• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEK ARKADASIM BENDEN AYRILDI ÇOK KÖTÜYÜYÜMM..

Nerenin düşesisin bacım sen?
Havalara gel!
"Bin çık zır bi insinim, bini idire idibilir misin?"
Çok hayret ediyorum, bu bilince nasıl erişiyorsunuz? Kimler sizi şımartıyor bu kadar?
3 aylık ilişkide 4 kez ayrılmışsın, toplamda 7 aydır tanıdığın bir insan. Ortada net bir ilişkiden bile bahsedemeyiz.

Arama. Ararsa açma.
Herkes dünyaya bir kez geliyor, kimsenin başını yakma, ömrünü kısaltma!
Tam net olarak bi ilişki sayılması için siz bi süre verin de ona göre ilişki mi değil mi karar verelim. Konu sahibi belki sizin kadar tecrübeli değil belki sizin kadar nasıl davranması gerektiğini bilen uyanık birisi değil. İnsanların hatası yanlışı olur böyle böyle olgunlaşır öğrenir hayatı. Siz hep her şeyi mükemmel mi yaptınız? Yorum Uslubünüz beni çok rahatsız etti kız cağızın canı yanıyor görmüyor musunuz?? Nasıl bu kadar acımasızca yaklaşıyorsunuz olaylara şaşırıp kalıyorum.

Yahu bu nasıl bir yaklaşım çok zorum çok inatçıyım bana ulaşamazsın baaak emin misin falan, hayırdır bacım altından mısın, diye sorarlar adama dünya nüfusunun yarısından fazlası kadın farkındasınız değil mi, bir kere törpüleyin şu egonuzu, yoksa ben inatçıyım diye diye 40 yaşında evliliğe gerek yok diyen ablamız gibi konu açarsınız.
Bir kere sizin de diğer kızlardan farkınız yok hepimiz benzer uzuvlara sahibiz bu bir. İkincisi de ruhsal olarak bir kendinize çeki düzen verin, ben zorum dedikçe zoru zoruna ortada kalırsınız, insan tabi ki ilkelerinden ödün vermemeli ama ortada bir ilke yok, bebe tartışması var, kısaca FAZLA NAZ AŞIK USANDIRIR, geçmiş olsun bu arada çocuk en doğrusunu yapmış.
Bu tipler 40 ına kadar kalmıyor yaa, en erken bunlar gidiyor. Pazarlama stratejisi artık kimin üzerinde tutarsa. Altındanmış gibi davran, altından olmadığını anlayana kadar nikahı bas, sonrası rahat. Burada adam erken ayılmış, kızımız da tecrübesiz olduğu için dozunu tutturamamış. Bir dahaki ilişkisinde daha iyi bir doz ayarıyla işi bitirir.

Tam net olarak bi ilişki sayılması için siz bi süre verin de ona göre ilişki mi değil mi karar verelim. Konu sahibi belki sizin kadar tecrübeli değil belki sizin kadar nasıl davranması gerektiğini bilen uyanık birisi değil. İnsanların hatası yanlışı olur böyle böyle olgunlaşır öğrenir hayatı. Siz hep her şeyi mükemmel mi yaptınız? Yorum Uslubünüz beni çok rahatsız etti kız cağızın canı yanıyor görmüyor musunuz?? Nasıl bu kadar acımasızca yaklaşıyorsunuz olaylara şaşırıp kalıyorum.

Net bir ilişki olması için karşılıklı sevgi ve saygı lazım. Burada tek taraflı.
Ben de ilişkiler konusunda çook tecrübeli bir insan değilim. 30 yaşındayım, 1 ilişkim oldu. Çok sert karakterli, böyle aklına geleni dümdüz söyleyen bir insanım ama hiç sevdiğime "bak böyle lanet bi insanım, beni çekebilir misin?" demedim. Çünkü ilişki karşılıklı birbirini idare etmektir.
Bunun uyanıklıkla falan alakası yok. Şişkin ego insanı böyle saçmalattırır. Bir insan önce kendine dönüp baksın, kendini tanısın da sonra ilişki yaşasın. Olgun değilse de yaşamasın. Zorla mı?
Öyle kendini ağırdan satacağım diye olmadık triplere girerse böyle kalır ortada. Bak nasıl da peşinden koşabiliyormuş adamın? O kadar da zor (!) bir insan değilmiş yani.
Canının yanmasını istemeyen can yakmasın.
Böyle kendini uyanık sanan hemcinslerimden hazetmiyorum. Şişmiş ego görünce de patlatasım geliyor.
Kurda merhamet kuzuya zulümdür derler, bu kızın nesine acıyalım Allasen!
Size hesap vermek zorunda olmadığım halde niye bu kadar yazdıysam :D

I
Net bir ilişki olması için karşılıklı sevgi ve saygı lazım. Burada tek taraflı.
Ben de ilişkiler konusunda çook tecrübeli bir insan değilim. 30 yaşındayım, 1 ilişkim oldu. Çok sert karakterli, böyle aklına geleni dümdüz söyleyen bir insanım ama hiç sevdiğime "bak böyle lanet bi insanım, beni çekebilir misin?" demedim. Çünkü ilişki karşılıklı birbirini idare etmektir.
Bunun uyanıklıkla falan alakası yok. Şişkin ego insanı böyle saçmalattırır. Bir insan önce kendine dönüp baksın, kendini tanısın da sonra ilişki yaşasın. Olgun değilse de yaşamasın. Zorla mı?
Öyle kendini ağırdan satacağım diye olmadık triplere girerse böyle kalır ortada. Bak nasıl da peşinden koşabiliyormuş adamın? O kadar da zor (!) bir insan değilmiş yani.
Canının yanmasını istemeyen can yakmasın.
Böyle kendini uyanık sanan hemcinslerimden hazetmiyorum. Şişmiş ego görünce de patlatasım geliyor.
Kurda merhamet kuzuya zulümdür derler, bu kızın nesine acıyalım Allasen!
Size hesap vermek zorunda olmadığım halde niye bu kadar yazdıysam :KK70:
Teşekkür ederim bu kadar yazdığınız için
Hakkımızda hayırlısı olsun hiç kimse üzülmesin.

Bir ruya icin yaptiginiz tepki biraz abarti.olmus.
Sevgilinize de cocukca gelmis olabilir.
Ve bole birseyi abartip.olay haline getirdginiz icinde dogal olarak ilerisinide dusunup bitirme karari almis.
Bazi seyler bir kerede bitmez, birikmistir. Patlamistir artik.

çok kararlı konusuyordu ama. ben senın ıçın senden vazgeçtim ilerde iyikide evlenmedım diyceksın , seni mutlu edemem vs vs çok kararlıydı bu cumlelerı aklıma geldıkce kahroluyorum resmen :KK43: (aldatma vs yok hersey o tartısma olayına kdardı o ana kadar çok ıyyıydık ) resmen mahvoldum berbat durumdayım :KK43:
Ay bırak allasen benim eşimde benle evlenirsen şöyle olur dediği dönemleri oluyordu ne oldu hiç birşey, hatalarına gelince bu kıskançlıkla yaşamını bile idare etmen zor nasıl ilişki yürütesin?
Bana şunu yap et diye ilişkiye başlamak çocukça rahat bırak bir süre o gelir seviyorsa.

Ay bırak allasen benim eşimde benle evlenirsen şöyle olur dediği dönemleri oluyordu ne oldu hiç birşey, hatalarına gelince bu kıskançlıkla yaşamını bile idare etmen zor nasıl ilişki yürütesin?
Bana şunu yap et diye ilişkiye başlamak çocukça rahat bırak bir süre o gelir seviyorsa.
hatalarımın farkına vardım çok saçma gereksiz. aşırı kıskançta değilim aslında o an yükseldim. çok kısıtlayan herseye karısan bı yere gıtse dakka bası arayan biri değilim . normal kıskançlıklarım oluyordu ama o gun nıyeyse saçmaladım. pişmanım.. onun bu kadar kararlı konuşması çok canımı acıtıyor :( eşinizdemi benle evlenırsen kotu olur vs dıyordu :( kafayı yemek üzereyim ilerde iyiki onla evlenmemişim diyceksin dedi :(

Back
X