Bence sen acele ediyorsun tatlım 7 aydır birliktesiniz iki ay ayrı kalmışsınız..
Yaşın kaç bilmiyorum ama bu kadar acele etme derim.. Bu arada yaşadığımdan
çıkardığım bir sonuç varki nişanlılık dönemi uzun olacaksa bu baştan belliyse eğer
nişanı erken yapmamak en iyisi.. Çok yıpratıyor emin ol.. Birbirinizi biraz daha tanıyın
boş yere kendine dert etme 3 ay nişanlılık hazırlıklara yeter bence
Onun açısından düşünüyorum;
Henüz kendisine bir yol çizememiş.
Siz evlilik konusunu açtıkça geri adım atıyor.
Çünkü daha kendisi bile ne olacagını kestiremiyor.
Sıktıgımı düşünmüyorum demişsiniz ama oldukça sıkmışsınız.
Sizin açınızdan düşündüm;
siz bir an önce olayın gidişatını görmek istiyorsunuz.
Ancakkkk ortada kocaman bir sorun var.
Erkek arkadaşınız sizi oyalıyor.
Ne demek 15 gün içinde söz,nişan, düğün.
Hiç gerçekçi degil.
Söyledikleri size sus payı sadece.
O nedenle biraz daha bekleyin bence.
Hemen olayı evlenmeye getirmeyin.
Anladıgım kadarıyla sizin de kafanızda soru işaretleri var.
7 ay çok az bir zaman...
evet acele ettiğim vfarkındayım ama ahh o yalnızlık denilen şey yokmu hayatımda 7 aydır var ama heranımı onula geçirirnce yetmiyor artık aynı çatı altında olalım diyorum yıllardır ailemden uzakta ev arkadaşı kahrı çekerek memurluk yaptım ve gerçekten artık bir yuvam olsun bir kocam olsunda rahat edeyim gezeyim tozayım en basitinden akşam bir davet olsa hangi evli çiftin arabasına bineceğimde beni götürecekler getirecekler derdinden bile kurtulmak istiyorum diyorum zor oluyo bir bayanın yalnız yaşaması insan sıkılıyor artık kimseye sığınamıyorsun ev arkadaşlığına yeterince doymuşsun kimseyi istemiyorun bir bardaksa da alacağın benim evimin bardağı demek istiyorsun benim ya 30 onun 31 oda evlenmek istiyor ailemle aynı evdeyim yüzlerini zor görüyorum tat vermiyor der her zaman. biz zaten nişan düğün bir arada yaparız öyle bekleyemeyi ne ben nede o düşünüyor. aile verirse oturup düğün tarihi belli edilir o zaman bir gün önce nişan sonra düğü yapılır uzatmak bize göre değil.
hiç sağlıklı bir ilişki gibi görünmüyor uzaktan bakınca ne yalan söyleyeyim. 7 aydır -ikisini çık 5 ay- 5 aydır tanıdığı biriyle evlenmek için tabiri caizse (kızmayın ama) tutturmuş bir kadın, belirli bir işi olmayan, hiç çalışmadığı kpss'ye hayatını odaklamış(!), 15 günde evlenme vaadeden bir adam.
yani ben bazen anlamıyorum sonuçta hepi topu 7 aydır birliktesiniz, aman aman bir aşk desen yok, mantık desen yok, geleceği belli olmayan bir ilişki için evlenme planları yapmak yerine daha sağlıklı ilişki ve hayatlara neden yol alınmaz ki?
kolay kolay kimseye ayrılın demem ama sizin ilişkinizin ele alınır tarafı yok. bana şöyle gelseydiniz "erkek arkadaşım böyle böyle birisi ama ben onu çok seviyorum aşığım her şeyiyle kabulüm gerekirse aileme de karşı çıkarım." derdim ki kız seviyor aşık, sizden o elektriği de almadım malesef.
bence bırakın herkes kendi hayatına devam etsin, siz de gelen görücülerinize bakın daha makul mantıklı ve belki de aşık olabileceğiniz birisi çıkar karşınıza.
ben de üç yıl yalnız yaşadım hatta sevgilim de vardı, ben atandığımda iki yıldır çıkıyorduk -iki şimdi eşim olur kendisi- aman yalnız yaşamayayım diye evlenmedim saçma geldi hala da geliyor. evet zor yalnızlık haklısın, evet sıkıcı, ev arkadaşım olmadı bu yaştan sonra çekemem dedim almadım kimseyi tek başıma üç sene yaşadım bekar evimde yine aynı durum olsa yine yaşardım, bunun için evlenilmez kesinlikle hem böyle bir ilişkide.
ha illa evleneceksen hiç olmazsa dediğim gibi görücülerine bak onları değerlendir bari.
cnm soru işaretleri var ama gel görki hangi evli çiftle görüşsem aynı dört dörtlük evliliği uyumu kimsede göremiyorum ama bana evliliklerini anlatmasalar uzakktan tanısam hepsi mükemmel çift. ben şunu iyi anladım ki evlilikte uyum zamanla elde edilen birşey eşlerin birbirini tanımasıyla oluyor uyum. tartışma var ama sevgide ve alışkanlıkta var aynı yataga girebileceğim adam bu diyorum ne bundan önce birisi içinde bunu düşünmemiştim.
benim yalnızlıkta 8. yılım. 8 yıldır gurbetteyim okuduğum dönemleri saymıyorum bu memuriyetim. 8 yıldır da açık söyleyim karşıma adam gibi biri çıkmadı ilk yıllar ben çirkindi,m toparlayınca gelenlerde sorun vardı. bir kısmetsizliktiki anlatamam bu ilişkimde ilk kez birini gözlerinin içine baktım utanmadan ilk çıktığımız gün onunla ilk kez sohbet ederken sıkılmadım. çok rahattım yanında kasmadan gülerek konuştuk gezdik tozduk. ilk kez birine bu kadar ısındım hemde ilk görüşte.
cnm soru işaretleri var ama gel görki hangi evli çiftle görüşsem aynı dört dörtlük evliliği uyumu kimsede göremiyorum ama bana evliliklerini anlatmasalar uzakktan tanısam hepsi mükemmel çift. ben şunu iyi anladım ki evlilikte uyum zamanla elde edilen birşey eşlerin birbirini tanımasıyla oluyor uyum. tartışma var ama sevgide ve alışkanlıkta var aynı yataga girebileceğim adam bu diyorum ne bundan önce birisi içinde bunu düşünmemiştim.
Aynı çatı altında olmak istemeni anlıyorum çok sevmeni de..
Ama evlilik sanıldığı kadar tatlı ve kolay değilmiş 1 aylık evli biri olarak söylüyorum bunu
o kedi köpek dalaşması dediğin kavgalar evliyken daha çok üzüyor gözüne büyük görünüyor
Acelen seni şuandakinden daha kötü bir hayat içine sokabilir.. Bu nedenle acele etme derim..
Bir yandan gelinliklere bak evle ilgili ihtiyaçlarına bak seçimlerini yap tercihlerini belirle..
Karar aldığınızda işiniz kolay olur o zaman merak etme.. Yeterki birbirinizle bir ömür olmak istediğinizden emin olun..
7.aydır tanışıyorsunuz ve evlilik için acele ediyorsunuz komik.Evliliği çocuk oyuncağı olarak görmeyin lütfen.Boşanmaların,geçimsizliklerin en büyük sebeplerinden birisi de birbirini tanımadan evlenmek zaten.7 ayda böyle kavga ediyorsanız evlenince ne olur bi de öyle düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?