- 30 Eylül 2014
- 416
- 58
- 33
- Konu Sahibi vallahoyle
eeeya tıp okuyorum aslinda ama nazar degdirirsiniz diye dis hekimligi dedim tiptan soru varsa aliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eeeya tıp okuyorum aslinda ama nazar degdirirsiniz diye dis hekimligi dedim tiptan soru varsa aliyim
ya tıp okuyorum aslinda ama nazar degdirirsiniz diye dis hekimligi dedim tiptan soru varsa aliyim
ya tıp okuyorum aslinda ama nazar degdirirsiniz diye dis hekimligi dedim tiptan soru varsa aliyim
tıp okudugma inanmiyonmuHahahahahah hahahahsh işte böyle fake oldugunu belli edersin. Hadi guzelim git de biraz oyuncaklarinla oyna..
tip okuduguma inanmiyonuzmukızlar okuyun üfleyin nazar değmesin kıza bak kendini olduğundan daha mütavazi tanıtıyor,
bizi fesatlar bizi kem gözlüyüz hepimiz
tıp okudugma inanmiyonmu
tıp okudugma inanmiyonmu
Tıp okuyanlara nazar mı değdiriliyormuş?ya tıp okuyorum aslinda ama nazar degdirirsiniz diye dis hekimligi dedim tiptan soru varsa aliyim
"İnanmiyonmu" diye sorarsan inanmazlar.tıp okudugma inanmiyonmu
soru sor ispatliyim"İnanmiyonmu" diye sorarsan inanmazlar.
çok kıskançsınız kızlar, ülkenin tıp okuyan ama Türkçe yazamayan tek üye kişisiyle dalga geçmeyin, çok ayıp
laf atcagniza soru sorunokusan okusan ilaç rdeçetesi filan okursun heralde en fazla
soru sor ispatliyim
yooooCanim sen konuyu yanlis acmissin. Aslında ""günübirlik aylik tutulan evler guvenlimi sevgilimle kalcaz daaa" olmaliydi"
Ayrıca uyumadan öncebakayim dedim . vallahi de kiskancliktan uykum kacti uyuyamiyorim :///