- 24 Mayıs 2013
- 1.049
- 699
- 34
- Konu Sahibi vallahoyle
Peki bilgilerine önlisans mezunu yazmissin oradan bakip nazar mi degiyor tanidigim kursun döken kadinlar var seni okutup ufletelim olurmu. Üzülme sen bunlar hep nazardaaan nazardan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de tipciyim. Tip okuyorum hadi soru sor bana. İspatliyim :)vallahoylst: 37316652 .!.:tıpçi var mi arkadaslar
on cift kranil sinirleri ve sempatik gangliyonlari soyleyin bakalim
ya ben tipci birile burda konussam herkez anliycak durumu cahiller anlamazHi hi kesin okuyosun az sonra da nazar degdirmeyin diye soylemedim ben aslinda einsteinim yazacak kizlar
tipci yokmuHerkezzzzz anlar herkezzzzz
on cift kranil sinirleri ve sempatik gangliyonlari soyleyin bakalim
Bu kadar yazim yanlisiyla nasil tip bana anlatsana biraz??ya ben tipci birile burda konussam herkez anliycak durumu cahiller anlamaz
Peki bilgilerine önlisans mezunu yazmissin oradan bakip nazar mi degiyor tanidigim kursun döken kadinlar var seni okutup ufletelim olurmu. Üzülme sen bunlar hep nazardaaan nazardan
kizim ben ikinci siniftayim .ama meme karsinomlarinin nasil olusugunu soyleyebilirum tedavi kismi klinige gecinceStandart meme CA tedavi protokolü?
niye dedifre ediyimki kendimi.ama tıp okumam insanlari kiskandiriyormus bunu bilmek yeter bna
Bu kadar ya
Bu kadar yazim yanlisiyla nasil tip bana anlatsana biraz??
Kranial demek istedin değil mi çakma tıpçı (!)
bulaşıkları makinaya diz de öyle uyu hadi annem, sabaha kalmasın iş olur sana..