Oturduğun yerden, elinde telefon, klavyenin tuşlarına basta bas. Bekareti kafaya takmış, bu konuda söylenen her şeye gereksiz hassasiyet gösterip aklınca duyar kasan insanlardansınız. Eleştirdiğiniz şeyi doğru okuyup anlayın. Bekaret gram umurumda değil. Okuduğunuzu anlayamadığınız, insanlara nefret kusmaya bayıldığınız için, arkadaşlarımın arkasından dedikodu yapmadığımı veya eleştirmediğimi anlayamamışsınız. Bir de karalamak demişsin
İsim verdim mi? Arkalarında öyleler böyleler dedim mi? Yoksa orada erkekleri mi eleştirdim? Zihniyetinizin ne kadar çarpık olduğunun farkında mısınız? Bekarete kafayı taktığınız için "lisede," diye belirtmeme rağmen umurunuzda olmamış. Henüz lisenin birinci senesinde 14 yaşında çocukken! ÇOCUK. O'nun hayatıymış. Gerçekten zihniyetiniz çok çarpık. Birlikte oldukları çocuklar 11. Sınıf çift dikiş diye tabir edilen sınıfa tekrarı yapan 18 yaşında öğrencilerdi. Aynen konu sahibesinin erkek arkadaşı gibi yavaş yavaş sınırları aştılar. Kusura bakma 14 yaşında bir çocuk veya lise çağında reşit olmamış bir çocuk için, "O'nun hayatı" diyebilen biri olarak kendinizi sorgulayın. O yaşta yaşanan bilinçsiz birlikteliklerin duygusal olarak yaşattığı çöküntü hakkında bir fikriniz var mı? Burası Amerika değil, bakire olduğunda kimse seninle alay etmiyor, bakire değilsen o... gözüyle bakılıyor. O arkadaşlarımdan ikisi ikinci dönemi zor bitirdiler ve dönem sonunda okuldan ayrıldılar, okumayı bıraktılar. O üç kızdan üçüncü arkadaşım ilişkiden bir hafta sonra intihar etti. Dört gün komada kaldı ve hayatını kaybetti. Neden? Sana göre cevap çok basittir. Bekaretini kaybetmeyi sindirememiştir. İlişkinin ertesi günü messengerdan terk edildi. KULLANILMAYI SİNDİREMEDİ. Üç kız çocuğu, sadece bir günde hayatları alt üst oldu. O'nun hayatıymış, hani nerede şimdi hayat? Anlamanız için her cümlenin açıklamasını mı yapmalıydım? Saygısız, aşağılayıcı üslubunuzu alın ve cevap yazmayın lütfen. İki tane kızım var. Bir gün sevdikleri insanlar ile bir şeyler yaşarsalar karışmam. Ancak buna bedensel ve duygusal olgunluğa erişmeden izin vermem. Kimse çocuğunu gidip marketten domates alır gibi almıyor.