Erkek arkadaşım sürekli çevrimiçi

Crazy-cat-lady canım belkı whatsapp web kullanıyordur bende hep onlıne gozukuyorum hatta kardesım sormustu ne yapıyorsun aksama kadar whatsappta dıye bılgısayrada acık olabılır

İş için kullanıyor olması normal geldi bana,ekran görüntüsü de bir o kadar saçma.. Sen zaten adama güvenmiyorsun ki bu ilişkiden ne bekleyebilirsin? Erkek arkadaşım bazen dakikalarca online oluyor ben yazıyorum geç cevap veriyor fakat iş için olduğunu biliyorum ne hesap soruyorum ne trip atıyorum.
Benden ekran görüntüsü istese ne münasebet der geçerim tutumun yanlış geldi bana

sen de hatasız değilsin ve güvenmiyorsan devam etmenin bir anlamı yok ama eğer seni ihmal edip devamlı whatsappta vs. takılıyorsa zaten bu ilişki bitmeli. başkası olsun olmasın, benim sevgilim bana vakit ayırmayacak gidecek kankalarıyla falan yazışacak bırakırdım onu. size ayırdığı vakit, gösterdiği ilgi size yetseydi bunları dert etmezdiniz.

onun dışında whatsapp web'de devamlı online gözükme durumu varmış sanırım. şimdi benim kullandığım internet tarayıcısına da kısayol gelmiş whatsapp web için. demek ki bu bir sekmede devamlı açık olunca online olarak algılıyor bilgisayar.

Bir insanın sevgilisi gündüz ve gece sürekli çevrimiçi olacak bi de başka şehirde yasayacak ama akla hiç sıkıntı veren bir düşünce gelmeyecek. Acaba bu kadar saat kimlerle konuşuyor diye merak etmeyeceksin mümkün mü?

Bu ancak karşılıklı büyük bir aşk ve bağlılık yasadığınız ve güven duyduğunuz biriyle sorun olmaz. Yani merak etmenizi ve rahatsız olmanızı anlıyorum. Ancak çocuk gibi onu kontrol ederek ancak kendinizden uzalaştırırsınız. Ekran görüntüsü istemek kusura bamayın ama anlamsız.

Kendinize güvenin. Rahatsız olduğunuzu söylemişsiniz sizi önemsememiş siz de onu önemsemeyin ve takip etmeyin. Eğer sizi önemsiyorsa o peşinizden koşsun. Aranızdaki güven sorununu çozmeye çalışmalisınız ama bunun yolu onu kisıtlamak ya da takip etmek değil size aşık olmasını sağlamak ki gözü başkasını görmesin.

Eskiden ben de sana "Sıkıyorsun, o bir birey, blablabla." derdim ama sözüm meclisten dışarı toplumumuzda erkeklerin çoğu telefon ve sosyal medyayı saçma şekilde kullanıyor. Tamamen bilinçsizlik ve açlık durumu hakim. Bir kere sormuşsun cevabını almışsın ama aldığın cevaba objektif bakıyorum çok mantıksız değil. Kendini üzme bence bir şey yoktur.

Bence çevrimiçi görünce akşam direk ara uzun konuştur kapatmak istiyorsa çevrimiçiyken konuştuğu kişi içindir

Aaaa ayni ben. Is dolayisiyla aksama kadar whatsappweb acik. Aksam da kizlarla dedikodu yapiyoruz. Surekli online oluyorum yani. Kocam bosamasa bari...
Kadınların aktiflikleri ile erkeklerinki arasında bir fark var gibi geliyor bana :) Bir de bir arada olsak ya da aynı şehirde olsak bu rahatsızlığımı gidermemin başka yolları da olur, ama gözden uzak olan zihinde soru işareti oluyor bende *-*

Yazışmalar silinebiliyor. Silip atsa nereden güveneceksiniz ki? Mantıksız.
Mesela Ahmetle konuşuyorum dediğinde, o dakikada gerçekten Ahmetle bir konuşma olup olmadığını görmeme vesile oluyor daha çok. Yoksa bir şeylerin gizlenebileceğini biliyorum elbette...

Bunun yanı sıra şüphe uyandıran başka hareketleri var mı ?
Yok ._. Sadece bu sürekli, yılmaz çevrimiçilikler.

H herkes
Erkek arkadaşımla aynı şehirdeyken bu güven sorunlarını yaşamıyorum. Ama uzakta olduğumuz dönemlerde kafama ufacık bi soru işareti takılsa büyüyüp çığ oluyor. Bütün gün kendi kendimi yemiyorum ama erkek arkadaşımın bu konuda bir şey yapmadığını her gördüğümde çok bozuluyorum.

Pek çoğunuza hak veriyorum, güven problemi olan bir ilişki belki de bitmeli. Bazen durup "kendime bunu niye yapıyorum?" diye de soruyorum. Uzun bir ilişki geçmişimiz var, şu an o yoldayız diye yüksek sesle söylemesek de ciddi adımlara ilerlemekteyiz, evlilikten sonrasının (bir arada olacağımız göz önünde bulundurulunca) keyifli huzurlu olacağını düşünüyorum ama nikah masasında tereddütsüz, kafama takılan tek bir detay olmadan, pür mutlulukla "evet" diyememe ihtimalim de beni düşündürüyor. Kafamdaki tereddütlere dün buradan gelen yorumlar da eklenince dün bir ayrılık konuşması yaptık. Erkek arkadaşım bu konuşmaları genelde çok kabullenmez ve ertesi gün mesaj atmaya devam eder bugün de aynısı oldu. Ne kadar sürekli ya da ne kadar yerinde bir ayrılık oldu bilemiyorum ama şimdilik durum bu. Hakkımızda hayırlısı olsun....

Ayyy ayrıldınız mı

Ayni sorunlari yasiyordum konularimda var hatta
Askere gitti sonra gitmeden barismistik askerde bile rahat durmadi instagramdan swarmdan onu bunu ekledigini farkettim. Pismanim diyo ama ne fayda .. eger bu sekilde egilimi varsa kesip atmalisin diye düşünüyorum cunku bu tarz erkekler biraz iyi olsalar sonra yine ayni yanlislara devam ediyorlar. Hakkinizda hayirlisi olsun

Ben 3-4 saatte 1 giriyorum çalışmama ve isle ilgili iletişim grubumuz olmasına rağmen. Sürekli cevrimiciyse kesinlikle bir gariplik vardır. Kim olsa sinirlenir.

Sabah kısaca yazıştık, çok samimi olmayan cevaplar verdim. Gün içinde biraz keyfim yerine gelmişti ve daha detaylı durup düşünme fırsatı da buldum. Tüm ayrılık konuşmalarımızı yazışarak yaptığımızdan bir arayıp konuşursak her şey daha açık olur diye aradım. O sırada fark ettim ki yaşam alanlarından, özgürlüğünden feragat etmeden, çok küçük çok basit şeylerle beni huzura erdirebilecek olmasına ve bunun farkında olmasına rağmen, bunları yapmamayı tercih ediyor.
Bunu inadından yapıyor. Asi bir karakteri olduğunu biliyorum ama yıllar içinde bunu bana sergilemezdi. Bazı şeyleri sırf beni güvenebilen birine dönüştürebilmek için, yapmamayı seçiyor.

Bunu fark etmek benim elimi kolumu bağladı. Sanırım bu kez geri dönüşün olmadığı bir noktadayız.. Yarın bir gün aynı ev içinde bu tarz inatlar sergileyen, bazı şeyleri yapabilecekken sırf beni manipüle etmek için yapmayan biriyle olmak beni çok yıpratacaktır. Bu konulara yorumlarınız nedir? Birlikte olduğu kişi inatçı olup böyle durumları deneyimleyenler var mı? Şimdiden teşekkür ederim..

Eziyet gibisin hayatım kusura bakma ama ben sikildim burada düşündükçe... Niye bu kadar bunaltiyorsun adamı ayol.. Bak hiç bir erkeğe %100 guvenemessin ama guvenmedigini adama belli de edemezsin sıkar bu erkek milletini essegin aklına karpuz dusurursun boyle bu şekilde koruyamassin ilişkini.. Rahat bırak biraz ya yazık oda seni seviyorki bu kadar triplerine rağmen terketmiyor yoksa çekilecek gibi değil yani kocam bile boyle ikide bi ekran fotosu at filan dese sürekli kimle konusuyosun sn niye cevrimicisin deyip dursa bosarim ayol...

Ben de iskillenirdim sanırım. Sürekli whatsappa giriyosa size de yazabilir gayet kolay bir sekilde. Bir disya gönderirken arada sana bi kalp yollasa mesela 2 saniyesini alır.

Burda cool takılıp hava civa yapamıycam size, ben de cok rahatsz olurdum.

Simdi okudum eklemenizi. Yüzyüze gelip bir konussanız olmaz mı? Hani güvenmemekten degil de sizinle ilgilenmedigini düşünmek mutsuz ettigini falan anlatsanız.

Evlenmemelisiniz. Yazık adama. Böyle sevgililik hayatına katlanıyor bir de evlenince kim bilir nasıl abartacaksınız. Kocam ne zaman çevrimiçin ne zaman değil diye bir kere açıp kontrol etmedim daha. 10 sene sevgililik üstüne 5 sene evlilik. Tabi bunların hepsinde öyle bir imkan yoktu daha yeni bu, ama önceden de asla online olduğuna göre bir başka kadınla konuşup beni aldatıyor olma ihtimali var psikolojisine asla girmedim, aklıma bile gelmezdi. Ve ona asla asla bana fotoğraf gönder ekran görüntüsü gönder vs. diyerek hakaret etmem. Edemem. O da bana yapamaz.
Biraz seviyeli olun.

Yani ama ekran görüntüsünü alınca içiniz rahat mı edicek? Gayet çekmeden temizleyebilir o mesajları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…