- 13 Eylül 2016
- 2.882
- 5.857
yok yahu, başka bir üyeyi alıntıladım görmedin mi :) ona cevap yazmıştım ben. sana da bu durumu hoş bulmadığımı yazdım.Siteye yeni kaydoldum sanırım biriyle karıştırdınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yahu, başka bir üyeyi alıntıladım görmedin mi :) ona cevap yazmıştım ben. sana da bu durumu hoş bulmadığımı yazdım.Siteye yeni kaydoldum sanırım biriyle karıştırdınız
tabii sizin ilişkiniz henüz yeni..
güveniniz daha çabuk yıkılması bundandır.
dediğim gibi duygusal ve "ah" ederek bir maziisi yok ise bir güzel mesajı, gönlünü hoş tutacak bir konuşması yeterdi.
yok yahu, başka bir üyeyi alıntıladım görmedin mi :) ona cevap yazmıştım ben. sana da bu durumu hoş bulmadığımı yazdım.
Ne dedi peki mesajınızı açıklaması ne oldu ?
Arkadaşım ciddi falan düşünme insan bi düşünür kırılırmı garipsermi ayıp olurmu nedemek eski sevgiliyi anlatmak hayrola yani7 aydır birlikte olduğum ve ciddi düşündüğümüz bir ilişkim var .Cuma günü telefonda tanışmamız kader falan diye konuşurken konuyu eski sevgilisine getirdi kızıcaksın ama diye başlayıp nasıl tanıştıklarını anlattı. Ve ben ağlamaya başladım hassas bir insanım ve onun başka biriyle olduğu düşüncesi bile beni üzüyor.Beni sevdiğini değer verdiğini biliyorum ama bu durum cidden kalbimi kırdı 2 gündür konuşmuyoruz kırıldığımı yaptığının yanlış olduğunu söyledim.Ama mesaja cevap vermedi .sevgili ablalarım kardeşlerim sizce ne yapmalıyım ve bu adam ne yapmaya çalışıyor?
ben herkes gibi dusunmuyorum
kizi unutaùadindan deilde bosbogazligindan halt etmis
tavrini koy tabi; yoksa daha yok dinlrsin o hikayeyi benden soylemesi
anlaytttigina l pisman etki bir dahkine on kere dusunup bir kere konussun
Boşboğazlığından olsa şimdiye sizinle irtibata geçerdi. Çok anlamsız kalıyor bu şekilde susması.
Duyguları karışık, ayrılmak istemiş bence...
Saatler olmuş mesaj atalı neden iletilmemiş ki? Ne tuhaf. Daha önce böyle sessiz kalışları olur muydu?
Birde çok fevri davranıyorsun sende. Sana anlattığında sebebini sormalıydın.
Sessiz kalmasaydı anlam yüklememiştir derdik ama susması ne yazık ki düşündüğünü gösteriyor.
Şimdi sana hayır unuttum dese bile şüphe bırakır. Kızı görmüş yada irtibata geçmiş olabilirler...
o eskiyi pek unutamamış7 aydır birlikte olduğum ve ciddi düşündüğümüz bir ilişkim var .Cuma günü telefonda tanışmamız kader falan diye konuşurken konuyu eski sevgilisine getirdi kızıcaksın ama diye başlayıp nasıl tanıştıklarını anlattı. Ve ben ağlamaya başladım hassas bir insanım ve onun başka biriyle olduğu düşüncesi bile beni üzüyor.Beni sevdiğini değer verdiğini biliyorum ama bu durum cidden kalbimi kırdı 2 gündür konuşmuyoruz kırıldığımı yaptığının yanlış olduğunu söyledim.Ama mesaja cevap vermedi .sevgili ablalarım kardeşlerim sizce ne yapmalıyım ve bu adam ne yapmaya çalışıyor?
Sen kendini bosuba avutma. Eskisini 7 ay gecse de unutamamis anlasilan. Evlilik falan dusunme bununla. Ne alaka eski kiz arkadasla nasil tanistigi. Sen de eskilerini anlatsan kiskanmaz bu cunku hala akli eskisinde7 aydır birlikte olduğum ve ciddi düşündüğümüz bir ilişkim var .Cuma günü telefonda tanışmamız kader falan diye konuşurken konuyu eski sevgilisine getirdi kızıcaksın ama diye başlayıp nasıl tanıştıklarını anlattı. Ve ben ağlamaya başladım hassas bir insanım ve onun başka biriyle olduğu düşüncesi bile beni üzüyor.Beni sevdiğini değer verdiğini biliyorum ama bu durum cidden kalbimi kırdı 2 gündür konuşmuyoruz kırıldığımı yaptığının yanlış olduğunu söyledim.Ama mesaja cevap vermedi .sevgili ablalarım kardeşlerim sizce ne yapmalıyım ve bu adam ne yapmaya çalışıyor?