- 27 Mart 2021
- 13
- 12
- 3
- 34
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Aşkım tabi ki öyle ama burda adam resmen sırf o yüzden geleyim demiş yani bu kullanmaya çalışmak. Konu sahibide kullanılıyor eğer FB ilişkisi olsa ağzımı açmam
Yok yok gelmeye başlamışlarŞimdi cinsellik çok önemli ilişkilerde, ten uyumu olmadan yürümez ekibini sahneye bekliyorum hala gelmemişler
Şubattan beri görüşmüyorsanız bir zahmet regl olmadığın dönemde gelsin. Bence doğru karar.Erkek arkadaşım ile Mayıs 2017 den beri birlikteyiz ara ara üniversite de bir şeyler yaşadık sonra memleketlerimize döndük ve ben 2020 yılında başka bir ilde işe başladım . Oda arada sırada yanıma gelirdi. Dünden konuştuk bugün için bilet aldı dörde bende bu sabah regl oldum deyince “o zaman yavrum haftaya buluşuruz “ dedi bende başta dalga geçiyor sandım sonra ciddi ciddi gelsem uyuruz diyorsun dedi . Ben ciddiyim beni biliyorsun diyor felan . Oysaki bunları diyecek biri de değil ben sana bırakıyorum ister gel ister gelme diyorum yani net bir şey de demiyor n’aptığı belli değil ya . Şimdi de saat dörtte bileti var ve hala evde demekki gerçekten gelmeyecek ya da sürpriz mi yapacak. Ben regllim diye gelmemezlik olur mu ya . Zaten şubattan beri görüşmüyoruz . Gerçekten dört yıl sevgili olduk ama ben mi tanıyamıyorum artık . Sizce gelir mi gelmez mi ne olacak ya gerçekten çıldıracagım
Aşkım tabi ki öyle ama burda adam resmen sırf o yüzden geleyim demiş yani bu kullanmaya çalışmak. Konu sahibide kullanılıyor eğer FB ilişkisi olsa ağzımı açmam
aynı şeyi düşünüorum nasıl olsa gelince bir şeyler yaşanacak madem geliyorum rahat olalım diyor adamNiye bu kadar alındınız ki cinsellik yaşıyorsanız reglken olmayacak demektir. O kadar zaman ayrı kalınca bunu düşünmesi normal bence
Siz bir kaç kere konu açtınız. Bu ilişkiniz çok laçka. Kaş, tüy, epilasyon muhabbeti yapmıştınız. Şimdi de regl. O arada bir de avukata karşılıksız aşk beslemiştiniz.
ilişkiniz zaten karşılıklı olarak vakit geçirmeye odaklı.
Yetişkin insanlar 4 ayda bir mi görüşürüz? Hadi geçtim cinselliği insan beraber vakit geçirmek, yemek yemek, sohbet etmek ister. Ben sevgilinizin cevabına hiç şaşırmadım. Zaten derinlik ve duygusallıktan uzak olduğunuz önceki başlıklarınızdan da belliydi.
Yine çok ince yakaladınE adama hangi amaçla regl olduğunuzu söylediniz ki zaten?
Tamam siz öyle yapınAllah allah karşılıklı zevk durumu olamaz mı ciddi bir ilişkide. İlle fb mi olacaz? Ben olsam kendim derdim regl oldum biletini değiştirebilir misin diye.
Ayrıca sırf cinsellik için değil. Cinsellik yaşamayacak olduklarını düşünelim yine de reglken rahat rahat takılınmaz ne bileyim. Bir hafta sonrası bana çok daha mantıklı geldi.
Bunları yazmaya gelmiştim, siz önce davranmışsınızSiz bir kaç kere konu açtınız. Bu ilişkiniz çok laçka. Kaş, tüy, epilasyon muhabbeti yapmıştınız. Şimdi de regl. O arada bir de avukata karşılıksız aşk beslemiştiniz.
ilişkiniz zaten karşılıklı olarak vakit geçirmeye odaklı.
Yetişkin insanlar 4 ayda bir mi görüşürüz? Hadi geçtim cinselliği insan beraber vakit geçirmek, yemek yemek, sohbet etmek ister. Ben sevgilinizin cevabına hiç şaşırmadım. Zaten derinlik ve duygusallıktan uzak olduğunuz önceki başlıklarınızdan da belliydi.
Gerçekten ilk kez böyle bir durum ile karşılaştım ve böyle tepki vereceğini hiç düşünmemiştim resmen salıya bilet aldım diyor yaİğrenç biriymiş erkek arkadaşınız kusura bakmayın. Şubattan beri görüşmüyorsunuz ve görüşme fırsatı olduğunda da adam seks olmayacağı için iptal ediyor, ilişkiniz varmış gibi davranmıyor sanki pek. Böyle biriyle birlikte olmamalısınız. Size gerçekten değer veren ve saygılı birini hak ediyorsunuz. Çok üzüldüm 4 yılınızı bu kişiyle geçirmenize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?