Erkek arkadaşım ile bu akşam görüşecektik ben özel dönemindeyim diye biletini iptal etti? Sizce gerçekten iptal etmiş midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dört yıldır sevgilisin, şubattan beri görüşmedin ve adam reglisin diye nazlanıyor.
insan yüz yüze göz göze sohbetini özler, beraber yemek yapmayı yemeyi özler. film izlemeyi özler. beraber uyuyup uyanmayı özler.
birliktelik sadece cinsellik demek midir. her hafta gelen adam olsa, bu hafta ara verelim, rahat edemem dersin ama şubattan beri insan özler, olsun ben yine de geleyim seni göreyim der.
benim çok gücüme giderdi.

Erkek arkadaşım ile Mayıs 2017 den beri birlikteyiz ara ara üniversite de bir şeyler yaşadık sonra memleketlerimize döndük ve ben 2020 yılında başka bir ilde işe başladım . Oda arada sırada yanıma gelirdi. Dünden konuştuk bugün için bilet aldı dörde bende bu sabah regl oldum deyince “o zaman yavrum haftaya buluşuruz “ dedi bende başta dalga geçiyor sandım sonra ciddi ciddi gelsem uyuruz diyorsun dedi . Ben ciddiyim beni biliyorsun diyor felan . Oysaki bunları diyecek biri de değil ben sana bırakıyorum ister gel ister gelme diyorum yani net bir şey de demiyor n’aptığı belli değil ya . Şimdi de saat dörtte bileti var ve hala evde demekki gerçekten gelmeyecek ya da sürpriz mi yapacak. Ben regllim diye gelmemezlik olur mu ya . Zaten şubattan beri görüşmüyoruz . Gerçekten dört yıl sevgili olduk ama ben mi tanıyamıyorum artık . Sizce gelir mi gelmez mi ne olacak ya gerçekten çıldıracagım
“Bana durup durup gel deme.Maksadın beni görmek degil,İstanbul'u göstermek.Bırak İstanbul'u düşlerimde kalsın. “
Murat KEKİLLİ

yazdım sildim sonra siz yazınca tekrar cesaret geldi

yani bu çift 3-5 aylık sevgili olsa bu tepki haklı olabilir yine 2,3 haftada bir görüşüyoruz bu sefer regl oldum dedim diye gelmeyeceğim dedi diye olsa adamın tek derdi sevişmek mi denir

bir de tersten baksak regl oldum bu hafta gelme haftaya gel deseydi konu sahibi o da sevgilisini sevmiyor, onunla sohbet muhabbet zaman geçirmek istemiyor anlamına mı gelirdi

yoksa hem sohbet muhabbet hem de başka etkinliklerle daha da güzle zaman geçirmeyi planlıyor mu olurdu

ben olsam bu cümle ile 4 yıllık ilişkimde tereddüt dahi etmem lakin şubat tan beri görüşememek de sıkıntı

kimse liseli de değil iş güç varsa neden aralıklar bu kadar seyrek
Erkek arkadaşımın bir işi yok ben ona yakın bir ilde yaşıyorum sayılır 4 saat kadar . Ancak uzun olmasının nedeni sınavlarım vardı ve ailem yanımdaydı ancak bugün böyle bit durum ila karşılaştık

Erkek arkadaşım ile Mayıs 2017 den beri birlikteyiz ara ara üniversite de bir şeyler yaşadık sonra memleketlerimize döndük ve ben 2020 yılında başka bir ilde işe başladım . Oda arada sırada yanıma gelirdi. Dünden konuştuk bugün için bilet aldı dörde bende bu sabah regl oldum deyince “o zaman yavrum haftaya buluşuruz “ dedi bende başta dalga geçiyor sandım sonra ciddi ciddi gelsem uyuruz diyorsun dedi . Ben ciddiyim beni biliyorsun diyor felan . Oysaki bunları diyecek biri de değil ben sana bırakıyorum ister gel ister gelme diyorum yani net bir şey de demiyor n’aptığı belli değil ya . Şimdi de saat dörtte bileti var ve hala evde demekki gerçekten gelmeyecek ya da sürpriz mi yapacak. Ben regllim diye gelmemezlik olur mu ya . Zaten şubattan beri görüşmüyoruz . Gerçekten dört yıl sevgili olduk ama ben mi tanıyamıyorum artık . Sizce gelir mi gelmez mi ne olacak ya gerçekten çıldıracagım
Kullanılıyor olmak insanı incitir aslinda...
Size etki etmiyor mu ? Yani 2017 den beri bu adami cozememis yada çözmüş de ayrılmamış olduğunuza göre ?

yani 4 yıllık ilişki insanda bi yer eder. tek olay cinsellik olmamalı.
bozulmasına hak vermedim desem yalan olur ama öküzün teki belli ki bunu ifade etme biçimi çok yanlış.
şimdi şöyle düşünüyorum, uzaktaki sevgilimi özlüyorsam cinsel anlamda da özlerim.
hiç uzak ilişki yaşamadım ama yaşıyor olsam cinselliği de hesaba katar hatta kendimi moda sokardım.
ve tam onun geleceği zaman regl olsam ben derdim gelme, haftaya gel özlemi de, sevgiyi de şehveti de dört dörtlük yaşayalım.
hani ben regl dönemi ve sonrasında istekli oluyorum tabii insana göre değişir.

şöyle bi baktım da yazdıklarıma, adamdan çıkarı olan taraf ben olmuşum :KK70:

neyse ona bakarsanız sizin buluşma sıklığız çok az. ben buna ilişki diyemem kusura bakmayın. bana göre değil uzak ilişkiler vs.

Yani sonuçta cinsellik var🤷‍♀️
ayy allah aşkına canım ya he bu hafta ,ha diğer hafta sonuçta bu kadıncağız bu adamla olmuşmu olmuş adam da gelmişken değerlendireyim diyor yaniii bana çok garip bir sorun gibi gelmedi,he benim koca olsa fark etmezdi cok cinselliğie düşkün olmadığı için ama çoğu erkek maalesef düşkün

ayy allah aşkına canım ya he bu hafta ,ha diğer hafta sonuçta bu kadıncağız bu adamla olmuşmu olmuş adam da gelmişken değerlendireyim diyor yaniii bana çok garip bir sorun gibi gelmedi,he benim koca olsa fark etmezdi cok cinselliğie düşkün olmadığı için ama çoğu erkek maalesef düşkün
:KK52:

ben bu sefer iliskide cinsellik onemli durumunu savunamayacagim. 4 yillik da olsa iliski yani insan sevgilisini ozledigi icin gitmeli sirf sevisme amaciyla degil. hayvan herif o zaman benim senin elinden ne farkim var sadece ihtiyacini gidermek icin geliyorsan der ayrilirdim net.

benim sevgilim de eminim ima ederdi haa gelicem ama sevisemiycez diye ama o zaman gelmiyim ben dese cidden ya kafasini kirardim. ne buyuk sacmalik.

Eğer cinsellik yaşıyorsanız ve nadiren görüşüroysanız her zaman gelme imkanı yoksa regl döneminden sonra daha iyi olur diye düşünmüştür.
Bence pek sorun olmazdı sadece ‘o zaman iptal ediyorum’ diye emrivaki yapması kötü hissettirir.
İstersen bir kaç gün sonra geleyim diye fikrimi sormasını isterdim

Allah akil fikir versin adamin duyguyla alakali tek dusuncesi yok aklinda sadece yatak fantezisi var eger gelmez sende hala bu iliskiye devam edersen sende de akil yokmus derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back