- 11 Aralık 2018
- 40.893
- 254.152
- 598
- Konu Sahibi mavihuy900
-
- #81
Arkadaşlar Günaydın herkese. Biraz uzun olcak kusura bakmayın. şu an çok kötüyüm yorumlarınıza çok ihtiyacım var.. Erkek arkadaşımla yaklaşık 3 aydır sevgiliydik ama öncesindede tanısıyordk. 4 ay kadar tanısmısşılıgımız var.ama ben başlamadan sürekli ona ya ayrılırsak ben korkuyorum uzulmek ıstemıyrm O da bende öyle düşünüyorum seni çok seviyorm mutlu etmk istiyorum gibi birçok çabada bulundu. çok uğrastı.
benimle evlenmek istediğini tarzında elde etmek için hayatıma girmek için çok çabaladı zor ve çok ınatçı olduğumuda bılıyordu. ben dıyordum bak yapabilir misin benle oda evet hep alttan alırım ederım sen yeter kı kabul et herseye varımsenle diyrdu. sonunda kabul ettım. aılesıne soyledı falan bı kaç aya nışan yapmak istiyorlardı. bır ayrılık daha yasadık baska sebepten ötürü daha sonra tekrar barısmak ıstedı bı daha ayrılık yok dedı sonra barıştık hersey çok güzeldi bana sureklı hadi soyle aılene barıstıgımızı hızlandıralım vs dıyordu. ama gecen salı günü bir tartısma yasadık telefonda konusuyorduk. bana ruyasını anlattı ruyasında bı kızın ona yüklü miktarda para verdiğini sonra parayı kaybettiğini anlattı. buraya kdar normal. Ama kızı anlatırken ama masmavı gozluydu sarısındı dıye vurguladı baya bende kızdım dogal olrak soguk bı sekılde telefonu kapattık bana mesaj attı noldu dıye bende rahatsız oldugumu soyledım oda abarttıgımı herseyı buyuttugumu soyledı. Ama kım olsa kızar dedım o bıraz sınırlendı ben sınırlendım baya tartıstık bana adam gıbı konus dedı ben daha çok kızdım. sonra bır anda bana ara verelım en ıyısı cok yıpratıyoruz ılerıye dönük kafamı karıstırıyosun dedı. bende uzun bır mesaj yazdım bir tartışma yüzünden bunu diyosan sevmiyosun gerçekten arada engel yok sadce özür bekledım aravermk dye bişy yoktur çocuk değiliz vs tammen bttı bsy yazma dedm. oda 4 gun bşy yazmadı ben fotomuzu watsptn kaldrdıgnı gördm sordm nedn byle yaptn hani çok sevıyordn falan oda ben senı mutlu edemem farklı dusunuyorz benı bana brak ıletısım halınde oldukça daha çok uzulcez dedı ve bıtırdı. sevmıyor mu sızce geri dönermı yksa bittimi napmalıyım? kotuuyum çok baglandım bana bunu yapmaya hakkı yoktu. Madem mutlu edemıcegını bılıyordu neden basta çok usrastı her huyumu herseyı bılıyordu. bensız dk gecıremıyordu. noldu sımdı bır anda anlamıyorum . sizce döner mi . bu arada 2 gun çok aradım yaptıgın çocukca bahane neyse gercegı soyle. herkes tartıısıyor bu duusunce farklılıgı değildir. kucuk bı tartısmdan çok sacma yapma senle çok mutluyum mutlu olcama ınanamıyorum vs vs dıyerek çok konustum ama hıc tepkı vermedı sadece dedıgı yapma acı cekıyoruz Allah senı benden kurtardı sen mukemmelsın falan dedı.
Cok sacmaladim pisman oldum ona yazdim bunlari duzeltebilirdim firsat verseudin vs vs diye.. icimdekileri onu sevdigimi sevdigim icinde bazi huylarimi degistrebilicegmi vs soyledim. Ve sustum artik insallah donerBiraz kendime benzettim fevri oluşun konusunda.. Şuan ne hissettiğini çok iyi anlıyorum sabır etmek en zoruda bu olsa gerek ama onu ömür boyu tamamen kaybetmek istemiyorsan bırak sessiz kal gerçekten ders olsun diyenlere bende çok bozulur üzülürdüm ama ders oluyor hakketten. Senin olgunlaşmaya ihtiyacın var ve şu fikirden vazgeç sevgisi falan eksik değil sen gerçekten çok yanlış çocukça davranmışsın ve evlilik düşündüğü için korkmuş ömür boyu nasıl olucak diye ki haklı. Erkek arkadaşında bi hata bi sıkıntı görmedim ben. Döner mi dönmez mi kimse bilemez ama sen böyle çocukça davrandıkça adam ne kadar da doğru bi karar almışım diyo emin ol o kadar saçmaladın ki bak sen sırf vazgeö diye mükemmelsin diyo teselli etmeye başlamış başkası olsa açmaz konuşmaz bile. Sessiz ol ve bekle
Buna benzer başka olaylarınız olmuş muydu? Bazı şeyler değişmez buna inandığı için fazlaca da bunalttığın için olumsuz düşünüyordur hâlâ.. Peki 2 gün boyunca aradığında mesaj attığında açtı mı cevap verdi mi?Cok sacmaladim pisman oldum ona yazdim bunlari duzeltebilirdim firsat verseudin vs vs diye.. icimdekileri onu sevdigimi sevdigim icinde bazi huylarimi degistrebilicegmi vs soyledim. Ve sustum artik insallah doner
Evet bi kere daha olmustu ayrilmisti benden ama sonra dönmüştü 2 gun surmustu o zamanda demisti kabullenmemiz lazim toparlanamayiz ilerde kotu olue vs vs ama 2 gun sonra döndü .ama bu seferki uzadi 5 gun falan oldu.Buna benzer başka olaylarınız olmuş muydu? Bazı şeyler değişmez buna inandığı için fazlaca da bunalttığın için olumsuz düşünüyordur hâlâ.. Peki 2 gün boyunca aradığında mesaj attığında açtı mı cevap verdi mi?
Evet ama bana direk ara verelim dedigi icin bende cocuk degiliz ara vermek diye .birsey yokturki biterse tamamrn biter dedim. Ama daha sonra pismanliklarimi dile getirdimKarşı tarafı çok bunaltmış olabilir misiniz acaba? Ayrıca tamamen bitti yazma diyen sizsiniz yani siz ayrılmış oluyorsunuz bu durumda adam size neden dönsün ki?
Ah be kuzum ilk olsaydı bi kez daha denerdi dicektim daha öncede olmuş değişmeyeceğini düşünüyor demek ki sende bilerek isteyerek zsteb yapmadın ama işte oldu bi kere ama sonuçta aldatmadın bak ona değiiebileceğini göster mesele ilk adımın olsun onu şaşırt ve iletişim ne olursa olsun kurma kafası karışsın acaba erken mi karar verdim düzelirdi diye. Gerçekten konuşması dinlemesi sana fırsat vermesi güzel hareket ama bahane diyip durma yaptığının çok farkında olduğunu hissettir eğer seni ararsa tabi onu suçlama gerçekten hata sende olduğu için vazgeçmiş ve sen hâlâ bahane diyosun adam diyecek ki daha hatasını bile kabul etmiyor ben bununla nasıl anlaşcamEvet bi kere daha olmustu ayrilmisti benden ama sonra dönmüştü 2 gun surmustu o zamanda demisti kabullenmemiz lazim toparlanamayiz ilerde kotu olue vs vs ama 2 gun sonra döndü .ama bu seferki uzadi 5 gun falan oldu.
Aciyor cevap veriyor ama iletisim halinde oldukça canimiz yaniyor yapma. Haata bende ilerde iyiki benle evlenmedigini soyluceksin, bunlari konuşmaktan yoruldu sıkıldım tarzinda konusuyor bunalima girmis sanki anlam veremiyorumbende en son yazdim bi tartisma yuznden ayrilman cok sacma cozerim ben bunu ,seviyorum seni senin icin bu sacma sapan hareketleri birakirim ama sen karar vermissin artik susuyorum dedim. Oda en son ne diyeyimki bu yazdiklarina simdi ne desem bahane diyceksin dedi. Bende tamam peki dedim sadece. Daha da birsy yazmadim . Yazmayida aramayida dusunmuyorum.. insallah döner ;(
Evet ama daha onceki cok baska bir konuydu kiskanclik kısıtlama vs degildi.Ah be kuzum ilk olsaydı bi kez daha denerdi dicektim daha öncede olmuş değişmeyeceğini düşünüyor demek ki sende bilerek isteyerek zsteb yapmadın ama işte oldu bi kere ama sonuçta aldatmadın bak ona değiiebileceğini göster mesele ilk adımın olsun onu şaşırt ve iletişim ne olursa olsun kurma kafası karışsın acaba erken mi karar verdim düzelirdi diye. Gerçekten konuşması dinlemesi sana fırsat vermesi güzel hareket ama bahane diyip durma yaptığının çok farkında olduğunu hissettir eğer seni ararsa tabi onu suçlama gerçekten hata sende olduğu için vazgeçmiş ve sen hâlâ bahane diyosun adam diyecek ki daha hatasını bile kabul etmiyor ben bununla nasıl anlaşcam
Yazma artık iyi ya da kötü yazma merak etsin seni biraz olayı unutsun değerlendirsin iyi yönlerin aklına gelsin sonra tekrar bi iletişim kurmayı denersin üzme kendini sakin ol biraz akıllıca davran olacağı varsa zaten oluyor er ya da geç telefondan uzaklaşEvet ama daha onceki cok baska bir konuydu kiskanclik kısıtlama vs degildi.
Simdi susayim iletisim haline girmiyim dimi artik cok uzun bir msj yazmistim ama duzgunce duzelirdi yazik etme degismicek torpulenmicek seyler degildi tarzinda yazdim dahada birsey yazmadim.
Burcun ne senin??Yazma artık iyi ya da kötü yazma merak etsin seni biraz olayı unutsun değerlendirsin iyi yönlerin aklına gelsin sonra tekrar bi iletişim kurmayı denersin üzme kendini sakin ol biraz akıllıca davran olacağı varsa zaten oluyor er ya da geç telefondan uzaklaş
Akrep oda AkrepBurcun ne senin??
Yahu bu nasıl bir yaklaşım çok zorum çok inatçıyım bana ulaşamazsın baaak emin misin falan, hayırdır bacım altından mısın, diye sorarlar adama dünya nüfusunun yarısından fazlası kadın farkındasınız değil mi, bir kere törpüleyin şu egonuzu, yoksa ben inatçıyım diye diye 40 yaşında evliliğe gerek yok diyen ablamız gibi konu açarsınız.Arkadaşlar Günaydın herkese. Biraz uzun olcak kusura bakmayın. şu an çok kötüyüm yorumlarınıza çok ihtiyacım var.. Erkek arkadaşımla yaklaşık 3 aydır sevgiliydik ama öncesindede tanısıyordk. 4 ay kadar tanısmısşılıgımız var.ama ben başlamadan sürekli ona ya ayrılırsak ben korkuyorum uzulmek ıstemıyrm O da bende öyle düşünüyorum seni çok seviyorm mutlu etmk istiyorum gibi birçok çabada bulundu. çok uğrastı.
benimle evlenmek istediğini tarzında elde etmek için hayatıma girmek için çok çabaladı zor ve çok ınatçı olduğumuda bılıyordu. ben dıyordum bak yapabilir misin benle oda evet hep alttan alırım ederım sen yeter kı kabul et herseye varımsenle diyrdu. sonunda kabul ettım. aılesıne soyledı falan bı kaç aya nışan yapmak istiyorlardı. bır ayrılık daha yasadık baska sebepten ötürü daha sonra tekrar barısmak ıstedı bı daha ayrılık yok dedı sonra barıştık hersey çok güzeldi bana sureklı hadi soyle aılene barıstıgımızı hızlandıralım vs dıyordu. ama gecen salı günü bir tartısma yasadık telefonda konusuyorduk. bana ruyasını anlattı ruyasında bı kızın ona yüklü miktarda para verdiğini sonra parayı kaybettiğini anlattı. buraya kdar normal. Ama kızı anlatırken ama masmavı gozluydu sarısındı dıye vurguladı baya bende kızdım dogal olrak soguk bı sekılde telefonu kapattık bana mesaj attı noldu dıye bende rahatsız oldugumu soyledım oda abarttıgımı herseyı buyuttugumu soyledı. Ama kım olsa kızar dedım o bıraz sınırlendı ben sınırlendım baya tartıstık bana adam gıbı konus dedı ben daha çok kızdım. sonra bır anda bana ara verelım en ıyısı cok yıpratıyoruz ılerıye dönük kafamı karıstırıyosun dedı. bende uzun bır mesaj yazdım bir tartışma yüzünden bunu diyosan sevmiyosun gerçekten arada engel yok sadce özür bekledım aravermk dye bişy yoktur çocuk değiliz vs tammen bttı bsy yazma dedm. oda 4 gun bşy yazmadı ben fotomuzu watsptn kaldrdıgnı gördm sordm nedn byle yaptn hani çok sevıyordn falan oda ben senı mutlu edemem farklı dusunuyorz benı bana brak ıletısım halınde oldukça daha çok uzulcez dedı ve bıtırdı. sevmıyor mu sızce geri dönermı yksa bittimi napmalıyım? kotuuyum çok baglandım bana bunu yapmaya hakkı yoktu. Madem mutlu edemıcegını bılıyordu neden basta çok usrastı her huyumu herseyı bılıyordu. bensız dk gecıremıyordu. noldu sımdı bır anda anlamıyorum . sizce döner mi . bu arada 2 gun çok aradım yaptıgın çocukca bahane neyse gercegı soyle. herkes tartıısıyor bu duusunce farklılıgı değildir. kucuk bı tartısmdan çok sacma yapma senle çok mutluyum mutlu olcama ınanamıyorum vs vs dıyerek çok konustum ama hıc tepkı vermedı sadece dedıgı yapma acı cekıyoruz Allah senı benden kurtardı sen mukemmelsın falan dedı.
Çok dinlemiş, yeter demişevet ama törüpuledim kendımı baya . daha da törpülemeye hazırdım söyledım dınlemedı.
Olan olmus bu saatten sonra kendini suclamayi birak, toparla kendini. Hic yazip sorma arama bırak kafa dinlesin sende otur dogrusunu yanlisini dusun. Belki o geri dönünce sen istemeyeceksin belli mi olur?Evet ama bana direk ara verelim dedigi icin bende cocuk degiliz ara vermek diye .birsey yokturki biterse tamamrn biter dedim. Ama daha sonra pismanliklarimi dile getirdim
Işte geri dönerse bu kez ben istemem diye korkuyorum bilmiyorum. Cok uzuldum cok agliyorum cunku surekli buna bile sahit oldu bilmiyorumOlan olmus bu saatten sonra kendini suclamayi birak, toparla kendini. Hic yazip sorma arama bırak kafa dinlesin sende otur dogrusunu yanlisini dusun. Belki o geri dönünce sen istemeyeceksin belli mi olur?
Amaan canım o olmazsa baskasi olur. Bir dahaki iliskinde bu hatalara düsmezsin olur biter. Kimse vazgecilmez degildir bunu aklindan cikarma.Işte geri dönerse bu kez ben istemem diye korkuyorum bilmiyorum. Cok uzuldum cok agliyorum cunku surekli buna bile sahit oldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?