Erkek arkadaşım ile bu akşam görüşecektik ben özel dönemindeyim diye biletini iptal etti? Sizce gerçekten iptal etmiş midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşkım tabi ki öyle ama burda adam resmen sırf o yüzden geleyim demiş yani bu kullanmaya çalışmak. Konu sahibide kullanılıyor eğer FB ilişkisi olsa ağzımı açmam

Niyet okuyorsun bence ya. Ben hala normal buluyorum. Aylardır görüşmediğim sevgilimle görüştüğümde sevişmemiz çok plana dahil geliyor bana.
Sonuçta senelerdir sürüyormuş ilişkileri, kahve içip birbirini tanıma modu bitmiştir artık.

Şubattan beri görüşmüyorsanız bir zahmet regl olmadığın dönemde gelsin. Bence doğru karar.

Aşkım tabi ki öyle ama burda adam resmen sırf o yüzden geleyim demiş yani bu kullanmaya çalışmak. Konu sahibide kullanılıyor eğer FB ilişkisi olsa ağzımı açmam

Allah allah karşılıklı zevk durumu olamaz mı ciddi bir ilişkide. İlle fb mi olacaz? Ben olsam kendim derdim regl oldum biletini değiştirebilir misin diye.

Ayrıca sırf cinsellik için değil. Cinsellik yaşamayacak olduklarını düşünelim yine de reglken rahat rahat takılınmaz ne bileyim. Bir hafta sonrası bana çok daha mantıklı geldi.

Siz bir kaç kere konu açtınız. Bu ilişkiniz çok laçka. Kaş, tüy, epilasyon muhabbeti yapmıştınız. Şimdi de regl. O arada bir de avukata karşılıksız aşk beslemiştiniz.
ilişkiniz zaten karşılıklı olarak vakit geçirmeye odaklı.
Yetişkin insanlar 4 ayda bir mi görüşürüz? Hadi geçtim cinselliği insan beraber vakit geçirmek, yemek yemek, sohbet etmek ister. Ben sevgilinizin cevabına hiç şaşırmadım. Zaten derinlik ve duygusallıktan uzak olduğunuz önceki başlıklarınızdan da belliydi.

Valla ben regl olduğunuz için gelmemesinden çok neden ısrarla kkdakilerin bam teline basacak/polemikli konuları açtığınıza takıldım. Konularınızı hep yasak aşk, cinsellik üzerine. Fakesiniz demiyorum ama gerçek hayatınız böyle ise çook saçma gerçekten.
2 3 ayda buluşulan bir ilişkide muhabbet kadar cinsel hayatta önemlidir, bu adamın abaza olduğunu göstermez.

bayılıyorum böyle hafiye üyelere..

böyle ne yaptığı belirsiz konu sahipleri yüzünden birbirimizle gerilmeyelim hanımlar.. herkes sevsin sevişsin

Tamam siz öyle yapın

Bunları yazmaya gelmiştim, siz önce davranmışsınız bir avukattan hoşlanıp evli olduğunu öğrendiği konuda 3 yıllık bir ilişkisi olduğundan bahsetmemişti, bir de üst kattan gelen tuhaf seslerin izini sürmüştü.

Gerçekten ilk kez böyle bir durum ile karşılaştım ve böyle tepki vereceğini hiç düşünmemiştim resmen salıya bilet aldım diyor ya

Siz neden regl olduğunuzu belirtme gereği duydunuz. Bence sizin ve erkek arkadaşınızın öncelikleri aynı.Sadece erkeğe kızmak yanlış olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…