- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
- Konu Sahibi vallahoyle
Benim belim ağrıyor hangi ilacı tavsiye edersiniz doktor hanım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya tıp okuyorum aslinda ama nazar degdirirsiniz diye dis hekimligi dedim tiptan soru varsa aliyim
haha nette saçmalayip kafa dagitmak da guzel hadi ben uyyom kizlar bna tibbi sorularla gelinaçılın kız doktor hanımlar
offf cahilce sorular ya tıp okumayan biri tibbi soru soramaz dogru anca cahilce konusurBenim belim ağrıyor hangi ilacı tavsiye edersiniz doktor hanım?
haha nette saçmalayip kafa dagitmak da guzel hadi ben uyyom kizlar bna tibbi sorularla gelin
laf atcagniza soru sorun
offf cahilce sorular ya tıp okumayan biri tibbi soru soramaz dogru anca cahilce konusur
offf cahilce sorular ya tıp okumayan biri tibbi soru soramaz dogru anca cahilce konusur
Tıp okumuş arkadaşlarımıza ispatla eğer ispatlamak istiyorsan.soru sor ispatliyim
niye dedifre ediyimki kendimi.ama tıp okumam insanlari kiskandiriyormus bunu bilmek yeter bnaOkul kimliginin resmini at inanalim. Tip okuyan arkadasina sormayacagini nerden bilelim ?
evet okuyan varsa zaten onunla yazissam anlarrr varmi tipçiTıp okumuş arkadaşlarımıza ispatla eğer ispatlamak istiyorsan.
on cift kranil sinirleri ve sempatik gangliyonlari soyleyin bakalimTamam sen bize soru sor hadi bakalim.
Sen tıp okuduğuna göre nasil soru soracagini bilirsin. Hadi sor sor sor
evet okuyan varsa zaten onunla yazissam anlarrr varmi tipçi