• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasım süreklı evıne gelmemi istıyor?

o senin bakis acin herseyin zamani iyi vallah benm iki kizim var. hemen 14 yasinda cinsellige adim atsin senin dedugin 25 yasinda bir kiz icin gecerli

ben 14-15 yaşında hadi kızlar sevişin dediğimi hatırlamıyorum. ayrıca 14-15 yaşındaki kızların ''kendi isteğiyle'' 40 yaşındaki adamla evlenebileceğini düşünen ama yine kendi isteğiyle akranı sevgilisiyle sevişmemesini isteyen riyakar bir toplumda yaşadığımızı unutmayın.

Ergenlik çağlarında maalesef evet. Ev dışında cafelerde vakit geçirilebilir. Okursanız zaten olay film izlemek değil yakınlaşmak. Konu sahibi neredeyse bekaretim gidecekti diyor. Yalnız kalınabilecek bir ortam olmaması lazım ilerde keşke dememek için

işte ergenlik çağında yalnız kalınacak ortamlarda olmadıkları için bu gençler büyüyünce sapık, saldırgan, hazımsız tipler oluyorlar.
bu işin keşkesi yok. o bizim kızlarımızı ezik yetiştirmemizin neticesi.
halbuki tam da karşı cinsle özel paylaşımlarda bulunma yaşlarında bunları yaşayamayınca ileride büyük sıkıntılar doğuyor. neden bizim gibi cinselliğe bakışı sorunlu toplumlarda sapıklıklar çok fazla bir düşünün.

Bekaret gitmesi o kadar kolay değil ben 7 aylık evliyim hala ilişkiye girerken korkuyorum ama adam akıllı bir doktora gitmeni tavsiye ederim senin için kızlık zarı önemliyse tabi ha bu arada erkek arkadasın sadece ufak yaramazlık pesinde değil adam daha ne yapacak gitmis mi gitmemiş mi belli değil :) ay çok seviyorsa evlensin sürekli seni ne çağırıyor gitme şakın

ben 14-15 yaşında hadi kızlar sevişin dediğimi hatırlamıyorum. ayrıca 14-15 yaşındaki kızların ''kendi isteğiyle'' 40 yaşındaki adamla evlenebileceğini düşünen ama yine kendi isteğiyle akranı sevgilisiyle sevişmemesini isteyen riyakar bir toplumda yaşadığımızı unutmayın.
farkindaysan onu demeye getiriyorsun buz kiz daha lise caginda

5 aydır gorüştüğüm biri var seni cok sevıyorum falan dıyo hep ılgılı alakalı
Evıne gelmem ıcın cok ısrar sarılıp fılm ızleyelım falan dedi evıne gıttım sarıldık film izledik tabi bırazda sarkıntılık yaptı şimdi sürekli yine gel dıyo sinir oluyorum cidden
Hayır gelmem sarkıntılık yapıyorsun dedım ben senı sevıyorum cıddı dusunuyorum bir iki öptüm diye beni sapık olarak görüyorsun sana evlenmeden elımı sürmem dedı ama yaramazlık yaparım dedı
Ciddi anlamda canım sıkıldı yüz verdım bu hale geldı evıne gıtmek ıstemıyorum zaten ufak bır kazayla bakırelıgımde gıttı gıtmedı emın degılım canım cok yanıyo bırde bunun böyle yapması
Amacı cınsellıkmı anlamadım !!! Ciddiyım dıye beni kandırıyo olabilir
Sizce bu adamın amacı nedır?
Kuzum evde oturalim diyen erkeklerin hepsinin amaci belli zaten cinsellik. Seninle bunlari yasayacak sende o rahatligi bulmus eve gitme rahatlgini devamini getirecek duygularinla oynayip. Kadinlari kandirmak kolay cunku. Seninle isi bitincede gidip bakire kiz aricak bu bariz belli.

işte ergenlik çağında yalnız kalınacak ortamlarda olmadıkları için bu gençler büyüyünce sapık, saldırgan, hazımsız tipler oluyorlar.
bu işin keşkesi yok. o bizim kızlarımızı ezik yetiştirmemizin neticesi.
halbuki tam da karşı cinsle özel paylaşımlarda bulunma yaşlarında bunları yaşayamayınca ileride büyük sıkıntılar doğuyor. neden bizim gibi cinselliğe bakışı sorunlu toplumlarda sapıklıklar çok fazla bir düşünün.
Sonra da buralarda okuyoruz çok güvendim birlikte oldum ama ayrıldık yeni erkek arkadaşım bekaretimi sorun eder mi diye. Ben evlilikten önce cinsellik yaşamadım ve sapık değilim. Konu sahibi 30 yaşında değil. O yaşlarda sevgilisi olsun tamam ama illede cinsellik yaşayacak diye birşey yok. Yok rahat olsun yok cinsellik yaşasın derken ilerde daha kötü olur. Bu yaşlar hormonların zirve yaptığı yaş. Tehlikeli yakınlaşmalar keşkelerle dolu bir hayatı beraberinde getirir. Genç bir kız tüh ya şununla sevişseydim keşke demez. Aksine keşke yapmasaydım der

Anlattıkların gerçekse, komik.
Değilse, daha komik.

Troll mu bu? :)

Sonra da buralarda okuyoruz çok güvendim birlikte oldum ama ayrıldık yeni erkek arkadaşım bekaretimi sorun eder mi diye. Ben evlilikten önce cinsellik yaşamadım ve sapık değilim. Konu sahibi 30 yaşında değil. O yaşlarda sevgilisi olsun tamam ama illede cinsellik yaşayacak diye birşey yok. Yok rahat olsun yok cinsellik yaşasın derken ilerde daha kötü olur. Bu yaşlar hormonların zirve yaptığı yaş. Tehlikeli yakınlaşmalar keşkelerle dolu bir hayatı beraberinde getirir. Genç bir kız tüh ya şununla sevişseydim keşke demez. Aksine keşke yapmasaydım der

işte kızlarınızı öyle pasif yetiştirir, cinselliği sadece erkek için olan bişeymiş gibi öğretirseniz o dediğin sorunlar çıkar. aktif bir cinsel hayatım oldu hep ama hiçbir erkek de bana gık diyemedi, o gücü bulamadılar karşımda çünkü dimdik ayaktaydım. oysa sizin gibi düşünenler kızlarını öyle pasif öyle ezilmiş şekilde büyütüyor ki bir şekilde cinsellik yaşamasa da elin adamının kendisine hesap sorabileceğini düşünüyor.
batıda da yaşadım kızların öyle bir derdi yoktu keşke yapmasaydım diyene de hiç rastlamadım. o sadece bizim gibi cinselliği baskılamaya kalkan ülkelerde zannedilen bişey. sonra bir sürü sapık türüyor işte. yazık...

O nasıl doktor ya öyle. Zaten tüm kadınlar öyledir. Yani bekaretini kaybetmiş dahi olsa kan gelmeyebilir. Misal bende gelmedi. Eşim de namazinda niyazinda biri. Hani sormadi bile adam yani. Gayet mutlu mesut 1 hafta gecti sonra bi aksam iliski sirasinda oldu o kanama. Canim da o zaman acidi. Esnek miydi neydi anlamadik. Ama hic problem yasamadik.

işte kızlarınızı öyle pasif yetiştirir, cinselliği sadece erkek için olan bişeymiş gibi öğretirseniz o dediğin sorunlar çıkar. aktif bir cinsel hayatım oldu hep ama hiçbir erkek de bana gık diyemedi, o gücü bulamadılar karşımda çünkü dimdik ayaktaydım. oysa sizin gibi düşünenler kızlarını öyle pasif öyle ezilmiş şekilde büyütüyor ki bir şekilde cinsellik yaşamasa da elin adamının kendisine hesap sorabileceğini düşünüyor.
batıda da yaşadım kızların öyle bir derdi yoktu keşke yapmasaydım diyene de hiç rastlamadım. o sadece bizim gibi cinselliği baskılamaya kalkan ülkelerde zannedilen bişey. sonra bir sürü sapık türüyor işte. yazık...
Herkesin kendi var. Herkes kendi doğrularıyla istediği gibi yaşar. Ama rica ediyorum bir şey bilmeden, konuyla ilgili araştırma yapmadan okumadan kafanizdan karşılaştırma yapmayın. Batıda eğitim bizden daha iyi evet, sokakları bizden daha temiz evet. Bircok açıdan bizden daha iyi evet.

Ama cinselliğin serbest olduğu ülkelerde sapik daha az değil. Bir bakın bakalım batıdaki ülkelerde kadınların yüzdeki kaçı taciz ve tecavüze uğradığını söylüyormuş, 15 yaşından kucukken tacize uğradığını söyleyen kadın oranı yüzde kaçmış, pedofilinin yasal bir hak olduğu hangi ülkelerde iddia ediliyormuş vs vs.

İstediğiniz gibi yaşayın kimse karışmaz ama hiç bir şey bilmeden ezbere yaa işte en çok sapik bizim gibi ülkelerde diye uydurarak konuşmayın.

Herkesin kendi var. Herkes kendi doğrularıyla istediği gibi yaşar. Ama rica ediyorum bir şey bilmeden, konuyla ilgili araştırma yapmadan okumadan kafanizdan karşılaştırma yapmayın. Batıda eğitim bizden daha iyi evet, sokakları bizden daha temiz evet. Bircok açıdan bizden daha iyi evet.

Ama cinselliğin serbest olduğu ülkelerde sapik daha az değil. Bir bakın bakalım batıdaki ülkelerde kadınların yüzdeki kaçı taciz ve tecavüze uğradığını söylüyormuş, 15 yaşından kucukken tacize uğradığını söyleyen kadın oranı yüzde kaçmış, pedofilinin yasal bir hak olduğu hangi ülkelerde iddia ediliyormuş vs vs.

İstediğiniz gibi yaşayın kimse karışmaz ama hiç bir şey bilmeden ezbere yaa işte en çok sapik bizim gibi ülkelerde diye uydurarak konuşmayın.

ben batıda hiç sapık çıkmıyor oralarda cinsel taciz olmuyor gibi bir laf ettim mi?
bu işlerden hiç anlamadığınız ortada.. işte bu aşırı korumacı kafa yüzünden bir milim ilerleyemiyoruz sorunlarımızı çözemiyoruz. oralarda bizdeki gibi mağdur suçlayıcılık revaçta mı?
insanlar rahatça başına gelenleri anlatıyor mu anlatamıyor mu?
adalet mekanizması nasıl işliyor?
bunları biliyor musunuz da bir anda karşı çıkıyorsunuz?

bir düşünün batıda yaşanan taciz olayında faillerin kaçta kaçı oranın yerlisi?
göçmenlerin karıştığı suçlar yerlilerin karıştığı suçların kat kat üstünde. bunları biliyor musun?

benim elimde bu konuda bir sürü rapor var. asıl siz şu an karnınızdan konuşuyorsunuz sırf kendi toplumunuzu korumak gibi ilkel bir güdüyle bunu yapıyorsunuz oysa bu sorunları çözmüyor aksine içimizdeki sapıklara cesaret veriyor. ama oralarda da var demek içimizdeki sapıkları korumaktan başka bir iş yapmıyor. bir rehavet getiriyor sanki ha orda da varsa tamam bizim bişey yapmamıza gerek yokmuş gibi.

en çok sapık bizim gibi ülkelerden çıkar. bunu ben uydurmuyorum bütün veriler buna işaret ediyor.
neden zorunuza gitti?
kabulleneceksiniz bu gerçeği.
yaşamak için imkan verilse arabistana irana değil de kesin batıya gitmek istersiniz. ee ne işiniz var ''sapık''ların ülkesinde?
bunca müslüman kadın neden kaçıyor o ülkelere?
batıya gideyim de biraz tacize uğrayayım demiyorlar haliyle.

herkes kendi doğrularıyla istediği gibi yaşar da bunun getirisine katlanır. başkalarına karışırsa kendi doğrusu adına başkalarına zarar vermeye kalkarsa bunun savunulur yanı yoktur. biz biraz daha dikkatli büyütsek kızlarımızı bu aman sürtündüm hamile kalır mıyım türü konular bu kadar olmaz.

Siz kızınızı öyle yetiştirin. Boşverin pasif olsun. 18 yaşında aktif bir cinsellik yaşayacağına pasif olsun daha iyi. Ben evlenmeden önce aktif bir cinsellik yaşamadım. Sırf bu yüzden eziksem cahilsem bununla gurur duyuyorum

Siz kızınızı öyle yetiştirin. Boşverin pasif olsun. 18 yaşında aktif bir cinsellik yaşayacağına pasif olsun daha iyi. Ben evlenmeden önce aktif bir cinsellik yaşamadım. Sırf bu yüzden eziksem cahilsem bununla gurur duyuyorum

Olay pasiflik eziklik degil sevismekte degil arkadas anlamiyor. Her konuda feministlik yapacaklar ya illa:)) feministlikse dibine kadar kadinlari savurum ki cevremde herkes bilir esim dahil. Zamani gelmeden olmasi kotu hemde sirf erkek istiyor diye. Hee 5 aydir cokbile dayanmis diyen bile vardi burda oyke birsey okudum sanirim:)

Sevismeye kotu diyen yokki.. bu adam sadece kizi bu nedenle gormek istiyor belliki ve kiz bundan rahatsiz. Sahsen sevdigim adam beni sadece sex objesi gibi gorse cok uzulurdum. Bu kocam bile olsa.

Ayrica kizimida oglumuda Allah bana omur verirse pasif masif degil.. herseyin bir zamani oldugunu anlatarsk buyutmek isterim. ha beni dinlerler veya dinlemezler o ayrilir. Kiz veya erkek ayirt etmeden. Ki burda cogu kisinin tabi tabi dedigini duyar gibiyim. Ayrim yapan gericidir net

ben batıda hiç sapık çıkmıyor oralarda cinsel taciz olmuyor gibi bir laf ettim mi?
bu işlerden hiç anlamadığınız ortada.. işte bu aşırı korumacı kafa yüzünden bir milim ilerleyemiyoruz sorunlarımızı çözemiyoruz. oralarda bizdeki gibi mağdur suçlayıcılık revaçta mı?
insanlar rahatça başına gelenleri anlatıyor mu anlatamıyor mu?
adalet mekanizması nasıl işliyor?
bunları biliyor musunuz da bir anda karşı çıkıyorsunuz?

bir düşünün batıda yaşanan taciz olayında faillerin kaçta kaçı oranın yerlisi?
göçmenlerin karıştığı suçlar yerlilerin karıştığı suçların kat kat üstünde. bunları biliyor musun?

benim elimde bu konuda bir sürü rapor var. asıl siz şu an karnınızdan konuşuyorsunuz sırf kendi toplumunuzu korumak gibi ilkel bir güdüyle bunu yapıyorsunuz oysa bu sorunları çözmüyor aksine içimizdeki sapıklara cesaret veriyor. ama oralarda da var demek içimizdeki sapıkları korumaktan başka bir iş yapmıyor. bir rehavet getiriyor sanki ha orda da varsa tamam bizim bişey yapmamıza gerek yokmuş gibi.

en çok sapık bizim gibi ülkelerden çıkar. bunu ben uydurmuyorum bütün veriler buna işaret ediyor.
neden zorunuza gitti?
kabulleneceksiniz bu gerçeği.
yaşamak için imkan verilse arabistana irana değil de kesin batıya gitmek istersiniz. ee ne işiniz var ''sapık''ların ülkesinde?
bunca müslüman kadın neden kaçıyor o ülkelere?
batıya gideyim de biraz tacize uğrayayım demiyorlar haliyle.

herkes kendi doğrularıyla istediği gibi yaşar da bunun getirisine katlanır. başkalarına karışırsa kendi doğrusu adına başkalarına zarar vermeye kalkarsa bunun savunulur yanı yoktur. biz biraz daha dikkatli büyütsek kızlarımızı bu aman sürtündüm hamile kalır mıyım türü konular bu kadar olmaz.
"En çok sapık bizim gibi ülkelerden çıkar...kabulleneceksiniz bu gerçeği"
Bahsettiğim şey bu işte. Dayanağı yok, tamamen ön yargılarınızla ilgili düşüncelerinizi foruma sanki bir gerçekmiş gibi yazmanız. Zaten batı çok kötü orada yaşanmaz demedim, üstün olduğu yönler olduğunu söyledim. Bizim ülkemizin de çok mükemmel bir yer olduğunu iddia etmiyorum.Ama siz sapıklıkların en çok bizim gibi ülkelerde olduğunu söylüyor/uyduruyorsunuz. Bunu düzeltiyorum sadece.

Cinselliğin serbest olduğu ülkelerde de sapıklıklar hayli fazla. Elinizde söylediğiniz gibi bir sürü rapor varsa bir okuyun. Türkiye'de taciz, tecavüz oranı Avrupa ve ya Amerika'dan daha yüksek değil. Bunu söylemek sapıkları korumak olmaz. Eğer gerçekten bir milim de olsa ilerlemek istiyorsanız işe, kendi düşüncelerinizi insanlara bir "gerçek"miş gibi göstermekten vazgeçerek başlayabilirsiniz.

Back