Erkek Arkadaşım ile nikahlandım

Gizli işlerle alakası yok, kurum da aktif sadece, annem de iftiralar atıyor yalan delil üretiyordu, mesleği açısından oldukça onu riske sokuyordu
Ee annenizi tıksınlar o zaman kodese

Kim kimi iftirayla hapise atıyor ay

Canı sıkılan yapsın o zaman

Babanız evlendiğinizi duyunca aynı şekilde sevmeye devam eder mi bilemiyorum.
Ayrıca boşanıcaz sonra usulüne uygun yeni baştan olacak herşey falan diye kendinizi kandirmayın Çünkü olmayacak.
Eğer kimlikle bir işleminiz olursa banka vs. Değiştirmek zorundasınız. Soyadınız bilgileriniz değişti hep. Elinizdeki geçersiz olacak bir süre sonra

Anneme kinli değilim sadece çok ağır iftiralar attı ve bankadaki birikim hesabının yarısı ile avukat bile tutmuş, yalancı şahit sahte ses kayıtları bile ürettirmiş bu yapılacak bir şey değildi.
Tamam ama neden yani? Sonuçta insan durup dururken kızının erkek arkadaşını istemiyor diye yapmaz bunlari. Neyini gördü çocuğun?

Anneme kinli değilim sadece çok ağır iftiralar attı ve bankadaki birikim hesabının yarısı ile avukat bile tutmuş, yalancı şahit sahte ses kayıtları bile ürettirmiş bu yapılacak bir şey değildi.
Bence şizofrenik senaryolar üretiyorsunuz
Sizin konunuza otera egecell filan lazım

Tamam ama neden yani? Sonuçta insan durup dururken kızının erkek arkadaşını istemiyor diye yapmaz bunlari. Neyini gördü çocuğun?
Bir şeyini görmedi sadece ufak bir konudan tartışma yaşadılar, açıkçası annem biraz çirkef 90 Bin lira verip avukat bile tutmuş bu kadar kindar birisidir.

Ananız yapay zekayla sahte ses kayıtları da mı aldırmış
ajkahdsadgjjhd
Helal olsun.
Annem daha whatsaptan görüntülü arayamıyor beni sgssdshjd

Yavrucum mesela avukat falan da sevgilin için “ içeri atarlar “ diyorsa, annenin delillerinin doğru olduğunu hiç düşündün mü mesela ? Birazcık yanii ? Kadının zaten senin sevgilinle ne gibi sahsi bir meselesi olabilir ki ? Kadının derdi sensin. O 90 bin lira parayı kindar olduğu için vermiyor aslında. Seni kurtarmak için veriyor. Görmüyor musun ?

Cevap veriyorum hayır dolaşamazsın o kimlikle.
Cahil midir nedir.
Cahillikle ne alakası var konunun, 30 gün geçerli kullanılabiliyormuş daha sonrası para cezasına dönüyormuş değiştirmek istemiyorum eve kimlik vs gelsin istemiyorum diye soruyorum.

Yavrucum mesela avukat falan da sevgilin için “ içeri atarlar “ diyorsa, annenin delillerinin doğru olduğunu hiç düşündün mü mesela ? Birazcık yanii ? Kadının zaten senin sevgilinle ne gibi sahsi bir meselesi olabilir ki ? Kadının derdi sensin. O 90 bin lira parayı kindar olduğu için vermiyor aslında. Seni kurtarmak için veriyor. Görmüyor musun ?
Kavga edilirken ben yanlarındaydım, baş başa kaldığımız da neler yapacağım bak gör diye söyleniyordu olaylara şahitim yani erkek arkadaşımın bir suçu yok. KISACA ANNEM ÇİRKEF

Anneniz niye böyle birsey yapıyor sorunun kaynağı nedir ki
Erkek arkadaşım dobradır, hiç bir şeyden çekinmez kırmaz etmez ama çok sağlam insan yüzüne vurabilir, annemin bir kaç şeyini yüzüne vurdu benimle alakalı, annem de içerlendi bilsem konuşmazdım diyip gülüyor :)

Cahillikle ne alakası var konunun, 30 gün geçerli kullanılabiliyormuş daha sonrası para cezasına dönüyormuş değiştirmek istemiyorum eve kimlik vs gelsin istemiyorum diye soruyorum.
Ben nikahlandım ailem anlamasın eski kimliğimle dolaşsam sorun olur mu diyorsun. Daha cahilce bir hareket olamaz.
Herhangi bir yasal adımda ortaya çıkar. Bırak yasal adımı, aile hekimine gitse annen yine ortaya çıkar.

Merhabalar, Platform’a az önce bu konuyu sormak için kayıt oldum yardımcı olabilirseniz memnun olacağım.
2 Yıllık bir ilişkim var, annem son zamanlarda biliyordu erkek arkadaşım ile kavga ettiler erkek arkadaşımın kimliği gizli ve önemli ne iş yaptığını belirtmeyeceğim, annem bu durumu bilmiyorken erkek arkadaşımı şikayet etti ağır suçlarla beraber

Konuştuğumuzdan haberi şu an yok ayrıyız diye biliyor, fakat erkek arkadaşım kurtulmak için nikah kıyalım hakim eş olduğumuzu görünce direkt salar dedi büyük ihtimalle de öyle olacak. Bende ailemden habersiz perşembe günü nikahı kıydım, ileri de boşanacağız ve durumlar düzelince usulüne uygun isteyecek diye, kaldı ki ciddiyiz yani öyle boş ilişki olsa böyle bir şey yapmam. Sorum şu kimliği değiştirmedim herhangi bir sorun yaratır mı, ailemin haberi olmaması için ne yapmam gerekiyor, kimlik olayını bilen kişiler yardımcı olursa memnun olurum değiştirmezsem bir sıkıntı yaratır mı mesela, ayrıca nasıl güvendin tarzı yorumlar yapmayınız, basit bir kişilik değil ayrı bir ilişkimiz var güvenler sonsuz. Annemin iftiraları ancak onu nikahlanmamla ile kurtarabilecekti, avukatların düşünceleri bu yöndeydi, bende yaptım.

Arkadaşlar yorum yapıyorsunuz mesleği hakkında, belirtmek istemiyorum sadece kimliğimi değiştirmezsem ne olur diye sordum, mesleği boşverin..
Size bu fikri veren sevgili avukat neden bu sorunun yanıtını vermedi ki?
Çünkü biz bilemeyiz yanlış bilgi verebiliriz.
kütüğünüz bile değişti kimlikte yazmıyor evli falan diye ama her yerde çıkıyor. Adamın soyismini almadınız mı

X