• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEK ARKADASIM BENDEN AYRILDI ÇOK KÖTÜYÜYÜMM..

Piremses sendromundan çıktığınız zaman ancak mutlu olursunuz.
Beni alttan al, beni mutlu et, huyum bu.... bu nedir ya... neden sizi çekmek zorundaki insanlar?
Herkes şunu düşünüyor: beni sevse katlanır.
Hayır. Bu hatalı bir soru.
Asıl sorulması gereken şey *ben neden beni sevene eziyet ediyorum? O bunu hak ediyor mu?* şeklinde olmalıdır.
Hiçkimse sevdiği için eziyet görmek alttan almak hayatını başkasını mutlu etmeye adamak zorunda değil.
çok haklısınız bunun farkına vardım ama çok gec galıba artık :(

sana onu diyor çünkü gtmiceni biliyor vallahi bak arama ararsada sakin açma sana dönecektir dönerse bana yaz lütfen
kendısı 29 yasında bunun yasla alakası yoktur dımı kımısı o yastakı bı adam gelmez falan dıyorda :( vallahı çok kotuyum dayanaamıyorum 1 haftadır böyle :(

Çok kasmışsınız. En istekli insan bile gider. Akışına bırakın bundan sonra. Çok gereksiz konuşmalar yapmışsınız.

Birkere sessiz kal ve sakın birdaha arama onu aklına getirdiğinde yada onunla bir iletişime geçmek istediğinde hemen beynine komut ver ve kendini frenle sakın ama sakın iletişim yok notr olmayı öğren sen enerjini yüksek tuttukça onun enerjisi düşecek ve geri gelecek ama sende bunu kendine alıştır gelmesede olur demeyi öğren illa o olucak deme unutma katil herzaman olay mahaline bir kerede olsa dönüp bakar o yüzden güçlü olman gerekiyor bu herzaman böyledir bırakan eğer iz bırakabildiysen döner ama sen istermisin ozaman işte orası tartışılır benden sana abla nasihatı olsun kaçan balık büyük olur birde sevgiline birdaha yapabilirmisin benimle ben zorum falan klişe cümleler kurma iter adamı doğal ol kendin ol mutluluklar dilerim

Adam rüyasını betimledi diye dar etmişsin dünyayı, napsın

Gerçek hayatta birini görüp betimlese napacaksın

Birkere sessiz kal ve sakın birdaha arama onu aklına getirdiğinde yada onunla bir iletişime geçmek istediğinde hemen beynine komut ver ve kendini frenle sakın ama sakın iletişim yok notr olmayı öğren sen enerjini yüksek tuttukça onun enerjisi düşecek ve geri gelecek ama sende bunu kendine alıştır gelmesede olur demeyi öğren illa o olucak deme unutma katil herzaman olay mahaline bir kerede olsa dönüp bakar o yüzden güçlü olman gerekiyor bu herzaman böyledir bırakan eğer iz bırakabildiysen döner ama sen istermisin ozaman işte orası tartışılır benden sana abla nasihatı olsun kaçan balık büyük olur birde sevgiline birdaha yapabilirmisin benimle ben zorum falan klişe cümleler kurma iter adamı doğal ol kendin ol mutluluklar dilerim
dedıklerınızı dıkkate alacağım susuyorum artık bakalım ne olucak .yorumunuz ıcın cok tesekkur ederım..

yine bi piremses olayi...siz gercekten kendinizi nerde goruyorsunuz nasi bi simarikliktir.en sinir oldugum insan tipi ben cok inatciyim beni idare eder misin falan cocukca seyler.niye ayrildigina sasiriyorsunuz ki iyi de yapmis bence.sizin bu dusuncelerinizle omur gecmez

bundan sonra ne olur biliyo musun.sen beklersin ses cikmayinca arayip adim atarsin peki o ne yapar barisir.sonrada senin yaptiklarinin bin katini o yapar bak demedi deme

rüyasındaki kızı kıskandığına göre kıskançlık boyutun yüksek galiba.erkekler böyle şeylerden çabuk bunalır.çoğu şeyi ona belli etmek yerine kendine saklasaydın keşke.neyse olmuş olan artık.dönmese de salla gitsin amaaann hayatta daha öenmli şeyler var bu açıdan bakmayı dene

yine bi piremses olayi...siz gercekten kendinizi nerde goruyorsunuz nasi bi simarikliktir.en sinir oldugum insan tipi ben cok inatciyim beni idare eder misin falan cocukca seyler.niye ayrildigina sasiriyorsunuz ki iyi de yapmis bence.sizin bu dusuncelerinizle omur gecmez
doğru ben bunun farkına vardım ne dıyebılırım kı . pısmanlıgımı dıle getırdım bu yaptıklarım çok cocukca ve ergence vs vs dıye dile getırdım zaten ama faydası olmadı :(

Arkadaşlar Günaydın herkese. Biraz uzun olcak kusura bakmayın. şu an çok kötüyüm yorumlarınıza çok ihtiyacım var.. Erkek arkadaşımla yaklaşık 3 aydır sevgiliydik ama öncesindede tanısıyordk. 4 ay kadar tanısmısşılıgımız var.ama ben başlamadan sürekli ona ya ayrılırsak ben korkuyorum uzulmek ıstemıyrm O da bende öyle düşünüyorum seni çok seviyorm mutlu etmk istiyorum gibi birçok çabada bulundu. çok uğrastı.
benimle evlenmek istediğini tarzında elde etmek için hayatıma girmek için çok çabaladı zor ve çok ınatçı olduğumuda bılıyordu. ben dıyordum bak yapabilir misin benle oda evet hep alttan alırım ederım sen yeter kı kabul et herseye varımsenle diyrdu. sonunda kabul ettım. aılesıne soyledı falan bı kaç aya nışan yapmak istiyorlardı. bır ayrılık daha yasadık baska sebepten ötürü daha sonra tekrar barısmak ıstedı bı daha ayrılık yok dedı sonra barıştık hersey çok güzeldi bana sureklı hadi soyle aılene barıstıgımızı hızlandıralım vs dıyordu. ama gecen salı günü bir tartısma yasadık telefonda konusuyorduk. bana ruyasını anlattı ruyasında bı kızın ona yüklü miktarda para verdiğini sonra parayı kaybettiğini anlattı. buraya kdar normal. Ama kızı anlatırken ama masmavı gozluydu sarısındı dıye vurguladı baya bende kızdım dogal olrak soguk bı sekılde telefonu kapattık bana mesaj attı noldu dıye bende rahatsız oldugumu soyledım oda abarttıgımı herseyı buyuttugumu soyledı. Ama kım olsa kızar dedım o bıraz sınırlendı ben sınırlendım baya tartıstık bana adam gıbı konus dedı ben daha çok kızdım. sonra bır anda bana ara verelım en ıyısı cok yıpratıyoruz ılerıye dönük kafamı karıstırıyosun dedı. bende uzun bır mesaj yazdım bir tartışma yüzünden bunu diyosan sevmiyosun gerçekten arada engel yok sadce özür bekledım aravermk dye bişy yoktur çocuk değiliz vs tammen bttı bsy yazma dedm. oda 4 gun bşy yazmadı ben fotomuzu watsptn kaldrdıgnı gördm sordm nedn byle yaptn hani çok sevıyordn falan oda ben senı mutlu edemem farklı dusunuyorz benı bana brak ıletısım halınde oldukça daha çok uzulcez dedı ve bıtırdı. sevmıyor mu sızce geri dönermı yksa bittimi napmalıyım? kotuuyum çok baglandım bana bunu yapmaya hakkı yoktu. Madem mutlu edemıcegını bılıyordu neden basta çok usrastı her huyumu herseyı bılıyordu. bensız dk gecıremıyordu. noldu sımdı bır anda anlamıyorum . sizce döner mi . bu arada 2 gun çok aradım yaptıgın çocukca bahane neyse gercegı soyle. herkes tartıısıyor bu duusunce farklılıgı değildir. kucuk bı tartısmdan çok sacma yapma senle çok mutluyum mutlu olcama ınanamıyorum vs vs dıyerek çok konustum ama hıc tepkı vermedı sadece dedıgı yapma acı cekıyoruz Allah senı benden kurtardı sen mukemmelsın falan dedı. :KK43::KK43:

Ya lütfen gözünüzü açın biraz ya, şuan hamileyim gerçekten kızım olursa büyüdüğünde ilk öğreteceğim şey erkeklere karşı uyanık olması !
Saçmalık değil mi sizce de bu sebepten ayrılmak ? Sizin mantığınız alıyor mu?
Dönerse de kabul etmeyin, bir de 3 ayda kendinizi bu kadar kaptırmayın kimseye

rüyasındaki kızı kıskandığına göre kıskançlık boyutun yüksek galiba.erkekler böyle şeylerden çabuk bunalır.çoğu şeyi ona belli etmek yerine kendine saklasaydın keşke.neyse olmuş olan artık.dönmese de salla gitsin amaaann hayatta daha öenmli şeyler var bu açıdan bakmayı dene
sacmaladım orda ama pısmanlıgımı dile getirdim zaten hiç oralı olmadı :(

Ya lütfen gözünüzü açın biraz ya, şuan hamileyim gerçekten kızım olursa büyüdüğünde ilk öğreteceğim şey erkeklere karşı uyanık olması !
Saçmalık değil mi sizce de bu sebepten ayrılmak ? Sizin mantığınız alıyor mu?
Dönerse de kabul etmeyin, bir de 3 ayda kendinizi bu kadar kaptırmayın kimseye
bana da çok geldi çok dedım sacma span bir tartısmanın arkasına saklanıp bahane gösterip ayrılmak çok sacma diye çok dedim. bana tek dediği seni mutlu edemem ilerde mutsuz oluruz ee bi insan nerden bilcek kı bunu diyorum ben çok mutlu olurum senle ya mutlu olursak dedim oda ya mutsuz olursak diyip silip attı halen ınanamıyorum o çok seven ölüp biten adamdan eser yok şimdi :(

Birde şunu belirtmek isterim insanları burda yargılamak ne kadar kolay siz o yollardan geçmedinizmi siz kırılmadınız üzülmediniz mi bu arkadaşın yaşadıklarını herkes yaşayabiliyor bu hayatta lütfen eleştiri yaparken biraz daha dikkatli olalım iğneyi önce kendinize batırın sonra başkasına böyle böyle hayatı insanları öğrenecek herkes ve gardını ona göre alacak sanki sizin hayatınızda siz hiç hata yapmadınız bu sözlerim sivri eleştirenlere

Birde şunu belirtmek isterim insanları burda yargılamak ne kadar kolay siz o yollardan geçmedinizmi siz kırılmadınız üzülmediniz mi bu arkadaşın yaşadıklarını herkes yaşayabiliyor bu hayatta lütfen eleştiri yaparken biraz daha dikkatli olalım iğneyi önce kendinize batırın sonra başkasına böyle böyle hayatı insanları öğrenecek herkes ve gardını ona göre alacak sanki sizin hayatınızda siz hiç hata yapmadınız bu sözlerim sivri eleştirenlere
çok teşekkür ederım yorumunuz için

13 yaşındasınız sandım 23 müş o_O 23 yaşındaki bir insan böyle saçma sapan rüyada ki kız yüzünden kavga çıkarmış olamaz dimi ????

Bunları Bi kıza yapsan kız da ayrılır. Aşırı çocukca davranmışsın, bunalmış haklı olarak. Rüyasında gördüğü kızı anlatmasına bozulmak. Ne bileyim sence de komik değil mi? Biraz olgunlaşmalısın bence

Back
X