• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasım süreklı evıne gelmemi istıyor?

başlık bile buram buram cinsellik kokarken akli melekeleri yerinde olan bir genç kız bu başlığa istinaden nasıl ne yapayım diye sorabilir veya nasıl erkek arkadaşımın derdine diye sorabilir eyy kk :KK57:

konu içeriği zaten komik ötesi,gel ama biraz yaramazlık yaparım demiş Allah'ın hanzosu

5 aydır gorüştüğüm biri var seni cok sevıyorum falan dıyo hep ılgılı alakalı
Evıne gelmem ıcın cok ısrar sarılıp fılm ızleyelım falan dedi evıne gıttım sarıldık film izledik tabi bırazda sarkıntılık yaptı şimdi sürekli yine gel dıyo sinir oluyorum cidden
Hayır gelmem sarkıntılık yapıyorsun dedım ben senı sevıyorum cıddı dusunuyorum bir iki öptüm diye beni sapık olarak görüyorsun sana evlenmeden elımı sürmem dedı ama yaramazlık yaparım dedı
Ciddi anlamda canım sıkıldı yüz verdım bu hale geldı evıne gıtmek ıstemıyorum zaten ufak bır kazayla bakırelıgımde gıttı gıtmedı emın degılım canım cok yanıyo bırde bunun böyle yapması
Amacı cınsellıkmı anlamadım !!! Ciddiyım dıye beni kandırıyo olabilir
Sizce bu adamın amacı nedır?
ne oldu da bakireliğin gidip gitmediğine karar verdiniz
erkekler böyle malesef dışarda buluşmak istemiyorlar dışarda buluşmak demek para demek
5 aydır görüştüğün birinin bu kadar ısrarcı olması normal değil
yalnız kalmak istemişte olabilir
sen kendine sahip çıktıktan sonra hiçbirşey olmaz tavrını ortaya koyarsın bunun için bırakacaksa seni bıraksın hayırlı başın varmış derim

Oturduğun yerden, elinde telefon, klavyenin tuşlarına basta bas. Bekareti kafaya takmış, bu konuda söylenen her şeye gereksiz hassasiyet gösterip aklınca duyar kasan insanlardansınız. Eleştirdiğiniz şeyi doğru okuyup anlayın. Bekaret gram umurumda değil. Okuduğunuzu anlayamadığınız, insanlara nefret kusmaya bayıldığınız için, arkadaşlarımın arkasından dedikodu yapmadığımı veya eleştirmediğimi anlayamamışsınız. Bir de karalamak demişsin :KK70: İsim verdim mi? Arkalarında öyleler böyleler dedim mi? Yoksa orada erkekleri mi eleştirdim? Zihniyetinizin ne kadar çarpık olduğunun farkında mısınız? Bekarete kafayı taktığınız için "lisede," diye belirtmeme rağmen umurunuzda olmamış. Henüz lisenin birinci senesinde 14 yaşında çocukken! ÇOCUK. O'nun hayatıymış. Gerçekten zihniyetiniz çok çarpık. Birlikte oldukları çocuklar 11. Sınıf çift dikiş diye tabir edilen sınıfa tekrarı yapan 18 yaşında öğrencilerdi. Aynen konu sahibesinin erkek arkadaşı gibi yavaş yavaş sınırları aştılar. Kusura bakma 14 yaşında bir çocuk veya lise çağında reşit olmamış bir çocuk için, "O'nun hayatı" diyebilen biri olarak kendinizi sorgulayın. O yaşta yaşanan bilinçsiz birlikteliklerin duygusal olarak yaşattığı çöküntü hakkında bir fikriniz var mı? Burası Amerika değil, bakire olduğunda kimse seninle alay etmiyor, bakire değilsen o... gözüyle bakılıyor. O arkadaşlarımdan ikisi ikinci dönemi zor bitirdiler ve dönem sonunda okuldan ayrıldılar, okumayı bıraktılar. O üç kızdan üçüncü arkadaşım ilişkiden bir hafta sonra intihar etti. Dört gün komada kaldı ve hayatını kaybetti. Neden? Sana göre cevap çok basittir. Bekaretini kaybetmeyi sindirememiştir. İlişkinin ertesi günü messengerdan terk edildi. KULLANILMAYI SİNDİREMEDİ. Üç kız çocuğu, sadece bir günde hayatları alt üst oldu. O'nun hayatıymış, hani nerede şimdi hayat? Anlamanız için her cümlenin açıklamasını mı yapmalıydım? Saygısız, aşağılayıcı üslubunuzu alın ve cevap yazmayın lütfen. İki tane kızım var. Bir gün sevdikleri insanlar ile bir şeyler yaşarsalar karışmam. Ancak buna bedensel ve duygusal olgunluğa erişmeden izin vermem. Kimse çocuğunu gidip marketten domates alır gibi almıyor.
Bekaretini verdi(?) yazan sizsiniz ama kafayı takan ben oluyorum ha? Allah iki çocuğunuzu da bağışlasın. Başka bir şey söylemek istemiyorum.

nereye, kime verdiler?
Bir yere vermediler. Demek istediğim, konu sahibinin yaşadığı olay gibi yavaş yavaş manipüle edildiler. Allah aşkına ne alaka manipüle edilmek demeyin. Sevdiğini seviyorsun, terkedilme korkusu ile yapmak istemediğin halde yapıyorsun.

ne oldu da bakireliğin gidip gitmediğine karar verdiniz
erkekler böyle malesef dışarda buluşmak istemiyorlar dışarda buluşmak demek para demek
5 aydır görüştüğün birinin bu kadar ısrarcı olması normal değil
yalnız kalmak istemişte olabilir
sen kendine sahip çıktıktan sonra hiçbirşey olmaz tavrını ortaya koyarsın bunun için bırakacaksa seni bıraksın hayırlı başın varmış derim
Kendine sahip cikmak derken? Ayni eve girerse cikamaz zaten:)) siddet niddet olur Allah korusun sonucunda. Silanin basina neler geldi.. burdakilere neler yaparlar

bu ülkede halen cinselliğin ne kadar sorunlu olduğunu görüyoruz böyle konularda. bir kullanma geyiğidir gidiyor yahu ne kullanması ne faydası karşılıklı yapılan işlerde kim kimi kullanacak ama kızlarımızı böyle saçma, böyle pasif yetiştirdiğimiz için cinselliğe bakışları da sorunlu oluyor. o zaman evli kadınların hepsi ''kullanılıyor'' oluyor değil mi?
bir imzayla kullanma olmuyor bakın şu işe. cinsellik karşılıklı yapılan bir iş. bunu bir anlasak pek çok şey çözülecek ama halen sadece erkek için yapılıyor zannediliyor.

ciddi erkek eve çağırmaz diye bir şey de yok aksine ilk buluşmada erkeğin evinde sevişen tanıdığım kişiler var şu an mutlu bir evlilikleri var. ne kadar çok ''ciddi erkek'' var etrafta ama sürekli de sorun var. ilişkiler böyle anlamsız kalıplarla yaşanmaz. böyle saçma kalıplarla, tam tanımadan evlendiğiniz için bir sürü sorun yaşıyorsunuz zaten.

konuyu açan kızın kafa yapısı da çok sorunlu. sarılmasın öpmesin dokunmasın ama sevgili olalım.
böyle bir mantık yok.
sen memnun değilsen ayrıl eve çağırmasından memnun değilsen bunu belirt. ama o film izleme olayı hikaye yani o açık. rahat olacağınız bir ortam istiyor doğal olarak. sen de istiyorsan tamam ama istemiyorsan yollarını ayıracaksın.
o senin bakis acin herseyin zamani iyi vallah benm iki kizim var. hemen 14 yasinda cinsellige adim atsin senin dedugin 25 yasinda bir kiz icin gecerli

Evlenmeden sana elimi surmem ama yaramazlık yaparım ?????
Pardon da el sürmek bekaret demek mi oluyor peki öpüşüp ellemek ne oluyor heralde bı selamlaşma şekli ???
SacmalAmayin !!!!
Adam siz eve her gidisinizde biraz daha ileri gidecek bunu anlamayacak kadar saf olamazsınız .
Lütfen sizinle iyi vakit geçirme derdinde sizi daha iyi tanımak için olanak yaratan erkekleri hayatınıza sokun, eve çağırıp meme sikma derdinde olanları değil.. ha işinize gelir ama gelmiyormus gibi yapmak da size kalmış herkes kalitesine göre yaşar.

5 aydır gorüştüğüm biri var seni cok sevıyorum falan dıyo hep ılgılı alakalı
Evıne gelmem ıcın cok ısrar sarılıp fılm ızleyelım falan dedi evıne gıttım sarıldık film izledik tabi bırazda sarkıntılık yaptı şimdi sürekli yine gel dıyo sinir oluyorum cidden
Hayır gelmem sarkıntılık yapıyorsun dedım ben senı sevıyorum cıddı dusunuyorum bir iki öptüm diye beni sapık olarak görüyorsun sana evlenmeden elımı sürmem dedı ama yaramazlık yaparım dedı
Ciddi anlamda canım sıkıldı yüz verdım bu hale geldı evıne gıtmek ıstemıyorum zaten ufak bır kazayla bakırelıgımde gıttı gıtmedı emın degılım canım cok yanıyo bırde bunun böyle yapması
Amacı cınsellıkmı anlamadım !!! Ciddiyım dıye beni kandırıyo olabilir
Sizce bu adamın amacı nedır?
Niyeti belli sizin niyetiniz ne bunu düşünün bence

bu ülkede halen cinselliğin ne kadar sorunlu olduğunu görüyoruz böyle konularda. bir kullanma geyiğidir gidiyor yahu ne kullanması ne faydası karşılıklı yapılan işlerde kim kimi kullanacak ama kızlarımızı böyle saçma, böyle pasif yetiştirdiğimiz için cinselliğe bakışları da sorunlu oluyor. o zaman evli kadınların hepsi ''kullanılıyor'' oluyor değil mi?
bir imzayla kullanma olmuyor bakın şu işe. cinsellik karşılıklı yapılan bir iş. bunu bir anlasak pek çok şey çözülecek ama halen sadece erkek için yapılıyor zannediliyor.

ciddi erkek eve çağırmaz diye bir şey de yok aksine ilk buluşmada erkeğin evinde sevişen tanıdığım kişiler var şu an mutlu bir evlilikleri var. ne kadar çok ''ciddi erkek'' var etrafta ama sürekli de sorun var. ilişkiler böyle anlamsız kalıplarla yaşanmaz. böyle saçma kalıplarla, tam tanımadan evlendiğiniz için bir sürü sorun yaşıyorsunuz zaten.

konuyu açan kızın kafa yapısı da çok sorunlu. sarılmasın öpmesin dokunmasın ama sevgili olalım.
böyle bir mantık yok.
sen memnun değilsen ayrıl eve çağırmasından memnun değilsen bunu belirt. ama o film izleme olayı hikaye yani o açık. rahat olacağınız bir ortam istiyor doğal olarak. sen de istiyorsan tamam ama istemiyorsan yollarını ayıracaksın.
Helal olsun

Vay arkadaş hala mı sarılıp film izliycez klişesi devam ediyor. Ben çok uzak kaldım bu işlere, çoluğa çocuğa karıştım etrafımda ergen de yok. Ben el değmemiş taze körpeyken de "sadece sarılıp film izliycez aşkım" deniliyordu. Düşün ki ben dinozorum, yine aynı cümleler. Bir gelişin, bir evrilin yahu. Aslında çatır çutur sevişmek istiyorum ama sen şimdi bekarete takılıp "ama evlenmemiz lazım" diyeceğin için sürtünüp alev almakla yetiniyorum deyin mesela. Aşırı itici erkeklerin şu halleri. 31 yaştan bildiriyorum bu ergen, kımıl kımıl haller benim için ayrılık sebebi.

Sana gelince konu sahibi. Ciddi düşünme saçmalığını kafandan sil at önce. Öyle bir şey yok. Seks ve ciddi düşünme arasında bir bağ da yok. Hayatındaki kişi ile seviş ya da sevişme, evleneceğinin garantisi mi var sanıyorsun? Hiçbir erkek "ben bununla seviştim kesin evlenmeliyim" demez. Niye desin çünkü. Tecavüz mü ediyor adam sana? Karşılıklı zevk alacağınız bir eylem en nihayetinde. Zorlama varsa zaten o iş bir suça dönüşüyor. Bu durumda ne evliliği?

Belki buna benzer kırk tane konuya aynı şeyi yazdım. Arkadaşım evlenmeden önce seks yapmak senin inancına, yaşam tarzına ters değilse, muhtemel sonuçlar ruh sağlığını olumsuz etkilemeyecek ise hayatındaki insanın sana herhangi bir şey vaadetmesine gerek duymadan seviş. Vay efendim ciddi mi düşünüyor, bu ilişki nereye gidiyor gibi sorgulamalar yapmayacaksan çatır çutur seviş. Zira bu durum sadece seni ilgilendirir.

Bu saydıklarım sana uygun değilse, evlilik öncesi cinselliğe karşı isen, hayatındaki insana "benim için bekaret bir zardan ibaret değil. Ben evlilik öncesi herhangi bir erkekle bir evde yalnız kalmak istemiyorum. Bu benim " inancıma, kültürüme, aile yaşantıma, hayat görüşüme (artık seni her ne engelliyor ise) ona aykırı. Bu şekilde benimle devam etmek istiyorsan amenna, saygı duymuyorsan ayrılalım" de. Allah aşkına net olun ya. 2019 yılına giriyoruz hala aynı mevzular. Kızlarımıza göre bekaret zardan ibaret. Biliyorum aklınızdan geçenleri. Olur da bu adamdan ayrılırsam, evleneceğim adam ne anlar sürtünmeden okşanmadan. Nasılsa zar duruyor diyorsunuz. Hayır efendim sen o işleri yapınca sana göre temizlik kıstası olan "bekaret" halinde olmuyorsun.

30 yaşında bir kuzenim var. Kendine göre inançları, kuralları var. Ben her şeyi eşimle yaşamak istiyorum der yıllardır. Saygı duyuyorum, bu onun kararı. Bugüne kadar kalabalık bir cafede birlikte çay içmek dışında daha ileriye gitmedi hiçbir erkekle. Ne sarılma, ne öpüşme. Gayet net bu konularda. Hayatına giren erkeğe en başında kendini anlatıyor. Böyle sıkıntılar da yaşamıyor. İnanılmaz saygı duyuyorum kuzenime. Zira, çok net.

Bir diğer kuzenim evlilik öncesi cinselliğe karşı değil. Yaşıyor da. Ancak dibine kadar yaşıyor. Ay şuramı elle ama zar kalsın gibi abuk subuk eylemleri yok. "ben bunu yaşamaya karşı değilim. İleride evlenirsem, evleneceğim adam da benim gibi düşünen biri OLACAK zaten" diyor. Hayatındaki hiçbir adam da onu kullanmadı. Zira karşılıklı zevk aldıkları bir birliktelik yaşadılar. Kullanan ya da kullanılan yok ortada.

Iki kuzenime de saygı duyuyorum. Lakin sizin gibi düşünen ve davranan insanlara saygı duyamıyorum kusura bakmayın. Çok uzattım, umarım net ifade edbeilmişimdir kendimi. Umarım söylediklerim işe yarar hayatınızda.

Seviyorum dediğim insanı sarkıntılık gibi iğrenç bir lafa layık görmezdim..

İstemiyorsanız, çiftler arası tutkuya karşıysanız girmeyin kardeşim dört duvar arasına. Zorla mı götürüyorlar?

İstemem yan cebime koy deyip gidiyorsunuz sonra "ama ısrar ediyooor" diyorsunuz. Hehe biz de yedik. :KK51:

Eşim biz nisanliyken bana kaçamak bakışlarla bakardı rahatsız olmayayım diye.. sevgi böyle birşey işte . Erkek arkadaşınızın niyeti ise zaten belli sormaniza gerek yok

Back