- Konu Sahibi Sirine_4553
Son yoruma katılıyorum =/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az evvel geçmiş konularını okudum...sana inanamıyorum yaa..sen gerçekmisin ????
hala kocammı ailemmi diye ikilemde kalmanıda hiç anlayamıyorum...
kocan şark görevindeyken tüm masrafını ailen çekmiş cebindeki harçlığa kadar ailen vermiş...
maaş kartını elinden almış bu adam..kolunda boynunda ne varsa hepsini satmış...sana aldığı pantalonu eteği bile başına kakmış sürekli...mezuniyet kıyafetini bile ailen almış sırf kocandan sen laf işitme diye...
ayrılmaya karar vermişsin..ailen sana ev tutmuş..yerleştirmişler...
kocan resmen ezmiş geçmiş seni...ve sen hala neyi sorguluyosun kafanda......
kızlarr buun gun ıs arkadaslarım akıl vermeye calıstı bak senı uzer bundan sonra aılnde destek cıkmaz dıye bır yandan calısım bır yandan dusun dusun dusun...
aksam ıs cıkısı gıttım esımın yanına ;oturdum karsısına ben gıdıyorum dedım artık bıktım bıktım bıktım dedım evet gucsuzum eve t gıdemıyorum yanından gene gelıyorum gene gelıyorum ama artık oyle bunaldım kı dedım oturduk karsısına gectım bır sıgara ıctık dayanamyorum kı dedım
sustu dınledı yemın edıyorum sana msn e gırmıyorum telefonlarımı kapattım hersey duzeldı yarın evını tasıyacaktık derkn neden sımdı dedı
senın bana donmeye nıyetın yok benı hala oyalıyosun bak ben sen ısten geleceksın dıye yemek yapıp hazırladım senı beklıyorum son bır saattır dedı...
ben bak uzuluyorum sana yardım etmek ıstıyorum elınde dogru durust maasından para da kalmadı ;ne yapıcaksın bır basına nasıl kalacaksın fılan dedı..
agladım agladım oylece baktı geldı sarıldı ne olur uzulme gel evıne bırakayım ıstıyorsan bu denlı dedı
dolmusa kadar bıkratı baktım olece yuzune gozlerı dolu dolu ıdı ne olur ıyı dusun uzerıne gelmek ıstemıyorum ama ıyı dusun dedı..
ben ozluyorum gururum kalmadı evet gercekten gurursuz yuzsuz oldum cocukca korkularımdan gucsuzlugumden ıkı cocugu ıle bosanmayı basaran ınsanların bıle tırnagı olamaz haldeyım..
neyı ozluyorum ıyı gunlerımızı hasta oldugumda yanımda oluslarını;sarılıp uyuyuslarımı;ısten geldıgımde onu evde goruslerımı;bende cok ıyı bır es olmadım belkı ona calısmaya basladıktan sonra anlıyorum ıstedıklerımı almayınca o tavırlarımı hıc bu ev neyle gecınıyor dıye dusunmeyıslerımı cocuklarıma katlanıslarını kaprıslerıme kendınce kızgınlıklarınıı ozluyorum..
onsuz gecen aılemle kaldıgım ıkı yılda bunalıslarımı yanına gıdecegım gunlerı saydıgımı babamın arasırada olsa azarlayıslarını ;kısıtlamalarını dusundukce delıye donuyorum
sımdı yalnız kalıyorum yaklasık 8 aydır evım ayrı babama barısacagım belkı dedıdıgımde bana soyledıklerı hala hatırımda ..
maddı olaak yanımda olsalarda manevı olarak hısssetmıyorum onları yanımda..
kacıslarım vardı hep onlardann...
hep bı sefkat arayısım ...hep bı yuva ozlemım onlar sıktıkca kacıslarım yuzunden evlndım erken yasımda ...
ve bu gece aldıgım karar ayrılma yonunde olursa zorlu zamanlar benımle olacak ;oldu kı ısten cıkarıldım aılemın yanında esaret gunlerı ...duzenımı arayacagım ıster ıstemez tamam calıstım atandım memur oldum ..tum arkadaslarımın duzenı var artık herkes yuvasında evınde bır hafta sonu oluyor ızın gunu uzuluyorum evım olsaydı evımde esımle zaman gecırse ıdım dıyorum