• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasım süreklı evıne gelmemi istıyor?

5 aydır gorüştüğüm biri var seni cok sevıyorum falan dıyo hep ılgılı alakalı
Evıne gelmem ıcın cok ısrar sarılıp fılm ızleyelım falan dedi evıne gıttım sarıldık film izledik tabi bırazda sarkıntılık yaptı şimdi sürekli yine gel dıyo sinir oluyorum cidden
Hayır gelmem sarkıntılık yapıyorsun dedım ben senı sevıyorum cıddı dusunuyorum bir iki öptüm diye beni sapık olarak görüyorsun sana evlenmeden elımı sürmem dedı ama yaramazlık yaparım dedı
Ciddi anlamda canım sıkıldı yüz verdım bu hale geldı evıne gıtmek ıstemıyorum zaten ufak bır kazayla bakırelıgımde gıttı gıtmedı emın degılım canım cok yanıyo bırde bunun böyle yapması
Amacı cınsellıkmı anlamadım !!! Ciddiyım dıye beni kandırıyo olabilir
Sizce bu adamın amacı nedır?

Her sevgisini dile getiren gerçekten sevseydi dünyada bekar kalmazdı :d
Belki de sana karşı çok ilgili ve alakalı olmasının sebebi sırf seninle sevişmek için olabilir.
Erkeklerin fıtratında var bu.
Kendin diyorsun eve gitmem için çok ısrarlıymış amacına ulaşmak istiyor.
Eğer amacınız film izlemekse sinemalar var.
Ama beyfendi amacına ulaşacağı için müsait ortam yaratıyor.
""""ki öptüm diye beni sapık olarak görüyorsun sana evlenmeden elımı sürmem dedı ama yaramazlık yaparım dedı"""
şu cümlesinde fazla iyilik bekleme, onun amacı gayet belli seni kandırmaya çalışıyor.
kendisini iyi göstererek seni kandırır.
Bana sorarsan eğer arkadaşının amacı kesinlikle cinsellik !!!
Ve sen eve geldiğin takdirde amacına ulaşmış olacak.
Artık sende bakireliğim bozuldu.zorla tecavüze uğradım.kızlık zarımı nasıl diktiririm diyerek konu açarsın.
Hayatını bir erkek için maf olmasın.
Kaldıramayacağın bir hata yapma!
Eğer seni gerçekten seviyorsa ve sevginden eminse senin istediğin gibi ciddi bir şekilde yola girersiniz usulune uygun olur.
Çünkü aksi bir durum olursa sen kaldırabilecek gibi değilsin.

İyi düşün,dönüşü olmayan bir hata yapma lütfen kendine yazık etme sakın.

Ben de ne alaka diyorum..... Hala seven adam dokunmaz mantığında yaşayan insanlar var. Şaşırıyorum. Asıl seven insan dokunur, öper arkadaşlar....

niye yaşayamaz mı böyle insanlar zaten mecnunda leylayı ellleyerek sevdi ya da bi kerem aslıyı ferhat şirini herkesin hayat görüşü ayrı bi kabullenin lütfen ya sen dokunarak seversin adam dokunmadan sever eleştiri bu millete aşılandı mı ne herkes birbirini eleştiriyo şu anda benim yaptığım gibi:KK17::skandal:

niye yaşayamaz mı böyle insanlar zaten mecnunda leylayı ellleyerek sevdi ya da bi kerem aslıyı ferhat şirini herkesin hayat görüşü ayrı bi kabullenin lütfen ya sen dokunarak seversin adam dokunmadan sever eleştiri bu millete aşılandı mı ne herkes birbirini eleştiriyo şu anda benim yaptığım gibi:KK17::skandal:

Benim içinde de dokunmak, okşamak, sarılmak,hissetmek aşkın bir parçası. Sevdiğimiz insana dokunmayacağız da kime dokunacağız? ...

Benim içinde de dokunmak, okşamak, sarılmak,hissetmek aşkın bir parçası. Sevdiğimiz insana dokunmayacağız da kime dokunacağız? ...

herşeyin bi vakti zamanı var vakti gelince herkes dokunuyor merak etmeyin demek ki bu arkadaşta vakti gelmemiş istemiyor şimdilik bu sevmediği anlamına gelmez ki zira dokunup öpenin de sevdiği anlamına gelmediği gibi....

ufak bır kazayla bakırelıgımın gıdıp gıtmedıgını bılmıyorum demıssınız
ben bu kısmı anlayamadım nasıl oluyor o

pişman olacaksanız gıtmeyın tabıkı

Daha sevgilinizin evine gitmiyorsanız niye sevgilisiniz ki bence ilişkinizi gözden geçirin çünkü ortada bir ilişki yok. Adam iyi dayanmış size 5 ay.

Eşim biz nisanliyken bana kaçamak bakışlarla bakardı rahatsız olmayayım diye.. sevgi böyle birşey işte . Erkek arkadaşınızın niyeti ise zaten belli sormaniza gerek yok

Evlenmeden önce öpüşen sevişen çiftler birbirini sevmiyor mu yani?
Eşimle sevgiliyken yakınlaştığımız zamanlar da oldu, sadece sohbet ettiğimiz zamanlar da. Ve bunca yıldır da sevgisinden hiç şüphem yok.

Siz konu sahibinin sözde sarkıntılık lafına ne bakıyorsunuz. Zorla yaptırılan bir şey yok ki.
Açıkcası ben konu sahibinin "film izleyeceğiz" lafına inanmadığını çok iyi anladım mesela.. Erkek arkadaşı da basbaya kız arkadaşının ne demek istediğini bildiğini biliyordur. Sandığınız kadar saf değil o.. :işsiz:
"Gel biraz sevişelim" denmez zaten Saldıray abi stili gibi. Normali "başbaşa vakit geçirelim"dir :KK48:

Evlenmeden önce öpüşen sevişen çiftler birbirini sevmiyor mu yani?
Eşimle sevgiliyken yakınlaştığımız zamanlar da oldu, sadece sohbet ettiğimiz zamanlar da. Ve bunca yıldır da sevgisinden hiç şüphem yok.

Siz konu sahibinin sözde sarkıntılık lafına ne bakıyorsunuz. Zorla yaptırılan bir şey yok ki.
Açıkcası ben konu sahibinin "film izleyeceğiz" lafına inanmadığını çok iyi anladım mesela.. Erkek arkadaşı da basbaya kız arkadaşının ne demek istediğini bildiğini biliyordur. Sandığınız kadar saf değil o.. :işsiz:
"Gel biraz sevişelim" denmez zaten Saldıray abi stili gibi. Normali "başbaşa vakit geçirelim"dir :KK48:
İşte söylemeye çalıştığım bu. Ben elini tutmak istedim el elele tutustuk ama zorla olacaksa gönülden sevmiyor başka emelleri var demek istedim. Tabi ki herkesin ilişkiyi yasama tarzı farkli haklısınız.

Ben de ne alaka diyorum..... Hala seven adam dokunmaz mantığında yaşayan insanlar var. Şaşırıyorum. Asıl seven insan dokunur, öper arkadaşlar....

Aslinda ikisi de yerine gore dogru seven adam sevdigi kadina saygi duyar ve fikrini onemser istemedigi bir seyi bu konuda oldugu gibi manipule etmeye calismaz.

Kiz evlilik oncesi karsiyim der saygi duyar sevgisinden eminse de evlenene kadar sabreder veya ben farkli dusunuyorum bizden olmaz der ayrilir ya da karsina evlilik oncesi iliskiye acik biri cikar sever ve iliski yasarlar.

Bence sevişmeyi de aktiviteyi de ucuza getirmek istiyor. “Eve atam, evde lahmacun söyleyem, internetten film izletem, yanına yanaşma sürecini hızlandıram.”

Sadece cinsellik gelmedi benim aklıma. Birazcık beleşçilik ve kolaycılık gibi sanki. Evde takılmak daha makul geliyor erkeklere.

Şimdiki Erkek Milletine Güven Olmaz. Evine çağırmak da Niye Bu Kadar Israrcı Ayrıca ?? Karşında ki Kim Olursa Olsun, Herzaman Ilk Önce Kendini Düşün Ve Daha Sonra Başını Ağrıtacak Hareketler de Bulunma.. Ne Pislikler Duyduk, Evine Gizli Kameralar Koyup, Kız Arkadaşıyla Yaşadığı Özel Anları Kaydedenler Vs vs.. Dikkatli Ol Canım, Bu Zamanda Kimseye Güven Olmaz !!!

Belki cidden niyeti kötü değil. İnsanlar evde daha rahat vakit geçirmek isteyebilir. Hemen neden kötüye yordunuz ki. Ciddi düşünen de düşünmeyen de sevişiyor.

Belki cidden niyeti kötü değil. İnsanlar evde daha rahat vakit geçirmek isteyebilir. Hemen neden kötüye yordunuz ki. Ciddi düşünen de düşünmeyen de sevişiyor.
Bu Konuyu Açan Kişi Kızınız Olmuş Olsaydı. Yine Böyle İyi Niyetli Yanasır mıydınız Bu Konuya ???

Bu Konuyu Açan Kişi Kızınız Olmuş Olsaydı. Yine Böyle İyi Niyetli Yanasır mıydınız Bu Konuya ???

Benim korkum herhalde adam hırsız mu organ mafyası mı kadın mı pazarlıyor bu olurdu. 5 ay az bir süre değil, belli bir yaştaki insan da Karşısındakini az biraz tanır, niyetini anlar. İki tarafta birşeyler yaşamak isterse yaşar, ama öpüşmek, sevişnek istemek de doğal. Kızım olsa üzülüp üzülmemesi önemli. Arkasında durabilecekse eylemlerini tercih onun yaşam onun, ama bir işi mesleği olsun ondan sonra kafasını böyle şeylere yorsub isterim.

Back