Herkesin kendi var. Herkes kendi doğrularıyla istediği gibi yaşar. Ama rica ediyorum bir şey bilmeden, konuyla ilgili araştırma yapmadan okumadan kafanizdan karşılaştırma yapmayın. Batıda eğitim bizden daha iyi evet, sokakları bizden daha temiz evet. Bircok açıdan bizden daha iyi evet.
Ama cinselliğin serbest olduğu ülkelerde sapik daha az değil. Bir bakın bakalım batıdaki ülkelerde kadınların yüzdeki kaçı taciz ve tecavüze uğradığını söylüyormuş, 15 yaşından kucukken tacize uğradığını söyleyen kadın oranı yüzde kaçmış, pedofilinin yasal bir hak olduğu hangi ülkelerde iddia ediliyormuş vs vs.
İstediğiniz gibi yaşayın kimse karışmaz ama hiç bir şey bilmeden ezbere yaa işte en çok sapik bizim gibi ülkelerde diye uydurarak konuşmayın.
ben batıda hiç sapık çıkmıyor oralarda cinsel taciz olmuyor gibi bir laf ettim mi?
bu işlerden hiç anlamadığınız ortada.. işte bu aşırı korumacı kafa yüzünden bir milim ilerleyemiyoruz sorunlarımızı çözemiyoruz. oralarda bizdeki gibi mağdur suçlayıcılık revaçta mı?
insanlar rahatça başına gelenleri anlatıyor mu anlatamıyor mu?
adalet mekanizması nasıl işliyor?
bunları biliyor musunuz da bir anda karşı çıkıyorsunuz?
bir düşünün batıda yaşanan taciz olayında faillerin kaçta kaçı oranın yerlisi?
göçmenlerin karıştığı suçlar yerlilerin karıştığı suçların kat kat üstünde. bunları biliyor musun?
benim elimde bu konuda bir sürü rapor var. asıl siz şu an karnınızdan konuşuyorsunuz sırf kendi toplumunuzu korumak gibi ilkel bir güdüyle bunu yapıyorsunuz oysa bu sorunları çözmüyor aksine içimizdeki sapıklara cesaret veriyor. ama oralarda da var demek içimizdeki sapıkları korumaktan başka bir iş yapmıyor. bir rehavet getiriyor sanki ha orda da varsa tamam bizim bişey yapmamıza gerek yokmuş gibi.
en çok sapık bizim gibi ülkelerden çıkar. bunu ben uydurmuyorum bütün veriler buna işaret ediyor.
neden zorunuza gitti?
kabulleneceksiniz bu gerçeği.
yaşamak için imkan verilse arabistana irana değil de kesin batıya gitmek istersiniz. ee ne işiniz var ''sapık''ların ülkesinde?
bunca müslüman kadın neden kaçıyor o ülkelere?
batıya gideyim de biraz tacize uğrayayım demiyorlar haliyle.
herkes kendi doğrularıyla istediği gibi yaşar da bunun getirisine katlanır. başkalarına karışırsa kendi doğrusu adına başkalarına zarar vermeye kalkarsa bunun savunulur yanı yoktur. biz biraz daha dikkatli büyütsek kızlarımızı bu aman sürtündüm hamile kalır mıyım türü konular bu kadar olmaz.