ERKEK ARKADASIM BENDEN AYRILDI ÇOK KÖTÜYÜYÜMM..

Siz biraz kendinizi dinleyin, düzeltin. Biraz daha olgunlaşın ondan sonra bir ilişkiye başlayın. Peygamber sabrı olsa çekemez insan.

Iliskiye bakis aciniz cok sacma. Daha kimse kimseyi tanimiyorken mutlu edecegim, kesin evlenecegiz gibi sözler verilmez, iliskiye baslamak icin karsi tarafi bunlari soylemeye zorlayip sonra basta boyle demisti diyorsunuz. Boyle seylerin garantisi mi olur? Mutluluk, evlilik en fazla temenni edilir ve olup olmayacagini zaman gosterir.

Biraz kendime benzettim fevri oluşun konusunda.. Şuan ne hissettiğini çok iyi anlıyorum sabır etmek en zoruda bu olsa gerek ama onu ömür boyu tamamen kaybetmek istemiyorsan bırak sessiz kal gerçekten ders olsun diyenlere bende çok bozulur üzülürdüm ama ders oluyor hakketten. Senin olgunlaşmaya ihtiyacın var ve şu fikirden vazgeç sevgisi falan eksik değil sen gerçekten çok yanlış çocukça davranmışsın ve evlilik düşündüğü için korkmuş ömür boyu nasıl olucak diye ki haklı. Erkek arkadaşında bi hata bi sıkıntı görmedim ben. Döner mi dönmez mi kimse bilemez ama sen böyle çocukça davrandıkça adam ne kadar da doğru bi karar almışım diyo emin ol o kadar saçmaladın ki bak sen sırf vazgeö diye mükemmelsin diyo teselli etmeye başlamış başkası olsa açmaz konuşmaz bile. Sessiz ol ve bekle

Cok sacmaladim pisman oldum ona yazdim bunlari duzeltebilirdim firsat verseudin vs vs diye.. icimdekileri onu sevdigimi sevdigim icinde bazi huylarimi degistrebilicegmi vs soyledim. Ve sustum artik insallah doner

Karşı tarafı çok bunaltmış olabilir misiniz acaba? Ayrıca tamamen bitti yazma diyen sizsiniz yani siz ayrılmış oluyorsunuz bu durumda adam size neden dönsün ki?

Cok sacmaladim pisman oldum ona yazdim bunlari duzeltebilirdim firsat verseudin vs vs diye.. icimdekileri onu sevdigimi sevdigim icinde bazi huylarimi degistrebilicegmi vs soyledim. Ve sustum artik insallah doner
Buna benzer başka olaylarınız olmuş muydu? Bazı şeyler değişmez buna inandığı için fazlaca da bunalttığın için olumsuz düşünüyordur hâlâ.. Peki 2 gün boyunca aradığında mesaj attığında açtı mı cevap verdi mi?

Evet bi kere daha olmustu ayrilmisti benden ama sonra dönmüştü 2 gun surmustu o zamanda demisti kabullenmemiz lazim toparlanamayiz ilerde kotu olue vs vs ama 2 gun sonra döndü .ama bu seferki uzadi 5 gun falan oldu.
Aciyor cevap veriyor ama iletisim halinde oldukça canimiz yaniyor yapma. Haata bende ilerde iyiki benle evlenmedigini soyluceksin, bunlari konuşmaktan yoruldu sıkıldım tarzinda konusuyor bunalima girmis sanki anlam veremiyorum bende en son yazdim bi tartisma yuznden ayrilman cok sacma cozerim ben bunu ,seviyorum seni senin icin bu sacma sapan hareketleri birakirim ama sen karar vermissin artik susuyorum dedim. Oda en son ne diyeyimki bu yazdiklarina simdi ne desem bahane diyceksin dedi. Bende tamam peki dedim sadece. Daha da birsy yazmadim . Yazmayida aramayida dusunmuyorum.. insallah döner ;(

Karşı tarafı çok bunaltmış olabilir misiniz acaba? Ayrıca tamamen bitti yazma diyen sizsiniz yani siz ayrılmış oluyorsunuz bu durumda adam size neden dönsün ki?
Evet ama bana direk ara verelim dedigi icin bende cocuk degiliz ara vermek diye .birsey yokturki biterse tamamrn biter dedim. Ama daha sonra pismanliklarimi dile getirdim

Ah be kuzum ilk olsaydı bi kez daha denerdi dicektim daha öncede olmuş değişmeyeceğini düşünüyor demek ki sende bilerek isteyerek zsteb yapmadın ama işte oldu bi kere ama sonuçta aldatmadın bak ona değiiebileceğini göster mesele ilk adımın olsun onu şaşırt ve iletişim ne olursa olsun kurma kafası karışsın acaba erken mi karar verdim düzelirdi diye. Gerçekten konuşması dinlemesi sana fırsat vermesi güzel hareket ama bahane diyip durma yaptığının çok farkında olduğunu hissettir eğer seni ararsa tabi onu suçlama gerçekten hata sende olduğu için vazgeçmiş ve sen hâlâ bahane diyosun adam diyecek ki daha hatasını bile kabul etmiyor ben bununla nasıl anlaşcam

Evet ama daha onceki cok baska bir konuydu kiskanclik kısıtlama vs degildi.
Simdi susayim iletisim haline girmiyim dimi artik cok uzun bir msj yazmistim ama duzgunce duzelirdi yazik etme degismicek torpulenmicek seyler degildi tarzinda yazdim dahada birsey yazmadim.

Yazma artık iyi ya da kötü yazma merak etsin seni biraz olayı unutsun değerlendirsin iyi yönlerin aklına gelsin sonra tekrar bi iletişim kurmayı denersin üzme kendini sakin ol biraz akıllıca davran olacağı varsa zaten oluyor er ya da geç telefondan uzaklaş

Burcun ne senin??

Yahu bu nasıl bir yaklaşım çok zorum çok inatçıyım bana ulaşamazsın baaak emin misin falan, hayırdır bacım altından mısın, diye sorarlar adama dünya nüfusunun yarısından fazlası kadın farkındasınız değil mi, bir kere törpüleyin şu egonuzu, yoksa ben inatçıyım diye diye 40 yaşında evliliğe gerek yok diyen ablamız gibi konu açarsınız.
Bir kere sizin de diğer kızlardan farkınız yok hepimiz benzer uzuvlara sahibiz bu bir. İkincisi de ruhsal olarak bir kendinize çeki düzen verin, ben zorum dedikçe zoru zoruna ortada kalırsınız, insan tabi ki ilkelerinden ödün vermemeli ama ortada bir ilke yok, bebe tartışması var, kısaca FAZLA NAZ AŞIK USANDIRIR, geçmiş olsun bu arada çocuk en doğrusunu yapmış.

Evet ama bana direk ara verelim dedigi icin bende cocuk degiliz ara vermek diye .birsey yokturki biterse tamamrn biter dedim. Ama daha sonra pismanliklarimi dile getirdim
Olan olmus bu saatten sonra kendini suclamayi birak, toparla kendini. Hic yazip sorma arama bırak kafa dinlesin sende otur dogrusunu yanlisini dusun. Belki o geri dönünce sen istemeyeceksin belli mi olur?

Olan olmus bu saatten sonra kendini suclamayi birak, toparla kendini. Hic yazip sorma arama bırak kafa dinlesin sende otur dogrusunu yanlisini dusun. Belki o geri dönünce sen istemeyeceksin belli mi olur?
Işte geri dönerse bu kez ben istemem diye korkuyorum bilmiyorum. Cok uzuldum cok agliyorum cunku surekli buna bile sahit oldu bilmiyorum

Işte geri dönerse bu kez ben istemem diye korkuyorum bilmiyorum. Cok uzuldum cok agliyorum cunku surekli buna bile sahit oldu bilmiyorum
Amaan canım o olmazsa baskasi olur. Bir dahaki iliskinde bu hatalara düsmezsin olur biter. Kimse vazgecilmez degildir bunu aklindan cikarma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…