• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEK ARKADASIM BENDEN AYRILDI ÇOK KÖTÜYÜYÜMM..

Işte geri dönerse bu kez ben istemem diye korkuyorum bilmiyorum. Cok uzuldum cok agliyorum cunku surekli buna bile sahit oldu bilmiyorum :KK43:
Amaan canım o olmazsa baskasi olur. Bir dahaki iliskinde bu hatalara düsmezsin olur biter. Kimse vazgecilmez degildir bunu aklindan cikarma.

Arkadaşlar Günaydın herkese. Biraz uzun olcak kusura bakmayın. şu an çok kötüyüm yorumlarınıza çok ihtiyacım var.. Erkek arkadaşımla yaklaşık 3 aydır sevgiliydik ama öncesindede tanısıyordk. 4 ay kadar tanısmısşılıgımız var.ama ben başlamadan sürekli ona ya ayrılırsak ben korkuyorum uzulmek ıstemıyrm O da bende öyle düşünüyorum seni çok seviyorm mutlu etmk istiyorum gibi birçok çabada bulundu. çok uğrastı.
benimle evlenmek istediğini tarzında elde etmek için hayatıma girmek için çok çabaladı zor ve çok ınatçı olduğumuda bılıyordu. ben dıyordum bak yapabilir misin benle oda evet hep alttan alırım ederım sen yeter kı kabul et herseye varımsenle diyrdu. sonunda kabul ettım. aılesıne soyledı falan bı kaç aya nışan yapmak istiyorlardı. bır ayrılık daha yasadık baska sebepten ötürü daha sonra tekrar barısmak ıstedı bı daha ayrılık yok dedı sonra barıştık hersey çok güzeldi bana sureklı hadi soyle aılene barıstıgımızı hızlandıralım vs dıyordu. ama gecen salı günü bir tartısma yasadık telefonda konusuyorduk. bana ruyasını anlattı ruyasında bı kızın ona yüklü miktarda para verdiğini sonra parayı kaybettiğini anlattı. buraya kdar normal. Ama kızı anlatırken ama masmavı gozluydu sarısındı dıye vurguladı baya bende kızdım dogal olrak soguk bı sekılde telefonu kapattık bana mesaj attı noldu dıye bende rahatsız oldugumu soyledım oda abarttıgımı herseyı buyuttugumu soyledı. Ama kım olsa kızar dedım o bıraz sınırlendı ben sınırlendım baya tartıstık bana adam gıbı konus dedı ben daha çok kızdım. sonra bır anda bana ara verelım en ıyısı cok yıpratıyoruz ılerıye dönük kafamı karıstırıyosun dedı. bende uzun bır mesaj yazdım bir tartışma yüzünden bunu diyosan sevmiyosun gerçekten arada engel yok sadce özür bekledım aravermk dye bişy yoktur çocuk değiliz vs tammen bttı bsy yazma dedm. oda 4 gun bşy yazmadı ben fotomuzu watsptn kaldrdıgnı gördm sordm nedn byle yaptn hani çok sevıyordn falan oda ben senı mutlu edemem farklı dusunuyorz benı bana brak ıletısım halınde oldukça daha çok uzulcez dedı ve bıtırdı. sevmıyor mu sızce geri dönermı yksa bittimi napmalıyım? kotuuyum çok baglandım bana bunu yapmaya hakkı yoktu. Madem mutlu edemıcegını bılıyordu neden basta çok usrastı her huyumu herseyı bılıyordu. bensız dk gecıremıyordu. noldu sımdı bır anda anlamıyorum . sizce döner mi . bu arada 2 gun çok aradım yaptıgın çocukca bahane neyse gercegı soyle. herkes tartıısıyor bu duusunce farklılıgı değildir. kucuk bı tartısmdan çok sacma yapma senle çok mutluyum mutlu olcama ınanamıyorum vs vs dıyerek çok konustum ama hıc tepkı vermedı sadece dedıgı yapma acı cekıyoruz Allah senı benden kurtardı sen mukemmelsın falan dedı. :KK43::KK43:
Kaç yaşındasın?

Arkadaşlar Günaydın herkese. Biraz uzun olcak kusura bakmayın. şu an çok kötüyüm yorumlarınıza çok ihtiyacım var.. Erkek arkadaşımla yaklaşık 3 aydır sevgiliydik ama öncesindede tanısıyordk. 4 ay kadar tanısmısşılıgımız var.ama ben başlamadan sürekli ona ya ayrılırsak ben korkuyorum uzulmek ıstemıyrm O da bende öyle düşünüyorum seni çok seviyorm mutlu etmk istiyorum gibi birçok çabada bulundu. çok uğrastı.
benimle evlenmek istediğini tarzında elde etmek için hayatıma girmek için çok çabaladı zor ve çok ınatçı olduğumuda bılıyordu. ben dıyordum bak yapabilir misin benle oda evet hep alttan alırım ederım sen yeter kı kabul et herseye varımsenle diyrdu. sonunda kabul ettım. aılesıne soyledı falan bı kaç aya nışan yapmak istiyorlardı. bır ayrılık daha yasadık baska sebepten ötürü daha sonra tekrar barısmak ıstedı bı daha ayrılık yok dedı sonra barıştık hersey çok güzeldi bana sureklı hadi soyle aılene barıstıgımızı hızlandıralım vs dıyordu. ama gecen salı günü bir tartısma yasadık telefonda konusuyorduk. bana ruyasını anlattı ruyasında bı kızın ona yüklü miktarda para verdiğini sonra parayı kaybettiğini anlattı. buraya kdar normal. Ama kızı anlatırken ama masmavı gozluydu sarısındı dıye vurguladı baya bende kızdım dogal olrak soguk bı sekılde telefonu kapattık bana mesaj attı noldu dıye bende rahatsız oldugumu soyledım oda abarttıgımı herseyı buyuttugumu soyledı. Ama kım olsa kızar dedım o bıraz sınırlendı ben sınırlendım baya tartıstık bana adam gıbı konus dedı ben daha çok kızdım. sonra bır anda bana ara verelım en ıyısı cok yıpratıyoruz ılerıye dönük kafamı karıstırıyosun dedı. bende uzun bır mesaj yazdım bir tartışma yüzünden bunu diyosan sevmiyosun gerçekten arada engel yok sadce özür bekledım aravermk dye bişy yoktur çocuk değiliz vs tammen bttı bsy yazma dedm. oda 4 gun bşy yazmadı ben fotomuzu watsptn kaldrdıgnı gördm sordm nedn byle yaptn hani çok sevıyordn falan oda ben senı mutlu edemem farklı dusunuyorz benı bana brak ıletısım halınde oldukça daha çok uzulcez dedı ve bıtırdı. sevmıyor mu sızce geri dönermı yksa bittimi napmalıyım? kotuuyum çok baglandım bana bunu yapmaya hakkı yoktu. Madem mutlu edemıcegını bılıyordu neden basta çok usrastı her huyumu herseyı bılıyordu. bensız dk gecıremıyordu. noldu sımdı bır anda anlamıyorum . sizce döner mi . bu arada 2 gun çok aradım yaptıgın çocukca bahane neyse gercegı soyle. herkes tartıısıyor bu duusunce farklılıgı değildir. kucuk bı tartısmdan çok sacma yapma senle çok mutluyum mutlu olcama ınanamıyorum vs vs dıyerek çok konustum ama hıc tepkı vermedı sadece dedıgı yapma acı cekıyoruz Allah senı benden kurtardı sen mukemmelsın falan dedı. :KK43::KK43:
Adama bi rahat ver. Çocukça davranıp kaçırmışsın.

Herkes tartışıyorda bu ayrıl barışlar ilişkiyi zedelemiş..30una gelen bir adamda rüyada görülen kadınıı kıskanan birini niye çeksin.
Otu,b.ku kıskanan herkes aşırı itici.

Rüyayı anlatınca “sarışın bomba aklını başından alınca parayı kaybettin tabii” diyerek espriye vurup kahkahayı patlatsaydınız gereksiz yere tartışmazdınız.

Neyse olan oldu..bundan sonraki ilişkilerinizde rüyada olanları kıskanmamayı, ayrıl-barış yapmamayı ve kendinizi yontmayı öğrenirsiniz.

Barşırsınızzzz

Rüyanda mavi gözlü kız görmüşsün hadi kavga edelim.canim sıkılıyor der gibi. Problem çıkarmak için sebep ariyorsunuz sanki. adam da bunu farketmiş.evlenince üzümün çöpü, armudun sapı kavga çıkaracağını zı sezmis.kacmis sizden.

Bu hayatta her şeyin gercekten bir anlamı var... Eski erkek arkadaşınız kendi yaşam koşullarına, hayat görüşüne göre değerlendirmiş ve ileride daha çok sorun olacağını ön görmüş, dogru ya da yanlış denilemez, sadece taraflardan biri istemiyorsa çok diretmemeli... hem belki sizin de daha yaşamanız gerekenler, aşmaniz gereken yollar vardır.

Ben şunu anladım. Nasıl olsa ilişkiyi o başlattı, o çok seviyor, kaybetmek istemiyor diye baya bir yüklenmişsiniz. Adam da sizi tanıdıkça mantığı devreye girmiş. Bu dünyada kimse vazgeçilmez değildir. İlişkilerde mutsuz olan taraf mecnun olsa çekmez.

Adam ben çocuk buyutmeyecegim demis ayrilmis bu kadar basit.Daha da arayip sormayin sessiz kalin.Ararsa açmayin.Atlatirsiniz.

Madem yapma ayrilma.buyutme diyecektin neden saçma sapan birsey icin tribe girdin ki iliskiniz yeni sayilir bu kadar yuz göz olmamalıydınız. Bence cocuk.bogulmus. bunalmış .geri donecege benzemiyor

Birde şunu belirtmek isterim insanları burda yargılamak ne kadar kolay siz o yollardan geçmedinizmi siz kırılmadınız üzülmediniz mi bu arkadaşın yaşadıklarını herkes yaşayabiliyor bu hayatta lütfen eleştiri yaparken biraz daha dikkatli olalım iğneyi önce kendinize batırın sonra başkasına böyle böyle hayatı insanları öğrenecek herkes ve gardını ona göre alacak sanki sizin hayatınızda siz hiç hata yapmadınız bu sözlerim sivri eleştirenlere
Tabii ki de aldık ama en azından mantığımızı devreye soktuk bir noktada, aklın yolu birdir, bu ilişkide de herşey apaçık belli

bana da çok geldi çok dedım sacma span bir tartısmanın arkasına saklanıp bahane gösterip ayrılmak çok sacma diye çok dedim. bana tek dediği seni mutlu edemem ilerde mutsuz oluruz ee bi insan nerden bilcek kı bunu diyorum ben çok mutlu olurum senle ya mutlu olursak dedim oda ya mutsuz olursak diyip silip attı halen ınanamıyorum o çok seven ölüp biten adamdan eser yok şimdi :KK43:
Bu hayatta herşey insanlar için, sizin ilişkiniz zaten çok yeniymiş, ben olsam bu kadar kısa sürede ölüp bitmesine de işkillenirdim. Demek ki sizinle mutsuz olacağını düşünüyor, bu tip ilişkilerde çabalayan ve üzülen taraf hep siz olursunuz benden söylemesi, size siz olduğunuz için değer veren, keniniz olabilme imkanı veren birini bulursunuz inşallah

En iyisi gör bak değerini o zaman anlayacak. Çünkü kaçan kovalanır ya her zaman su an o düşünce de o bırak bakalım nasıl geri dönecek
çok kararlı konusuyordu ama. ben senın ıçın senden vazgeçtim ilerde iyikide evlenmedım diyceksın , seni mutlu edemem vs vs çok kararlıydı bu cumlelerı aklıma geldıkce kahroluyorum resmen :( (aldatma vs yok hersey o tartısma olayına kdardı o ana kadar çok ıyyıydık ) resmen mahvoldum berbat durumdayım :(

Nerenin düşesisin bacım sen?
Havalara gel!
"Bin çık zır bi insinim, bini idire idibilir misin?"
Çok hayret ediyorum, bu bilince nasıl erişiyorsunuz? Kimler sizi şımartıyor bu kadar?
3 aylık ilişkide 4 kez ayrılmışsın, toplamda 7 aydır tanıdığın bir insan. Ortada net bir ilişkiden bile bahsedemeyiz.

Arama. Ararsa açma.
Herkes dünyaya bir kez geliyor, kimsenin başını yakma, ömrünü kısaltma!

Back
X