- 12 Mayıs 2017
- 202
- 322
- 103
- 34
- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
-
Yukarıda bir mesaja cevap olarak yazmıştım aslında;Yani ama ekran görüntüsünü alınca içiniz rahat mı edicek? Gayet çekmeden temizleyebilir o mesajları.
._.Mesela Ahmetle konuşuyorum dediğinde, o dakikada gerçekten Ahmetle bir konuşma olup olmadığını görmeme vesile oluyor daha çok. Yoksa bir şeylerin gizlenebileceğini biliyorum elbette...
Ohoo konu hort. Boşu boşuna yazdım.Güvenmiyorsunuz. Bitirin bu ilişkiyi. Sürekli acaba kiminle konuşuyor diye düşünmek sizce de çok yorucu değil mi?
Sizi aşağı çekecek değil her daim yukarı taşıyacak insanları hayatınıza alın. Sonra kendi seçimleriniz yüzünden üzülmeyin.
Sahi merak ettim senin gibi bir iliskimden yeni ayrildim da surec nasil isledi suan ne durumdasin ya da.ne durumdasiniz??
Konus sahibinin adama yaptigini mi yoksa ? Adamin konu sahibine yaptigini mi?Erkek arkadaşım/eşim bana bu dediklerinizin yarısını yapsa terk ederdim...
Yeni konu açsanız ya. 3 yıllık konuyı hortlatmışsınızSahi merak ettim senin gibi bir iliskimden yeni ayrildim da surec nasil isledi suan ne durumdasin ya da.ne durumdasiniz??
Meğerse herşey olmuş bitmiş konu sahibi ayeılmış ihanete uğradığını öğrenmiş. Yavaş yavaş öğreniyorum kim hortlatırsa hortlatsın önce bi konu tarihine bakıcam bu ne böyle duygularımla oynanmış hissediyorum şu anYeni konu açsanız ya. 3 yıllık konuyı hortlatmışsınız
Nasil anlamis aldatildigini?Meğerse herşey olmuş bitmiş konu sahibi ayeılmış ihanete uğradığını öğrenmiş. Yavaş yavaş öğreniyorum kim hortlatırsa hortlatsın önce bi konu tarihine bakıcam bu ne böyle duygularımla oynanmış hissediyorum şu an
AldatmisDaha önce güvenini sarstığında bitirmeliydin. Güven olmayan ilişkiler böyle oluyor işte. Erkek ya da kadın birbirinin hayatını, özgürlüğünü kısıtlıyor. O adamın dedikleri doğruysa, gerçekten aldatmıyorsa yakındır ayrılmanız. Ss istemek de nasıl bir mantıksa artık... Sanki mesajları silemeyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?