• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasım süreklı evıne gelmemi istıyor?

Kusura bakmayın ama güldüm.
Ufak bir kazayla bekaretim gitti gitmedi bilmiyorum ne demektir Allah aşkına?
Sarıldık, öpüştük basit şeyler gibi anlatıyorsunuz ama siz baya baya sevişmişsiniz adamla niye arkasında durmuyorsunuz?
Bir de evlenmeden sana elimi sürmem diyen sevgilinizin kastettiği şey tam olarak ne? Bu eylemleri yaparken ellerinizi kullanmadınız sadece sanırım, yoksa ne kalmış ki?
Hayır yapmayın demiyorum, yapın ama rica ederim saçmalamayın
aynen ya burada kendisini masum göstermeye calısma ayakları cok komik :D

Olay pasiflik eziklik degil sevismekte degil arkadas anlamiyor. Her konuda feministlik yapacaklar ya illa:)) feministlikse dibine kadar kadinlari savurum ki cevremde herkes bilir esim dahil. Zamani gelmeden olmasi kotu hemde sirf erkek istiyor diye. Hee 5 aydir cokbile dayanmis diyen bile vardi burda oyke birsey okudum sanirim:)

Sevismeye kotu diyen yokki.. bu adam sadece kizi bu nedenle gormek istiyor belliki ve kiz bundan rahatsiz. Sahsen sevdigim adam beni sadece sex objesi gibi gorse cok uzulurdum. Bu kocam bile olsa.

Ayrica kizimida oglumuda Allah bana omur verirse pasif masif degil.. herseyin bir zamani oldugunu anlatarsk buyutmek isterim. ha beni dinlerler veya dinlemezler o ayrilir. Kiz veya erkek ayirt etmeden. Ki burda cogu kisinin tabi tabi dedigini duyar gibiyim. Ayrim yapan gericidir net

yazdıklarımı gözünle okursan bu kız gitsin bu adamı kaçırmasın demedim ama illa feministlere bok atacaksınız ya anlamadan yorum yapıyorsun. sevdiğiniz adamlar sizi seks objesi görüyor. görmek zorunda bir erkek sevişmek istemeyeceği, cinsel olarak çekici bulmadığı kadınla neden evlensin. bu demek değil ki hemen ilk günden herkes sevişsin ama seks objesi görülmemek diye bir şey yok. neden sevgili olacak ki bir erkek?
masa tepesinde lak laksa amaç okulunda işyerinde bir sürü kadın var zaten onu yapacağı.
kadın olarak cinselliğimizle barışmadığımız sürece erkeklerin her yaptığının altında mana arar dururuz...

Siz kızınızı öyle yetiştirin. Boşverin pasif olsun. 18 yaşında aktif bir cinsellik yaşayacağına pasif olsun daha iyi. Ben evlenmeden önce aktif bir cinsellik yaşamadım. Sırf bu yüzden eziksem cahilsem bununla gurur duyuyorum

pasif olsun diyin sonra elin adamı peşinde takılıp da aralarında bir şey geçmediği halde ''ailene şöyle böyle yaptık diye anlatırım'' diye tehdit ettiğinde susup otursun, boyun eğsin. hatta bu yüzden intihar etsin.. daha geçen gün bir genç kız bu yüzden intihar etti. yetiştirin kızlarınızı pasifce.. aman cinsellik yaşayacağına pasif olsun deyin. çok biliyorsunuz ya her şeyi.. ondan sonra böyle olaylar başına gelince ah vah edersiniz...

"En çok sapık bizim gibi ülkelerden çıkar...kabulleneceksiniz bu gerçeği"
Bahsettiğim şey bu işte. Dayanağı yok, tamamen ön yargılarınızla ilgili düşüncelerinizi foruma sanki bir gerçekmiş gibi yazmanız. Zaten batı çok kötü orada yaşanmaz demedim, üstün olduğu yönler olduğunu söyledim. Bizim ülkemizin de çok mükemmel bir yer olduğunu iddia etmiyorum.Ama siz sapıklıkların en çok bizim gibi ülkelerde olduğunu söylüyor/uyduruyorsunuz. Bunu düzeltiyorum sadece.

Cinselliğin serbest olduğu ülkelerde de sapıklıklar hayli fazla. Elinizde söylediğiniz gibi bir sürü rapor varsa bir okuyun. Türkiye'de taciz, tecavüz oranı Avrupa ve ya Amerika'dan daha yüksek değil. Bunu söylemek sapıkları korumak olmaz. Eğer gerçekten bir milim de olsa ilerlemek istiyorsanız işe, kendi düşüncelerinizi insanlara bir "gerçek"miş gibi göstermekten vazgeçerek başlayabilirsiniz.

dayanağım neden olmasın?
gayet de var.
açın ülkemizden oraya değişim programlarına vs giden ve dönen kızların anılarına bakın.
giden varsa tanıdığınız sorun.
basit bir şey bu aslında.
kadınlar en çok nereden kaçıp nerede yaşamak istiyorsa kaçtıkları yerde sapıklıklar da o kadar fazla demektir. temel nedeni bu olmasa da önemli bir faktördür.

sizin anlamadığınız şey batıdaki araştırmaların ana yapısını anlamamanız. batıda tabii ki sapıklık fazla çıkacak çünkü şikayet ve yaptırım mekanizmaları çok daha gelişmiş durumda. halbuki ortadoğuda kaç kadın gidip de şikayet edebiliyor başına geleni?
ülkemizde de araştırma yapılsa en az kadına şiddet doğuda çıkar. neden?
kadınlar gidip karakola başvuramıyor, haklarını bilmiyor. kayıt geçmiyor haliyle.

bu yüzden daha detaylı incelemelere ihtiyacınız var ki o da sizin yapabileceğiniz bir şey değil belli ki.

oysa o yaşama örneğini neden verdim?
kadınlar rahat olabileceği ülkelerde yaşamak istiyor.
batı ülkelerine gidip buraya dönen kadınlarla konuşun isterseniz. istediğini giyebildiği, erkeklerin dönüp öküz gibi bakmadığı ülkelerde yaşamak her kadının hakkı ama siz halen anlamsız bir korumacılıkla ama oralarda da var diye laf çeviriyorsunuz.
cinsellikle sorunlu her ülkede cinsel şiddet de yüksek olur.
bu sapıkların amerika'da yaşaması bişeyi değiştirmez. amerika'da sapıklık fazla gibi görünür ama faillerin kaçta kaçı amerikalı ona bakmanız gerekir.

siz kabullenmeseniz de gerçek budur.
bu yüzden insanlar oralara kaçmak istiyor. bu ülkede kadının değeri çok az çünkü..

yazdıklarımı gözünle okursan bu kız gitsin bu adamı kaçırmasın demedim ama illa feministlere bok atacaksınız ya anlamadan yorum yapıyorsun. sevdiğiniz adamlar sizi seks objesi görüyor. görmek zorunda bir erkek sevişmek istemeyeceği, cinsel olarak çekici bulmadığı kadınla neden evlensin. bu demek değil ki hemen ilk günden herkes sevişsin ama seks objesi görülmemek diye bir şey yok. neden sevgili olacak ki bir erkek?
masa tepesinde lak laksa amaç okulunda işyerinde bir sürü kadın var zaten onu yapacağı.
kadın olarak cinselliğimizle barışmadığımız sürece erkeklerin her yaptığının altında mana arar dururuz...

pasif olsun diyin sonra elin adamı peşinde takılıp da aralarında bir şey geçmediği halde ''ailene şöyle böyle yaptık diye anlatırım'' diye tehdit ettiğinde susup otursun, boyun eğsin. hatta bu yüzden intihar etsin.. daha geçen gün bir genç kız bu yüzden intihar etti. yetiştirin kızlarınızı pasifce.. aman cinsellik yaşayacağına pasif olsun deyin. çok biliyorsunuz ya her şeyi.. ondan sonra böyle olaylar başına gelince ah vah edersiniz...

dayanağım neden olmasın?
gayet de var.
açın ülkemizden oraya değişim programlarına vs giden ve dönen kızların anılarına bakın.
giden varsa tanıdığınız sorun.
basit bir şey bu aslında.
kadınlar en çok nereden kaçıp nerede yaşamak istiyorsa kaçtıkları yerde sapıklıklar da o kadar fazla demektir. temel nedeni bu olmasa da önemli bir faktördür.

sizin anlamadığınız şey batıdaki araştırmaların ana yapısını anlamamanız. batıda tabii ki sapıklık fazla çıkacak çünkü şikayet ve yaptırım mekanizmaları çok daha gelişmiş durumda. halbuki ortadoğuda kaç kadın gidip de şikayet edebiliyor başına geleni?
ülkemizde de araştırma yapılsa en az kadına şiddet doğuda çıkar. neden?
kadınlar gidip karakola başvuramıyor, haklarını bilmiyor. kayıt geçmiyor haliyle.

bu yüzden daha detaylı incelemelere ihtiyacınız var ki o da sizin yapabileceğiniz bir şey değil belli ki.

oysa o yaşama örneğini neden verdim?
kadınlar rahat olabileceği ülkelerde yaşamak istiyor.
batı ülkelerine gidip buraya dönen kadınlarla konuşun isterseniz. istediğini giyebildiği, erkeklerin dönüp öküz gibi bakmadığı ülkelerde yaşamak her kadının hakkı ama siz halen anlamsız bir korumacılıkla ama oralarda da var diye laf çeviriyorsunuz.
cinsellikle sorunlu her ülkede cinsel şiddet de yüksek olur.
bu sapıkların amerika'da yaşaması bişeyi değiştirmez. amerika'da sapıklık fazla gibi görünür ama faillerin kaçta kaçı amerikalı ona bakmanız gerekir.

siz kabullenmeseniz de gerçek budur.
bu yüzden insanlar oralara kaçmak istiyor. bu ülkede kadının değeri çok az çünkü..

Evet sex objesi olarak gormek insanin karekterini kisiligini yok sayan bir seydir.
Bu algiyi yikmak icin ne cok insan sesini duyurmaya calisiyor protesto ediliyor.

Sonra mesleki olarak kadinlar neden erkeklerden az maas aliyor?

Erkek birinin bir iki senede geldigi mevkiye kadin neden on senede geliyor.

Kadin sadece obje olursa beyni zekasi kucumsenir.
Ruhu karekteri duygulari da kucumsenir.
Bir insani insan yapan seyler bunlar geriye ne kaliyor?

Bazi erkekler de ender de olsa sohbet edebilecegi fikir tartisacagi gulecegi eglenecegi kisiyi ister.
Hepsi bir butundur ama tek bir tanesini baz almak yanlis.

Erkek kadini obje olarak goruyor sonra bakirelige onem veriyor ki buna da karsisiniz eminim yazdiklarinizda celiski var.

Son düzenleme:
Olay pasiflik eziklik degil sevismekte degil arkadas anlamiyor. Her konuda feministlik yapacaklar ya illa:)) feministlikse dibine kadar kadinlari savurum ki cevremde herkes bilir esim dahil. Zamani gelmeden olmasi kotu hemde sirf erkek istiyor diye. Hee 5 aydir cokbile dayanmis diyen bile vardi burda oyke birsey okudum sanirim:)

Sevismeye kotu diyen yokki.. bu adam sadece kizi bu nedenle gormek istiyor belliki ve kiz bundan rahatsiz. Sahsen sevdigim adam beni sadece sex objesi gibi gorse cok uzulurdum. Bu kocam bile olsa.

Ayrica kizimida oglumuda Allah bana omur verirse pasif masif degil.. herseyin bir zamani oldugunu anlatarsk buyutmek isterim. ha beni dinlerler veya dinlemezler o ayrilir. Kiz veya erkek ayirt etmeden. Ki burda cogu kisinin tabi tabi dedigini duyar gibiyim. Ayrim yapan gericidir net
Evet aynı düşünüyoruz sadece anlatma tarzlarımız farklı olmuş. Ergenlikte böyle yakınlaşmalar tehlikeli olabilir ilerde neyse diyorum ama arkadaş bir tuhaf anlamadım. Tövbe ya tamam kızlarımıza ilk olarak koş hadi çabuk hemen sevişmen lazım yoksa cahil olursun mu diyelim:) herşey zamanında güzel

düştüm bir kac damla kan geldı doktor kan gelebılırde gelmeyebılırde dedı

Sevgili kızım,
Bekaretinle ilgili kamu baskısı sebebiyle söylediğin bu yalanı görmezden geliyorum ve sana diyorum ki
Kimleri kimleri harcamadı ki bu dünya,sana neler etmezler
Gitme kimselerin evine,sonra pişman olursun.

Sevgiler Gözüm Abla

Gitme bide arabada öperim demiş. Mesela öpmeyi dokunmayı onun tabiriyle yaramazlık yapmayı yasakla bi. O zaman anlarsın niyetini ayrılır muhtemelen. Sevişebileceği bi kıza gider. Ha bide sevgilisiyle cinsel yakınlaşma isteyen hiçbir erkek de seni sırf bunun için hayatıma aldım demez hepsi ciddiyetten bahsederr inanma.
Diğer konuya gelirsek yüksek bir duvardan düşüp kızlık zarı yırtılan birini tanıyorum. Ama ona hemen teşhis konulmuştu senin doktorlar problemli düzgün bir hastaneye git kafan rahatlar en azından

Sana uymuyorsa ayril.. ama bakireliginden emin olamiyorsun. Izin vermissin demek ki bazi seylere. Yani sana uymuş.. bana mesela kimse teklif bile edemez evime gel diye..

Not: tam boyle bir yorum yapiyordum kiii dusme sonucu bakireliginden emin olamamani okudum.. kusura bakma ben yanlis seyler yaptigini ama sonradan yapmadim kiii'nin arkasina sigindigini sanmistim..

Hayır kimseyle birlıkte olmadım kazayla
Nasil kazayla oluyo yok sakin yanlis anlama sadece merakimdan.cunku ben evlendikten 14 gun sonra anca yapabildimde o yizden soruyorum hani kazayla filan nasil gidebiliyor. Burda insanlar aylarca yillarca yenemiyor bu durumu en azindan bilsinler diye soruyorum

yok yahu yaramazlık yaparken olmamış.
düşmüş konu sahibesi gerçi kazığın üstüne düşmüş olması lazım ya neyse..
takıntılı sanırım zarına..
Ayyyyyy bayılcammm gulmekten yanaklarim kizardi az evelde ben duserken yukselerden kaziklaraa diye bir yorum okudum :D :D :D ustune buu veee sennnnn
Bir harikasinnnnn

Herkesin kendi var. Herkes kendi doğrularıyla istediği gibi yaşar. Ama rica ediyorum bir şey bilmeden, konuyla ilgili araştırma yapmadan okumadan kafanizdan karşılaştırma yapmayın. Batıda eğitim bizden daha iyi evet, sokakları bizden daha temiz evet. Bircok açıdan bizden daha iyi evet.

Ama cinselliğin serbest olduğu ülkelerde sapik daha az değil. Bir bakın bakalım batıdaki ülkelerde kadınların yüzdeki kaçı taciz ve tecavüze uğradığını söylüyormuş, 15 yaşından kucukken tacize uğradığını söyleyen kadın oranı yüzde kaçmış, pedofilinin yasal bir hak olduğu hangi ülkelerde iddia ediliyormuş vs vs.

İstediğiniz gibi yaşayın kimse karışmaz ama hiç bir şey bilmeden ezbere yaa işte en çok sapik bizim gibi ülkelerde diye uydurarak konuşmayın.

Evet cinsel suclarda bati bizimle yarisamaz, mesela pedofilide 3.suyuz:

İHD İstanbul Şubesi Çocuk Hakları Komisyonu'nun raporuna göre, son 16 yılda 18 yaşın altında 440 bin çocuk doğum yaptı. Cinsel suçların yüzde 46'sının çocuklara karşı işlendiği, çocuğun cinsel istismarında Türkiye'nin dünya listesinde 3. sırada olduğu belirtildi.

Evet aynı düşünüyoruz sadece anlatma tarzlarımız farklı olmuş. Ergenlikte böyle yakınlaşmalar tehlikeli olabilir ilerde neyse diyorum ama arkadaş bir tuhaf anlamadım. Tövbe ya tamam kızlarımıza ilk olarak koş hadi çabuk hemen sevişmen lazım yoksa cahil olursun mu diyelim:) herşey zamanında güzel
Yazilardan anladigim bu arkadastan feminist cikmaz:)) ancak feminist dusmani cikar:)) kadinlarin iyiligine konusuyorum ayagina yatip aslinda kotuluklerine konusmak. Erkek kadini sadece sex objesi gorebilirmis..duygularimiz dusuncelerimiz bunlarin bi onemi yok tabii

Evet cinsel suclarda bati bizimle yarisamaz, mesela pedofilide 3.suyuz:

İHD İstanbul Şubesi Çocuk Hakları Komisyonu'nun raporuna göre, son 16 yılda 18 yaşın altında 440 bin çocuk doğum yaptı. Cinsel suçların yüzde 46'sının çocuklara karşı işlendiği, çocuğun cinsel istismarında Türkiye'nin dünya listesinde 3. sırada olduğu belirtildi.
Listenin tam hali varsa gönderirseniz sevinirim. Ozellikle ABD ve İngiltere'nin yerini merak ettim.
Çocuk istismarına değineceksek İngiltere, Avusturya ve Fransa'da Pedofili dernekleri/gruplari var. Belcika'da yayınlanan Pedofili bir dergi var ve yasal. Pedofili bazı kesimlerce özgürlük olarak değerlendiriliyor. Bu arada bir de pizza gate olayı vardı. Onu da hatirlamissinizdir büyük ihtimal.

Benim ne dediğim gayet açık. Türkiye cok mükemmel ve ya bu olaylar olmuyor demiyorum. Batı cinsel saldırı, tecavüz, pedofili konularında ornek gösterilecek bir konumda değil. O yuzden sürekli "en çok bizim ülkelerden çıkıyor, bati hic oyle değil, Türkiye batıyla yarışamaz" gibi aslı olmayan cümleler kurmanın kimseye faydası yok.

Batı bir cok konuda bizden çok önde ama bu konularda batı guzellemesi yapmayın. Ya da yapın ne diyim.

Yazilardan anladigim bu arkadastan feminist cikmaz:)) ancak feminist dusmani cikar:)) kadinlarin iyiligine konusuyorum ayagina yatip aslinda kotuluklerine konusmak. Erkek kadini sadece sex objesi gorebilirmis..duygularimiz dusuncelerimiz bunlarin bi onemi yok tabii
Cidden tuhaf ya ne dediği belli değil. İllede sevişsinler diyor tövbe ya. Ergenlik tehlikeli diyorum tamam işte tam zamanı istiyolarsa sevişsinler diyor. Kadının konularına baktım hep islam karşıtı konular açmış aman benden uzak olsun

Cidden tuhaf ya ne dediği belli değil. İllede sevişsinler diyor tövbe ya. Ergenlik tehlikeli diyorum tamam işte tam zamanı istiyolarsa sevişsinler diyor. Kadının konularına baktım hep islam karşıtı konular açmış aman benden uzak olsun
Bu forumda gordum bazi kisiler ozellikle sevismek ozgurluk gibi algiliyor. Kadin sevisirse ozgur yoksa degil gibi:)) Evet ozgurlugun bi parcasi olabilir ama bu 14 yasinda degil, olmamalida.

Back