Erkek arkadaşım ile bu akşam görüşecektik ben özel dönemindeyim diye biletini iptal etti? Sizce gerçekten iptal etmiş midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu fake mi değil mi diye profiline bir bakayım dedim. Eski bir konusu var. Konu sahibi erkek arkadaşı varken başka birinden hoşlanıyor ve adam evli çıkıyor. Yargılamak bana düşmez ama ilişki anlayışınız farklı geldi. Erkek arkadaşınız sizinle cinsellik için birlikte gibi görünüyor. Sizin de bu ilişkiye ve kendinize ne kadar saygınız var tartışılır.

Ah varya ağlayacağım yemin ederim nasıl der bunu bana ilk kes böyle bir durum ile karşılaştık bu olmamalıydı tepkisi
Bak canim 3 senelik evliyim 6 senedir eşimi tanıyorum. Nişanlandigimiz da dahiii artık benimsin moduna girmedi. "Ailen bilmese sadece ikimiz bilsek dahi ben seni o evden çıkarırken başım dik olacak" dedi vede aynen öyle yaptı. Seven adam kiyamaz, seven adam ilgi gösterir, seven adam düşünür, seven adam korur. Bu adamdan uzak dur derim susarim.

İğrenç biriymiş erkek arkadaşınız kusura bakmayın. Şubattan beri görüşmüyorsunuz ve görüşme fırsatı olduğunda da adam seks olmayacağı için iptal ediyor, ilişkiniz varmış gibi davranmıyor sanki pek. Böyle biriyle birlikte olmamalısınız. Size gerçekten değer veren ve saygılı birini hak ediyorsunuz. Çok üzüldüm 4 yılınızı bu kişiyle geçirmenize.

ben sana bırakıyorum ister gel ister gelme diyorum yani net bir şey de demiyor n’aptığı belli değil ya
Hatanız burada duyar duymaz hiç gelme diyecektiniz. Ne demek ister gel ister gelme?
Bunu da üzüldüğünüz için diyorum. Sorun etmeseniz konu acmazdiniz ki bence iğrenç bir durum.

İyi niyetli ve saf düşünmek istiyorum.Mesela benim regl günlerim çok ağrılı ve yoğun geçer.Hiç keyif almam.Hep yatmak uyumak isterim.Sizin de böyleyse belki ondan gelmek istememiştir.Yok böyle değilse sadece sarılmak bile yetmeliydi diye düşünüyorum..

Konu fake mi değil mi diye profiline bir bakayım dedim. Eski bir konusu var. Konu sahibi erkek arkadaşı varken başka birinden hoşlanıyor ve adam evli çıkıyor. Yargılamak bana düşmez ama ilişki anlayışınız farklı geldi. Erkek arkadaşınız sizinle cinsellik için birlikte gibi görünüyor. Sizin de bu ilişkiye ve kendinize ne kadar saygınız var tartışılır.

Oooo 🙄

azıcık linç yiyesim var..
yahu arkadaşlar pandemi var, sürekli görüşülmüyor bu ilişkide, farklı şehirdeler. belli yaşın üzerinde insanlar. pardon da normal cinsel hayatı olan bi çift mecburen nadiren görüşüyorsa neden sadece birbirinin has yüzüne gitsin ki?
adam sadece abaza olsa o kadar yolu sadece sevişmeye neden gelsin? bu kızdan ayrılır, yaşadığı şehirde istediği haltı yer.
bu kızı seviyor, bu kızla sevişmeyi de seviyorsa, bir sonraki hafta gelirim lafı neden abazanlık olsun. adam dürüstçe durumu ortaya koymuş. 4 yıldır birlikteler sonuçta bunu kaçırıyorsunuz..
biraz da bu açıdan bakın rica edeceğim.

Erkek arkadaşım ile Mayıs 2017 den beri birlikteyiz ara ara üniversite de bir şeyler yaşadık sonra memleketlerimize döndük ve ben 2020 yılında başka bir ilde işe başladım . Oda arada sırada yanıma gelirdi. Dünden konuştuk bugün için bilet aldı dörde bende bu sabah regl oldum deyince “o zaman yavrum haftaya buluşuruz “ dedi bende başta dalga geçiyor sandım sonra ciddi ciddi gelsem uyuruz diyorsun dedi . Ben ciddiyim beni biliyorsun diyor felan . Oysaki bunları diyecek biri de değil ben sana bırakıyorum ister gel ister gelme diyorum yani net bir şey de demiyor n’aptığı belli değil ya . Şimdi de saat dörtte bileti var ve hala evde demekki gerçekten gelmeyecek ya da sürpriz mi yapacak. Ben regllim diye gelmemezlik olur mu ya . Zaten şubattan beri görüşmüyoruz . Gerçekten dört yıl sevgili olduk ama ben mi tanıyamıyorum artık . Sizce gelir mi gelmez mi ne olacak ya gerçekten çıldıracagım
Sevişmeyeceksek boşuna yorma beni demiş adam işte. Peki bu hafta sizinle sevişemeyecekse, başkasıyla sevişme ihtimali olabilir mi?

yahu arkadaşlar pandemi var, sürekli görüşülmüyor bu ilişkide, farklı şehirdeler. belli yaşın üzerinde insanlar. pardon da normal cinsel hayatı olan bi çift mecburen nadiren görüşüyorsa neden sadece birbirinin has yüzüne gitsin ki?
adam sadece abaza olsa o kadar yolu sadece sevişmeye neden gelsin? bu kızdan ayrılır, yaşadığı şehirde istediği haltı yer.
bu kızı seviyor, bu kızla sevişmeyi de seviyorsa, bir sonraki hafta gelirim lafı neden abazanlık olsun. adam dürüstçe durumu ortaya koymuş. 4 yıldır birlikteler sonuçta bunu kaçırıyorsunuz..

yazdım sildim sonra siz yazınca tekrar cesaret geldi

yani bu çift 3-5 aylık sevgili olsa bu tepki haklı olabilir yine 2,3 haftada bir görüşüyoruz bu sefer regl oldum dedim diye gelmeyeceğim dedi diye olsa adamın tek derdi sevişmek mi denir

bir de tersten baksak regl oldum bu hafta gelme haftaya gel deseydi konu sahibi o da sevgilisini sevmiyor, onunla sohbet muhabbet zaman geçirmek istemiyor anlamına mı gelirdi

yoksa hem sohbet muhabbet hem de başka etkinliklerle daha da güzle zaman geçirmeyi planlıyor mu olurdu

ben olsam bu cümle ile 4 yıllık ilişkimde tereddüt dahi etmem lakin şubat tan beri görüşememek de sıkıntı

kimse liseli de değil iş güç varsa neden aralıklar bu kadar seyrek

İki ihtimalde de siz kazançlısınız

Nişanlınız gelirse: Sadece sevişmek için değil, sizinle vakit geçirmek için geldiğinden emin olacaksınız
Nişanlınız gelmezse: Birkaç yıl sonra yaşanması muhtemel boşanma travmasından kurtulmuş olacaksınız

Hem buraya hem D damdan a +1 diyorum.
Cinsellik yeterince önemli görülmüyor.
Forumda da hala cinsellik kullanma olarak görülüyor. Biz de çatır çatır zevk alıyoruz bu işten? Win win?
Zaten hala bir çok yer kapalı, yemeğe çıkma desen yok eğlenmeye gitme desen yok.
Karşılıklı muhabbet etmek için ben de gelmezsin.
Regl olduğumda misafir falan da çekemem açıkçası.
Bana kalsa ben "gelme baby regl oldum ne birini ağırlamayı ne sevişememeyi çekemem şimdi" derdim.

Ayy ben şok akıllı olun biraz cidden. Benim bi gecelik ilişki yaşadığım biri vardı ona yatak arkadaşı gözüyle bakıyordum oda gelecekti buraya bende gelme adetim dedim (bana cinsel gözle baktığını düşünüyordum) eee ne olmuş gezeriz dedi. Aylar oldu fuckbody olarak takıldık ama şu an o benim hayatımın aşkı ❤️ Sizi resmen kullanıyor

Erkek arkadaşım ile Mayıs 2017 den beri birlikteyiz ara ara üniversite de bir şeyler yaşadık sonra memleketlerimize döndük ve ben 2020 yılında başka bir ilde işe başladım . Oda arada sırada yanıma gelirdi. Dünden konuştuk bugün için bilet aldı dörde bende bu sabah regl oldum deyince “o zaman yavrum haftaya buluşuruz “ dedi bende başta dalga geçiyor sandım sonra ciddi ciddi gelsem uyuruz diyorsun dedi . Ben ciddiyim beni biliyorsun diyor felan . Oysaki bunları diyecek biri de değil ben sana bırakıyorum ister gel ister gelme diyorum yani net bir şey de demiyor n’aptığı belli değil ya . Şimdi de saat dörtte bileti var ve hala evde demekki gerçekten gelmeyecek ya da sürpriz mi yapacak. Ben regllim diye gelmemezlik olur mu ya . Zaten şubattan beri görüşmüyoruz . Gerçekten dört yıl sevgili olduk ama ben mi tanıyamıyorum artık . Sizce gelir mi gelmez mi ne olacak ya gerçekten çıldıracagım
Adamın ne için gelmek istediği belli değilmi...

Hem buraya hem D damdan a +1 diyorum.
Cinsellik yeterince önemli görülmüyor.
Forumda da hala cinsellik kullanma olarak görülüyor. Biz de çatır çatır zevk alıyoruz bu işten? Win win?
Zaten hala bir çok yer kapalı, yemeğe çıkma desen yok eğlenmeye gitme desen yok.
Karşılıklı muhabbet etmek için ben de gelmezsin.
Regl olduğumda misafir falan da çekemem açıkçası.
Bana kalsa ben "gelme baby regl oldum ne birini ağırlamayı ne sevişememeyi çekemem şimdi" derdim.
Aşkım tabi ki öyle ama burda adam resmen sırf o yüzden geleyim demiş yani bu kullanmaya çalışmak. Konu sahibide kullanılıyor eğer FB ilişkisi olsa ağzımı açmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back