• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasım süreklı evıne gelmemi istıyor?

Lisede 3 arkadaşım böyle verdi bekaretini. Rahat rahat takılalım, birileri görmesin. Film izleyeceğiz canım.

SONRA FİLM ÇEKTİLER.
‘Bekaretini verdi’ ne kadar absürt bir kullanım. Film çekmişler bak bak..
Niye dile getirme ihtiyacı hissettiniz?
Hayır konu sahibi, bakire değilim düştüm falan da yazmış.
Gıybet kazanına döndü iyice buralar. İnsanların, özellikle arkadaşlarınızın arkasından, size ucu dokunan bir şey yapmadılarsa böyle bahsetmeyin lütfen. İnsanları karalamak çok kolayınıza geliyor eminim ama o O’nun hayatı. Bunu kavrayın.
Şimdi yok ben örnek verdim de bilmem ne diye yazacaksınız. Biliyoruz efenim biliyoruz... FİLM ÇEKTİLER gibi kıpkırmızı yazının gözümüzü almaması imkansız ne de olsa...

Konu sahibi! Sen kendin de elemanın amacının farkındasın da bir de kızlara sorayım emin olayım dediysen eğer, Nasıldı o söz perşembenin gelişi çarşambadan bellidir miydi?
Sadece öpmeyecek.....:işsiz::KK14:
anladın sen beni

5 aydır gorüştüğüm biri var seni cok sevıyorum falan dıyo hep ılgılı alakalı
Evıne gelmem ıcın cok ısrar sarılıp fılm ızleyelım falan dedi evıne gıttım sarıldık film izledik tabi bırazda sarkıntılık yaptı şimdi sürekli yine gel dıyo sinir oluyorum cidden
Hayır gelmem sarkıntılık yapıyorsun dedım ben senı sevıyorum cıddı dusunuyorum bir iki öptüm diye beni sapık olarak görüyorsun sana evlenmeden elımı sürmem dedı ama yaramazlık yaparım dedı
Ciddi anlamda canım sıkıldı yüz verdım bu hale geldı evıne gıtmek ıstemıyorum zaten ufak bır kazayla bakırelıgımde gıttı gıtmedı emın degılım canım cok yanıyo bırde bunun böyle yapması
Amacı cınsellıkmı anlamadım !!! Ciddiyım dıye beni kandırıyo olabilir
Sizce bu adamın amacı nedır?
klasik erkek tipi esim abim bile kizlar cok aptal her. erkegin seni seviyorm demesine aldaniyor. diyordu sakin ha ya seni deniyor ya seni kullaniyor baska aciklamasi yok gercekten seven adam. karsi tarafin incilmesine bu sekilde musade etmez sana bir abla tavsiyesi kolay lokma olma sadece gonul iliskilwrinde .degil herseyde 30 yasina geldikten sonra soyle bir gecmisine bakip ne kadar hatalar yapmisim meger psikolojisine girme zaten. akili bir kizsan bu adamin niyetini cok iyi anlarsin

Kendine yazık etme
Evet bunun dinimizcede bi günahı var elbette ama herşeyden önce sonu belli olmayan birlikteliğe temkinli yanaş
Sağlığı var pişmanlığı var varda var yani

Bakireliğin gidip gitmediğini anlamadığın bir kaza mı ufak yaramazlık :oha:

Evlenmeden sadece yaramazlik yapiyor ve bakirelik gidiyor.
Ve strese giriyorsunuz off bilmem ne diye!
Gorusmemeniz icin daha ne olmasi gerekiyor.
Hic bir erkek boyle seyleri lafa dokup ucuzlatmaz.
Sapikligin daniskasi bu.
Guvenme kizim kimseye. Otur evinde. Zamani geldiginde ve arkasinda durdugunda zaten yasayacaksin her seyi bikacaksin bile bu acele niye!

5 aydır gorüştüğüm biri var seni cok sevıyorum falan dıyo hep ılgılı alakalı
Evıne gelmem ıcın cok ısrar sarılıp fılm ızleyelım falan dedi evıne gıttım sarıldık film izledik tabi bırazda sarkıntılık yaptı şimdi sürekli yine gel dıyo sinir oluyorum cidden
Hayır gelmem sarkıntılık yapıyorsun dedım ben senı sevıyorum cıddı dusunuyorum bir iki öptüm diye beni sapık olarak görüyorsun sana evlenmeden elımı sürmem dedı ama yaramazlık yaparım dedı
Ciddi anlamda canım sıkıldı yüz verdım bu hale geldı evıne gıtmek ıstemıyorum zaten ufak bır kazayla bakırelıgımde gıttı gıtmedı emın degılım canım cok yanıyo bırde bunun böyle yapması
Amacı cınsellıkmı anlamadım !!! Ciddiyım dıye beni kandırıyo olabilir
Sizce bu adamın amacı nedır?
Adamın amacı belli bence sende anlamışsın derhal görüşmeyi kes sana değer verse seni herseferinde eve davet etmezdi

Daha önce açtığınız konuda da yazmıştın adamın evlenme niyeti yok sadece eğlenmek istiyor göğüslerin küçük yaramazlık yaparım vss diyen erkek arkadaşınız burdan bile korkuttu beni.

Keşke kazadan sonra operasyonlarla uğraşacağınıza dr raporuyla kaza olduğunu kanıtlasaydınız..Yaşınız çok küçük okul vss yok mu biraz kendinizi başka şeylere verseniz sizin açınızdan daha iyi olur.

‘Bekaretini verdi’ ne kadar absürt bir kullanım. Film çekmişler bak bak..
Niye dile getirme ihtiyacı hissettiniz?
Hayır konu sahibi, bakire değilim düştüm falan da yazmış.
Gıybet kazanına döndü iyice buralar. İnsanların, özellikle arkadaşlarınızın arkasından, size ucu dokunan bir şey yapmadılarsa böyle bahsetmeyin lütfen. İnsanları karalamak çok kolayınıza geliyor eminim ama o O’nun hayatı. Bunu kavrayın.
Şimdi yok ben örnek verdim de bilmem ne diye yazacaksınız. Biliyoruz efenim biliyoruz... FİLM ÇEKTİLER gibi kıpkırmızı yazının gözümüzü almaması imkansız ne de olsa...
Oturduğun yerden, elinde telefon, klavyenin tuşlarına basta bas. Bekareti kafaya takmış, bu konuda söylenen her şeye gereksiz hassasiyet gösterip aklınca duyar kasan insanlardansınız. Eleştirdiğiniz şeyi doğru okuyup anlayın. Bekaret gram umurumda değil. Okuduğunuzu anlayamadığınız, insanlara nefret kusmaya bayıldığınız için, arkadaşlarımın arkasından dedikodu yapmadığımı veya eleştirmediğimi anlayamamışsınız. Bir de karalamak demişsin :D İsim verdim mi? Arkalarında öyleler böyleler dedim mi? Yoksa orada erkekleri mi eleştirdim? Zihniyetinizin ne kadar çarpık olduğunun farkında mısınız? Bekarete kafayı taktığınız için "lisede," diye belirtmeme rağmen umurunuzda olmamış. Henüz lisenin birinci senesinde 14 yaşında çocukken! ÇOCUK. O'nun hayatıymış. Gerçekten zihniyetiniz çok çarpık. Birlikte oldukları çocuklar 11. Sınıf çift dikiş diye tabir edilen sınıfa tekrarı yapan 18 yaşında öğrencilerdi. Aynen konu sahibesinin erkek arkadaşı gibi yavaş yavaş sınırları aştılar. Kusura bakma 14 yaşında bir çocuk veya lise çağında reşit olmamış bir çocuk için, "O'nun hayatı" diyebilen biri olarak kendinizi sorgulayın. O yaşta yaşanan bilinçsiz birlikteliklerin duygusal olarak yaşattığı çöküntü hakkında bir fikriniz var mı? Burası Amerika değil, bakire olduğunda kimse seninle alay etmiyor, bakire değilsen o... gözüyle bakılıyor. O arkadaşlarımdan ikisi ikinci dönemi zor bitirdiler ve dönem sonunda okuldan ayrıldılar, okumayı bıraktılar. O üç kızdan üçüncü arkadaşım ilişkiden bir hafta sonra intihar etti. Dört gün komada kaldı ve hayatını kaybetti. Neden? Sana göre cevap çok basittir. Bekaretini kaybetmeyi sindirememiştir. İlişkinin ertesi günü messengerdan terk edildi. KULLANILMAYI SİNDİREMEDİ. Üç kız çocuğu, sadece bir günde hayatları alt üst oldu. O'nun hayatıymış, hani nerede şimdi hayat? Anlamanız için her cümlenin açıklamasını mı yapmalıydım? Saygısız, aşağılayıcı üslubunuzu alın ve cevap yazmayın lütfen. İki tane kızım var. Bir gün sevdikleri insanlar ile bir şeyler yaşarsalar karışmam. Ancak buna bedensel ve duygusal olgunluğa erişmeden izin vermem. Kimse çocuğunu gidip marketten domates alır gibi almıyor.

Oturduğun yerden, elinde telefon, klavyenin tuşlarına basta bas. Bekareti kafaya takmış, bu konuda söylenen her şeye gereksiz hassasiyet gösterip aklınca duyar kasan insanlardansınız. Eleştirdiğiniz şeyi doğru okuyup anlayın. Bekaret gram umurumda değil. Okuduğunuzu anlayamadığınız, insanlara nefret kusmaya bayıldığınız için, arkadaşlarımın arkasından dedikodu yapmadığımı veya eleştirmediğimi anlayamamışsınız. Bir de karalamak demişsin :KK70: İsim verdim mi? Arkalarında öyleler böyleler dedim mi? Yoksa orada erkekleri mi eleştirdim? Zihniyetinizin ne kadar çarpık olduğunun farkında mısınız? Bekarete kafayı taktığınız için "lisede," diye belirtmeme rağmen umurunuzda olmamış. Henüz lisenin birinci senesinde 14 yaşında çocukken! ÇOCUK. O'nun hayatıymış. Gerçekten zihniyetiniz çok çarpık. Birlikte oldukları çocuklar 11. Sınıf çift dikiş diye tabir edilen sınıfa tekrarı yapan 18 yaşında öğrencilerdi. Aynen konu sahibesinin erkek arkadaşı gibi yavaş yavaş sınırları aştılar. Kusura bakma 14 yaşında bir çocuk veya lise çağında reşit olmamış bir çocuk için, "O'nun hayatı" diyebilen biri olarak kendinizi sorgulayın. O yaşta yaşanan bilinçsiz birlikteliklerin duygusal olarak yaşattığı çöküntü hakkında bir fikriniz var mı? Burası Amerika değil, bakire olduğunda kimse seninle alay etmiyor, bakire değilsen o... gözüyle bakılıyor. O arkadaşlarımdan ikisi ikinci dönemi zor bitirdiler ve dönem sonunda okuldan ayrıldılar, okumayı bıraktılar. O üç kızdan üçüncü arkadaşım ilişkiden bir hafta sonra intihar etti. Dört gün komada kaldı ve hayatını kaybetti. Neden? Sana göre cevap çok basittir. Bekaretini kaybetmeyi sindirememiştir. İlişkinin ertesi günü messengerdan terk edildi. KULLANILMAYI SİNDİREMEDİ. Üç kız çocuğu, sadece bir günde hayatları alt üst oldu. O'nun hayatıymış, hani nerede şimdi hayat? Anlamanız için her cümlenin açıklamasını mı yapmalıydım? Saygısız, aşağılayıcı üslubunuzu alın ve cevap yazmayın lütfen. İki tane kızım var. Bir gün sevdikleri insanlar ile bir şeyler yaşarsalar karışmam. Ancak buna bedensel ve duygusal olgunluğa erişmeden izin vermem. Kimse çocuğunu gidip marketten domates alır gibi almıyor.

Agzina saglik... su bazi ozgurum ayagina yatanlar var ya.. bence onlar cok tehlikeli. 14-15 yasindaki cocugun ne gibi cinsel hayati olmasi gerekiyor? Cocuk istismarcilarindan ne fark var? Bize emanet edilene gozumuz gibi bakmaliyiz. Erkek kiz ayirt etmeksizin!!! Zamani gelince zaten yasayacaklar. Bunun bekaretle bilmem neyle ilgisi yok. Erkenden baslamak bazi seylere nasil ruhsal olarak onlari etkiler kimse dusunmuyor. Evet evet ozgursunuz.,

Son düzenleme:
bu ülkede halen cinselliğin ne kadar sorunlu olduğunu görüyoruz böyle konularda. bir kullanma geyiğidir gidiyor yahu ne kullanması ne faydası karşılıklı yapılan işlerde kim kimi kullanacak ama kızlarımızı böyle saçma, böyle pasif yetiştirdiğimiz için cinselliğe bakışları da sorunlu oluyor. o zaman evli kadınların hepsi ''kullanılıyor'' oluyor değil mi?
bir imzayla kullanma olmuyor bakın şu işe. cinsellik karşılıklı yapılan bir iş. bunu bir anlasak pek çok şey çözülecek ama halen sadece erkek için yapılıyor zannediliyor.

ciddi erkek eve çağırmaz diye bir şey de yok aksine ilk buluşmada erkeğin evinde sevişen tanıdığım kişiler var şu an mutlu bir evlilikleri var. ne kadar çok ''ciddi erkek'' var etrafta ama sürekli de sorun var. ilişkiler böyle anlamsız kalıplarla yaşanmaz. böyle saçma kalıplarla, tam tanımadan evlendiğiniz için bir sürü sorun yaşıyorsunuz zaten.

konuyu açan kızın kafa yapısı da çok sorunlu. sarılmasın öpmesin dokunmasın ama sevgili olalım.
böyle bir mantık yok.
sen memnun değilsen ayrıl eve çağırmasından memnun değilsen bunu belirt. ama o film izleme olayı hikaye yani o açık. rahat olacağınız bir ortam istiyor doğal olarak. sen de istiyorsan tamam ama istemiyorsan yollarını ayıracaksın.

yaramazlık yapanın topunu keserim,hiç sevmem yaramazlık yapanları de bakalım elsiz ayaksız sevgılıne.

Back