Erkek arkadaşım hep özgüvenimi kırıyor

İlginç olan şu ki kendimi o kızdan daha güzel buluyorum biraz egoist bir yaklaşım ama yapacak bir şey yok
O değilsen kötü oldu, merak yarattın, bir sürü kişi stalklıcak hatta takip edecek, erkek arkadaşın da daha çok ayılıp bayılcak kıza. Olmadı bu iş

Sürekli bana zayıflaması söylüyor. Söyle olusan daha güzel olursun söyle yaparsan VS vs sıla Ertaş diye bir kız daha güzelmiş çok hoşmuş diyor sürekli ben hariç herkesi övüyor ne yapmalıyım kendimi çirkin hissediyorum
Terketmelisin kisa ve net. Dünya hali hastalanip rengin solursa doğum sonrasi kilo alirsan o zaman da yuzune bakmaz. Böyle hayat mi yurur? Ben kendimi berbad hissettiğimde eşim o kadar iltifat ediyorki resmen kendi kendime hayran oluyorum. Aşk boyle birşey değil mi?

O değilsen kötü oldu, merak yarattın, bir sürü kişi stalklıcak hatta takip edecek, erkek arkadaşın da daha çok ayılıp bayılcak kıza. Olmadı bu iş

Öyle demeyin sıla içerik üretiyor. Günümüzde en rağbet gören meslek bu malum. İçerik üretmek. Kamerayı burnuna sokup ileride anane falan olunca utançtan asitli çuvalına girme isteği oluşturacak müthiş içerik geçmişi. Linki kaydırın sılaya ulaşın. Sikendyol sılanın sesini duy o da kaydırsın.

Sürekli bana zayıflaması söylüyor. Söyle olusan daha güzel olursun söyle yaparsan VS vs sıla Ertaş diye bir kız daha güzelmiş çok hoşmuş diyor sürekli ben hariç herkesi övüyor ne yapmalıyım kendimi çirkin hissediyorum
Sizi kıyaslamayan olduğunuz gibi seven birini bulun. O adamı değiştiremezsin kendini de sırf başkası istiyor diye değiştirmemeli bilakis kendini daha çok sevin

Öyle demeyin sıla içerik üretiyor. Günümüzde en rağbet gören meslek bu malum. İçerik üretmek. Kamerayı burnuna sokup ileride anane falan olunca utançtan asitli çuvalına girme isteği oluşturacak müthiş içerik geçmişi. Linki kaydırın sılaya ulaşın. Sikendyol sılanın sesini duy o da kaydırsın.
Bu konudan sonra kesin kaydırır :) Bir göz vuruşuyla yerle bir ettiklerini falan sanıyolar galiba ya yoksa bu hareketlerin başka bi açıklaması olamaz

• Muhteşem
Reactions: JES
X