olmak zorunda da degil.

Genc bir kizin disarda kahve, kahvalti istemesi de avcilik degil.
Benden bu kadar.

Konuya göre: adam dışarı çıkmayalım demiyor, mekan tercihini kendini daha rahat hissettiği ve kesesine uygun bulduğu yerlerden yana kullanıyor.

Kız da tüm hesapları bölüşebilir bundan sonra. Arkadaşlık ettiği kişi, kendi hayatına ve beklentilerine uymuyorsa da ayrılabilir.

Mesela sürekli borsa ile ilgileniyor sürekli yatırım yapıyor bu hoşuma gidiyor ama neye bu yatırım onu anlamıyorum bu yaz araba alacağım gezeceğiz falan dedi mesela.

Sürekli altın alıyor bir şeyler alıyor ne yaptığını anlamıyorum.
Aferin çocuğa yatırım kafası var demek ki, Allah yolunu açık etsin inşallah

e senin bu mantigina göre gencler en kalbi pitpit, hormonlari costugu yaslarda herkes yalniz takilsin kimse flört yapmasın.
o da saglikli degil bence. gezsinler tozsunlar ama mekan mekan degil
"yapay zeka mühendisliği"

"çok iyi bir okulda"

hacettepe var iclerinde. o çok iyi bak

e senin bu mantigina göre gencler en kalbi pitpit, hormonlari costugu yaslarda herkes yalniz takilsin kimse flört yapmasın.
o da saglikli degil bence. gezsinler tozsunlar ama mekan mekan degil

hacettepe var iclerinde. o çok iyi bak

sadece top15 üniversiteden birisi. bazı fakülteleri koparıldıktan sonra eski gücünü dahi kaybetmiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…