- 31 Ekim 2018
- 52
- 29
- 38
- 40
- Konu Sahibi deryadeniz-99
ufak bir kaza Geçmiş olsun dikkat et bazı yaralar sarılmıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Listenin tam hali varsa gönderirseniz sevinirim. Ozellikle ABD ve İngiltere'nin yerini merak ettim.
Çocuk istismarına değineceksek İngiltere, Avusturya ve Fransa'da Pedofili dernekleri/gruplari var. Belcika'da yayınlanan Pedofili bir dergi var ve yasal. Pedofili bazı kesimlerce özgürlük olarak değerlendiriliyor. Bu arada bir de pizza gate olayı vardı. Onu da hatirlamissinizdir büyük ihtimal.
Benim ne dediğim gayet açık. Türkiye cok mükemmel ve ya bu olaylar olmuyor demiyorum. Batı cinsel saldırı, tecavüz, pedofili konularında ornek gösterilecek bir konumda değil. O yuzden sürekli "en çok bizim ülkelerden çıkıyor, bati hic oyle değil, Türkiye batıyla yarışamaz" gibi aslı olmayan cümleler kurmanın kimseye faydası yok.
Batı bir cok konuda bizden çok önde ama bu konularda batı guzellemesi yapmayın. Ya da yapın ne diyim.
Aynen çok haklısınız zaten tartışma tam olarak buradan çıktı. Ben ergenlikte cinsel istekler artabiliyo bu dönemde evde erkek arkadaşla kalmak sakıncalı olabilir ilerde kalabilir diyorum ama üye diyor ki işte ne güzel cinsellik istiyosa tam o anda yaşasın kızları pasif yetiştiriyosunuz diyo koptum resmen:)Bu forumda gordum bazi kisiler ozellikle sevismek ozgurluk gibi algiliyor. Kadin sevisirse ozgur yoksa degil gibi:)) Evet ozgurlugun bi parcasi olabilir ama bu 14 yasinda degil, olmamalida.
Bizler 14 yasinda yasamadik ilk cinselligi psikolojimizde gayet yerinde.. sapik degilim cok sukur:) cocuk aileden ilgi gormezse anne sevgisi gormezse gidip erkenden baska arayislara girebilir bence. Ya dikkat cekmeye calisir ya da ilgi istegini bu sekilde karsilar.Aynen çok haklısınız zaten tartışma tam olarak buradan çıktı. Ben ergenlikte cinsel istekler artabiliyo bu dönemde evde erkek arkadaşla kalmak sakıncalı olabilir ilerde kalabilir diyorum ama üye diyor ki işte ne güzel cinsellik istiyosa tam o anda yaşasın kızları pasif yetiştiriyosunuz diyo koptum resmen:)
Bende üyeye sizin dediğiniz gibi dedim ergenlikte cinsellik yaşamadım ve pişman değilim dedim cahilsin eziksin pasifsin dedi:)Bizler 14 yasinda yasamadik ilk cinselligi psikolojimizde gayet yerinde.. sapik degilim cok sukur:) cocuk aileden ilgi gormezse anne sevgisi gormezse gidip erkenden baska arayislara girebilir bence. Ya dikkat cekmeye calisir ya da ilgi istegini bu sekilde karsilar.
Hayata Bakış AçımBu profil fotosu ne yaaaa