H
herkes
Erkek arkadaşımla aynı şehirdeyken bu güven sorunlarını yaşamıyorum. Ama uzakta olduğumuz dönemlerde kafama ufacık bi soru işareti takılsa büyüyüp çığ oluyor. Bütün gün kendi kendimi yemiyorum ama erkek arkadaşımın bu konuda bir şey yapmadığını her gördüğümde çok bozuluyorum.
Pek çoğunuza hak veriyorum, güven problemi olan bir ilişki belki de bitmeli. Bazen durup "kendime bunu niye yapıyorum?" diye de soruyorum. Uzun bir ilişki geçmişimiz var, şu an o yoldayız diye yüksek sesle söylemesek de ciddi adımlara ilerlemekteyiz, evlilikten sonrasının (bir arada olacağımız göz önünde bulundurulunca) keyifli huzurlu olacağını düşünüyorum ama nikah masasında tereddütsüz, kafama takılan tek bir detay olmadan, pür mutlulukla "evet" diyememe ihtimalim de beni düşündürüyor. Kafamdaki tereddütlere dün buradan gelen yorumlar da eklenince dün bir ayrılık konuşması yaptık. Erkek arkadaşım bu konuşmaları genelde çok kabullenmez ve ertesi gün mesaj atmaya devam eder bugün de aynısı oldu. Ne kadar sürekli ya da ne kadar yerinde bir ayrılık oldu bilemiyorum ama şimdilik durum bu. Hakkımızda hayırlısı olsun....