Erkek arkadaşım sürekli çevrimiçi

Yani ama ekran görüntüsünü alınca içiniz rahat mı edicek? Gayet çekmeden temizleyebilir o mesajları.
Yukarıda bir mesaja cevap olarak yazmıştım aslında;
Mesela Ahmetle konuşuyorum dediğinde, o dakikada gerçekten Ahmetle bir konuşma olup olmadığını görmeme vesile oluyor daha çok. Yoksa bir şeylerin gizlenebileceğini biliyorum elbette...
._.

Güvenmiyorsunuz. Bitirin bu ilişkiyi. Sürekli acaba kiminle konuşuyor diye düşünmek sizce de çok yorucu değil mi?

Sizi aşağı çekecek değil her daim yukarı taşıyacak insanları hayatınıza alın. Sonra kendi seçimleriniz yüzünden üzülmeyin.

Ohoo konu hort. Boşu boşuna yazdım.

Kesinlikle cok dikkatli olmaniz gerekiyor benimde alti yillik iliskim aldatmadan dolayi bitti ve ayni bu durumdaydik ben isteyken benle duzgun mesajlasmayan insan surekli cevrimici aksamlari cevrimiciydi sonunda kendisi itiraf etti bir aylik bir iliskisinin olup sonra bittigini. Yani cok dikkatli olmani oneririm bu cevrimici olma olaylari hic iyi degil insallah senjn durumun benim gibi olmaz.

İş için ne kadar online kalınabilir ki ?
Pek normal görünmüyor diyeceğim ama senden habersiz farklı uygulamalar kullanıp dikkat çekmeyebilir ama bunuda yapmıyor bilemedim arada kaldım

Sizi üzmek istemem ama Erkek arkadaşınız başkasının erkek arkadaşı olma yolunda ilerliyor gibi ciddi bir şekilde konuşmanız gerekiyor bence mümkünse koronadan sonra yüz yüze çünkü telefondan rahat bir şekilde yalan söyleyebilir.

Eşim de sizin gibiydi ilk iki ay 1aydir çok şükür eskisi kadar baskı yapmıyor baskı bir süre insanı eşine sevgilisine karşı soğutuyor yapmayın korkarak güvensizlikle yaşanmaz

Yeni konu açsanız ya. 3 yıllık konuyı hortlatmışsınız
Meğerse herşey olmuş bitmiş konu sahibi ayeılmış ihanete uğradığını öğrenmiş. Yavaş yavaş öğreniyorum kim hortlatırsa hortlatsın önce bi konu tarihine bakıcam bu ne böyle duygularımla oynanmış hissediyorum şu an

Nasil anlamis aldatildigini?

Amaaaaan hort konuymuş

Daha önce güvenini sarstığında bitirmeliydin. Güven olmayan ilişkiler böyle oluyor işte. Erkek ya da kadın birbirinin hayatını, özgürlüğünü kısıtlıyor. O adamın dedikleri doğruysa, gerçekten aldatmıyorsa yakındır ayrılmanız. Ss istemek de nasıl bir mantıksa artık... Sanki mesajları silemeyecek...

Aldatmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…