- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
-
Bence çevrimiçi görünce akşam direk ara uzun konuştur kapatmak istiyorsa çevrimiçiyken konuştuğu kişi içindirErkek arkadaşımla yaklaşık 5 yıllık bir ilişkimiz var. İlişkimizin ilk yılında güvenimi sarsan çok hareketi oldu. Sonrasında askere gitmesi ilişkimiz için neredeyse kırılma noktası oldu ve erkek arkadaşım ideal bi sevgiliye dönüştü. Ancak geçmişte yaptıkları sebebiyle ona koşulsuz bir güven duyamıyorum ve sosyal çevresini epey daralttım. Şu an iş sebebi ile birbirimizden uzak şehirlerdeyiz ve erkek arkadaşım whatsappta sürekli online. İş saatlerinde benimle doğru düzgün telefonda bile konuşmuyor ama whatsappta ne zaman baksam çevrimiçi. İş yerinde dosya alış-verişlerini ve haberleşmelerini web-whatsapp üzerinden yaptığını söylüyor akşam oluyor bakıyorum yine çevrimiçi. Bu sefer de sorduğumda kankalarım diyor. İki günde bir ekran görüntüsü istediğim için tartışıyoruz ama biraz tartıştık bari biraz ara vereyim vs de demiyor yine çevrimiçi. Birlikte geçirdiğimiz vaktin uzunluğuna, ardımızda bıraktığımız sorunlara ve erkek arkadaşımın son yıllardaki çeki düzenine bakınca bundan da ayrılınmaz gibi geliyor ama bir şey yoksa bile bu huzursuzluğuma bunca kayıtsız kalması, ekran görüntüsü işini inada bindirmesi vs beni çok düşündürüyor. Ne yapacağımı bilemiyorum, fikre ihtiyacım var....
Kadınların aktiflikleri ile erkeklerinki arasında bir fark var gibi geliyor bana :) Bir de bir arada olsak ya da aynı şehirde olsak bu rahatsızlığımı gidermemin başka yolları da olur, ama gözden uzak olan zihinde soru işareti oluyor bende *-*Aaaa ayni ben. Is dolayisiyla aksama kadar whatsappweb acik. Aksam da kizlarla dedikodu yapiyoruz. Surekli online oluyorum yani. Kocam bosamasa bari...
Mesela Ahmetle konuşuyorum dediğinde, o dakikada gerçekten Ahmetle bir konuşma olup olmadığını görmeme vesile oluyor daha çok. Yoksa bir şeylerin gizlenebileceğini biliyorum elbette...Yazışmalar silinebiliyor. Silip atsa nereden güveneceksiniz ki? Mantıksız.
Yok ._. Sadece bu sürekli, yılmaz çevrimiçilikler.Bunun yanı sıra şüphe uyandıran başka hareketleri var mı ?
Yapıyorum bunu, uzun süre konuşuyoruz herhangi bi kapatma isteği sezmiyorum.Bence çevrimiçi görünce akşam direk ara uzun konuştur kapatmak istiyorsa çevrimiçiyken konuştuğu kişi içindir
Ayyy ayrıldınız mıH herkes
Erkek arkadaşımla aynı şehirdeyken bu güven sorunlarını yaşamıyorum. Ama uzakta olduğumuz dönemlerde kafama ufacık bi soru işareti takılsa büyüyüp çığ oluyor. Bütün gün kendi kendimi yemiyorum ama erkek arkadaşımın bu konuda bir şey yapmadığını her gördüğümde çok bozuluyorum.
Pek çoğunuza hak veriyorum, güven problemi olan bir ilişki belki de bitmeli. Bazen durup "kendime bunu niye yapıyorum?" diye de soruyorum. Uzun bir ilişki geçmişimiz var, şu an o yoldayız diye yüksek sesle söylemesek de ciddi adımlara ilerlemekteyiz, evlilikten sonrasının (bir arada olacağımız göz önünde bulundurulunca) keyifli huzurlu olacağını düşünüyorum ama nikah masasında tereddütsüz, kafama takılan tek bir detay olmadan, pür mutlulukla "evet" diyememe ihtimalim de beni düşündürüyor. Kafamdaki tereddütlere dün buradan gelen yorumlar da eklenince dün bir ayrılık konuşması yaptık. Erkek arkadaşım bu konuşmaları genelde çok kabullenmez ve ertesi gün mesaj atmaya devam eder bugün de aynısı oldu. Ne kadar sürekli ya da ne kadar yerinde bir ayrılık oldu bilemiyorum ama şimdilik durum bu. Hakkımızda hayırlısı olsun....
Evlenmemelisiniz. Yazık adama. Böyle sevgililik hayatına katlanıyor bir de evlenince kim bilir nasıl abartacaksınız. Kocam ne zaman çevrimiçin ne zaman değil diye bir kere açıp kontrol etmedim daha. 10 sene sevgililik üstüne 5 sene evlilik. Tabi bunların hepsinde öyle bir imkan yoktu daha yeni bu, ama önceden de asla online olduğuna göre bir başka kadınla konuşup beni aldatıyor olma ihtimali var psikolojisine asla girmedim, aklıma bile gelmezdi. Ve ona asla asla bana fotoğraf gönder ekran görüntüsü gönder vs. diyerek hakaret etmem. Edemem. O da bana yapamaz.Erkek arkadaşımla yaklaşık 5 yıllık bir ilişkimiz var. İlişkimizin ilk yılında güvenimi sarsan çok hareketi oldu. Sonrasında askere gitmesi ilişkimiz için neredeyse kırılma noktası oldu ve erkek arkadaşım ideal bi sevgiliye dönüştü. Ancak geçmişte yaptıkları sebebiyle ona koşulsuz bir güven duyamıyorum ve sosyal çevresini epey daralttım. Şu an iş sebebi ile birbirimizden uzak şehirlerdeyiz ve erkek arkadaşım whatsappta sürekli online. İş saatlerinde benimle doğru düzgün telefonda bile konuşmuyor ama whatsappta ne zaman baksam çevrimiçi. İş yerinde dosya alış-verişlerini ve haberleşmelerini web-whatsapp üzerinden yaptığını söylüyor akşam oluyor bakıyorum yine çevrimiçi. Bu sefer de sorduğumda kankalarım diyor. İki günde bir ekran görüntüsü istediğim için tartışıyoruz ama biraz tartıştık bari biraz ara vereyim vs de demiyor yine çevrimiçi. Birlikte geçirdiğimiz vaktin uzunluğuna, ardımızda bıraktığımız sorunlara ve erkek arkadaşımın son yıllardaki çeki düzenine bakınca bundan da ayrılınmaz gibi geliyor ama bir şey yoksa bile bu huzursuzluğuma bunca kayıtsız kalması, ekran görüntüsü işini inada bindirmesi vs beni çok düşündürüyor. Ne yapacağımı bilemiyorum, fikre ihtiyacım var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?